- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #77.841
Oldu o is zaten :)))
Ilk once 1 saat biraktim, delirdim. Sonra 2-3 saat biraktim cok zordu yine. Sonra ilk defa gece biraktim yine kayinvalidemle, cok ozledim sabah hemen getirdiler... Daha sonra kizim uyuyunca gece gittik ama sabah uyanmadan yetisemedik, yine kotu hissettirdi ama daha oncekiler gibi degil. Simdi de zordu ama alistim artik. Gozum arkada degil ve de kizimin annesine dinlenmis, keyifli, bakimli, enerjik ihtiyaci var :) kayinvalidem gidiyor haftaya, sonrasinda yilsonuna kadar zaten gece birakmam gerekse guvenecegim kimsem yok burda, o gitmeden firsati degerlendiriyoruz yani, depo yapiyoruz :)
Eheh peki :)
Saka bir yana kizlar, benim isim bitmiyorki disarida, benim esimin is yeri cok buyuk, bir sehir gibi baya uzak bir yere kurulu. Erken gidip gec geliyor, o eve gelene kadar alisverisleri, resmi isleri falan ben halletmek zorundayim. Bu konuda yardimi olamiyor hic maalsef. Esime soyleyimde gelirken sunu getirsin luksum hic yok. Bazen gunde 2-3 defa bile cikiyorum. Ee kurslar da cabasi. Kizimn doktoru, yuruyusu, alisverisi ayri bir konu... Birde baska bir ulkedeyiz kisa sureligine, kaldigimiz sure boyunca biryerler gormek lazim tabii. Esimlede kotu bir yil gecirdik o da biraz birlikte zaman gecirmek istiyor.... Yani bu durumda bendeki tempo nasil dussun? Adim boyle cikti iste gezentiye :)
Araya niye. Kayniyosun ayrica gelirdin askolsun :) evde insan bunaliyo cidden tek basina ya
Eheh peki :)
Saka bir yana kizlar, benim isim bitmiyorki disarida, benim esimin is yeri cok buyuk, bir sehir gibi baya uzak bir yere kurulu. Erken gidip gec geliyor, o eve gelene kadar alisverisleri, resmi isleri falan ben halletmek zorundayim. Bu konuda yardimi olamiyor hic maalsef. Esime soyleyimde gelirken sunu getirsin luksum hic yok. Bazen gunde 2-3 defa bile cikiyorum. Ee kurslar da cabasi. Kizimn doktoru, yuruyusu, alisverisi ayri bir konu... Birde baska bir ulkedeyiz kisa sureligine, kaldigimiz sure boyunca biryerler gormek lazim tabii. Esimlede kotu bir yil gecirdik o da biraz birlikte zaman gecirmek istiyor.... Yani bu durumda bendeki tempo nasil dussun? Adim boyle cikti iste gezentiye :)
23 çıkmış.kakasıda mukuslu mukuslu bi değik olmaya başladı.
Hala antibiyotik vermedimelim gitmiyor ama kötü ü yapıyorum bilmiyorum.
Sağol canım benim. Kocalar mı?? Deriiin bir offff çekesim geldi.
Biran önce iyileşsin yavrularımızz inşallah.
Doktordan cvp gelmedi. Senden geldi burkacim :) tesekkurler
Kadir tugcu da wbc yuksekse abtibiyotik kullanin
Crp yuksekse griptir diyor.
Hala antibiyoge baslamadim. Ates etkisi azaldi ama hala atesleniyor. Yarina kadar beklicem sanirim.
Hatırlamana şaşırdım canım geçen pazar günü kv'nin günü ve Melis'in bu durumda ne olacağını.toplantı var demiştim ya,gittim sabah ama 11 gibi izin alıp döndüm.cumartesi günüde ben çok hastaydım.baktım düzelemiyorum,antibiyotik bile işe yaramıyor gece 12'de acile gidip serum verdiler.çok şükür iyi geldi ve sizde başınıza gelirse bu kadar ağır grip,emziriyoruz diye zararlı bişeyler yapar diye düşünüp çektirmeyin benim gibi kendinize.acilde bebeklere bile taktıkları bir serum taktılar ve epey toparlandım.antibiyotikte süte en az geçen 2 grup antibiyotik var,onlardan birini 4 tane kadın doğumcu tahatlıkla kullanabilirsin dedi.pazar günü olan toplantı kadın doğumcuların toplantısıydı da,bizim firma sponsor olduğu için katılmak zorunda kaldık.150 tane kadın doğumcudan yalnızca 4'üne sorabildim,öylelikle içim rahatladıda kullanabiliyorum
Gecmis olsun canım , crp 23 gelince başlamıştım antib. 1 ay sürdü nerdeyse çünkü öksürüğü
Bu aralar hersey cok yogun , hic vaktim olmuyor girmeye , merak etmeyin diye bi hbr edeyim dedim
Motor takılmış misali koşturuyorum :))
Biz iyiyiz sonunda gripler gecti , Ali sürekli kucak istiyor, bi emeklese rahatlayacak, döne döne odayı dolanıyor , tabi onda da gözümüz üstünde . Abisi en ufak boşluğu değerlendirip zarar vermeye calisiyor , biraz büyüseler yoluna girecek insallah da
Gece sık kalkıyor , atakta mıdır nedir , meme icin uyanıyor , ac degil aslında , dudak tiryakisi :) uyku bize haram oldu
Irmak in bebisinin cinsiyeti belli olmus mu , 70 sayfa gecmisi okumam mümkün degil :)
SiZler de iyisiniz umarım hersey yolundadir
Canım 6. ayda başlanıyor 2 numaraya biz başladık :)bugun dışarıya çıktım kızım ıcın organık yumurta tavuk buğday ve ınce bulgur aldım. evet evet eşim y kromozomunun vermiş olduğu dna lıkla hıhhh bunlarda ne dedi.
hıpp mama aldım. aptamıl ıle donuşumlu kullanıyorum.
soru: bız 2 no mamalara ne zaman gececegız.
kızıma bır kucuk termos daha aldım.
