2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Valla ben de planliyimdir ama senin kadar degil, saygi duyuyorum su haline :)

günaydın kızlar ve bebişleri. umarım sağlıklı neşeli mutlu bir gün geçiririz

Teşekkurler uzun uzun cvp yazmışsın , ben de c&a tulum almıştım ama hiç giydiremeden küçüldü,
bir de eşofman hediye gelmişti o da renk verdi diye giydirmedim , c&a yı biraz daha erteliyeyim ozaman

Kizlar su mama sandalyesi icin hep tesekkur edicem arada kayniyor acilmisken soyleyeyim bari burka ve kizlar cok tesekkurler bende sayenizde holmer aldim ve cok memnunum bende bosuna bir suru para vericektim iyiki varsiniz

Güle güle kullanın , ben de burdan bir çok konuda tavsiye alıp uyguladım
, hatta en son mn elifin tavsiye ettiği suluğu aldım neavita çok memnunum ben de ona teşekkur edeyim
Ama hepsini yazmaya kalksam sayfa dolar kısacası ürün ve diğer tavsiyeler için herkese teşekkurler

maşallah kızına. hiç zayıf görünmüyor ve daha büyük görünüyor.

geçmiş olsun. yumurta akını daha önce duymuştum ama tekrar hatırlattığın için teşekkürler.
Canım büyüdü işte 7 aylık :) Ama kilomuz 6300 gr dediğim gibi fotoda kilolu gözüküyor.

Ben yazdım sanıyorum kız yanımda iken kimi alıntıladığımı vs unutuyorum hanımefendi hep laptopun tuşlarına vurma derdinde. Çok geçmiş olsun canım bilgi içinde çok ama çok teşekkürler. Aynen bunları yazdım sana ama demekki yazmayıp içimden söylemişim :)

Emel guzeller guzeli kizina 41 kere masallah
Burka ozanin yari yasi kutlu olsun saglikla mutlulukla nice nice yaslara
Hepsine maşallah canımm. Senden de foto bekliyorum :)

İnşallah canım.
Görüşelim canım ben ortak bir noktaya gelirim sen yeter ki iste. Ama hafta içi olursa daha iyi olur malum yollar daha sakin oluyor :) Eminönü vs bana uyar:)

Emel ilk sana yazayim yazdim saniyordum o senin kizinin poz veren hallerini yirim. Masallah ona aa yaaaa op benim icin.
Yalovaaaaa cnm cezalar kotu olmus. Ama reprezantlarin kaderi sanirim esiminde cezalari vardi zamaninda. Evlenirken isini degistirdide bitti artik. Ama o gunleri cok ozluyor. Ve araba sizin icin vazgecilmez hobi gibi artik ama evlendigimizde aldigimiz arabayi kullanamiyor cunki el koydum heheeee yasasin dolmus yapiyor. Onca sene araba ustundeydi biraz da toplu tasima kullansin ama dimi?
Yalovaaa bebek arabasi evet yaas artik yilan hikayesi oldu. Gecen esim Izmirde egitime gittiginde kemeraltinda baris bebenin oradaki bir magazada wollex premium ana kucagi dahil 1000 tl demis. Sende 800 verdin 200 mi kaldi bazen gercekten rakamlara takiliyoruz bende oyleyimdir maalesef.
Bekle mail en kisa zamanda geliyorrr.
Ivyyy kizinin uyumuna masallah benim kiz gibi benimki de sakin ve uyumlu masallah. Ayni saatleri yakaliyor hemen hemensadece aksam 6 ile 7.30 arasi biraz yoruyor babasinin gelme saatine yakin uyutayim diyorum uyumuyor zaten cokta uyutmak istemiyorum aksam en gec 9 yattigi icin ama o bir bucuk saat biraz sıkıntı li oluyor.gecen sana burcunu sormustum ya hani ben basagim basaklar plani programi cok sever herseyi ince detayina kadar dusunur. Ben temizlik bile yapacakken hep ayni odadsn baslar hep ayni sirada toz alirim hatta temizlige baslamadan once kafamda kurarim.sabah kalkınca o guunu planlarim Kizimda basak gozlrmliyorum ayni saatlerde ya aktif ya uykulu ya da uyuyor. Planli olmayi seviyorum. Hatta kizimin gunlugunu bile yaziyorum.
Aybikeeee alinca haber ver su arabayi sen bari al kurtar kendini.
Aybikeeee uuuuuuuuuu cok havali oyle kapali havuz falan.

Maşallah ya ne güzel biniyor arabasına. Üstündeki badinin aynısından bizde de var çok severek giyiyoruz. Altındakini net göremedim jean tayt ise aynı kombinasyonla kullanıyoruz anlamına gelir. Görünce nedense çok sevindim. :)) bu arada yanardağ pastandan yaptım. Ama bize yürüme mesafesindeki Migros'ta orman meyveleri sosu yoktu. Benim lavlar yanmıştı sönmüş külleri kalmış oldu. Yani çikolata sosu kullandım. Birde damla çikolata kullandım hem içine hemde dağın zirvesine kalker misali :) görümcem kv ye demişti bana hiç gelmiyorlar hep beni çağırıyorlar. İlla evime gelsinler. Dedim çalışıyor eve geç gidiyor. Kızının okulu kursu ayrı dert. Hafta sonuda temizlik falan yapıyor genelde ondan gitmiyorum. Ama çok kaşınıyorsa (aynen bu kelimeyi kullandım :)) pazar kahvaltısına giderim uğraşıp didinip bir sürü hazırlık yapar yorulur muradına erer. Sonra gene kıyamadım ( kıyafet konusu hariç fazla gıcık değilim kendisine biraz gıcığım ) eşime son anda haber verelim geceden uykusuz kalıp kek börek işine girmesin. Neyse uzattım oraya götürdüm pastayı giderken kv ler de geldi. Herkeşler yedi çok beğendi sağol canım.

Bende sitenin havuzuna hafta içi ve sabahları sokmayı düşünüyorum. Bizim havuz akşamdan ilaçlanıyor. Sabah kimse girmeden hafta içi kızımla 1 saat keyif planlarım var. Ama bu kiloyla çevreye rahatsızlık vermemek için (görüntü kirliliği) uygun bir mayo bulmam lazım

Evet canım altında ki de taty kızım lcw den giyiniyor çoğunlukla başka mağaza yok birde ürünleri güzel.Demek ki zevklerimiz aynı :) Kızları yanı giydirdiğimize göre :)
Evet istersen çikolata sos da dökebiliyorsun benimde eşim yine istedi akşama yapacağım inşallah ama halley yok evde gidip almak gerek :) Afiyet olsun kilo olmasın.

Kızlar ya kilolar için birşey yapıyor musunuz ?

Nurumhiram canım teşekkür ederim öptüm canım :)

Son düzenleme:

yok canım kabahat senin kızda değil benim paşada :) alıntı yaparken atlamışım senin mesajını, çok özür dilerim

aman boşversene kiloları, valla ben geçen sene 9 aylıkken sitenin havuzuna giryordum, yüzen duba misali göbek çok komik oluyordu :)))

yok canım okadar havalı değiliz, havuzumuz açık kapalı değil
ama dur yine atayım havamı malum ben İzmir de yaşıyorum, bize yaz Mayıs ta gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…