2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar sizin diş etlerinizde sorun varmı şişlik gıbı.fırcalayınca kanıyor.gebelıkte olur boyle şeyler dıye duymuştum doğrumu?:44:

bendede var canım şişlik ve kanama oluyomuş hamilelikte diş doktoruna gittim ben geçen hafta bu yüzden hatta bir ismi ver tıpta aklımda kalmadı birşey olmaz dedi fırcamaya devam geçecek belli zaman sonra dedi canım

allah yardımcın olsun arkadaşım.kalbini ferah tut.dünyada yiyecek ekmeği varsa elbet doğacak.canını böyle şeylerle sıkma bebeğini büyüt güzel güzel:)

yeni çıkan,( aslında pekde yeni değilmiş ama yeni duyduğum diyeyim)bir yasaya göre hamilelik işlemlerinde muayene,tahlil,ultrason,tetkik her ne yapılırsa yapılsın kesinlikle ücret alınamayacakmış?özel hastanelerde buna dahil.
fakat aklımı karıştıran şey SUT un yasaya aykırı koyduğu muayene ücreti olan 12 tl ve bazı tetkikler için konulan 24 tl gibi bir fark alınması ki dediğim gibi yasaya aykırı imiş bu yüzden "HASTANELERDE SİZDEN ÜCRET TALEP EDİLİRSE YASAYA GÖRE BENDEN ÜCRET ALAMAZSINIZ DEDİĞİNİZDE SİZDEN ÜCRET TALEP EDEMEYECEKLER MİŞ!"
HATTA ÜCRET TALEP EDİLDİĞİ TAKDİRDE AYRINTILI FATURA İSTEMENİZ GEREKLİYMİŞ EĞER ELİNİZDE SİZDEN ÜCRET TALEP EDİLDİĞİNE DAİR BİR FATURANIZ OLURSA EĞER HASTANEYE 6BİN TLDEN BAŞLAYAN TAZMİNAT DAVASI AÇABİLİYORMUŞSUNUZ...

kızlar taktım bu konuya bennnnnnn

valla taktığın iyi oldu canım haklarımızı öğrenmemiz lazım yasaları tam öğrenelim ve ödemeyelim ücretleri bence hepimiz hastaneye gittiğimiz zaman şansımızı deneyelim canım hatta doktor ya da hastahane çalışanı olanımız ve ya tanıdığı olan varsa bize detaylı bilgi verebilir

evt kesinlikle bu cumartesei gidicem muayene ve ilk testler için bakalım ne diyecekler .
bu konuda bilgimiz yok deyip sallayacaklar kesin

evt kesinlikle bu cumartesei gidicem muayene ve ilk testler için bakalım ne diyecekler .
bu konuda bilgimiz yok deyip sallayacaklar kesin

bende haftaya gidince söyleyeceğim

o zaman ısrarla fatura iste biraz blöf yap bakalım bence başarılı olabilirz gibi geliyo

kızlar perşembe kan vermiştim bugün tekrarladım ve değerim yükselmiş çok şükür Allahıma..Allahım izin verirse ben de ağustos annesiyimmm..

canım geçmiş olsun doktora gittin mi.. gitmediysen bence git... ben dede aynı sorun oluyor.. coraspin ve progestan kullanıyorum

ben geldiiiiimmmmmmm bizimde kesemiz görüldü kızlar kalp atımları için bir hafta sonraya gün verdi bi dünya tahlil istedi dr 10 tüp kan verdim, idrar vs.

allah yardımcın olsun arkadaşım.kalbini ferah tut.dünyada yiyecek ekmeği varsa elbet doğacak.canını böyle şeylerle sıkma bebeğini büyüt güzel güzel:)

teşekkür ederim yatarak büyütmeye çalışıyoruz bakalım :)

canım geçmiş olsun doktora gittin mi.. gitmediysen bence git... ben dede aynı sorun oluyor.. coraspin ve progestan kullanıyorum

saol cnm gittim dr.a bana sadec progestan verdi bakalım hayırlısıyla kucağımıza alırız inş. sana da geçmiş olsun bu arada.

bende kartalda oturuyorum pendik şifa hastanesine gidiyorum bakalım şimdilik iyi gibi

teşekkür ederim yatarak büyütmeye çalışıyoruz bakalım :)

saol cnm gittim dr.a bana sadec progestan verdi bakalım hayırlısıyla kucağımıza alırız inş. sana da geçmiş olsun bu arada.

cnm beklenen doğum tarihimiz aynı sen gördünmü kalp atımlarını?

ben özelde yer olmadığından devlete gittim we hiçbir tahil yapmadı acaba özeller sırf para içinmi bakıo kanda nelere bakmaları lazımmm haftaya özele gidicem bende

kizlar hic bisey fayda etmio sabah ac karnina 2yemek kasigi zeytin yag ictim sick su ictim.ustune banamisin demio nolck bu halim bilmiorum vallaa

benım bulantım yok ama canım hıcbırsey yemek ıstemıyor butun gun ac dolasıyorum.arada kasıklarıma sıddetlı kramp gırıyor.sızdede oluyormu?ne zaman gecer bu kasılmalar?

tmm cnm anladım..hayırlısı inş. ii olur bu sefer...bu arada kasılmalar bendede oluoo adet ağrısı gibi..normalmiş dr a sordum...

zynp06 hayırlı olsun bebişinin kalp atışını duymuşsun Allah ömür versin sana bağışlasın.
Ankaradasın sen de doğum zamanlarımız aynı
hangi hastaneye gidiyosun

zynp06 hayırlı olsun bebişinin kalp atışını duymuşsun Allah ömür versin sana bağışlasın.
Ankaradasın sen de doğum zamanlarımız aynı
hangi hastaneye gidiyosun

kalp atımını duymadım cnm haftaya gitcem kalp atımı için keseyi gördüm cnm. yenimehalle devlete gittim cnm sen hangi semttesin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…