2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizinin uyku ve yemek duzeni bu tempoda nasil oluyor peki???

Pusetinde hic uyutmamaya ozen gosteriyorum, yani uyku saatlerinde hep evdeyiz. Uyaninca cikiyoruz ve bir sonraki uyku saatine gore eve geliyoruz. Bu nedenle bazen eve gelip kizimi uyutup uyaninca yeniden ciktigim olmustur. Yemek icin ayni seyi soyleyemeyecegim. Yemegini cok disarida yiyor. Kizim uyurken cantasini hazirliyorum, yiyeceklerini falan koyuyorum. Gittigimiz yerde yiyor. Saatleride sasmiyor cok fazla.

Mesela bugun tam gecmisi okuyordum, kizimda uyuyordu. Kizimi karnavala goturecektim ve gidis donus yol ile birlikte 3-4 saat disarida kalacaktik. O nedenle uyanir uyanmaz cikmam gerekiyordu, kizim uyandi, hemen kapattim herseyi, daha onceden arabaya esyalari yerlestirmistim, kizimi giydirdim alip ciktim :) ben normal hayatimda da planli programliyimdir hep, o nedenle kizimin programini da aksatmiyorum, uygulamakta guclukte cekmiyorum cok sukur.

Cok sukur canim, bende geriden geldigim icin post unu gormeden sana ig den yazili gorsel paylastim :) gormemezlikten gel lutfen.

Ozlemisi seni...

kızlar giremedim ben yine
son iki gündür kızım huysuz geceleri daha sık uyanmaya başladı. karnı mı acıktı diyorum mama yapıyorum, biraz yiyip 15-20cc biberonu kemirirken tekrar uyuyor. gece uyandığında 150 cc( 5 ölçek) mama yiyen çocuk artık en fazla 50-60 cc yiyor. gün içerisindede çok fazla yemiyor. gece 12den önce uyumuyoruz sabah 7-8 kalkıyoruz. dişleri kaşınıyordu ama herhangi bir hareket yoktu. acaba sancı yapmaya mı başladı, patlayacak mı acaba ondan mı iştahı kaçtıki uffff

valla çok taktir ediyorum seni...
ayakta alkışlıyorum.
benden büyük müsün bilmiyorum ama idolümsün...
ben de kızım olmadan çok planlı programlı biriydim ama şuan kalmadı.
çünkü bu kız çok huysuz.
ne derdi var çözemiyorum.
matematikçiyim ama bu kız 5 bilinmeyenli denklem gibi.
ben o konuya daha gelmedim......

Gondereyim canim :)

Cok gecmis olsun canim yaa, bu kacinci yanik oldu senin dikkat et kendine. Onerin icinde saol

maşallah kızına. hiç zayıf görünmüyor ve daha büyük görünüyor.

geçmiş olsun. yumurta akını daha önce duymuştum ama tekrar hatırlattığın için teşekkürler.

Gec geldim hemen okudum cevap verdim canim :) umarim isinize yarar. Bende stokke var, tr ye gore cok fazla para vermistim ama akillilik etmisim. Birde saticinin esimle ortak ilgi alanlari falan cikinca bize tum aksesuarlari, bebek kuveti falanda dahil hediye etmislerdi, cokda memnun kaldiim oradan kullandigim herseyden. Sadece mama sandalyelerini hic begenmiyorum.

Canim bende hizli tempoda yasyinca bir suru sey sigdiriyorum bir gune, bazende insan iki uc gun evden cikmaz, en ufak is gozunde buyur, disari isleri ertelenir ertelenir insanda tembellesir, o ufacik is bile yorar insani. Yani mecburen cok calisinca, bu tempoya alisiyorsun zor gelmiyor. Ama eve bir kapansam bir daha cikmakda zor oluyor iste, tembellesiyorum hemen.

Yalovacimmm, aman dikkat canim, hiz sinirini asma lutfen. Cezalarina uzulmedim, istersen kiz bana ama hic bir sey senden kiymetli degil, umarim birdaha ceza yemessin cunku hiz yapmassinnn.

Super bilgi, sagol canim!

