- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #78.001
Emelcim siz ne tatlısınız öyle. :) maşallah
Ya kızlar ben benim kıza yoğurdu nasıl yedireceğim babymix yiyordu onuda yemiyor :) ilk gün yedi sadece. Ayran versem olur mu acaba .
kuzum bir haftadır hasta(
geçen hafta ctesi diş buğdayı yapıldı. anneanesi teyzeleri filan yaptılar ben bi evi temizledim. yapmıycaktım istemedim ama anneanesi sen karışma biz yaparız kızım hatıra kalır dedi. gelenlerden bir ikisi hastaydı. kızım şifayı kaptı tabiii((
dün de 3. dişi geldi huzursuzluğunu iştahsızlığını sen düşün
artık zorla yedirme gibi bir olasılık bizde de yok. püskürtme eliyle itme ne arasan hepsi var....:)
Kizlar sizden aldigim gazla bugun lc waikikiye gittim, kocami batirdim, kizimi yolda uyuttum eve geldim emziriyorum. Mutlu muyum? Hem de ne bicim. :))))
Ohh güzel güzel giysin bende alacağım ama şu babamızı kandırmam lazım ya aslında daha yeni aldım bir kaç birşey yine de alayım istiyorum. Doymuyorum birde benim annemde almış yaz için bir sürü şey gidince göreceğim bakalım.
Ben artik mayo giymeye basladim :) sizde durumlar nasil? Bikiniler kalkti mi? Mayoyla bacaklarim daha uzun gorunuyor hem hihhh.
Hava soguk diyekizi hasta ederim diye disariya cikkmayip, kafayi da yemek uzereyim. Cok sıkıldım. Bolca agladim. Annemle ablamlarla ayni sehirde oturmak istiyorum.
Aynı senin gibi yapıyorum bende sadece büyük oyuncaklarını oynarken dikkat ediyoruz ve oynadıktan sonra kaldırıyoruz Teyzemiz yaramaz toplar almış filli onunla azcık oynuyoruz çünkü başlıyor filin burnunu ağzına sokmaya sonra üzerine düşüyor hopp fille beraber yerdeler :)
Kızlar benim yaptığım tshır te istinaden babamızdan gelen mesaj :)
Seviyorum bu adamı ya çok hemde.
Eki Görüntüle 1006519
Evet canım 2 hafta kadar kalacağım bakalım kısmet olursa. Senin annenler nerede :)
Bence olur. Yani hiç yoktan iyidir. Biraz fazla çiş yapar :)
Valla ne diyim Allah bildiği gibi yapsın o hasta olupta gelenleri. Bana çok düşkün olan halam ve daha kaç kişi grip oldukları için bebek mevlüdümüze gelmemişlerdi. Haber ve hediyelerini yollamışlardı. Hatta halam erken gelip yardım edecekti çok üzülmüştü gelmediğine.
Güle güle giysin fıstık.
Ben kendime çorap alamam çok lazım değilse. Sevmiyorum da ara bul dene falan. Yoruluyorum ama kızıma olunca içimden alışveriş canavarı çıkıyor. Outlette kahve içtiğimiz Kafe'den dışarıdaki tuvalete gidince yol üstü diye dönüşte lcw ye girip 2 parça daha alıp Kafe'ye elimde poşetle dönüyorum wc den. O kadar yani.
Doğumdan sonra henüz suya giremedim herhangi bi yerde ama mayokini tarzı takılıcaz gibi duruyor bu yaz bikini giyipte ne kendimin ne elalemin göz zevkini bozamam. Ben hamileykende hamileler için olan mayolardan aldım bi tane yedek olarak bikini giydim ama hemen üstüne plaj elbisesini geçirdim öyle oturdum plajda.
Neredesin ki burada (izmit) hava yumuşacıktı. 3-4 arası kızımla site içinde hava almaya çıktık. Çok iyi geldi. Ben yakan soğuklarda bile giydirdim komple bağladım atkıyı çıktık gene kızımla.
Allah bozmasın canım. Arada öküz vitesine bağlasada bizde dün gece 3 e kadar birbirimizi ne kadar sevdiğimizi falan konuştuk. Sarıldık sımsıkı. Çooook güzeldi. Allahım bütün çiftlere versin. Ama arada küçücük kavgada edin nazarlık olsun. :))
Ya benim eşim mi anormal? 1 gece kaldık kızımla teyzemle armutluda ona bile bir sürü vıdı vıdı yaptı. Gitmesenize getirdi. Şimdi hafta sonu teyzemi almaya beraber gidicez beraber kalıcaz 1 gece. Gerçi bende ayrı uyumayı hiç mi hiç sevmiyorum.
