- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #77.861
Mehmet öz ün kitabında okumuştum bu akşam bizzat tecrübe ettiğim için sizinle paylaşmak istedim...
mutfakta börek kızartıyordum tavada, paşam bir anda salondan çığlık atınca korktum. böreği tavaya bırakıyorum derken baktım 3 parmakta yağın içinde
hemen soğuksuyun altına tuttum 1 dk kadar sonra yumurtanın beyazını sürdüm tamamen yanığın üzerine. hala da yumurta akı sürülü üstünde. normalde su falan toplaması lazımdı çünkü girdi resmen kızgın yağa ama ufak bir kızarıklık ve ince bir sızı ile olayı atlattım
aklınızda bulunsun sizin yada Allah korusun ama bebeklerimizin başına böyle bişey gelirse hemen soğuk su ve ardından yumurtanın akı...hem acıyı alıyor hemde su toplamasını engelliyor. yalnız yumurta akı kuruyunca deri geriliyor. o yüzden kurumadan tekrar aka batırmak lazım
Canım 6. ayda başlanıyor 2 numaraya biz başladık :)
Ne dediği belli değil be kuzum yazıyor işte kafasına göre takılıyor. Sende çok gezenti oldun valla foto bekliyorum kostümlü kızını :)
Meltemcim hoş geldin çok merak ettik sence sakıncası yoksa telini yada face adresini verirsen sevinirim canım.
Irmağın bebeği erkek canım..
Kızlar bu arada cidden birimize yine telleri versek .
Abimler kahvaltıya geldi İstanbuldan sonrada akşam yemeğini dışarıda yedik gittiler.
Eki Görüntüle 1004643
bu bilgi gerçekten çoook iyi oldu canım.. çoook sağol.. belli olmaz herşey olabilir aklımızda bulunsun..
cheeeennnn bana gel banaa.. benim komşum bile yok.. arkadaş olursun bana :)
kuzum benimmmmm :) maşallah sana Ay'ımmm
Aynen ben iyi yada kotu alip gecsem olmaz yani. Esim son karari verip wollex premium diyor amma ben hala kararsizimmmmmmhttp://www.kidycity.com/tr-TR/P/UrunDetay/doll-bebek-arabasi-711a/5e6d0
canım ben bu sitede baktım 9,4 diyor...
wollex de güzelmiş ama çok ağır, taşımak sorun olmaz mı 10,5kg diyor...acaba ben yanlış bir modele mi baktım
http://www.hepsiburada.com/liste/wo...?productId=ailewlx200-003&categoryId=60002068
aynen topic rahat nefes alacak biz karar versek :))) mama sandalyesinde de günlerce bıdırdamıştım. offf ya ben neden hemen bişeye karar veremiyorum
pufffçok sıkıldımm 3 gündür evdeyim tv de bişi yok furkan hep kucağımda duşa giremiyorum ymk yapamıyorum hava bi açıyo bi kapıyoo..napiim içimi size döküyorumm
Chennnnn hafta ici hep evdeyim bende. Oggg veldi artik havalar isinsa hemen annemgillere gidicem. Arkadaslarda calisiyir hep. Yalnizlik cok zir
beklecim sana gelirdim yakın olsan hazır misafirler geliyoken araya kaynardık
Sende nd var ki bebek arabasiYok canim henuz bakmadim bile, aslinda bizim arabamiz cok rahat, hem hafif, hem sehirde hem bozuk yollarda cok kullanisti, yaz kis rahat bir araba yani. Sadece onunde tutunma yeri yok, kizimda bazen huysuzlaniyor bazen rahat rahat gidiyor. Yani almasamda bu arabayla baya idare ederim, 6 yasa kadar falan. Oto koltugumda ayni sekilde. gercekten almaya karar verirsem bakacagim bir model artik ama suanda acil bir ihtiyac degil.
