2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben emel ile telefonda konuştummmmmm.

Yaaa söyle whatsapp group yapsak ne iyi olurdu

Ya arkadasim 50kiloyum demedin mi :) ben kac 50kiloyum acep bilmiyorum! :))) citirsin iste:)

canım kilo 50 olunca o göbek daha büyük problem kürdana elma saplamış gibi oluyor. yada tam tersi mi denir elmaya kürdan ?
amannn öyle bişey işte iyi tarafı üstü bol giyersem durumu kurtarıyorum. ama yazın ne etsem göbek ortada

canım çoook geçmiş olsun
inşallah 3. diş çabucacık çıkarda çok sıkıntı yapmaz kuzunda

Bende bu vesileyle sayenizde edindigim tum blgiler icin teskkurlerimi sunayim :) rabarba ne almisti oto koltugu? Ben kacirmisim o kismi.

Insallahhhhh canim, ay parcamiz suanda harika ama madem annesi istiyor alsin birazcik daha kilo bakalim :)

benim copy/paste in faydaları :)))
rabarbanın yazdıklarını kopyalamışım

"Canım biz römer trifix aldık ve gercekten inanılmaz memnun kaldık adactan bizim aldığımız model birtek kimyasaldan geçememiş oda kumaşı yanmama özelliğine sahip bu sebeple olduğunu düşünüyorum römerin versafix modeli hepsinden geçmiş ancak trifix yan darbeye karşı daha korunaklı Maxi cosi de adactan geçmiş ancak isofixli modelinde bazası ayrı satılıyor ve kumaşını beğenmedim ben denemedik bile bu sebeple rahatlığı hakkında yorum yapamayacağım. Cybex sirona benim almak istediğim modeldi iki yaşa kadar geriye dönük kullanılıyor sonrasında çevriliyor 0-18 kg için kullanılıyor bu sebeple yeni doğan pedi var o pedle Kaan sıkıştı onu çıkarınca kemersiz ön barı ile kullanıyorsun ön bardan Kaan nefret etti daha takarken bastı çığlığı ve gerçekten çok rahatsız duruyor sirona da adactan geçmiş. Cybex palas şuan için pek uygun değil 9 aydan sonra olabilir adactan geçmiş be safe em pahalısı o kadar para vermek istemedim açıkcası adac testlerine girmiyor çift yönlü kullanılıyor Norveç markası iki modeli denedik 1500 biri 1700 diğeri herhangi bir kazada çocuğa bişey olmayacağına dair garanti veriyor trifixi indirimde iken aldık ve diğer modelleri incelemek denemek için tekrar gittik aklımıza yatan başka model olursa değiştirelim die ama Kaan çok sevdi koltuğunu artık başbaşa gidebilirim onunla heryere uzun araştırmalar yaptık sırf kimyasaldan - aldı die değiştirmedik çünkü çocuğun sevmesi ve konforda çok önemli umarım yardımcı olabilmişimdir canım öpüyorummmmm "

Kayra bunun içinde kaybolur yaaa:)

Anlamadım böyle birşey almaz isek her sene araba koltuğu mu alacağız?

valla canım ben bu kilo işini anlamadım
şimdi baktıklarımız 9-18kg diyor...bu çocuklar nezaman 18kg olur? bence 3 yaşına kadar falan kullanılıyordur. yani artık böyle hızlı gitmez kilolar dimi

Aybike tevazu ediyor arkadaşlar resimleri gayet taşşşş diyor

kuzum ben öyle teknolojik şeylerden anlamıyorum ki
ben anca telefonla aramayı bilirim

Aybikeciğim ben de hiç anlamam öyle şeylerden diyordum eşim bir kez gösterdi çok kolaymış

Anlarsın sen de yani ben hepimiz tel nolarını Emele verelim o kayıp aranıyor sorumlusu olsun diyecektim

En kıdemlilerden Emeli seçtim kendimce olur mu?

benim için de uygundur canım

Bana uyar. Benim tel no emel de var zati. Emel ne diyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…