Bu sefer onun kartindan aldim ama :) karisabilir yani:) napiyim ucretsiz izindeyim, cektiriverdim karttan:)
Aynı senin gibi yapıyorum bende sadece büyük oyuncaklarını oynarken dikkat ediyoruz ve oynadıktan sonra kaldırıyoruz Teyzemiz yaramaz toplar almış filli onunla azcık oynuyoruz çünkü başlıyor filin burnunu ağzına sokmaya sonra üzerine düşüyor hopp fille beraber yerdeler :)
Kızlar benim yaptığım tshır te istinaden babamızdan gelen mesaj :)
Seviyorum bu adamı ya çok hemde.
Eki Görüntüle 1006519
O zaman yarın ayran yapıp vereceğim bakalım içecek mi ?
Bende kendime birşey almak için bile çıksam kıza alır döneriz eşim güler hani kendine alacaktın der :)
Oluyor canım çok küçük kavgalarımızda mesela İst. kalmamı istemiyor yani o kadar çok kalmamı istemiyor. Bende istemiyorum ama ne yapayım burada çok sıkılıyorum kimse yok bari gitmişken biraz geziyorum hani derler ya insan yüzü görüyorum :)
Yoksa bende 1 gece sonra ne zaman alacaksın bizi diye arayıp duruyorum. Şimdi 15 gün kalacağım dediğimde diyor ki gel beni al deme almam :) bende demicem diyorum :)
Bu konuda atışıyoruz bazen :)
Kocaman bir aminnnn. AMA olsmasada kafana takma annesi, saglikli olsunlarda en onemlisi o, ayricacok akilli bir kiz o, annesinin hayatina ambargo koymus, patron olmus simdiden:) uslanirda zamanla. Her karakter farkli iste, benim kizimda cak hareketli ama cok sukur aglamasi, besin veya uyku reddi yok. Buyunce ne olacaklar bakalim.
Emzirmeyip devam sutu veren annelere bir sorum olacak.
Ben emzirirken biberonda vermeye baslamistim son haftalarda ve avent natural aldim. Simdi artik emzirmiyorum ama hala ayni biberonu kullaniyoruz.
Sizde durum nedir? Artik buyuduler, farkli biberon vermek gerekir mi?
Evet yaa, masallah dusman catlatiyorlar :) Allah bozmasin.
Siz nasil oldunuz canim?
Teşekkürler.Ben de emzirmeyip sadece biberon verenlerdenim, biberon 240 ml lik yani 120-150 llikler artık az gelir
uc kısmını değiştiriceğim +6 ay uçlardan alıp takıcağım. Biberon büyükse ucu küçükse hepsini değiştir :)
Minnosh doktor ne dedi başladın mı antibiyotiğe nasıl oldu bebeğin iyi mi?
ellerine sağlık canım anlatmışsın uzun uzun, arada kendi sorularımın cevaplarını da buldum
bu arada doktor bize kuzu eti demişti, migrosun kasabıyla konuşuyordum (küçük yerlerde büyük market çalışanları da mahalle bakkalı modunda oluyor, herkes birbirini tanıyor ), abla kuzu demesinin sebebi kuzu hormon kabul etmeyen tek hayvandır o yüzden organik kuzu diye de bulamazsın zaten dedi. nekadar doğru bilmiyorum
Ne guzel uzun uzun yazmissin sagol canim. Yalniz kayranin kilo sorunu var miydi ki niye takinti yapiyorsun? Ah iphone anca emzirirken elimr geciyor napayim ama
Bizde birak emeklemeyi donme bile nerdeyse olmadigi icin no comment :))
Emzirmeyip devam sutu veren annelere bir sorum olacak.
Ben emzirirken biberonda vermeye baslamistim son haftalarda ve avent natural aldim. Simdi artik emzirmiyorum ama hala ayni biberonu kullaniyoruz.
Sizde durum nedir? Artik buyuduler, farkli biberon vermek gerekir mi?
Emellll, bende istanbula tasinirsam sana en yakin evi bulucam... Ellerine saglik
Ben artik mayo giymeye basladim :) sizde durumlar nasil? Bikiniler kalkti mi? Mayoyla bacaklarim daha uzun gorunuyor hem hihhh.
Haha al benden de o kadar, bir bacağını yana atsa mutlu oluyoruz
Bu toto göbek baldırla bana anca hasamo mu hasimo mu nedir o yakısır
Siz de mi tombiksiniz :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?