2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya kızlar ben benim kıza yoğurdu nasıl yedireceğim babymix yiyordu onuda yemiyor :) ilk gün yedi sadece. Ayran versem olur mu acaba .

Bence olur. Yani hiç yoktan iyidir. Biraz fazla çiş yapar :)

Valla ne diyim Allah bildiği gibi yapsın o hasta olupta gelenleri. Bana çok düşkün olan halam ve daha kaç kişi grip oldukları için bebek mevlüdümüze gelmemişlerdi. Haber ve hediyelerini yollamışlardı. Hatta halam erken gelip yardım edecekti çok üzülmüştü gelmediğine.

Kizlar sizden aldigim gazla bugun lc waikikiye gittim, kocami batirdim, kizimi yolda uyuttum eve geldim emziriyorum. Mutlu muyum? Hem de ne bicim. :))))

Güle güle giysin fıstık.

Ben kendime çorap alamam çok lazım değilse. Sevmiyorum da ara bul dene falan. Yoruluyorum ama kızıma olunca içimden alışveriş canavarı çıkıyor. Outlette kahve içtiğimiz Kafe'den dışarıdaki tuvalete gidince yol üstü diye dönüşte lcw ye girip 2 parça daha alıp Kafe'ye elimde poşetle dönüyorum wc den. O kadar yani.

Ben artik mayo giymeye basladim :) sizde durumlar nasil? Bikiniler kalkti mi? Mayoyla bacaklarim daha uzun gorunuyor hem hihhh.

Doğumdan sonra henüz suya giremedim herhangi bi yerde ama mayokini tarzı takılıcaz gibi duruyor bu yaz bikini giyipte ne kendimin ne elalemin göz zevkini bozamam. Ben hamileykende hamileler için olan mayolardan aldım bi tane yedek olarak bikini giydim ama hemen üstüne plaj elbisesini geçirdim öyle oturdum plajda.

Hava soguk diyekizi hasta ederim diye disariya cikkmayip, kafayi da yemek uzereyim. Cok sıkıldım. Bolca agladim. Annemle ablamlarla ayni sehirde oturmak istiyorum.

Neredesin ki burada (izmit) hava yumuşacıktı. 3-4 arası kızımla site içinde hava almaya çıktık. Çok iyi geldi. Ben yakan soğuklarda bile giydirdim komple bağladım atkıyı çıktık gene kızımla.

Allah bozmasın canım. Arada öküz vitesine bağlasada bizde dün gece 3 e kadar birbirimizi ne kadar sevdiğimizi falan konuştuk. Sarıldık sımsıkı. Çooook güzeldi. Allahım bütün çiftlere versin. Ama arada küçücük kavgada edin nazarlık olsun. :))

Evet canım 2 hafta kadar kalacağım bakalım kısmet olursa. Senin annenler nerede :)

Ya benim eşim mi anormal? 1 gece kaldık kızımla teyzemle armutluda ona bile bir sürü vıdı vıdı yaptı. Gitmesenize getirdi. Şimdi hafta sonu teyzemi almaya beraber gidicez beraber kalıcaz 1 gece. Gerçi bende ayrı uyumayı hiç mi hiç sevmiyorum.

O zaman yarın ayran yapıp vereceğim bakalım içecek mi ?

Bende kendime birşey almak için bile çıksam kıza alır döneriz eşim güler hani kendine alacaktın der :)

Oluyor canım çok küçük kavgalarımızda mesela İst. kalmamı istemiyor yani o kadar çok kalmamı istemiyor. Bende istemiyorum ama ne yapayım burada çok sıkılıyorum kimse yok bari gitmişken biraz geziyorum hani derler ya insan yüzü görüyorum :)
Yoksa bende 1 gece sonra ne zaman alacaksın bizi diye arayıp duruyorum. Şimdi 15 gün kalacağım dediğimde diyor ki gel beni al deme almam :) bende demicem diyorum :)
Bu konuda atışıyoruz bazen :)

Bu sefer onun kartindan aldim ama :) karisabilir yani:) napiyim ucretsiz izindeyim, cektiriverdim karttan:)

Ucretsiz izindeyken kartlar ortaktir :)

Yaramaz top nedir Emelcim? Unuttum sormayi daha once :)

Son düzenleme:

Emelcim kavgalariniz bile ask kokuyor :)

büyüyünce de aynı olur inşaallah. seni çok merak ediyorum ben ya çok özel bi kişiliksin bence.
burcun neydi canım? senin gibi bi arkadaşım olsun isterdim valla. (topic dışında yani)
ben kızımın derdini anlamayınca çok üzülüyorum ya yetersiz hissediyorum kendimi
o ağladıkça suçu kendimde arıyorum.
niye derdini bilmiyorum diye.
anne olmak her babayiğidin harcı değilmiş onu anladım.

Ben de emzirmeyip sadece biberon verenlerdenim, biberon 240 ml lik yani 120-150 llikler artık az gelir
uc kısmını değiştiriceğim +6 ay uçlardan alıp takıcağım. Biberon büyükse ucu küçükse hepsini değiştir :)

Emelcim siz ne tatlısınız öyle. :) maşallah

Minnosh doktor ne dedi başladın mı antibiyotiğe nasıl oldu bebeğin iyi mi?

Evet yaa, masallah dusman catlatiyorlar :) Allah bozmasin.

Siz nasil oldunuz canim?

Teşekkürler.
Biz daha iyiyiz şükür.
Dün akşam eşimin baskısıyla bqşaladım antiniyotiğe. Süründürme çocuğu dedi. Ben de bir iki gün kullanıp kontrole. Gitmeye karar vedim.

Kuzu lie ilgili Ayni seyi benim gittigim kasap da soyledi

Ne guzel uzun uzun yazmissin sagol canim. Yalniz kayranin kilo sorunu var miydi ki niye takinti yapiyorsun? Ah iphone anca emzirirken elimr geciyor napayim ama

Bekle'cim ben yine genc donuyorum sorry

Herkes kilo alsın der ya Ben de almasin diyenlerdenim. Cinslik bende. Doktorumuz da bunu bildiğinden sen yedir merak etme diyip duruyor

Ben chicco nun büyüklerini aldım bir de geniş ağızlı olanlarını. Özellikle katı mamaları ucu kesik gibi olan meme ile veriyorum.

Bu arada nerede okudum hatırlamıyorum ama meme başlarını değiştirmek gerekiyormuş

Ben geliyorum kimse olmuyor.

Görüşürüz sonra, eşimle bir diziye takıldık, gidip onu bitirelim bugün 1. Sezonun finalini yapacağız. Gerçi zottirik bit dizi ama akşamları iyi gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…