2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cook saol canim, bend d ekran goruntusu varmis bu mesajin da biran hatirlayamamisim:)

Valla bu isten Emel in cikari ne olacak ben onu dusunuyorum

Canim yaz bana emailini gondereyim:)

Kizlar dun aksamdan beri moralim biraz bozuk genelde okumakla yetiniyorum geyiklere pek dahil olamayacagim.. Sonuclanirsa sizinle de paylasirim sebebini.

Son düzenleme:
Ucretsiz izindeyken kartlar ortaktir :)

Yaramaz top nedir Emelcim? Unuttum sormayi daha once :)
Canım şu bak topları atıyor havaya doğru kızım bir iki topu alıp koydu ama sonrasında filin burnuna yapıştı :)

Emelcim kavgalariniz bile ask kokuyor :)
Evet öyle biraz sonrasında ben hemen demagoji yapıyorum sen bizi almayacak mısın yani filan diye :)

Emel benimdir. Ilk teklif benden geldi vallahi kimseye vermem
Canım bir yere gittiğim yok ya çok zor bir ihtimal keşke olsa ama biz eşimle ve çocuklarımızla burada yaşlanacağız galiba :) Eşimin işinden dolayı.

Yenmeyen yoğurt ve meyveler esim tarafından bitiriliyor
Bizde de ben yiyorum sen düşün halimi tüm kalorili yemekleri yiyorum yakında görenler ikinciye mi hamilesin diyecek diye korkuyorum :)

Rabarba nerede görmedim hiç alıntısını vs?
Rabarbaa iyi canım Kaan cık fırsat vermiyormuş ondan giremiyor.
Emel yaaa 4 4 lük kadın senin gibisine denir valla. Maşallah sana. Mesajlarından eşine aşık bir kadın görüyorum. Maşallah ailecek hepinize. Bu arada çok güzel olmuş. Eline sağlık
Eşime çok aşığım şükürler olsun oda bana çok aşık. Dileyen isteyen herkese rabbim böyle aşk nasip etsin.
Beğenmene sevindim canım evde vardı yapayım dedim :)
Canım kilo kilo oluyorlar ben 9-18 aldım 18 kilo ortalama 4 yaşında oluyor bebekler. Sen ve benim kızı düşün 5 yaşında anca olurlar :) 4 sene kullanırız yani :)
Nurumhiram sen Emel'in tahtını sağlayacağa benziyorsun. Bu ne hamaratlık
Herkes hamarat içlerinde o gücü bir ortaya çıkarsalar ooo neler yapılır :)
Neden canım olamayacaksın ki benim senden fazlalığım tek kilolarımdır üüüü
emelcim düşman çatlatıyorsunuz valla :)))
Allah mutluluğunuzu hiç bozmasın...şanslı adam bulmuş senin gibi dört dörtlük kadını tshirt e de yazsa yeridir gökyüzünede
Amin canım hepimizin mutluluğu aşkı bitmesin. Dimi tshırt ne ki gökyüzüne yazsın :)

valla canım ben yaza göbeği eritsem bile şu sinir bozucu geçmeyen kahverengi çizgi yüzünden bikinilerle vedalaştım sizde geçti mi o çizgi?
Benim geçti hiç izim yok. O değil göbek var çizgi kalaydı da göbek gideydi :)
valla canım ben bu kilo işini anlamadım
şimdi baktıklarımız 9-18kg diyor...bu çocuklar nezaman 18kg olur? bence 3 yaşına kadar falan kullanılıyordur. yani artık böyle hızlı gitmez kilolar dimi
Canım abimin kızı 4 yaşında 15 kilo :) görümcemin kızı 3 yaşında 17 kilo düşün işte :)
Olur canım siz nasıl isterseniz benim için farketmez. :)

Bana uyar. Benim tel no emel de var zati. Emel ne diyorsun?
Olur diyorum canım :)

Sana ben ve aybike tel nolarımızı yollıycaz tabi başk isyen

varsa onlarda sen bu işi yaparsın dimi
Yaparım canım :)

Günaydın canım hayır olsun öncelikle rüyan :) Aynen gördüğün gibiyim:) Sadece memişler kocaman değil küçücük :) Birde saçlarım uzun :) ve gri pantolonum ve petrol mavisi hırkam var :) Ve giyerken bazen ikisini bir giyerim :)

