- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #78.061
benimki hamileliğimde asfalt çizgisi gibiydi :)) acaba o yüzden mi geç geçiyor
Günaydın kızlar.gece kapanışı ben yapmışım,açılışıda ben yapayım bari.salı gününü,hayırlı olsun dileklerimle kurdelasını keserek açılışını yapıyorum.hayırlı olsun hepimize
günaydın kızlar..
benim de çizgim hala duruyor.. eskisi gibi değil ama hala belli :/
ivy ve myhoney.. kavgaya gerek yok.. biz komple bir apart kiralayalım en orta kata Emel i koyalım ki herkesin evine aynı mesafede olsun.. ben de talibim
Günaydın kızlar.gece kapanışı ben yapmışım,açılışıda ben yapayım bari.salı gününü,hayırlı olsun dileklerimle kurdelasını keserek açılışını yapıyorum.hayırlı olsun hepimize
Gunaydin teyzelerrr operim sizi ve arkadaslarimi.Eki Görüntüle 1007713
Ben de emzirmeyip sadece biberon verenlerdenim, biberon 240 ml lik yani 120-150 llikler artık az gelir
uc kısmını değiştiriceğim +6 ay uçlardan alıp takıcağım. Biberon büyükse ucu küçükse hepsini değiştir :)
Minnosh doktor ne dedi başladın mı antibiyotiğe nasıl oldu bebeğin iyi mi?
Teşekkürler.
Biz daha iyiyiz şükür.
Dün akşam eşimin baskısıyla bqşaladım antiniyotiğe. Süründürme çocuğu dedi. Ben de bir iki gün kullanıp kontrole. Gitmeye karar vedim.
Ben chicco nun büyüklerini aldım bir de geniş ağızlı olanlarını. Özellikle katı mamaları ucu kesik gibi olan meme ile veriyorum.
Bu arada nerede okudum hatırlamıyorum ama meme başlarını değiştirmek gerekiyormuş
Gunaydin teyzelerrr operim sizi ve arkadaslarimi.Eki Görüntüle 1007713
Emel benimdir. Ilk teklif benden geldi vallahi kimseye vermem
Ben geliyorum kimse olmuyor.
Görüşürüz sonra, eşimle bir diziye takıldık, gidip onu bitirelim bugün 1. Sezonun finalini yapacağız. Gerçi zottirik bit dizi ama akşamları iyi gidiyor
Bu toto göbek baldırla bana anca hasamo mu hasimo mu nedir o yakısır
Ivy önünde saygı ıle eğiliyorum. Ben eşim olmadan Kayra ile hayatta tek başıma çıkmıyorum.
Eşim ben ve Kayra evden bir çıkışımız var daha çıktığımda yorulmuş oluyorum. Kendimi savaşa gider gibi hissediyorum valla
Ivyyyyyyy koptummmmmm.
Ama biz kostümlü resmini göremeyecek miyiz?
Ivy'cim Aybike gönderdi listeyi çok teşekkürler eline sağlık
benim gariban oğlum hala senin verdiğin ucu kullanıyor canım
aslında alacaktımda baktım bendeki avent 125lik yetmiyor artık. nuk vardı 250lik mi ne onu kullanayım dedim ama onunda ucu yokmuş. hala eczane getirecek bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?