- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #78.021
Ahh canım arkadaşım adaşım benim sorma ne zor ne zor çok günaha giriyorum valla yaptıklarımı dökmekten. Bazen dökmüyorum ben yiyorum kocam gülüyor yediremedin kendin yiyorsun diyor. Kocam birşey demiyor benim Allahtan bırak hayatım yemiyorsa zorlama diyor. O da benim gibi olsa yandık.
Ben zorlamıyorum canım valla bak bugün bu saat oldu sadece anne sütü aldı kahvaltı etmedi şimdi yoğurt çorbası yapacağım bakalım ne kadar içecek 11.30 da emdi uyudu az önce kalktı açıkmıştır belki gerçi şuan pek mutlu oyun oynuyoruz. :)
Ben de rabarbanın aslında cybex istiyordum demesine güvenerek aldım yoksa bizim de kafa basmadı okonuları
aaa aldın mı sen... ben maxi cosi düşünüyorum, sen ne aldın? bide gelince bizi bilgilendirsen pek bi güzel olur
güle güle kullanın demeyi unutmuşum :)
Pusetinde hic uyutmamaya ozen gosteriyorum, yani uyku saatlerinde hep evdeyiz. Uyaninca cikiyoruz ve bir sonraki uyku saatine gore eve geliyoruz. Bu nedenle bazen eve gelip kizimi uyutup uyaninca yeniden ciktigim olmustur. Yemek icin ayni seyi soyleyemeyecegim. Yemegini cok disarida yiyor. Kizim uyurken cantasini hazirliyorum, yiyeceklerini falan koyuyorum. Gittigimiz yerde yiyor. Saatleride sasmiyor cok fazla.
Mesela bugun tam gecmisi okuyordum, kizimda uyuyordu. Kizimi karnavala goturecektim ve gidis donus yol ile birlikte 3-4 saat disarida kalacaktik. O nedenle uyanir uyanmaz cikmam gerekiyordu, kizim uyandi, hemen kapattim herseyi, daha onceden arabaya esyalari yerlestirmistim, kizimi giydirdim alip ciktim :) ben normal hayatimda da planli programliyimdir hep, o nedenle kizimin programini da aksatmiyorum, uygulamakta guclukte cekmiyorum cok sukur.
Aaaaa havuzlu evde oturuyor Aybike, kesin cok paran vardir senin, neler neler aliyorsundur. Simdi kiskancliktan delirip sacmalayacagimmm :)))
Dipnot: Atahan pasayi o havuza sokamayacaksin kiiii tek tesellimiz o :)
Nurumhiram sen Emel'in tahtını sağlayacağa benziyorsun. Bu ne hamaratlıkAynen ben iyi yada kotu alip gecsem olmaz yani. Esim son karari verip wollex premium diyor amma ben hala kararsizimmmmmm
Sende nd var ki bebek arabasi
Veee ivyyy okumadin mi sorularimiziiiiii
Aybikeee gecmis olsun. Aklimizda bulunsun.
Bekleeee araya kaynak yapacaktik chenn ile ama sen bizi ayrida agirlayabileceksin galiba ne mutlu bize.
Cook sukur meltem donmus.
Cok yogun birgunde kiza kiyma hasladim onlari posetledim
Kuzu kemigi aldim haslayip onlari buz posetlerine doktum.
Tavuk suyu ayni sekilde
Yogurt yaptim
Yemek yaptim
Ayyyy sanki 10 ev temizlemis gibi yorgunum.