Günaydın canım inşallah bebeklerimiz sağlıklı evlerimiz huzurlu işlerimiz bereketli olsun inşallah.
Günaydın canım ahh keşke ne güzel olurdu be sabah kahvaltısı öğle yemeği 5 çayı ohhh.
Gunaydin teyzelerrr operim sizi ve arkadaslarimi.Eki Görüntüle 1007713
Seni ben yerim ekmeksiz ekmeksiz hemde yavrum. Oyy maşallah . Günaydın sana da:)
Bende seni takip ederim o zamannnn :) luleburgaza sen tasin, bende arkandan gelecegim hemen.
Bak ben gelmem çok zor ama siz buraya gelebilirsiniz süper olur :)
Email grubu, skype, whatsapp v.s yapalim birseyler lutfen :)

Canım benim tel akıllı tellerden değil yani bende sykpe vs yok be canım :)

Valla bu isten Emel in cikari ne olacak ben onu dusunuyorum
Ay ben birşey istemem siz çevremde olun yeter :)

Kizlar dun aksamdan beri moralim biraz bozuk genelde okumakla yetiniyorum geyiklere pek dahil olamayacagim.. Sonuclanirsa sizinle de paylasirim sebebini.

Hayırlısı ne ise o olsun canım. Konu ne bilmiyorum ama üzülmemeye çalış.

Son düzenleme:
offf kızlar canım çok sıkkın dayak yemiş gibiyim iki gündür
annem gitti biliyosunuz dün ve bugün beril bakıcısıyla yalnız kaldı, dün eve gittiğimde çok ağladı bana sarılıp sarılıp ağladı
bu sabah da ağladı
hiç ağlmazdı ne oldu anlamıyorum
bakıcısını sevmedi desem dün o kadar ağladı akşam verdim kadının kucağına bi güzel kıkırdadı ona
kadın kötü davranıyo olsa gitmezdi demi ona
babası yanağını ısırdı diye 2 gün gitmedi bababsına
yani kadın nasıl kötü davranaşlirki el kadar çocuğa
çok iyi anlaşıyolar gibi gözüzüküyor hatta abzen onun kucağındayken ben gel dediğimde ona geri sarılıyo gelmiyo bana,kadıncağızda iyi davranıyo sürekli balım kuzum şekerim diye konuşuyo ağzının içine bakıyo
dün beril ağlıyo diye kadında baya kötü ağlamaklı oldu kalbim sıkıştı o ağladıkça falan dedi
ama çözemedik neden ağladı ki ateşi falan da yok, dişleri de çıktı 2 tanesi, gayet sorunsuz çıkarmıştı onları acaba 3. diş mi geliyor
az önce de işe gelecektim emzirdim, doğru düzgün emmedi
ooofff ki offf ne zormuş evlat, aklım sürekli onda şimdi ağlıyo mu acaba yine
zaten sabah 3 saat öğleden sonra 2.5 saat ayrı kalıyoruz
onda da emzirip geliyorum işe gidiyorum tekrar emziriyorum, yani en fazla 3.5 saatte bir emmiş oluyor arada katı gıda da veriyoruz
günde 2 kez 30 cc lik katı gıda alıyor
sabah sebze püresi öğleden sonra meyveli muhallebi yiyor
açlıktan da ağlamıyodur diye düşünüyorum
annemin gittiğini mi anladı acaba, bilmiyorum ki ne yapsam

Üzülme canım kadın iyi bakıyordur kötü baksa dediğin gibi geldediğinde sana gelir yada onun kucağında susmaz.
Anneannesinin gittiğinin farkındadır ondan. Benim kızda annem 15 gün kaldığında gidince huysuzlaşmıştı.
Belki dişte geliyor olabilir.

Canimmm hemen resimde koymus:) cok guzel gorunuyor oyuncak ancak kac aydan basliyor bu canim? Toplari agzina sokmasinlar? Resimden boyutu pek belli olmuyor agizlarina sokmasinlar toplari?

Biz annelik isini kolaylayana kadar luleburgazi gecici ikamet yapalim canim :) my honey, hera, ben ve aybike. Toplanin kizlar gidiyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…