2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben annemden baska kimseye birakamam ama geceleri bi cok kez emmeye kalktigi icin anneme bile birakamam neyse cani sagolsun..

Kizinin uyku ve yemek duzeni bu tempoda nasil oluyor peki???

Araya niye. Kayniyosun ayrica gelirdin askolsun :) evde insan bunaliyo cidden tek basina ya

sana ayrı zahmet vermeyelim die arkadaşım hazırlığın varken :)) eşimde çok yoğun hiç boş vakti yok..akşam 6 dan önce gelmiyo hiç ama Allahtan yrn akşam ve salı bnmde gezmem var

Hatırlamana şaşırdım canım geçen pazar günü kv'nin günü ve Melis'in bu durumda ne olacağını.toplantı var demiştim ya,gittim sabah ama 11 gibi izin alıp döndüm.cumartesi günüde ben çok hastaydım.baktım düzelemiyorum,antibiyotik bile işe yaramıyor gece 12'de acile gidip serum verdiler.çok şükür iyi geldi ve sizde başınıza gelirse bu kadar ağır grip,emziriyoruz diye zararlı bişeyler yapar diye düşünüp çektirmeyin benim gibi kendinize.acilde bebeklere bile taktıkları bir serum taktılar ve epey toparlandım.antibiyotikte süte en az geçen 2 grup antibiyotik var,onlardan birini 4 tane kadın doğumcu tahatlıkla kullanabilirsin dedi.pazar günü olan toplantı kadın doğumcuların toplantısıydı da,bizim firma sponsor olduğu için katılmak zorunda kaldık.150 tane kadın doğumcudan yalnızca 4'üne sorabildim,öylelikle içim rahatladıda kullanabiliyorum

Okurken bile yoruldum kolay gelsin

Bence çok yüksek kullan antibiyotii

Ozana mama yediriyorum tek elle yazıyorum

10 unüstünde kulanmalısın 20 nin üstünde kesin kullanmalısın( dra sorarak) yavrun için en doğru kararı senverirsin

Ama gerçekten iltihab var vücudunda ve antibiyotiği kullan bence

Doktordan cvp gelmedi. Senden geldi burkacim :) tesekkurler

Kadir tugcu da wbc yuksekse abtibiyotik kullanin
Crp yuksekse griptir diyor.

Hala antibiyoge baslamadim. Ates etkisi azaldi ama hala atesleniyor. Yarina kadar beklicem sanirim.

Doktordan cvp gelmedi. Senden geldi burkacim :) tesekkurler

Kadir tugcu da wbc yuksekse abtibiyotik kullanin
Crp yuksekse griptir diyor.

Hala antibiyoge baslamadim. Ates etkisi azaldi ama hala atesleniyor. Yarina kadar beklicem sanirim.

Gecmis olsun canım , crp 23 gelince başlamıştım antib. 1 ay sürdü nerdeyse çünkü öksürüğü

Bu aralar hersey cok yogun , hic vaktim olmuyor girmeye , merak etmeyin diye bi hbr edeyim dedim
Motor takılmış misali koşturuyorum :))
Biz iyiyiz sonunda gripler gecti , Ali sürekli kucak istiyor, bi emeklese rahatlayacak, döne döne odayı dolanıyor , tabi onda da gözümüz üstünde . Abisi en ufak boşluğu değerlendirip zarar vermeye calisiyor , biraz büyüseler yoluna girecek insallah da
Gece sık kalkıyor , atakta mıdır nedir , meme icin uyanıyor , ac degil aslında , dudak tiryakisi :) uyku bize haram oldu

Irmak in bebisinin cinsiyeti belli olmus mu , 70 sayfa gecmisi okumam mümkün degil :)
SiZler de iyisiniz umarım hersey yolundadir

Evet biz anneler aman sute gecer diye eziyet ediyoruz kendimize resmen. Neyse daha iyi olun insallah bununla da gecmis olsun. Kocan da niye senin antibiyotigi alir ki ne sinir :) ben saklar vermezdim sanirim git kendine al aynisindan derdim :)))

Co merak ettik yahuuuu topicce:) irmak erkek anasi oluyor bi kez daha. Size de cok gecmis olsun uyku cok onemli ya. Abisinin elinden kurtulur insallah Allah korur Ali yi.

