2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yenmeyen yoğurt ve meyveler esim tarafından bitiriliyor

aaa aldın mı sen... ben maxi cosi düşünüyorum, sen ne aldın? bide gelince bizi bilgilendirsen pek bi güzel olur
güle güle kullanın demeyi unutmuşum :)

Sanırım geçmişte konuşuldu ama ben kaçırdım. Bu araba koltuğuna benim kafam basmıyor. Ana kucağını arabada kullanıyorduk. Şimdi araba koltuğu alacağız. Her sene 1 yaş büyüdükçe araba koltuğuda mı büyüyecek ? Ne bitmez masrafmışş yaaaa.

Yok mu bu araba koltuğunun 1 kere alınıp senelerce kullanılan modeli?

Ivy önünde saygı ıle eğiliyorum. Ben eşim olmadan Kayra ile hayatta tek başıma çıkmıyorum.

Eşim ben ve Kayra evden bir çıkışımız var daha çıktığımda yorulmuş oluyorum. Kendimi savaşa gider gibi hissediyorum valla

Nurumhiram sen Emel'in tahtını sağlayacağa benziyorsun. Bu ne hamaratlık

Meltem Kayra hep kucak ister oldu, artık gücümüz kalmadı. Sen deneyimlisin emekleyince daha mı rahat edeceğiz ?

Nurumhiram sen Emel'in tahtını sağlayacağa benziyorsun. Bu ne hamaratlık

Aslaaa Emel kadar olamam ama ukelalik gibi olmasin yaparim kendi apimda birseyler takilirim oyle.
Sen napiyorsun nassin sana balimli mesajlar atmistim coook sayfa oldu gormedin sen galiba hani su bir sabah cosupta bi sürü yazmistin ya o gun bim ne ictiyse ondan istiyorum dedim. Enerjin supeeeeer.
Balim sen bankaciydin dimi

Yalova'cım çok geçmiş olsun umarım iyisindir şimdi öpüyorum Melis'imizi

Ama biz kostümlü resmini göremeyecek miyiz?

Minnosh cum çok geçmiş olsun. Nedir son durumu?

Sepet olayından ben de memnun değilim. Ben de katlanınca tekerleklerin tenteye değmesinden şikayetçiydim, tekerlekler için kılıf aldı kayınvalidem şimdi sorun olmuyor

heh tam adamına soruyorsun, ben hiçççç anlamadım rabarbanın yazdıklarından kopya çektim
sorunun cevabı bu koltuk sanırım canım ama böyle bişey almak mantıklı mı değil mi rabarbaya sormamız lazım bence
http://www.fikirdenk.com/urun-detay/recaro-young-sport-microfibre-oto-koltugu-9-36-k/1704

benim gariban oğlum hala senin verdiğin ucu kullanıyor canım
aslında alacaktımda baktım bendeki avent 125lik yetmiyor artık. nuk vardı 250lik mi ne onu kullanayım dedim ama onunda ucu yokmuş. hala eczane getirecek bekliyorum

emelcim düşman çatlatıyorsunuz valla :)))
Allah mutluluğunuzu hiç bozmasın...şanslı adam bulmuş senin gibi dört dörtlük kadını tshirt e de yazsa yeridir gökyüzünede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…