- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #78.081
Ben emel ile telefonda konuştummmmmm.
Yaaa söyle whatsapp group yapsak ne iyi olurdu
Gunaydin teyzelerrr operim sizi ve arkadaslarimi.Eki Görüntüle 1007713
valla canım ben yaza göbeği eritsem bile şu sinir bozucu geçmeyen kahverengi çizgi yüzünden bikinilerle vedalaştımsizde geçti mi o çizgi?
benim copy/paste in faydaları :)))
rabarbanın yazdıklarını kopyalamışım
"Canım biz römer trifix aldık ve gercekten inanılmaz memnun kaldık adactan bizim aldığımız model birtek kimyasaldan geçememiş oda kumaşı yanmama özelliğine sahip bu sebeple olduğunu düşünüyorum römerin versafix modeli hepsinden geçmiş ancak trifix yan darbeye karşı daha korunaklı Maxi cosi de adactan geçmiş ancak isofixli modelinde bazası ayrı satılıyor ve kumaşını beğenmedim ben denemedik bile bu sebeple rahatlığı hakkında yorum yapamayacağım. Cybex sirona benim almak istediğim modeldi iki yaşa kadar geriye dönük kullanılıyor sonrasında çevriliyor 0-18 kg için kullanılıyor bu sebeple yeni doğan pedi var o pedle Kaan sıkıştı onu çıkarınca kemersiz ön barı ile kullanıyorsun ön bardan Kaan nefret etti daha takarken bastı çığlığı ve gerçekten çok rahatsız duruyor sirona da adactan geçmiş. Cybex palas şuan için pek uygun değil 9 aydan sonra olabilir adactan geçmiş be safe em pahalısı o kadar para vermek istemedim açıkcası adac testlerine girmiyor çift yönlü kullanılıyor Norveç markası iki modeli denedik 1500 biri 1700 diğeri herhangi bir kazada çocuğa bişey olmayacağına dair garanti veriyor trifixi indirimde iken aldık ve diğer modelleri incelemek denemek için tekrar gittik aklımıza yatan başka model olursa değiştirelim die ama Kaan çok sevdi koltuğunu artık başbaşa gidebilirim onunla heryere uzun araştırmalar yaptık sırf kimyasaldan - aldı die değiştirmedik çünkü çocuğun sevmesi ve konforda çok önemli umarım yardımcı olabilmişimdir canım öpüyorummmmm "
Aybikeciğim ben de hiç anlamam öyle şeylerden diyordum eşim bir kez gösterdi çok kolaymış
Anlarsın sen de yani ben hepimiz tel nolarını Emele verelim o kayıp aranıyor sorumlusu olsun diyecektim
En kıdemlilerden Emeli seçtim kendimce olur mu?
Günaydın kızlar.gece kapanışı ben yapmışım,açılışıda ben yapayım bari.salı gününü,hayırlı olsun dileklerimle kurdelasını keserek açılışını yapıyorum.hayırlı olsun hepimize
günaydın kızlar..
benim de çizgim hala duruyor.. eskisi gibi değil ama hala belli :/
ivy ve myhoney.. kavgaya gerek yok.. biz komple bir apart kiralayalım en orta kata Emel i koyalım ki herkesin evine aynı mesafede olsun.. ben de talibim
Yalova sanada hayirli gunler. Kolay gelsin. Ve amin tum bebekler saglikli olsun mutlu olsunlar hep.Ruyada iyiymis.
Emellll ruyalara bile geldin valla olaysin. Masallah diyelim marifetli sultan.
Aparta benide alinnnnn.
Bekle nerdesin sekerim
Ivynin su tepetaklak yayinladigi listeyi tekear ekleyebilecek olan vsr mi mail adreside yazabilirim
Bekleee mailde dosya eklenmemis. Özür.
Ve buhranlarim biraz geçti. Bugun isim cok. Yemegim yok onunla ugrasacagim.
Iyi guzel gunler herkese.