Cok gecmis olsun canim yaa, bu kacinci yanik oldu senin dikkat et kendine. Onerin icinde saol

maşallah kızına. hiç zayıf görünmüyor ve daha büyük görünüyor.

geçmiş olsun. yumurta akını daha önce duymuştum ama tekrar hatırlattığın için teşekkürler.

en büyük hobim durup durup bir yerlerimi yakmak :)))

doğru hatırlıyorsunuz geçenlerde de sobada yakmıştım elimi...ozaman henüz yumurta akı konusunu bilmiyrodum. geçen okuyunca kafaya not ettim nasıl olsa yakın zamanda yine yanarım denerim bakalım işe yarıyor mu diye :)
bide benim canım çoook tatlıdır, hele yanık olunca oturur çocuk gibi ağlarım

aslında size söyleme sebebim asıl bebekler içindi...Allah göstermesin ama oğlumda korkum o dur, başına gelirse acısnı nasıl dindiririm ve cildine zarar vermesini engellerim diye...akşam 7 de daldırdım yağa, hafif bir sızı vardı sadece ama 3 saat sonra o da tamamen geçti. yanan yerlerdede çok hafif kızarık kalmış

Est. canim, hayat insana neler getiriyor, neler yaptiriyor iste bilemiyoruz :) ben birazda sansliyim sanirim cunku uyumlu bir kizim var. cok cabuk adapte oluyor, iletisim kuruyor ve cogu zaman uslu. baska turlu olsaydi bende herseyi bu sekilde planli yapmaya kalksaydim hem bebegi huzursuz eder sikintiya sokar hem kendimi delirtirdim:) yani her zaman ise yaramayabilir bu yontem :) belki buyudukce kizimin huyuda degisebilir. Sende umudunu yitirme buyudukce hersey degisebilir canim, insallah hersey cook daha kolay olur senin icin.

canım ben sanırım fiyat ve artıları yüzünden sunny e karar verdim
dün akşam senin mamas papaslara da baktım...ağırlık konusunda uyanıklık yapmışlar :) ağırlık 6,9kg diyor ama o şasi ağırlığıymış, toplam ağırlık 10kg diyor. bence taşımak sıkıntı olur okadar ağır arabayı bebekle beraber. hee bide tente tam kapanmıyor, malum yaz geliyor

bastonda fiyatı az tutayım diyorum çünkü asıl parayı bayılacağım yer oto koltuğu...tamamen emniyetle alakalı olduğu için orada cimrilik yapmak istemiyorum. paşam sanırım 9kg ya dayandı, kısa bir süre içinde almam lazım oto koltuğunu

bu arada cezaların hayırlı uğurlu olsun. bende geçen muayeneden yedim 80tl bendeki araba kiralık, adam ne muayene yaptırmış nede sigorta. bide arabayı bağladılar o gün. Allahtan paşam yanımda değildi, yalnızdım

hemen düzelttim ; armadillo nun kapanıyormuş, sola da tam kapanmıyor tente..ama iki arabada güzel bence

Son düzenleme:
Aaaaa havuzlu evde oturuyor Aybike, kesin cok paran vardir senin, neler neler aliyorsundur. Simdi kiskancliktan delirip sacmalayacagimmm :)))

Dipnot: Atahan pasayi o havuza sokamayacaksin kiiii tek tesellimiz o :)

bizim evde kaç ayakkabı kutusu var biliyor musunuz siz

dipnota cevap : site yönetimiyle konuştum ve inceleme evraklarına baktım. havuzumuz her sabah temizleniyor ve bölgenin en sağlıklı havuzu dedi kontrole gelen ekipler... doktorumuza sordum, denize gireceğine bu şekilde temizliğinizden emin olduğunuz havuz daha güvenilir dedi. ama sabahları girer, akşamüstüne cesaret edemem.gerçi geçen yaz haftaiçi kimse kullanmıyordu havuzu, sadece biz karı koca oluyorduk tabi bide benim koca göbeğim :))) bizim sitede herkes denizi tercih ediyor

Doktordan cvp gelmedi. Senden geldi burkacim :) tesekkurler

Kadir tugcu da wbc yuksekse abtibiyotik kullanin
Crp yuksekse griptir diyor.

Hala antibiyoge baslamadim. Ates etkisi azaldi ama hala atesleniyor. Yarina kadar beklicem sanirim.

Cok gecmis olsun canim yavrun biran once iylesir insallah

Ivy vaktin zamanin varsa enguzelini yapuyorsun bu gunker budaha gelmez biz yuruyusten otesine gecemedik daha insan evde kaldikca tembellesiyor seni okudukca calismayi tempolu gunlerimi ozledim valla

Kizlar su mama sandalyesi icin hep tesekkur edicem arada kayniyor acilmisken soyleyeyim bari burka ve kizlar cok tesekkurler bende sayenizde holmer aldim ve cok memnunum bende bosuna bir suru para vericektim iyiki varsiniz

Gecmis olsun canim sende kuzunda biran once iylesirsiniz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…