Doktor randevunuz nasıl geçti ve daha iyimisin?
Canim benim sagol merak ettigin icin.
Bugun oyyyle yoruu bir gundu ki benim icin.. Kizim 12.30da uyumustu, 15dk uyudu ve zınkkk! Diye kalktı. Hemen corbasini denedim ama cok cok az yedi, bi acele giydirdim kan ter icinde kendim giyindim
Ve tek basima cikiverdim kizimla. Doktor randevumuzdan haberler guzel ama ilk uyarimizi aldik. 10.520 olmus 660gr almis 75cm olmus, doktor bukadar almamasi lazimdi naaaaaaptinnn dedi. Valla tarhanayi seviyo napiyim
Dedim. Kontrol boyunca doktora gicik oldu kizim hep agladi. Neden anlamadim. Haftasonu annemlere gidicez kvyi gorelim dedim cikista evi doktora yakin, arabayla onu da alip bize geldik. Kalan cobayi yedirdim, kv hemen yaninda sandalyede oturuyordu bi oksurdu, benim annesiyle yalniz buyuyen sessizlige alisik
Kizim bi basladi mi yine aglamaya. Korktu yavrum.. O ara lise arkadasim aradi en son agustosta doguma gelmisti musait misin sana cok yakinim
Geleyim dedi, o geldi cay ictik filan(kv de de bizde!

sonra esim geldi boylec kizim hiccccc uyumamis oldu!
Aksam civitti artik uyuttum emziryim derken uyandi ama neyse ki keyifliydi. Kv icli kofte yapmis ayiptir soylemesi ben salata yaptim esim ayran yapti yemek yedik kizimla oynadilar sonra esimconu birakmaya gitti, ben de kizimi uyuttum simdi emziriyorum,
Ve sonunda gun bitti....
Daha iyi miyim? Bilmem. Sutum kesilmesin diye dusunmemeye calisiyorum cok. Kesinlesirse yazarim.
Oyh,,, yorgunum be ya.