Mehmet öz ün kitabında okumuştum bu akşam bizzat tecrübe ettiğim için sizinle paylaşmak istedim...
mutfakta börek kızartıyordum tavada, paşam bir anda salondan çığlık atınca korktum. böreği tavaya bırakıyorum derken baktım 3 parmakta yağın içinde
hemen soğuksuyun altına tuttum 1 dk kadar sonra yumurtanın beyazını sürdüm tamamen yanığın üzerine. hala da yumurta akı sürülü üstünde. normalde su falan toplaması lazımdı çünkü girdi resmen kızgın yağa ama ufak bir kızarıklık ve ince bir sızı ile olayı atlattım
aklınızda bulunsun sizin yada Allah korusun ama bebeklerimizin başına böyle bişey gelirse hemen soğuk su ve ardından yumurtanın akı...hem acıyı alıyor hemde su toplamasını engelliyor. yalnız yumurta akı kuruyunca deri geriliyor. o yüzden kurumadan tekrar aka batırmak lazım
Aynen ben iyi yada kotu alip gecsem olmaz yani. Esim son karari verip wollex premium diyor amma ben hala kararsizimmmmmm
Sende nd var ki bebek arabasi
Veee ivyyy okumadin mi sorularimiziiiiii
Aybikeee gecmis olsun. Aklimizda bulunsun.
Bekleeee araya kaynak yapacaktik chenn ile ama sen bizi ayrida agirlayabileceksin galiba ne mutlu bize.
Cook sukur meltem donmus.
Cok yogun birgunde kiza kiyma hasladim onlari posetledim
Kuzu kemigi aldim haslayip onlari buz posetlerine doktum.
Tavuk suyu ayni sekilde
Yogurt yaptim
Yemek yaptim
Ayyyy sanki 10 ev temizlemis gibi yorgunum.
Hepsine maşallah canım :)Nasil guzel duruyor yaaaaa masallah ona!!! :)
Evet bazen poz veriyor bazen bakmıyor bile :) Foto toplu çıkıyor canım 6300 dü kilomuz.Emel senin kız kesin manken fotomodel olucak resmen poz vermiş yaaa
Maaşallah ona bir de fotoğrafta hiç zayıf durmuyor kilosu iyi gibi duruyor
24 temmuz canım bizim doğum erken geldi benim kızım okumuşsundur. Çok şükür gelişimi çok iyi ama kilo yok işte.Aybike ben küçükken haşlanmış patatesi suyun içinden alırken ayağıma düşürmüştüm. Keşke bu bilgiyi o zamanlar bileymişiz Çok teşekkürler
Emelcim kızın çok tatlı maşallah. Gelişimi çok iyi. Sanırım bizim aramızda bir hafta veya 10 gün var kızım 6 Ağustos doğumlu ama seninki çok ilerde gelişim açısından. Nazar değmesin. Maşallah tekrar.
Minnosh geçmiş olsun ya. Antibiyotik kullanmayı ben de sevmem ama bazen kar zarar oranını iyi hesaplamak gerekiyor. Umarım kullanmanıza gerek yok der kendi doktorunuz
Burkacım çok tatlısın
Hera bantları ne kadara satmayı düşünüyorsun??
Ivy bu kadar enerjiyi nerden buluyorsun. Iki gün senin gibi aktif olsam üçüncü gün pert oluyorum
Herkese bol enerjili mutlu bi hafta diliyorum
Bi de kizinin o patiklerini nereden aldinn???? Ben de istiyorum bulamiyorum
Aybike ben küçükken haşlanmış patatesi suyun içinden alırken ayağıma düşürmüştüm. Keşke bu bilgiyi o zamanlar bileymişiz Çok teşekkürler
Emelcim kızın çok tatlı maşallah. Gelişimi çok iyi. Sanırım bizim aramızda bir hafta veya 10 gün var kızım 6 Ağustos doğumlu ama seninki çok ilerde gelişim açısından. Nazar değmesin. Maşallah tekrar.
Minnosh geçmiş olsun ya. Antibiyotik kullanmayı ben de sevmem ama bazen kar zarar oranını iyi hesaplamak gerekiyor. Umarım kullanmanıza gerek yok der kendi doktorunuz
Burkacım çok tatlısın
Hera bantları ne kadara satmayı düşünüyorsun??
Ivy bu kadar enerjiyi nerden buluyorsun. Iki gün senin gibi aktif olsam üçüncü gün pert oluyorum
Herkese bol enerjili mutlu bi hafta diliyorum
Hepsine maşallah canım :)
Evet bazen poz veriyor bazen bakmıyor bile :) Foto toplu çıkıyor canım 6300 dü kilomuz.
24 temmuz canım bizim doğum erken geldi benim kızım okumuşsundur. Çok şükür gelişimi çok iyi ama kilo yok işte.
