- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #77.881
Kizinin uyku ve yemek duzeni bu tempoda nasil oluyor peki???
Gecmis olsun canım , crp 23 gelince başlamıştım antib. 1 ay sürdü nerdeyse çünkü öksürüğü
Bu aralar hersey cok yogun , hic vaktim olmuyor girmeye , merak etmeyin diye bi hbr edeyim dedim
Motor takılmış misali koşturuyorum :))
Biz iyiyiz sonunda gripler gecti , Ali sürekli kucak istiyor, bi emeklese rahatlayacak, döne döne odayı dolanıyor , tabi onda da gözümüz üstünde . Abisi en ufak boşluğu değerlendirip zarar vermeye calisiyor , biraz büyüseler yoluna girecek insallah da
Gece sık kalkıyor , atakta mıdır nedir , meme icin uyanıyor , ac degil aslında , dudak tiryakisi :) uyku bize haram oldu
Irmak in bebisinin cinsiyeti belli olmus mu , 70 sayfa gecmisi okumam mümkün degil :)
SiZler de iyisiniz umarım hersey yolundadir
Pusetinde hic uyutmamaya ozen gosteriyorum, yani uyku saatlerinde hep evdeyiz. Uyaninca cikiyoruz ve bir sonraki uyku saatine gore eve geliyoruz. Bu nedenle bazen eve gelip kizimi uyutup uyaninca yeniden ciktigim olmustur. Yemek icin ayni seyi soyleyemeyecegim. Yemegini cok disarida yiyor. Kizim uyurken cantasini hazirliyorum, yiyeceklerini falan koyuyorum. Gittigimiz yerde yiyor. Saatleride sasmiyor cok fazla.
Mesela bugun tam gecmisi okuyordum, kizimda uyuyordu. Kizimi karnavala goturecektim ve gidis donus yol ile birlikte 3-4 saat disarida kalacaktik. O nedenle uyanir uyanmaz cikmam gerekiyordu, kizim uyandi, hemen kapattim herseyi, daha onceden arabaya esyalari yerlestirmistim, kizimi giydirdim alip ciktim :) ben normal hayatimda da planli programliyimdir hep, o nedenle kizimin programini da aksatmiyorum, uygulamakta guclukte cekmiyorum cok sukur.
Canım 6. ayda başlanıyor 2 numaraya biz başladık :)
Ne dediği belli değil be kuzum yazıyor işte kafasına göre takılıyor. Sende çok gezenti oldun valla foto bekliyorum kostümlü kızını :)
Meltemcim hoş geldin çok merak ettik sence sakıncası yoksa telini yada face adresini verirsen sevinirim canım.
Irmağın bebeği erkek canım..
Kızlar bu arada cidden birimize yine telleri versek .
Abimler kahvaltıya geldi İstanbuldan sonrada akşam yemeğini dışarıda yedik gittiler.
Eki Görüntüle 1004643
Mehmet öz ün kitabında okumuştum bu akşam bizzat tecrübe ettiğim için sizinle paylaşmak istedim...
mutfakta börek kızartıyordum tavada, paşam bir anda salondan çığlık atınca korktum. böreği tavaya bırakıyorum derken baktım 3 parmakta yağın içinde
hemen soğuksuyun altına tuttum 1 dk kadar sonra yumurtanın beyazını sürdüm tamamen yanığın üzerine. hala da yumurta akı sürülü üstünde. normalde su falan toplaması lazımdı çünkü girdi resmen kızgın yağa ama ufak bir kızarıklık ve ince bir sızı ile olayı atlattım
aklınızda bulunsun sizin yada Allah korusun ama bebeklerimizin başına böyle bişey gelirse hemen soğuk su ve ardından yumurtanın akı...hem acıyı alıyor hemde su toplamasını engelliyor. yalnız yumurta akı kuruyunca deri geriliyor. o yüzden kurumadan tekrar aka batırmak lazım
Canım 6. ayda başlanıyor 2 numaraya biz başladık :)
Ne dediği belli değil be kuzum yazıyor işte kafasına göre takılıyor. Sende çok gezenti oldun valla foto bekliyorum kostümlü kızını :)
Meltemcim hoş geldin çok merak ettik sence sakıncası yoksa telini yada face adresini verirsen sevinirim canım.