Gecmis olsun canım , crp 23 gelince başlamıştım antib. 1 ay sürdü nerdeyse çünkü öksürüğü
Bu aralar hersey cok yogun , hic vaktim olmuyor girmeye , merak etmeyin diye bi hbr edeyim dedim
Motor takılmış misali koşturuyorum :))
Biz iyiyiz sonunda gripler gecti , Ali sürekli kucak istiyor, bi emeklese rahatlayacak, döne döne odayı dolanıyor , tabi onda da gözümüz üstünde . Abisi en ufak boşluğu değerlendirip zarar vermeye calisiyor , biraz büyüseler yoluna girecek insallah da
Gece sık kalkıyor , atakta mıdır nedir , meme icin uyanıyor , ac degil aslında , dudak tiryakisi :) uyku bize haram oldu
Irmak in bebisinin cinsiyeti belli olmus mu , 70 sayfa gecmisi okumam mümkün degil :)
SiZler de iyisiniz umarım hersey yolundadir
Nurumhiram sen Emel'in tahtını sağlayacağa benziyorsun. Bu ne hamaratlık
Hatırlamana şaşırdım canım geçen pazar günü kv'nin günü ve Melis'in bu durumda ne olacağını.toplantı var demiştim ya,gittim sabah ama 11 gibi izin alıp döndüm.cumartesi günüde ben çok hastaydım.baktım düzelemiyorum,antibiyotik bile işe yaramıyor gece 12'de acile gidip serum verdiler.çok şükür iyi geldi ve sizde başınıza gelirse bu kadar ağır grip,emziriyoruz diye zararlı bişeyler yapar diye düşünüp çektirmeyin benim gibi kendinize.acilde bebeklere bile taktıkları bir serum taktılar ve epey toparlandım.antibiyotikte süte en az geçen 2 grup antibiyotik var,onlardan birini 4 tane kadın doğumcu tahatlıkla kullanabilirsin dedi.pazar günü olan toplantı kadın doğumcuların toplantısıydı da,bizim firma sponsor olduğu için katılmak zorunda kaldık.150 tane kadın doğumcudan yalnızca 4'üne sorabildim,öylelikle içim rahatladıda kullanabiliyorum
Selam kizlar,
Cumartesi gunumuz cok guzel gecti, sabah erkenden geldik ama o kadar uzun dayanamadim. Ogleden sonra kizimi kostum festivaline goturecegim, o da kostum giyeck :))) cok tatli oluyor minigim benim...
Hemen gecmise dalayim sonra sinavlardan cakiyorum...
Evet genis haliyle gormek lazim sanirim, umarim isinize yarar canim ne demek.
Sağolasınız kızlar
gittik doktora. Fiziksel bulgu yok. Kan ve idrar tahlili istedi. Kanında enfeksiyon var antibiyotik başla dedi. Hiç istemiyorum. Uff acil doktorları hep böyledr zaten antibiyotiği yazıp yollar. Bir yandan güvenemiyorum vermiyorum ilacı. Bir yandan da çok ağlıyor belliki ağrısı var. Cıkamadım içinden. Pazartesi doktoruyla konuşmalıyım.
Okumadan yazmışım aybike. Questte de sepete zor erişiliyor. Bi de katılanına tekerler tenteye değiyor. Peg- prego pliko mini yi de beğenmiştim. Ona da bi bak istersen
Grip kızımdan bana geçti. Dayanamayıp bi tane minoset içtim. Yoğurdu kaşığın ucuna sebze değdirip yedirmeyi başardım. Meyve hala yemiyor
Sanırım geçmişte konuşuldu ama ben kaçırdım. Bu araba koltuğuna benim kafam basmıyor. Ana kucağını arabada kullanıyorduk. Şimdi araba koltuğu alacağız. Her sene 1 yaş büyüdükçe araba koltuğuda mı büyüyecek ? Ne bitmez masrafmışş yaaaa.
Yok mu bu araba koltuğunun 1 kere alınıp senelerce kullanılan modeli?
cnm ya nasıl ayırdın odayı telsız falan var mı ben kıyamıyorum bılmıyorum yanlış mı ama erken gibide geliyor sankı
heh tam adamına soruyorsun, ben hiçççç anlamadım rabarbanın yazdıklarından kopya çektim
sorunun cevabı bu koltuk sanırım canım ama böyle bişey almak mantıklı mı değil mi rabarbaya sormamız lazım bence
http://www.fikirdenk.com/urun-detay/recaro-young-sport-microfibre-oto-koltugu-9-36-k/1704
Emzirmeyip devam sutu veren annelere bir sorum olacak.
Ben emzirirken biberonda vermeye baslamistim son haftalarda ve avent natural aldim. Simdi artik emzirmiyorum ama hala ayni biberonu kullaniyoruz.
Sizde durum nedir? Artik buyuduler, farkli biberon vermek gerekir mi?
Aynı senin gibi yapıyorum bende sadece büyük oyuncaklarını oynarken dikkat ediyoruz ve oynadıktan sonra kaldırıyoruz Teyzemiz yaramaz toplar almış filli onunla azcık oynuyoruz çünkü başlıyor filin burnunu ağzına sokmaya sonra üzerine düşüyor hopp fille beraber yerdeler :)
Kızlar benim yaptığım tshır te istinaden babamızdan gelen mesaj :)
Seviyorum bu adamı ya çok hemde.
Eki Görüntüle 1006519
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?