Foto eklemeye çalışıyorum anlamadim gitti bekletip duruyor kac kere denedim. Pöffff
Canım şu bak topları atıyor havaya doğru kızım bir iki topu alıp koydu ama sonrasında filin burnuna yapıştı :)Ucretsiz izindeyken kartlar ortaktir :)
Yaramaz top nedir Emelcim? Unuttum sormayi daha once :)
Evet öyle biraz sonrasında ben hemen demagoji yapıyorum sen bizi almayacak mısın yani filan diye :)Emelcim kavgalariniz bile ask kokuyor :)
Canım bir yere gittiğim yok ya çok zor bir ihtimal keşke olsa ama biz eşimle ve çocuklarımızla burada yaşlanacağız galiba :) Eşimin işinden dolayı.Emel benimdir. Ilk teklif benden geldi vallahi kimseye vermem
Bizde de ben yiyorum sen düşün halimi tüm kalorili yemekleri yiyorum yakında görenler ikinciye mi hamilesin diyecek diye korkuyorum :)Yenmeyen yoğurt ve meyveler esim tarafından bitiriliyor
Rabarbaa iyi canım Kaan cık fırsat vermiyormuş ondan giremiyor.Rabarba nerede görmedim hiç alıntısını vs?
Eşime çok aşığım şükürler olsun oda bana çok aşık. Dileyen isteyen herkese rabbim böyle aşk nasip etsin.Emel yaaa 4 4 lük kadın senin gibisine denir valla. Maşallah sana. Mesajlarından eşine aşık bir kadın görüyorum. Maşallah ailecek hepinize. Bu arada çok güzel olmuş. Eline sağlık
Canım kilo kilo oluyorlar ben 9-18 aldım 18 kilo ortalama 4 yaşında oluyor bebekler. Sen ve benim kızı düşün 5 yaşında anca olurlar :) 4 sene kullanırız yani :)Sanırım geçmişte konuşuldu ama ben kaçırdım. Bu araba koltuğuna benim kafam basmıyor. Ana kucağını arabada kullanıyorduk. Şimdi araba koltuğu alacağız. Her sene 1 yaş büyüdükçe araba koltuğuda mı büyüyecek ? Ne bitmez masrafmışş yaaaa.
Yok mu bu araba koltuğunun 1 kere alınıp senelerce kullanılan modeli?
Herkes hamarat içlerinde o gücü bir ortaya çıkarsalar ooo neler yapılır :)Nurumhiram sen Emel'in tahtını sağlayacağa benziyorsun. Bu ne hamaratlık
Neden canım olamayacaksın ki benim senden fazlalığım tek kilolarımdır üüüüAslaaa Emel kadar olamam ama ukelalik gibi olmasin yaparim kendi apimda birseyler takilirim oyle.
Sen napiyorsun nassin sana balimli mesajlar atmistim coook sayfa oldu gormedin sen galibahani su bir sabah cosupta bi sürü yazmistin ya o gun bim ne ictiyse ondan istiyorum dedim. Enerjin supeeeeer.
Balim sen bankaciydin dimi
Amin canım hepimizin mutluluğu aşkı bitmesin. Dimi tshırt ne ki gökyüzüne yazsın :)emelcim düşman çatlatıyorsunuz valla :)))
Allah mutluluğunuzu hiç bozmasın...şanslı adam bulmuş senin gibi dört dörtlük kadını tshirt e de yazsa yeridir gökyüzünede
Benim geçti hiç izim yok. O değil göbek var çizgi kalaydı da göbek gideydi :)valla canım ben yaza göbeği eritsem bile şu sinir bozucu geçmeyen kahverengi çizgi yüzünden bikinilerle vedalaştımsizde geçti mi o çizgi?
Canım abimin kızı 4 yaşında 15 kilo :) görümcemin kızı 3 yaşında 17 kilo düşün işte :)valla canım ben bu kilo işini anlamadım
şimdi baktıklarımız 9-18kg diyor...bu çocuklar nezaman 18kg olur? bence 3 yaşına kadar falan kullanılıyordur. yani artık böyle hızlı gitmez kilolar dimi
Olur canım siz nasıl isterseniz benim için farketmez. :)Aybikeciğim ben de hiç anlamam öyle şeylerden diyordum eşim bir kez gösterdi çok kolaymış
Anlarsın sen de yani ben hepimiz tel nolarını Emele verelim o kayıp aranıyor sorumlusu olsun diyecektim
En kıdemlilerden Emeli seçtim kendimce olur mu?
Olur diyorum canım :)Bana uyar. Benim tel no emel de var zati. Emel ne diyorsun?
