2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar günaydınnnnn, bu sabah hafif mide hassasiyetiyle uyandım. O yüzden tost makinesinde ekmeğimi hafif kızartıp sütle yedim iyi geldi. hepimize sağlıklı mutlu bi hafta olsun :)

kızlar günaydınn
günlerdir takip ediyorum ama yazamıyorum malesef.mide bulantılarım dayanılmaz oldu artık tam 10 gün oldu başlayalı ve her geçen gün daha da şiddetleniyor.ekmekten dahi tiksindim.hiçbirşey yiyemiyorum su içemiyorum.ilk zamanlar yiyebildiklerimden de tiksindim.çok üzülüyorum çünkü beslenemiyorum sizler yiyebildiğinizi yazdıkça daha çok üzülüyorum çünkü ben bişey yiyemedikçe bebişime zarar gelecek diye korkuyorum.gene de çok şükür bu günüme Rabbim herkesin bebişini bağışlasın.

Son düzenleme:
günaydın dünyanın en güzel anneleri

nasılsınız?

aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.

hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım inş. bebişlerimizi...

aynen 1 haftadır bende doğru düzgün bişi yemiyorum sabah midem bulanarak uyanıyorum akşam yemek hiç yiyemiyorum

günaydın güzel anneler benimde mide bulantılarımm fena olnmaya başladı yeme durumum azaldı bugün aile doktorına gittim 7 haftalık dedi hesaplamada 6+4 çıkıyor neden öyle dedi anlamadım fikri olan varmı ?

aa herkeşlerin bulantısı başlamış nerdeyse Rabbim yardımcınız olsun kızlar inşallah geçici bi dönem olur bu

günaydın gebeşlerrr:)
yaa kızlar benim de midem çok fena çıkarmıyorum ama hiç tadım yok iştahım yokk başım dönüyo sizde de baş dönmesi varmı sabah serviste başımı kaldıramadım çok döndü yaa

rivayetlere göre bebeğin kalp atışlarıyla başlarmış bulantılar ne güzel minnaklarımızın minicik kalpleri sağlıkla atıyor inşallah

Bedenimde Bir Can Var Avuç İçi Kadar,O Canda Bir Kalp Var Dünya Kadar,
oyy kurban olurum ben kalbe ve kalbi verene Allahım hepsini korusun .

rivayetlere göre bebeğin kalp atışlarıyla başlarmış bulantılar ne güzel minnaklarımızın minicik kalpleri sağlıkla atıyor inşallah

kuzum benim şuana kadar hiç miğdem bulanmadı ne yanıı bebegımın kalbı atmıomu yaniii:18: korkutmayın cadılar cnm bazı kişilerde bulantı olmazmış of vala.bole duyunca mıdem bulansın dıe dua edıom......daha dr gıtmeme 11 gün varrr ilk muaynem olcak bole şeyler duyunca nefesım kesilio korkudan :S iştah dışında belırtım yok cnm yaa amakan tahlılımız geçen perşembe 1700 küsüt cıkmıstı cnm Nazar

arkdslarr hic mide bulantisi olmadan hamilelik yasayanlar var. lutfn boyle seyler yazarak anne adaylarmzi tedrgin edip endiselendrmeyelm lutffnnn

günaydın kızlar....iki arkadaşıda ekledim listemize FKM ve mızmız hoşgeldiniz.

bende gelen iden yok beklemedeyim hala bakalım ne zamana kadar bekliyeceğim lillum seninkide geç döllenmeydi heralde bende çarşamba ce c.tesi sabah test yaptım negatifti.bat geçeli 4 gün oldu

bnm yaptgm idrar testinde adtet geckmesinden bir gun sonra bile kesin sonuc verir yazyrduu

herkesin bünyeye göre değişir mide bulanması.benim eşim in daha çok bulanır arada şakalaşırım hamilemisin diye ...kızımda çok az olmuştu halbuki kızda daha çok bulanıyor derler...hepsi söylenti işte

tatlım inşallah bebegın senınledirrrrrrr ya hadı bakalım
cnm benım bilgilerim eksikmiş
yaş 25
istanbul
sat 9kasım

Son düzenleme:
kızlar hamileliğin ilk muayenesinden sonra kalp atışı için gidilecek ya inş.
burda bir takım testler yapılıyormuş kan sayımı idrar guatr vs. bu testleri yaptıran var mı ve ssk yapıyormu sadece özelde mi yapıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…