- 22 Ekim 2012
- 448
- 57
- 73
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
kızlar günaydınn
günlerdir takip ediyorum ama yazamıyorum malesef.mide bulantılarım dayanılmaz oldu artıktam 10 gün oldu başlayalı ve her geçen gün daha da şiddetleniyor.ekmekten dahi tiksindim.hiçbirşey yiyemiyorum su içemiyorum.ilk zamanlar yiyebildiklerimden de tiksindim.çok üzülüyorum çünkü beslenemiyorum sizler yiyebildiğinizi yazdıkça daha çok üzülüyorum çünkü ben bişey yiyemedikçe bebişime zarar gelecek diye korkuyorum.gene de çok şükür bu günüme Rabbim herkesin bebişini bağışlasın.
aynen 1 haftadır bende doğru düzgün bişi yemiyorum sabah midem bulanarak uyanıyorum akşam yemek hiç yiyemiyorum
Allah yardımcımız olsun.umarım kısa sürer...
rivayetlere göre bebeğin kalp atışlarıyla başlarmış bulantılar ne güzel minnaklarımızın minicik kalpleri sağlıkla atıyor inşallah
arkdslarr hic mide bulantisi olmadan hamilelik yasayanlar var. lutfn boyle seyler yazarak anne adaylarmzi tedrgin edip endiselendrmeyelm lutffnnnrivayetlere göre bebeğin kalp atışlarıyla başlarmış bulantılar ne güzel minnaklarımızın minicik kalpleri sağlıkla atıyor inşallah
bnm yaptgm idrar testinde adtet geckmesinden bir gun sonra bile kesin sonuc verir yazyrduugünaydın kızlar....iki arkadaşıda ekledim listemize FKM ve mızmız hoşgeldiniz.
bende gelen iden yok beklemedeyim hala bakalım ne zamana kadar bekliyeceğim lillum seninkide geç döllenmeydi heralde bende çarşamba ce c.tesi sabah test yaptım negatifti.bat geçeli 4 gün oldu
günaydın kızlar....iki arkadaşıda ekledim listemize FKM ve mızmız hoşgeldiniz.
bende gelen iden yok beklemedeyim hala bakalım ne zamana kadar bekliyeceğim lillum seninkide geç döllenmeydi heralde bende çarşamba ce c.tesi sabah test yaptım negatifti.bat geçeli 4 gün oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?