- Konu Sahibi beyazcekirge
-
Slm herkese bende bebişim müjdesini aldım . Ama bulantı ve sırt ağrılarım çokdr randevum cuma günü of sanki hiç geçmiyo günler
kıslar meraba ben geldim gecikmeli olarak ama moralim çok bozuk yaaaa(((
hamileliğimi öğrendiğimden beri grip oldum hala geçmedi ama ateşlenmedim boğazlarım çok fenaydı tam geçiyor derken yirmilik dişim apse yaptı ve gecelerce ağladım doktor antibiyotik verdi mecburien ama içim içimi kemiriyor yaa(((
ya bebişime birşey olursa ama ilaç içmezsem iltihap kana karışabilirmiş dedi((( varmı bir bilgisi olan çok canım sıkılıyor hala içiyorum antibiyotik
sana da çok teşekkür ederim cevabın için yaa...evet hepsi üst üste geldi doğal yollar gribe fayda ediyorda dişe pek fayda etmiyor ama Allah çok yardım etti yine de.....boğazım için nerdeyse yarım kilo bal bitirdim bol ballı süt içiyorum,ıhlamur hatta içine limon sıkıyorum ama geçmedi ama antibiyotik boğazıma da iyi geldi geçiyor şimdi...
bu arada siz günde kaç bardak süt içiyorsunuz??? ben bir bardak içiyorum daha mı fazla içmem lazım??? bir de bol kaymak,bal et ve balık yiyorum....daha kilo almadım....
kuzum benim şuana kadar hiç miğdem bulanmadı ne yanıı bebegımın kalbı atmıomu yaniii:18: Korkutmayın cadılarCnm bazı kişilerde bulantı olmazmış of vala.bole duyunca mıdem bulansın dıe dua edıom.. ....daha dr gıtmeme 11 gün varrr ilk muaynem olcak bole şeyler duyunca nefesım kesilio korkudan :s iştah dışında belırtım yok cnm yaa amakan tahlılımız geçen perşembe 1700 küsüt cıkmıstı cnm nazar
kızlar hamileliğin ilk muayenesinden sonra kalp atışı için gidilecek ya inş.
burda bir takım testler yapılıyormuş kan sayımı idrar guatr vs. bu testleri yaptıran var mı ve ssk yapıyormu sadece özelde mi yapıyorlar
bende hiç bulantı yok canım sadece başım çok dönüyor herkeste aynı belirtiler olmazmışgünaydınlar herkese kızlar bişey sorcam bulantıları olmayan var mı bulantısı olanların ne zaman başladı acaba
canım üzülme bebeğin şuanda yesende yemesende bebeğin beslenıyor senden.ilerki zamanlarda yedıklerınden beslenıcek.birde herkesın hamılelığı aynı gecıcek diye birşey yok ki benım mıgde bulantım yok ama kanamam varkızlar günaydınn
günlerdir takip ediyorum ama yazamıyorum malesef.mide bulantılarım dayanılmaz oldu artıktam 10 gün oldu başlayalı ve her geçen gün daha da şiddetleniyor.ekmekten dahi tiksindim.hiçbirşey yiyemiyorum su içemiyorum.ilk zamanlar yiyebildiklerimden de tiksindim.çok üzülüyorum çünkü beslenemiyorum sizler yiyebildiğinizi yazdıkça daha çok üzülüyorum çünkü ben bişey yiyemedikçe bebişime zarar gelecek diye korkuyorum.gene de çok şükür bu günüme Rabbim herkesin bebişini bağışlasın.
baş dönmemçok benım canım çift goruyorum nerdeyse herşeyı.geçicek inşallah.günaydın gebeşlerrr:)
yaa kızlar benim de midem çok fena çıkarmıyorum ama hiç tadım yok iştahım yokk başım dönüyo sizde de baş dönmesi varmı sabah serviste başımı kaldıramadım çok döndü yaa
ağzına sağlık canımm çok guzel soyledınBedenimde Bir Can Var Avuç İçi Kadar,O Canda Bir Kalp Var Dünya Kadar,
oyy kurban olurum ben kalbe ve kalbi verene Allahım hepsini korusun .
canım iyi sabredıyorsun ben olsam coktan kanda baktırmıştımgünaydın kızlar....iki arkadaşıda ekledim listemize FKM ve mızmız hoşgeldiniz.
bende gelen iden yok beklemedeyim hala bakalım ne zamana kadar bekliyeceğim lillum seninkide geç döllenmeydi heralde bende çarşamba ce c.tesi sabah test yaptım negatifti.bat geçeli 4 gün oldu
dr daha bana şu testlerı yaptır demedi yaa bir anormallıkmı var doktorda acep:44:kızlar hamileliğin ilk muayenesinden sonra kalp atışı için gidilecek ya inş.
burda bir takım testler yapılıyormuş kan sayımı idrar guatr vs. bu testleri yaptıran var mı ve ssk yapıyormu sadece özelde mi yapıyorlar
Slm herkese bende bebişim müjdesini aldım . Ama bulantı ve sırt ağrılarım çokdr randevum cuma günü of sanki hiç geçmiyo günler
canım başka hangı hastaneye gıdıyorsun daha sabıt bır doktor bulamadım kartalda oturuorum.bu hafta başka bir doktor daha gorucem kaynarcada bakalım.canım doktorum 1 bardak süt veya 2 kibrit kutusu peynır hangısı ni istersen dedi ikisini birden içmene yemene gerek yok dedi biri sana yeter dedi.
muhakkak 1 avuç ceviz ,balık haftada 2 gün yemiyorsan balık yağı almalısın dedi,
çiğ et asla yok sucuk yemek istersen pişmiş olacak dedi.
bu arada doktorum gebze anadolu sağlık merkezinde .
2 doktora gidiyorum diğeri bu kadar ayrıntılı anlatmadı ikisde özel ama sağolsun asm deki çok ilgili.
kuzum benim şuana kadar hiç miğdem bulanmadı ne yanıı bebegımın kalbı atmıomu yaniii:18: korkutmayın cadılarcnm bazı kişilerde bulantı olmazmış of vala.bole duyunca mıdem bulansın dıe dua edıom.. ....daha dr gıtmeme 11 gün varrr ilk muaynem olcak bole şeyler duyunca nefesım kesilio korkudan :S iştah dışında belırtım yok cnm yaa amakan tahlılımız geçen perşembe 1700 küsüt cıkmıstı cnm Nazar
günaydın kızlar....iki arkadaşıda ekledim listemize FKM ve mızmız hoşgeldiniz.
bende gelen iden yok beklemedeyim hala bakalım ne zamana kadar bekliyeceğim lillum seninkide geç döllenmeydi heralde bende çarşamba ce c.tesi sabah test yaptım negatifti.bat geçeli 4 gün oldu
arkdslarr hic mide bulantisi olmadan hamilelik yasayanlar var. lutfn boyle seyler yazarak anne adaylarmzi tedrgin edip endiselendrmeyelm lutffnnn
bnm yaptgm idrar testinde adtet geckmesinden bir gun sonra bile kesin sonuc verir yazyrduu
ya kızlar sizin diş etlerinizde sorun varmı şişlik gıbı.fırcalayınca kanıyor.gebelıkte olur boyle şeyler dıye duymuştum doğrumu?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?