2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Dün gece rüyamda gördüm seni.telefondan her eklenen resim açıkmadığı için ben seni hiç görmemiştim ama rüyamdaki Emel hala gözümün önünde.röfle yaptırdığını daha önce söylediğin için rüyamdada tabiki röfleli gördüm seni.kulak altında biten fönlü ve küt saçlıydın.gözlerin iri iri ve yuvarlak,yüzünde yuvarlak ve orta boylu koca m.m.liydin :))))) rüyamda ne işin vardı ve başımıza ne gelmişti hatırlamıyorum ama petrol mavisi bir hırka ve gri kumaş pantolon vardı.alakası yoktur eminim seninle ama rüya işte.Minnosh'um antibiyotiğe başlaman iyi olmuş,yazacaktım ama kararını etkilenemek için yazmadım.ben ve yavrum hasta olduğumuzda ilaç kullanmıyalım diye süründürdüm kendimizi,Melis'im sın ay aldığı bütün gramları hatta fazlasını verdi ve kolunu kımıldatscak hal kalmamıştı yavrumda.peditus'u 5 gün verdim çok şükür azıcık öksürük dışında bişeyimiz kalmadı.inşallah sizde gemen toparlanırsınız.Bebeklerimiz hasta olmasın yaaaaa,en azından konuşup dertlerini anlatıncaya kadar ya da en iyisi Allah daha büyük dert ve hastalık vermesinde varsın 2 gün öksürsünler geçsin.hepinize iyi geceler

Günaydın kızlar.gece kapanışı ben yapmışım,açılışıda ben yapayım bari.salı gününü,hayırlı olsun dileklerimle kurdelasını keserek açılışını yapıyorum.hayırlı olsun hepimize

günaydın kızlar..

benimki hamileliğimde asfalt çizgisi gibiydi :)) acaba o yüzden mi geç geçiyor

benim de çizgim hala duruyor.. eskisi gibi değil ama hala belli :/

ivy ve myhoney.. kavgaya gerek yok.. biz komple bir apart kiralayalım en orta kata Emel i koyalım ki herkesin evine aynı mesafede olsun.. ben de talibim

Son düzenleme:

bizde oğluşumla kahvaltı yapmadan sizlere günaydın diyelim dedik
hadi bakalım kurdelamızda kesildiğine göre günümüz hayırlı uğurlu bol gülücüklü olsun :))

bak bu iyi fikirmiş :))) beni de unutmayın

Yalova sanada hayirli gunler. Kolay gelsin. Ve amin tum bebekler saglikli olsun mutlu olsunlar hep.Ruyada iyiymis.
Emellll ruyalara bile geldin valla olaysin. Masallah diyelim marifetli sultan.
Aparta benide alinnnnn.
Bekle nerdesin sekerim
Ivynin su tepetaklak yayinladigi listeyi tekear ekleyebilecek olan vsr mi mail adreside yazabilirim
Bekleee mailde dosya eklenmemis. Özür.
Ve buhranlarim biraz geçti. Bugun isim cok. Yemegim yok onunla ugrasacagim.
Iyi guzel gunler herkese.
Foto eklemeye çalışıyorum anlamadim gitti bekletip duruyor kac kere denedim. Pöffff

günaydın canım.
demek ki en az uyuyan sensin.
biz güne iyi başladık çok şükür umarım herkes iyi başlamıştır.
bugün herkes dikkat etsin bebişlerimiz uslu durursa kurdelayı hep sen kes olur mu?

Kullandigin marka model nedir canim?

Teşekkürler.
Biz daha iyiyiz şükür.
Dün akşam eşimin baskısıyla bqşaladım antiniyotiğe. Süründürme çocuğu dedi. Ben de bir iki gün kullanıp kontrole. Gitmeye karar vedim.

Iyi yapmissin canim, biran once iyilesirsiniz insallah. Antibiyotik verirken bol su da vermeyi ihmal etme canim, hizla atsin vucudundan.

Normal biberon degil mi canim? Boyle natural, 3 damlali 4 damlali falan degil?

Kati mamalari kasikla vermiyor musun? Ucu kesik gibi olan nasil oluyor :s

Bu toto göbek baldırla bana anca hasamo mu hasimo mu nedir o yakısır

Ahahaha, ben ilk gun bikini giydim, sonra baktim cok genc isi durdu, senin neyine bikini ivy dedim :)) her ne kadar kilolari versekde, gobek eskisi gibi gergin duz olmuyor. Bir sekil semal bozuklugu var yani :) neyse cook da guzel bir mayo bulmustum izmirdeyken, modeli vucudu daha guzel gosteriyor, tek tesellim o. Korkmayin kizlar alin mayolari gercekten guzel oluyor mayoda :)

Allah allah niye oyle oluyorki canim? Bence siz stres yapiyorsunuz bu konuda. Gercekten merak ettim nasil zor oluyorki? Veya bende mi bir anormallik var ben dogdugundan beri alip cikiyorum heryere... Hep sakin sakin sorunsuz gecti simdiye kadar cok sukur. Ama arabasinda uzun sure yatmaz, bende zaten yatirmak istemiyorum cok uzun, sik sik kucagima aliyorum disarida musait oldukca. Mesela ormana gidince, bir banka oturup kizimida cikarip kucagima aliyorum, simdi havalar isiniyor yere birsey sererim yerde oturur artik.

Istanbula gelince ikimizda kuzulari alalim dolasmaya gidelim birlikte, bakalim nerde farkliliklar varmis honeyim

Ivyyyyyyy koptummmmmm.

Ihhhiiiii

Artik normal biberonlara gecmemiz gerek gibi bir his var icimda canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…