2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Slm herkese bende bebişim müjdesini aldım . Ama bulantı ve sırt ağrılarım çok dr randevum cuma günü of sanki hiç geçmiyo günler

slm kızlar bende birazdan dr a gitcem sayenizde dayanamadım gidiyorum işte :) benide heyecanlandırdınız. normalde cumaya randevu almıştım bugün eşim evde bi gidelim dedik dur bakalım görebilecekmiyiz bebişimizi. bugün6+2 olduk yani 7. hafta içindeyim umarım görürüz pıt pıtları. ayy sanki ilk bebişim olacak gibi heyecan yaptım. bugüne kadar hiç heyecan yoktu
bu arada benim oğlumda hiç bulantım olmadı şuandada yok şükür illa olacak diyede bişey yok evham yapmayın kızlar olmadığına şükredin bence

canım kötü düşünme benım annemde bana hamileyken gitmiş dişini çektirmiş iğneler ilaçlar vs . turp gibiyim maşallah. herşey olacağına varır .
Allah sağlıklı bir bebek nasip eder inşallah.

canım doktorum 1 bardak süt veya 2 kibrit kutusu peynır hangısı ni istersen dedi ikisini birden içmene yemene gerek yok dedi biri sana yeter dedi.
muhakkak 1 avuç ceviz ,balık haftada 2 gün yemiyorsan balık yağı almalısın dedi,
çiğ et asla yok sucuk yemek istersen pişmiş olacak dedi.
bu arada doktorum gebze anadolu sağlık merkezinde .
2 doktora gidiyorum diğeri bu kadar ayrıntılı anlatmadı ikisde özel ama sağolsun asm deki çok ilgili.

yok canım korkma sakın bende aynen senin gibi aynı endişelere kapışmıştım.midem bulanmıyor diye boş gebelik bile olduğunu düşündüm ama geçen hafta 6+2 de bebeğimin kalp atışını hem gördüm hem duydum.kendinede bebeğinede eziyet etme hamileliğinin tadını çıkar..

benim bildiğim artık sağlık ocakları bile yapıyor gebelikle ilgili testleri canım sen bağlı bulunduğun sağlık ocağını ara sor istersen yapıyomu diye yoksa herhangi bir devlet hastanesinede gitsen bu testları yapıyolar özel hastenede yaptırmıştım ben gebe kalmada önce istemişlerdei hormon ve guatr testi 280 tl para ödedim meğersem sağlık ocağında da yapılıyomuş

günaydınlar herkese kızlar bişey sorcam bulantıları olmayan var mı bulantısı olanların ne zaman başladı acaba
bende hiç bulantı yok canım sadece başım çok dönüyor herkeste aynı belirtiler olmazmış
canım üzülme bebeğin şuanda yesende yemesende bebeğin beslenıyor senden.ilerki zamanlarda yedıklerınden beslenıcek.birde herkesın hamılelığı aynı gecıcek diye birşey yok ki benım mıgde bulantım yok ama kanamam var şükür etmek lazım canım.allah kolaylık versın butun annelere
baş dönmemçok benım canım çift goruyorum nerdeyse herşeyı.geçicek inşallah.
Bedenimde Bir Can Var Avuç İçi Kadar,O Canda Bir Kalp Var Dünya Kadar,
oyy kurban olurum ben kalbe ve kalbi verene Allahım hepsini korusun .
ağzına sağlık canımm çok guzel soyledın
canım iyi sabredıyorsun ben olsam coktan kanda baktırmıştım düzenlimidir adetlerın?
dr daha bana şu testlerı yaptır demedi yaa bir anormallıkmı var doktorda acep:44:
Slm herkese bende bebişim müjdesini aldım . Ama bulantı ve sırt ağrılarım çok dr randevum cuma günü of sanki hiç geçmiyo günler

canım başka hangı hastaneye gıdıyorsun daha sabıt bır doktor bulamadım kartalda oturuorum.bu hafta başka bir doktor daha gorucem kaynarcada bakalım.

gozun aydın canım.geçer gunler bende oyle dıyordum ama nasıl gecıyo bır bakıyosun doktorun kapısında beklıyorsun sağlıklı günler geçirirsin inşallah butun annelerle birlikte.