Yaparım canım :)Sana ben ve aybike tel nolarımızı yollıycaz tabi başk isyen
varsa onlarda sen bu işi yaparsın dimi
Günaydın canım hayır olsun öncelikle rüyan :) Aynen gördüğün gibiyim:) Sadece memişler kocaman değil küçücük :) Birde saçlarım uzun :) ve gri pantolonum ve petrol mavisi hırkam var :) Ve giyerken bazen ikisini bir giyerim :)Dün gece rüyamda gördüm seni.telefondan her eklenen resim açıkmadığı için ben seni hiç görmemiştim ama rüyamdaki Emel hala gözümün önünde.röfle yaptırdığını daha önce söylediğin için rüyamdada tabiki röfleli gördüm seni.kulak altında biten fönlü ve küt saçlıydın.gözlerin iri iri ve yuvarlak,yüzünde yuvarlak ve orta boylu koca m.m.liydin :))))) rüyamda ne işin vardı ve başımıza ne gelmişti hatırlamıyorum ama petrol mavisi bir hırka ve gri kumaş pantolon vardı.alakası yoktur eminim seninle ama rüya işte.Minnosh'um antibiyotiğe başlaman iyi olmuş,yazacaktım ama kararını etkilenemek için yazmadım.ben ve yavrum hasta olduğumuzda ilaç kullanmıyalım diye süründürdüm kendimizi,Melis'im sın ay aldığı bütün gramları hatta fazlasını verdi ve kolunu kımıldatscak hal kalmamıştı yavrumda.peditus'u 5 gün verdim çok şükür azıcık öksürük dışında bişeyimiz kalmadı.inşallah sizde gemen toparlanırsınız.Bebeklerimiz hasta olmasın yaaaaa,en azından konuşup dertlerini anlatıncaya kadar ya da en iyisi Allah daha büyük dert ve hastalık vermesinde varsın 2 gün öksürsünler geçsin.hepinize iyi geceler
Günaydın canım inşallah bebeklerimiz sağlıklı evlerimiz huzurlu işlerimiz bereketli olsun inşallah.Günaydın kızlar.gece kapanışı ben yapmışım,açılışıda ben yapayım bari.salı gününü,hayırlı olsun dileklerimle kurdelasını keserek açılışını yapıyorum.hayırlı olsun hepimize
Günaydın canım ahh keşke ne güzel olurdu be sabah kahvaltısı öğle yemeği 5 çayı ohhh.günaydın kızlar..
benim de çizgim hala duruyor.. eskisi gibi değil ama hala belli :/
ivy ve myhoney.. kavgaya gerek yok.. biz komple bir apart kiralayalım en orta kata Emel i koyalım ki herkesin evine aynı mesafede olsun.. ben de talibim
Seni ben yerim ekmeksiz ekmeksiz hemde yavrum. Oyy maşallah . Günaydın sana da:)Gunaydin teyzelerrr operim sizi ve arkadaslarimi.Eki Görüntüle 1007713
Bak ben gelmem çok zor ama siz buraya gelebilirsiniz süper olur :)Bende seni takip ederim o zamannnn :) luleburgaza sen tasin, bende arkandan gelecegim hemen.
Email grubu, skype, whatsapp v.s yapalim birseyler lutfen :)
Kullandigin marka model nedir canim?
Ay ben birşey istemem siz çevremde olun yeter :)Valla bu isten Emel in cikari ne olacak ben onu dusunuyorum
Kizlar dun aksamdan beri moralim biraz bozuk genelde okumakla yetiniyorum geyiklere pek dahil olamayacagim.. Sonuclanirsa sizinle de paylasirim sebebini.
Kizlar dun aksamdan beri moralim biraz bozuk genelde okumakla yetiniyorum geyiklere pek dahil olamayacagim.. Sonuclanirsa sizinle de paylasirim sebebini.