ıvyyy soru: orada rossmana bakısınız nasıl
ıvyyy soru:kanz a bakısınız nasıl bır bebek arabası buldumda nasıl acaba
he ya aybıkeeee kanz da doll cıty form baston chıcco lıtewayın aynısı on barıda var peşin 350 tl. uygunda ve ben begendım. hafıf bırseyde.
valla çıkmak biraz ıı geldi.
Ne dediği belli değil be kuzum yazıyor işte kafasına göre takılıyor. Sende çok gezenti oldun valla foto bekliyorum kostümlü kızını :)Yerim o parmaklariii, ne diyormus bize prensesimiz?
Gecmis olsun canım , crp 23 gelince başlamıştım antib. 1 ay sürdü nerdeyse çünkü öksürüğü
Bu aralar hersey cok yogun , hic vaktim olmuyor girmeye , merak etmeyin diye bi hbr edeyim dedim
Motor takılmış misali koşturuyorum :))
Biz iyiyiz sonunda gripler gecti , Ali sürekli kucak istiyor, bi emeklese rahatlayacak, döne döne odayı dolanıyor , tabi onda da gözümüz üstünde . Abisi en ufak boşluğu değerlendirip zarar vermeye calisiyor , biraz büyüseler yoluna girecek insallah da
Gece sık kalkıyor , atakta mıdır nedir , meme icin uyanıyor , ac degil aslında , dudak tiryakisi :) uyku bize haram oldu
Irmak in bebisinin cinsiyeti belli olmus mu , 70 sayfa gecmisi okumam mümkün degil :)
SiZler de iyisiniz umarım hersey yolundadir
Canım 6. ayda başlanıyor 2 numaraya biz başladık :)
Ne dediği belli değil be kuzum yazıyor işte kafasına göre takılıyor. Sende çok gezenti oldun valla foto bekliyorum kostümlü kızını :)
Meltemcim hoş geldin çok merak ettik sence sakıncası yoksa telini yada face adresini verirsen sevinirim canım.
Irmağın bebeği erkek canım..
Kızlar bu arada cidden birimize yine telleri versek .
Abimler kahvaltıya geldi İstanbuldan sonrada akşam yemeğini dışarıda yedik gittiler.
Eki Görüntüle 1004643
ne tatlısın sen öyle, güzelliğini yerim :))
emelcim fotoğrafı gördüğümdeilk aklıma gelen, bizimkilerde 1 ay sonra böyle koca adam (pardon seninki hanımefendi)gibi durabilecek mi oldu
Mehmet öz ün kitabında okumuştum bu akşam bizzat tecrübe ettiğim için sizinle paylaşmak istedim...
mutfakta börek kızartıyordum tavada, paşam bir anda salondan çığlık atınca korktum. böreği tavaya bırakıyorum derken baktım 3 parmakta yağın içinde
hemen soğuksuyun altına tuttum 1 dk kadar sonra yumurtanın beyazını sürdüm tamamen yanığın üzerine. hala da yumurta akı sürülü üstünde. normalde su falan toplaması lazımdı çünkü girdi resmen kızgın yağa ama ufak bir kızarıklık ve ince bir sızı ile olayı atlattım
aklınızda bulunsun sizin yada Allah korusun ama bebeklerimizin başına böyle bişey gelirse hemen soğuk su ve ardından yumurtanın akı...hem acıyı alıyor hemde su toplamasını engelliyor. yalnız yumurta akı kuruyunca deri geriliyor. o yüzden kurumadan tekrar aka batırmak lazım
sana ayrı zahmet vermeyelim die arkadaşım hazırlığın varken :)) eşimde çok yoğun hiç boş vakti yok..akşam 6 dan önce gelmiyo hiç ama Allahtan yrn akşam ve salı bnmde gezmem var
Ne dediği belli değil be kuzum yazıyor işte kafasına göre takılıyor. Sende çok gezenti oldun valla foto bekliyorum kostümlü kızını :)
Meltemcim hoş geldin çok merak ettik sence sakıncası yoksa telini yada face adresini verirsen sevinirim canım.
Abimler kahvaltıya geldi İstanbuldan sonrada akşam yemeğini dışarıda yedik gittiler.
Eki Görüntüle 1004643
bu bilgi gerçekten çoook iyi oldu canım.. çoook sağol.. belli olmaz herşey olabilir aklımızda bulunsun..
cheeeennnn bana gel banaa.. benim komşum bile yok.. arkadaş olursun bana :)
kuzum benimmmmm :) maşallah sana Ay'ımmm
Eki Görüntüle 1004643
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?