Canım babası lcw waikiki den almış bende çok beğendim valla. :) Ayağından çıkaramıyor da çoraplarını çıkarıyordu hep :)
Meltemi çok mrk ettim hiçi giremese bile hsonu uğrardı facede onunla konuşan varsa birhbrversin Allah rızası için
bugun dışarıya çıktım kızım ıcın organık yumurta tavuk buğday ve ınce bulgur aldım. evet evet eşim y kromozomunun vermiş olduğu dna lıkla hıhhh bunlarda ne dedi.
hıpp mama aldım. aptamıl ıle donuşumlu kullanıyorum.
soru: bız 2 no mamalara ne zaman gececegız.
kızıma bır kucuk termos daha aldım.
ıvyyy soru: orada rossmana bakısınız nasıl
ıvyyy soru:kanz a bakısınız nasıl bır bebek arabası buldumda nasıl acaba
he ya aybıkeeee kanz da doll cıty form baston chıcco lıtewayın aynısı on barıda var peşin 350 tl. uygunda ve ben begendım. hafıf bırseyde.
valla çıkmak biraz ıı geldi.
bakayım canım saolasın...maclaren hoşuma gidiyor benimde ama kardeşimde söyledi şehir arabası sizin bozuk yollara gelmez diye
mesela bizim sokağın adı sokak, bildiğin patika yol :))
çarşı içi desen daha beter, bide yazın biz hep kumsaldayız...
hava atarmış gibi olmasın havuz kumsal falan derken, bak kötü hissettim kendimiyanlış anlamadınız dimi
gencim, güzelim, havam var benim :)))))
Bugün Ozan tam 6 aylık oldu yani yarı yaşına girdi. Dünakşam kardeşim pasta alıp gelmiş yarı yaşını kutlamak için
ben de babası da Unutmuştuk hamileyken 6. Ayda pasta keselim yarı yaşını kutlayalım demiştik kardeşim unutmamış
Kardeşim dediğime bakmayın aslında o benim ilk oğlum gibi 13 yaşında annebabamızayrılınca ben onayemek ütü yaptım
ben veli toplantılarına gittim hasta olunca ben sabaha kadar başında bekledim. Allah razı olsun. O da her
zorzamanımdayanımdaoldu Bazen takışsak da kardeş apayrı birşey.
Ay Ozanın 6. Ayı doldu ben kardeşimden bahsediyorum :) , inşallah yaşgününü vebirçok yaşgünü de birlikte kutlarıZ.
Allaha şükürler olsun Ozanım iyi çok sıkıntılar yaşadık şu altı ayda ama şimdi iyiyiz :)
Yalovacığım Melisimin de yarı yaşı kutlu olsun Allah nice nice yaşlarını görmeyi nasip etsin!
Maşşallah yavruna ve yeğenine.nasılda büyük büyük abla gibi bakıp kurulmuş arabasına.bahtında güzel olsun minik meleğim.aybike ve nurumhira,kızlar hadi bebek arabası ne alıyoruz?karar verelim artık,nurumhiram wolex güzelmiş gerçekten ama azıcık pahalı geldi bana.bendeki psikolojik sınır galiba 800 tl civarı.gerçi müsriflik yapmayaydım kızıma kıyafet için ve 2 aydırda radar cezası yemeyeydim fazlasınıda verirdimde feci göçtüm bu aralar.geçen ay 192 tl radar verdim,bu ay da 267,90 tl.şehir içinde yemişim ve 3'e katlayınxa ve erken ödeme indirimiyle bu kadar.çok üzüldüm ama suçluyum sonuçta.gerçi tilki polisler şehirlerarası yolun tam bitip 70 km hız sınırının başladığı yere koymuşlar.zaten 111 ile yemişim cezayıda.yani yanlış anlamayın kızlar trafik teröristi falan değilim,yalnızca tam şehire girişte ve boş yolda yakalandım.yoksa bomboş yolda bile sinyalsiz dönüş yapmam.herkese iyi geceler.şimdiden iyi haftalar
Görünce aklıma geldi birara bir yazı paylaşmıştın kansorwjen içeren markalarla ilgili c&a da vardı içinde
Siz c&a dan alışveriş yapıyor musunuz son durum ne bilgin var mı?
Almanya muhabirimiz Ivy den cvp bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?