offf kızlar canım çok sıkkın dayak yemiş gibiyim iki gündür
annem gitti biliyosunuz dün ve bugün beril bakıcısıyla yalnız kaldı, dün eve gittiğimde çok ağladı bana sarılıp sarılıp ağladı
bu sabah da ağladı
hiç ağlmazdı ne oldu anlamıyorum
bakıcısını sevmedi desem dün o kadar ağladı akşam verdim kadının kucağına bi güzel kıkırdadı ona
kadın kötü davranıyo olsa gitmezdi demi ona
babası yanağını ısırdı diye 2 gün gitmedi bababsına
yani kadın nasıl kötü davranaşlirki el kadar çocuğa
çok iyi anlaşıyolar gibi gözüzüküyor hatta abzen onun kucağındayken ben gel dediğimde ona geri sarılıyo gelmiyo bana,kadıncağızda iyi davranıyo sürekli balım kuzum şekerim diye konuşuyo ağzının içine bakıyo
dün beril ağlıyo diye kadında baya kötü ağlamaklı oldu kalbim sıkıştı o ağladıkça falan dedi
ama çözemedik neden ağladı ki ateşi falan da yok, dişleri de çıktı 2 tanesi, gayet sorunsuz çıkarmıştı onları acaba 3. diş mi geliyor
az önce de işe gelecektim emzirdim, doğru düzgün emmedi
ooofff ki offf ne zormuş evlat, aklım sürekli onda şimdi ağlıyo mu acaba yine
zaten sabah 3 saat öğleden sonra 2.5 saat ayrı kalıyoruz
onda da emzirip geliyorum işe gidiyorum tekrar emziriyorum, yani en fazla 3.5 saatte bir emmiş oluyor arada katı gıda da veriyoruz
günde 2 kez 30 cc lik katı gıda alıyor
sabah sebze püresi öğleden sonra meyveli muhallebi yiyor
açlıktan da ağlamıyodur diye düşünüyorum
annemin gittiğini mi anladı acaba, bilmiyorum ki ne yapsam
Canım şu bak topları atıyor havaya doğru kızım bir iki topu alıp koydu ama sonrasında filin burnuna yapıştı :) Eki Görüntüle 1007769
Evet öyle biraz sonrasında ben hemen demagoji yapıyorum sen bizi almayacak mısın yani filan diye :)
Canım bir yere gittiğim yok ya çok zor bir ihtimal keşke olsa ama biz eşimle ve çocuklarımızla burada yaşlanacağız galiba :) Eşimin işinden dolayı.
Bizde de ben yiyorum sen düşün halimi tüm kalorili yemekleri yiyorum yakında görenler ikinciye mi hamilesin diyecek diye korkuyorum :)
Rabarbaa iyi canım Kaan cık fırsat vermiyormuş ondan giremiyor.
Eşime çok aşığım şükürler olsun oda bana çok aşık. Dileyen isteyen herkese rabbim böyle aşk nasip etsin.
Beğenmene sevindim canım evde vardı yapayım dedim :)
Canım kilo kilo oluyorlar ben 9-18 aldım 18 kilo ortalama 4 yaşında oluyor bebekler. Sen ve benim kızı düşün 5 yaşında anca olurlar :) 4 sene kullanırız yani :)
Herkes hamarat içlerinde o gücü bir ortaya çıkarsalar ooo neler yapılır :)
Neden canım olamayacaksın ki benim senden fazlalığım tek kilolarımdır üüüü
Amin canım hepimizin mutluluğu aşkı bitmesin. Dimi tshırt ne ki gökyüzüne yazsın :)
Benim geçti hiç izim yok. O değil göbek var çizgi kalaydı da göbek gideydi :)
Canım abimin kızı 4 yaşında 15 kilo :) görümcemin kızı 3 yaşında 17 kilo düşün işte :)
Olur canım siz nasıl isterseniz benim için farketmez. :)
Olur diyorum canım :)
Yaparım canım :)
Günaydın canım hayır olsun öncelikle rüyan :) Aynen gördüğün gibiyim:) Sadece memişler kocaman değil küçücük :) Birde saçlarım uzun :) ve gri pantolonum ve petrol mavisi hırkam var :) Ve giyerken bazen ikisini bir giyerim :)
Günaydın canım inşallah bebeklerimiz sağlıklı evlerimiz huzurlu işlerimiz bereketli olsun inşallah.
Günaydın canım ahh keşke ne güzel olurdu be sabah kahvaltısı öğle yemeği 5 çayı ohhh.
Seni ben yerim ekmeksiz ekmeksiz hemde yavrum. Oyy maşallah . Günaydın sana da:)
Bak ben gelmem çok zor ama siz buraya gelebilirsiniz süper olur :)
Canım benim tel akıllı tellerden değil yani bende sykpe vs yok be canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?