2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Super bilgi, sagol canim!

Emel senin kız kesin manken fotomodel olucak resmen poz vermiş yaaa

Maaşallah ona bir de fotoğrafta hiç zayıf durmuyor kilosu iyi gibi duruyor

Son düzenleme:

gelim cnm ne güzel olurdu ah..saol davetin için...

geçmiş olsun aybike cim kızgın yağdan çok korkarım..bnde bi kere fırına kolumu değdirmiştim netten baktım yumurta akını o zmn öğrendim, mucize gibi eskiden itfaiyeler kullanıyomuş..

Aynen ben iyi yada kotu alip gecsem olmaz yani. Esim son karari verip wollex premium diyor amma ben hala kararsizimmmmmm

Sende nd var ki bebek arabasi
Veee ivyyy okumadin mi sorularimiziiiiii

Aybikeee gecmis olsun. Aklimizda bulunsun.
Bekleeee araya kaynak yapacaktik chenn ile ama sen bizi ayrida agirlayabileceksin galiba ne mutlu bize.
Cook sukur meltem donmus.
Cok yogun birgunde kiza kiyma hasladim onlari posetledim
Kuzu kemigi aldim haslayip onlari buz posetlerine doktum.
Tavuk suyu ayni sekilde
Yogurt yaptim
Yemek yaptim
Ayyyy sanki 10 ev temizlemis gibi yorgunum.

Aybike ben küçükken haşlanmış patatesi suyun içinden alırken ayağıma düşürmüştüm. Keşke bu bilgiyi o zamanlar bileymişiz Çok teşekkürler

Emelcim kızın çok tatlı maşallah. Gelişimi çok iyi. Sanırım bizim aramızda bir hafta veya 10 gün var kızım 6 Ağustos doğumlu ama seninki çok ilerde gelişim açısından. Nazar değmesin. Maşallah tekrar.

Minnosh geçmiş olsun ya. Antibiyotik kullanmayı ben de sevmem ama bazen kar zarar oranını iyi hesaplamak gerekiyor. Umarım kullanmanıza gerek yok der kendi doktorunuz

Burkacım çok tatlısın

Hera bantları ne kadara satmayı düşünüyorsun??

Ivy bu kadar enerjiyi nerden buluyorsun. Iki gün senin gibi aktif olsam üçüncü gün pert oluyorum

Herkese bol enerjili mutlu bi hafta diliyorum

Supppeemis becerikli insan! :) semden mail bekliyorum buarada, haala gelmedii :)

Nasil guzel duruyor yaaaaa masallah ona!!! :)
Hepsine maşallah canım :)

Emel senin kız kesin manken fotomodel olucak resmen poz vermiş yaaa

Maaşallah ona bir de fotoğrafta hiç zayıf durmuyor kilosu iyi gibi duruyor
Evet bazen poz veriyor bazen bakmıyor bile :) Foto toplu çıkıyor canım 6300 dü kilomuz.

24 temmuz canım bizim doğum erken geldi benim kızım okumuşsundur. Çok şükür gelişimi çok iyi ama kilo yok işte.

Bi de kizinin o patiklerini nereden aldinn???? Ben de istiyorum bulamiyorum

Canım babası lcw waikiki den almış bende çok beğendim valla. :) Ayağından çıkaramıyor da çoraplarını çıkarıyordu hep :)

15 diye düşünüyorum canım..

İste bizimki de coraplari cikariyor, oyuzden merak ettim:) dur bakiyom ben lc waikikye.

Canim rossman benzeri 4-5 tane marketler zinciri var burada. Ben rossman dan degilde ayni konseptte baska bir magazadan alisveris yapiyorum. Uzerinde test gut yazan urun,eri seciyorum bilmedigim bir marka ise. Temizlik malzemelrini aliyordum bu tip magazalardan ama artik onlarida bio marketlerden almaya basladim.

Kanz sanirim cok tutuluyor ben henuz oradanda birsey almadim. Baby walz burada en cok tutulan bebek magazasi, bizim ebebek gibi. Sitelerine girip bakinabilirsin en cok satanlara falan istersen canim.

Maşşallah yavruna ve yeğenine.nasılda büyük büyük abla gibi bakıp kurulmuş arabasına.bahtında güzel olsun minik meleğim.aybike ve nurumhira,kızlar hadi bebek arabası ne alıyoruz?karar verelim artık,nurumhiram wolex güzelmiş gerçekten ama azıcık pahalı geldi bana.bendeki psikolojik sınır galiba 800 tl civarı.gerçi müsriflik yapmayaydım kızıma kıyafet için ve 2 aydırda radar cezası yemeyeydim fazlasınıda verirdimde feci göçtüm bu aralar.geçen ay 192 tl radar verdim,bu ay da 267,90 tl.şehir içinde yemişim ve 3'e katlayınxa ve erken ödeme indirimiyle bu kadar.çok üzüldüm ama suçluyum sonuçta.gerçi tilki polisler şehirlerarası yolun tam bitip 70 km hız sınırının başladığı yere koymuşlar.zaten 111 ile yemişim cezayıda.yani yanlış anlamayın kızlar trafik teröristi falan değilim,yalnızca tam şehire girişte ve boş yolda yakalandım.yoksa bomboş yolda bile sinyalsiz dönüş yapmam.herkese iyi geceler.şimdiden iyi haftalar

Aaaaa havuzlu evde oturuyor Aybike, kesin cok paran vardir senin, neler neler aliyorsundur. Simdi kiskancliktan delirip sacmalayacagimmm :)))

Dipnot: Atahan pasayi o havuza sokamayacaksin kiiii tek tesellimiz o :)

Nice yaslara, saglikla, huzurla insallah canim. Ve tabii umarim diger yaslarinida birbirimizle paylasabiliriz :)

canlarım 2 gündür benim yaramaz paşam çok geç uyuyor saat 23.30 geçince ancak uyor hemde ağlaya ağlaya uyutuyorum ve gece de sık sık uyanıyor sanırm düzeni değiştirmemiz gerek baklaım nasıl olcak.Dişten değim dişler çıktı .
Umarım sizde herşey yolunda bebeişler mamalrı yesin güzel uyusun o o kdar mı zor ya:)))))o ne hep oyun oyun.

Hepsine maşallah canım. Bu arada bir daha dikkat et radara filan canım ben böyle boşa giden paralara üzülüyorum çocuğum olduğundan beri :) O paracıklarla Melisime neler alırdın :)

Canim listede h&m, primark, babygap, burberry, c&a, adidas, nike, amerikan apperel, disney vardi listede. Burberry ve h&m in ozur yayinlayarak urunlerine daha itina gosterceklerini okumustum sonrasinda. Ben bu listede burberry, c&a ve primark disinda tum markalardan birseyler almistim kizima. En cokda babygap ve H&M den ama tabii benim aldigim urunlerde test yapilsaydi ayni seyler saptanirmiydi bilmiyorum. Giydirmeden defalarca yikayip cok yuksek isida utu veya kurutuyorum ama umarim ise yariyordur.

C&A den kendime gecelik aliyorum sadece, ama bebegime birsey almadim hic. Acikcasi buradaki magazalarini gorsen sende almassin:) cinde bir depo gibi :) ben olsam tercih etmezdim yani canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…