2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

pufff çok sıkıldımm 3 gündür evdeyim tv de bişi yok furkan hep kucağımda duşa giremiyorum ymk yapamıyorum hava bi açıyo bi kapıyoo..napiim içimi size döküyorumm

beklecim sana gelirdim yakın olsan hazır misafirler geliyoken araya kaynardık

http://www.kidycity.com/tr-TR/P/UrunDetay/doll-bebek-arabasi-711a/5e6d0
canım ben bu sitede baktım 9,4 diyor...

wollex de güzelmiş ama çok ağır, taşımak sorun olmaz mı 10,5kg diyor...acaba ben yanlış bir modele mi baktım
http://www.hepsiburada.com/liste/wo...?productId=ailewlx200-003&categoryId=60002068

aynen topic rahat nefes alacak biz karar versek :))) mama sandalyesinde de günlerce bıdırdamıştım. offf ya ben neden hemen bişeye karar veremiyorum

Evet bunu beğendim bence de bunu al! Sanki bana soruyormuşsun gibi cvp yazdım ama
insan birşey alacağı zaman destek arıyor ya ondan. Şimdiden hayırlı olsun gülegüle iyi günlerde kullanın inşallah

ne demek canım, soruyorum tabiki de
zaten mama sandalyesinde senin sayende Holmeri aldım yoksa bana kalsa polly e bayılacaktım o parayı
iyikide holmer almışım çok memnunum

bu arada Ozan kuzumun ve tabiki Melis bıcırığının yarı yaşı kutlu olsun, hep yüzleri gülsün :)

Selam kizlar,

Cumartesi gunumuz cok guzel gecti, sabah erkenden geldik ama o kadar uzun dayanamadim. Ogleden sonra kizimi kostum festivaline goturecegim, o da kostum giyeck :))) cok tatli oluyor minigim benim...

Hemen gecmise dalayim sonra sinavlardan cakiyorum...

bu durumda bi chicco var fiyatı ve tekeri mantıklı olan ama onda da ön bar yok
sen bulabildin mi bi model

Yok canim henuz bakmadim bile, aslinda bizim arabamiz cok rahat, hem hafif, hem sehirde hem bozuk yollarda cok kullanisti, yaz kis rahat bir araba yani. Sadece onunde tutunma yeri yok, kizimda bazen huysuzlaniyor bazen rahat rahat gidiyor. Yani almasamda bu arabayla baya idare ederim, 6 yasa kadar falan. Oto koltugumda ayni sekilde. gercekten almaya karar verirsem bakacagim bir model artik ama suanda acil bir ihtiyac degil.

Yerim o parmaklariii, ne diyormus bize prensesimiz?

Yaaa ben okadar ayri kalamam nasi dayaniyosunnn geceleri ayri kalmayaaa? İyi gezmeler buarada :)

Ilk once 1 saat biraktim, delirdim. Sonra 2-3 saat biraktim cok zordu yine. Sonra ilk defa gece biraktim yine kayinvalidemle, cok ozledim sabah hemen getirdiler... Daha sonra kizim uyuyunca gece gittik ama sabah uyanmadan yetisemedik, yine kotu hissettirdi ama daha oncekiler gibi degil. Simdi de zordu ama alistim artik. Gozum arkada degil ve de kizimin annesine dinlenmis, keyifli, bakimli, enerjik ihtiyaci var :) kayinvalidem gidiyor haftaya, sonrasinda yilsonuna kadar zaten gece birakmam gerekse guvenecegim kimsem yok burda, o gitmeden firsati degerlendiriyoruz yani, depo yapiyoruz :)

Saol canim, sizide gecirdim aklimdan hep :))

Eheh peki :)

Saka bir yana kizlar, benim isim bitmiyorki disarida, benim esimin is yeri cok buyuk, bir sehir gibi baya uzak bir yere kurulu. Erken gidip gec geliyor, o eve gelene kadar alisverisleri, resmi isleri falan ben halletmek zorundayim. Bu konuda yardimi olamiyor hic maalsef. Esime soyleyimde gelirken sunu getirsin luksum hic yok. Bazen gunde 2-3 defa bile cikiyorum. Ee kurslar da cabasi. Kizimn doktoru, yuruyusu, alisverisi ayri bir konu... Birde baska bir ulkedeyiz kisa sureligine, kaldigimiz sure boyunca biryerler gormek lazim tabii. Esimlede kotu bir yil gecirdik o da biraz birlikte zaman gecirmek istiyor.... Yani bu durumda bendeki tempo nasil dussun? Adim boyle cikti iste gezentiye :)

Canim super bir gelisme bu :) yerim o elleriii.

Benim kizim sadce kaldirip indiriyor ellerini beni taklit ediyor ama gel gel yapamiyor daha.

Masallah Beril e.

Aybikecim bu peg prego pliko switch benim beğendiğim ise peg prego pliko mini

http://www.picabo.com.tr/peg-perego-pliko-mini-baston-bebek-arabasi-cartoon

Kan değerlerini yazar mısın bana crp kaç çıkmış? Ona göre yorum yaZıcam da( dr gibi konuştum)

23 çıkmış. kakasıda mukuslu mukuslu bi değik olmaya başladı.
Hala antibiyotik vermedim elim gitmiyor ama kötü ü yapıyorum bilmiyorum.

Sağol canım benim. Kocalar mı?? Deriiin bir offff çekesim geldi.
Biran önce iyileşsin yavrularımızz inşallah.

Araya niye. Kayniyosun ayrica gelirdin askolsun :) evde insan bunaliyo cidden tek basina ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…