Irmağın bebeği erkek canım..
Kızlar bu arada cidden birimize yine telleri versek .
Abimler kahvaltıya geldi İstanbuldan sonrada akşam yemeğini dışarıda yedik gittiler.
Eki Görüntüle 1004643
Mehmet öz ün kitabında okumuştum bu akşam bizzat tecrübe ettiğim için sizinle paylaşmak istedim...
mutfakta börek kızartıyordum tavada, paşam bir anda salondan çığlık atınca korktum. böreği tavaya bırakıyorum derken baktım 3 parmakta yağın içinde
hemen soğuksuyun altına tuttum 1 dk kadar sonra yumurtanın beyazını sürdüm tamamen yanığın üzerine. hala da yumurta akı sürülü üstünde. normalde su falan toplaması lazımdı çünkü girdi resmen kızgın yağa ama ufak bir kızarıklık ve ince bir sızı ile olayı atlattım
aklınızda bulunsun sizin yada Allah korusun ama bebeklerimizin başına böyle bişey gelirse hemen soğuk su ve ardından yumurtanın akı...hem acıyı alıyor hemde su toplamasını engelliyor. yalnız yumurta akı kuruyunca deri geriliyor. o yüzden kurumadan tekrar aka batırmak lazım
Aynen ben iyi yada kotu alip gecsem olmaz yani. Esim son karari verip wollex premium diyor amma ben hala kararsizimmmmmm
Sende nd var ki bebek arabasi
Veee ivyyy okumadin mi sorularimiziiiiii
Aybikeee gecmis olsun. Aklimizda bulunsun.
Bekleeee araya kaynak yapacaktik chenn ile ama sen bizi ayrida agirlayabileceksin galiba ne mutlu bize.
Cook sukur meltem donmus.
Cok yogun birgunde kiza kiyma hasladim onlari posetledim
Kuzu kemigi aldim haslayip onlari buz posetlerine doktum.
Tavuk suyu ayni sekilde
Yogurt yaptim
Yemek yaptim
Ayyyy sanki 10 ev temizlemis gibi yorgunum.
Aybike ben küçükken haşlanmış patatesi suyun içinden alırken ayağıma düşürmüştüm. Keşke bu bilgiyi o zamanlar bileymişiz Çok teşekkürler
Emelcim kızın çok tatlı maşallah. Gelişimi çok iyi. Sanırım bizim aramızda bir hafta veya 10 gün var kızım 6 Ağustos doğumlu ama seninki çok ilerde gelişim açısından. Nazar değmesin. Maşallah tekrar.
Minnosh geçmiş olsun ya. Antibiyotik kullanmayı ben de sevmem ama bazen kar zarar oranını iyi hesaplamak gerekiyor. Umarım kullanmanıza gerek yok der kendi doktorunuz
Burkacım çok tatlısın
Hera bantları ne kadara satmayı düşünüyorsun??
Ivy bu kadar enerjiyi nerden buluyorsun. Iki gün senin gibi aktif olsam üçüncü gün pert oluyorum
Herkese bol enerjili mutlu bi hafta diliyorum
Maşşallah yavruna ve yeğenine.nasılda büyük büyük abla gibi bakıp kurulmuş arabasına.bahtında güzel olsun minik meleğim.aybike ve nurumhira,kızlar hadi bebek arabası ne alıyoruz?karar verelim artık,nurumhiram wolex güzelmiş gerçekten ama azıcık pahalı geldi bana.bendeki psikolojik sınır galiba 800 tl civarı.gerçi müsriflik yapmayaydım kızıma kıyafet için ve 2 aydırda radar cezası yemeyeydim fazlasınıda verirdimde feci göçtüm bu aralar.geçen ay 192 tl radar verdim,bu ay da 267,90 tl.şehir içinde yemişim ve 3'e katlayınxa ve erken ödeme indirimiyle bu kadar.çok üzüldüm ama suçluyum sonuçta.gerçi tilki polisler şehirlerarası yolun tam bitip 70 km hız sınırının başladığı yere koymuşlar.zaten 111 ile yemişim cezayıda.yani yanlış anlamayın kızlar trafik teröristi falan değilim,yalnızca tam şehire girişte ve boş yolda yakalandım.yoksa bomboş yolda bile sinyalsiz dönüş yapmam.herkese iyi geceler.şimdiden iyi haftalar
bu bilgi gerçekten çoook iyi oldu canım.. çoook sağol.. belli olmaz herşey olabilir aklımızda bulunsun..