Canım 6. ayda başlanıyor 2 numaraya biz başladık :)

Yerim o parmaklariii, ne diyormus bize prensesimiz?
Ne dediği belli değil be kuzum yazıyor işte kafasına göre takılıyor. Sende çok gezenti oldun valla foto bekliyorum kostümlü kızını :)

Meltemcim hoş geldin çok merak ettik sence sakıncası yoksa telini yada face adresini verirsen sevinirim canım.
Irmağın bebeği erkek canım..

Kızlar bu arada cidden birimize yine telleri versek .

Abimler kahvaltıya geldi İstanbuldan sonrada akşam yemeğini dışarıda yedik gittiler.

ne tatlısın sen öyle, güzelliğini yerim :))

emelcim fotoğrafı gördüğümdeilk aklıma gelen, bizimkilerde 1 ay sonra böyle koca adam (pardon seninki hanımefendi)gibi durabilecek mi oldu

Mehmet öz ün kitabında okumuştum bu akşam bizzat tecrübe ettiğim için sizinle paylaşmak istedim...

mutfakta börek kızartıyordum tavada, paşam bir anda salondan çığlık atınca korktum. böreği tavaya bırakıyorum derken baktım 3 parmakta yağın içinde
hemen soğuksuyun altına tuttum 1 dk kadar sonra yumurtanın beyazını sürdüm tamamen yanığın üzerine. hala da yumurta akı sürülü üstünde. normalde su falan toplaması lazımdı çünkü girdi resmen kızgın yağa ama ufak bir kızarıklık ve ince bir sızı ile olayı atlattım

aklınızda bulunsun sizin yada Allah korusun ama bebeklerimizin başına böyle bişey gelirse hemen soğuk su ve ardından yumurtanın akı...hem acıyı alıyor hemde su toplamasını engelliyor. yalnız yumurta akı kuruyunca deri geriliyor. o yüzden kurumadan tekrar aka batırmak lazım

ne tatlısın sen öyle, güzelliğini yerim :))

emelcim fotoğrafı gördüğümdeilk aklıma gelen, bizimkilerde 1 ay sonra böyle koca adam (pardon seninki hanımefendi)gibi durabilecek mi oldu

Tabi canım durabilecekler :) Benim kız erken geldiği için bazı şeyleri erken yapıyor yani oturma meselemiz birden oldu bizim 6 ay 1 haftalıkken doktora (dişten dolayı) gittiğimizde doktor oturttu bizim kız da oturdu yaklaşık 5 dk durdu durunca doktor desteksiz oturt dedi bende evde oturttum ama çok uzun oturunca düşüyodu bir tarafa yaklaşık 15-20 gündür düşmeden uzun uzun oturuyor. Mesela bazen yerde yemek yediğimizde yanımızda oturuyor. Tabi sofrayı karıştırıyor hanımefendi :)

bu bilgi gerçekten çoook iyi oldu canım.. çoook sağol.. belli olmaz herşey olabilir aklımızda bulunsun..

sana ayrı zahmet vermeyelim die arkadaşım hazırlığın varken :)) eşimde çok yoğun hiç boş vakti yok..akşam 6 dan önce gelmiyo hiç ama Allahtan yrn akşam ve salı bnmde gezmem var

cheeeennnn bana gel banaa.. benim komşum bile yok.. arkadaş olursun bana :)

kuzum benimmmmm :) maşallah sana Ay'ımmm

Nasil guzel duruyor yaaaaa masallah ona!!! :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…