Allah iyiliğini versin benimde midem bulanmıyoki ben bulantı çeken arkadaşları biraz rahatlamak amacıuyla sölemiştim hani bu zorlukları çekiyorlar ama bu mucizeleri için annemin hiç buantısı olmamış 4 çocukta inşallah bende anneme çekmişimdir şuana kadar hiç olmadı bendede sende panikleme bence herkes de aynı belirtiler olcak diye bişey yok

[COLOR="#EE82EE"]16 haftalık hamileyim geçen hafta doktor 7-8 tane test verdi ( kan idrar vs. ) İkitelli Batıbahat hastanesinde doktorum. laboratuvara indiğimde veznedeki kişi 110 tl ücreti olduğunu söyledi bizde bu yasayı yeni öğrenmiştik. daha önce bi sürü para ödemiştik fauta filan da istememiştik tabii. Ücret alınması yasaya aykırı isterseniz muhasebe ile görüşün ancak bizden para talep ederseniz aldığınız her kuruş için fatura isteriz, bizim için değil sizin için sıkıntı olur dedik ki ücret almaları uygunsuz olduğu için fatura kesemezler, uygunsuzdur. Direk içeri alındık tek kuruş talep edilmeden testlerim yapıldı çıktık. Kesinlikle ödeme yapmayın yada ödediğiniz her kuruş için fatura isterim diye tutturun. Gerekirse muhasebe müdürü ile görüşmek istediğinizi söyleyin. Elinizde yasaya ait bir çıktıda olabilir ama zaten bal gibi ezbere biliyorlar yasayı. Diğer hastalar sizi duyup uyanmasınlar diye hemen işinizi hallediyorlar. Korkmayın. Ben biraz yüksek sesle konuşmuştum çünkü vezne arkasına ufak bir camdan seslenebiliyordum. Hemen içeri aldılar. Hatta bundan bahsettiğim bir arkadaşım da başka bir hastanede eşinin tahlil ve testleri için yüksek mebla istediğinde yasadan bahsetti ve ondan da almadılar. İnatla diretin fatura diye elleri mahkum yapacaklar.
kızlar başka bir topikte okudum özel hastaneler hamilelik süresince testlerden ücret almamaları gerekiyormuş yasay aaykırıymış ama çatır çatı alıyolar yaa bu konuda araştırma yapan veya bilgisi olan var mı?

Son düzenleme:

evet canım benim geç döllenme oldu benim adetim normalde hiç gecikmezdi ki ben 5 gün geçince kan testi yaptrdım hala negatifti 10 gün geçince kanda çıktı yine idrar testinde yine çıkmamıştı hem 10 gün geçmesine rağmen çok düşük bi değerdi 31 çıkmıştı ama sonra çok şükür arttı değerim inşallah sende hamilesindir canım

arkdslarr hic mide bulantisi olmadan hamilelik yasayanlar var. lutfn boyle seyler yazarak anne adaylarmzi tedrgin edip endiselendrmeyelm lutffnnn

bnm yaptgm idrar testinde adtet geckmesinden bir gun sonra bile kesin sonuc verir yazyrduu

niyetim asla tedirgin etmek değil anne adaylarımızı kaldı ki bende bualantı yaşamıyorum öle olsa ilk olarak kendim tedirgin olurdum eğer yanlış anlaşldıysam özür dilerim tabiki

idrar testi değil kan testinde bile çıkmadı benim geç döllenme diye birşey var bana doktorum 5 gün geçtiğinde kan testi negatif olunca adet söktürücü vermişti ama ben kullanmadım ve 10 gün geçince tekrar test yaptım pozitifti diyeceğim 10 gün beklesinler sonra başlayacaklarsa tedaviye başlasınlar

keşke bütün haklarımıza riayet etseler ama kimsenin umrunda değil
zaten biz de haklarımızı bilmiyoruz ki kime soracaz ne talep edicez ...

bu konuyu paylaştığınız için saolun kızlar.şimdi bunu ogrenen eşim tek kuruş bile vermez hakkımızı söke söke alır çok mutlu oldum.kusura bakmayında keriz gibi gördüler bizi yedıler durdurak bilmeden.rabbim gnüllerine göre versin iyiyse iyi kotuyse kotu.hak bu. bu dunyanın obur tarafıda var bunu unutuyolar işte.

ya kızlar sizin diş etlerinizde sorun varmı şişlik gıbı.fırcalayınca kanıyor.gebelıkte olur boyle şeyler dıye duymuştum doğrumu?:44:

Mrb bende bir ağustos annesi adayıyım :) sat 4 Kasım, tahmini doğum tarihi 11 Ağustos. Yaş 27

Fakat düşük tehlikem var kanamam geçti fakat lekenlenmelerim hala devam ediyor. Daha öncede bi düşük yapmıştım onun için çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…