cheeeennnn bana gel banaa.. benim komşum bile yok.. arkadaş olursun bana :)
kuzum benimmmmm :) maşallah sana Ay'ımmm
Super bilgi, sagol canim!
gelim cnm ne güzel olurdu ah..saol davetin için...
geçmiş olsun aybike cim kızgın yağdan çok korkarım..bnde bi kere fırına kolumu değdirmiştim netten baktım yumurta akını o zmn öğrendim, mucize gibi eskiden itfaiyeler kullanıyomuş..
Aynen ben iyi yada kotu alip gecsem olmaz yani. Esim son karari verip wollex premium diyor amma ben hala kararsizimmmmmm
Sende nd var ki bebek arabasi
Veee ivyyy okumadin mi sorularimiziiiiii
Aybikeee gecmis olsun. Aklimizda bulunsun.
Bekleeee araya kaynak yapacaktik chenn ile ama sen bizi ayrida agirlayabileceksin galiba ne mutlu bize.
Cook sukur meltem donmus.
Cok yogun birgunde kiza kiyma hasladim onlari posetledim
Kuzu kemigi aldim haslayip onlari buz posetlerine doktum.
Tavuk suyu ayni sekilde
Yogurt yaptim
Yemek yaptim
Ayyyy sanki 10 ev temizlemis gibi yorgunum.
Aybike ben küçükken haşlanmış patatesi suyun içinden alırken ayağıma düşürmüştüm. Keşke bu bilgiyi o zamanlar bileymişiz Çok teşekkürler
Emelcim kızın çok tatlı maşallah. Gelişimi çok iyi. Sanırım bizim aramızda bir hafta veya 10 gün var kızım 6 Ağustos doğumlu ama seninki çok ilerde gelişim açısından. Nazar değmesin. Maşallah tekrar.
Minnosh geçmiş olsun ya. Antibiyotik kullanmayı ben de sevmem ama bazen kar zarar oranını iyi hesaplamak gerekiyor. Umarım kullanmanıza gerek yok der kendi doktorunuz
Burkacım çok tatlısın
Hera bantları ne kadara satmayı düşünüyorsun??
Ivy bu kadar enerjiyi nerden buluyorsun. Iki gün senin gibi aktif olsam üçüncü gün pert oluyorum
Herkese bol enerjili mutlu bi hafta diliyorum
Cok gecmis olsun canim yaa, bu kacinci yanik oldu senin dikkat et kendine. Onerin icinde saol
maşallah kızına. hiç zayıf görünmüyor ve daha büyük görünüyor.
geçmiş olsun. yumurta akını daha önce duymuştum ama tekrar hatırlattığın için teşekkürler.
valla çok taktir ediyorum seni...
ayakta alkışlıyorum.
benden büyük müsün bilmiyorum ama idolümsün...
ben de kızım olmadan çok planlı programlı biriydim ama şuan kalmadı.
çünkü bu kız çok huysuz.
ne derdi var çözemiyorum.
matematikçiyim ama bu kız 5 bilinmeyenli denklem gibi.
ben o konuya daha gelmedim......
