- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #78.041
ya evet gelince soralım...burdan görüşemeyince ulaşamıyoruz birbirimize
benim endişem yakında bu canavarlar iyice hareketlenmeye başlayınca vakit ayıramayıp buraya kopar mıyız birbirimizden. ben size çok alıştım çünkü. valla arkadaşlarımı merak edip aramıyorum
Ya arkadasim 50kiloyum demedin mi :) ben kac 50kiloyum acep bilmiyorum! :))) citirsin iste:)
Ben artik mayo giymeye basladim :) sizde durumlar nasil? Bikiniler kalkti mi? Mayoyla bacaklarim daha uzun gorunuyor hem hihhh.
kuzum bir haftadır hasta(
geçen hafta ctesi diş buğdayı yapıldı. anneanesi teyzeleri filan yaptılar ben bi evi temizledim. yapmıycaktım istemedim ama anneanesi sen karışma biz yaparız kızım hatıra kalır dedi. gelenlerden bir ikisi hastaydı. kızım şifayı kaptı tabiii((
dün de 3. dişi geldi huzursuzluğunu iştahsızlığını sen düşün
artık zorla yedirme gibi bir olasılık bizde de yok. püskürtme eliyle itme ne arasan hepsi var....:)
Bende bu vesileyle sayenizde edindigim tum blgiler icin teskkurlerimi sunayim :) rabarba ne almisti oto koltugu? Ben kacirmisim o kismi.
Insallahhhhh canim, ay parcamiz suanda harika ama madem annesi istiyor alsin birazcik daha kilo bakalim :)
Kayra bunun içinde kaybolur yaaa:)
Anlamadım böyle birşey almaz isek her sene araba koltuğu mu alacağız?
Ben emel ile telefonda konuştummmmmm.
Yaaa söyle whatsapp group yapsak ne iyi olurdu
canım kilo 50 olunca o göbek daha büyük problemkürdana elma saplamış gibi oluyor. yada tam tersi mi denir elmaya kürdan ?
amannn öyle bişey işteiyi tarafı üstü bol giyersem durumu kurtarıyorum. ama yazın ne etsem göbek ortada
valla canım ben yaza göbeği eritsem bile şu sinir bozucu geçmeyen kahverengi çizgi yüzünden bikinilerle vedalaştımsizde geçti mi o çizgi?
Aybike tevazu ediyor arkadaşlar resimleri gayet taşşşş diyor
kuzum ben öyle teknolojik şeylerden anlamıyorum ki
ben anca telefonla aramayı bilirim
Bende hamilelikte çok hafifti şimdi % 80 geçti gibi
Aybikeciğim ben de hiç anlamam öyle şeylerden diyordum eşim bir kez gösterdi çok kolaymış
Anlarsın sen de yani ben hepimiz tel nolarını Emele verelim o kayıp aranıyor sorumlusu olsun diyecektim
En kıdemlilerden Emeli seçtim kendimce olur mu?
Ben kaçar. Iyi geceler
Aybikeciğim ben de hiç anlamam öyle şeylerden diyordum eşim bir kez gösterdi çok kolaymış
Anlarsın sen de yani ben hepimiz tel nolarını Emele verelim o kayıp aranıyor sorumlusu olsun diyecektim
En kıdemlilerden Emeli seçtim kendimce olur mu?
benimki hamileliğimde asfalt çizgisi gibiydi :)) acaba o yüzden mi geç geçiyor
Pusete karar verdin mi sunny mi kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?