Maşşallah yavruna ve yeğenine.nasılda büyük büyük abla gibi bakıp kurulmuş arabasına.bahtında güzel olsun minik meleğim.aybike ve nurumhira,kızlar hadi bebek arabası ne alıyoruz?karar verelim artık,nurumhiram wolex güzelmiş gerçekten ama azıcık pahalı geldi bana.bendeki psikolojik sınır galiba 800 tl civarı.gerçi müsriflik yapmayaydım kızıma kıyafet için ve 2 aydırda radar cezası yemeyeydim fazlasınıda verirdimde feci göçtüm bu aralar.geçen ay 192 tl radar verdim,bu ay da 267,90 tl.şehir içinde yemişim ve 3'e katlayınxa ve erken ödeme indirimiyle bu kadar.çok üzüldüm ama suçluyum sonuçta.gerçi tilki polisler şehirlerarası yolun tam bitip 70 km hız sınırının başladığı yere koymuşlar.zaten 111 ile yemişim cezayıda.yani yanlış anlamayın kızlar trafik teröristi falan değilim,yalnızca tam şehire girişte ve boş yolda yakalandım.yoksa bomboş yolda bile sinyalsiz dönüş yapmam.herkese iyi geceler.şimdiden iyi haftalar
Aaaaa havuzlu evde oturuyor Aybike, kesin cok paran vardir senin, neler neler aliyorsundur. Simdi kiskancliktan delirip sacmalayacagimmm :)))
Dipnot: Atahan pasayi o havuza sokamayacaksin kiiii tek tesellimiz o :)
Bak o dogru :)) havali arkadasim benim.
Doktordan cvp gelmedi. Senden geldi burkacim :) tesekkurler
Kadir tugcu da wbc yuksekse abtibiyotik kullanin
Crp yuksekse griptir diyor.
Hala antibiyoge baslamadim. Ates etkisi azaldi ama hala atesleniyor. Yarina kadar beklicem sanirim.
Ivy vaktin zamanin varsa enguzelini yapuyorsun bu gunker budaha gelmez biz yuruyusten otesine gecemedik daha insan evde kaldikca tembellesiyor seni okudukca calismayi tempolu gunlerimi ozledim vallaEheh peki :)
Saka bir yana kizlar, benim isim bitmiyorki disarida, benim esimin is yeri cok buyuk, bir sehir gibi baya uzak bir yere kurulu. Erken gidip gec geliyor, o eve gelene kadar alisverisleri, resmi isleri falan ben halletmek zorundayim. Bu konuda yardimi olamiyor hic maalsef. Esime soyleyimde gelirken sunu getirsin luksum hic yok. Bazen gunde 2-3 defa bile cikiyorum. Ee kurslar da cabasi. Kizimn doktoru, yuruyusu, alisverisi ayri bir konu... Birde baska bir ulkedeyiz kisa sureligine, kaldigimiz sure boyunca biryerler gormek lazim tabii. Esimlede kotu bir yil gecirdik o da biraz birlikte zaman gecirmek istiyor.... Yani bu durumda bendeki tempo nasil dussun? Adim boyle cikti iste gezentiye :)
ne demek canım, soruyorum tabiki de
zaten mama sandalyesinde senin sayende Holmeri aldım yoksa bana kalsa polly e bayılacaktım o parayı
iyikide holmer almışım çok memnunum
bu arada Ozan kuzumun ve tabiki Melis bıcırığının yarı yaşı kutlu olsun, hep yüzleri gülsün :)
Çok geçmiş olsun canım,iyileşirsiniz inşallah biran önce.ben de tekrar hasta olcak gibiyim.antibiyotik kullanıp serum yediğim halde üstelik.gerçi benim miskin kocamında boğazı ağrıdığı için ve doktora gitmek bir tarafına zor geldiği için benim antibiyotiğin yarısını içip,bende dün yenîsini almayı unutunca tedavi yarım kalıp nüksetti.yazık şimdi tekrar hasta olursam ve yavruma bulaşırsa.daha öksürüğü bile geçmedi yavrumun,10 gündür o da bende çok ilaç kullandık ve eşimin miskinlik ve sorumsuzluğu nedeniyle kızım tekrar hasta olursa gözüm hiçten görmez onu.kocamın sinirlerimi zıplattığı çok mu belli oldu yazdıklarımdan. :))))))Aybike'cim bende bakıyorum araba ve park yatak.haftaya almam lazım,bi de alternatif olarak e-bebek'te şu an indirimde olan mamas papas sola ve armadillo modelleri var.ben beğendim,sen şu mühendis kafanla yine bir artı eksi tablosu oluşturup diğerleriyle kıyaslayıp değerlendirde bende hazıra konayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?