- 19 Eylül 2012
- 558
- 0
- 66
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
ya kızlar sizin diş etlerinizde sorun varmı şişlik gıbı.fırcalayınca kanıyor.gebelıkte olur boyle şeyler dıye duymuştum doğrumu?:44:
mrb bende bir ağustos annesi adayıyım :) sat 4 kasım, tahmini doğum tarihi 11 ağustos. Yaş 27
fakat düşük tehlikem var kanamam geçti fakat lekenlenmelerim hala devam ediyor. Daha öncede bi düşük yapmıştım onun için çok korkuyorum
yeni çıkan,( aslında pekde yeni değilmiş ama yeni duyduğum diyeyim)bir yasaya göre hamilelik işlemlerinde muayene,tahlil,ultrason,tetkik her ne yapılırsa yapılsın kesinlikle ücret alınamayacakmış?özel hastanelerde buna dahil.
fakat aklımı karıştıran şey SUT un yasaya aykırı koyduğu muayene ücreti olan 12 tl ve bazı tetkikler için konulan 24 tl gibi bir fark alınması ki dediğim gibi yasaya aykırı imiş bu yüzden "HASTANELERDE SİZDEN ÜCRET TALEP EDİLİRSE YASAYA GÖRE BENDEN ÜCRET ALAMAZSINIZ DEDİĞİNİZDE SİZDEN ÜCRET TALEP EDEMEYECEKLER MİŞ!"
HATTA ÜCRET TALEP EDİLDİĞİ TAKDİRDE AYRINTILI FATURA İSTEMENİZ GEREKLİYMİŞ EĞER ELİNİZDE SİZDEN ÜCRET TALEP EDİLDİĞİNE DAİR BİR FATURANIZ OLURSA EĞER HASTANEYE 6BİN TLDEN BAŞLAYAN TAZMİNAT DAVASI AÇABİLİYORMUŞSUNUZ...
kızlar taktım bu konuya bennnnnnn
valla taktığın iyi oldu canım haklarımızı öğrenmemiz lazım yasaları tam öğrenelim ve ödemeyelim ücretleri bence hepimiz hastaneye gittiğimiz zaman şansımızı deneyelim canım hatta doktor ya da hastahane çalışanı olanımız ve ya tanıdığı olan varsa bize detaylı bilgi verebilir
evt kesinlikle bu cumartesei gidicem muayene ve ilk testler için bakalım ne diyecekler .
bu konuda bilgimiz yok deyip sallayacaklar kesin
Mrb bende bir ağustos annesi adayıyım :) sat 4 Kasım, tahmini doğum tarihi 11 Ağustos. Yaş 27
Fakat düşük tehlikem var kanamam geçti fakat lekenlenmelerim hala devam ediyor. Daha öncede bi düşük yapmıştım onun için çok korkuyorum
allah yardımcın olsun arkadaşım.kalbini ferah tut.dünyada yiyecek ekmeği varsa elbet doğacak.canını böyle şeylerle sıkma bebeğini büyüt güzel güzel:)
canım geçmiş olsun doktora gittin mi.. gitmediysen bence git... ben dede aynı sorun oluyor.. coraspin ve progestan kullanıyorum
bende hiç bulantı yok canım sadece başım çok dönüyor herkeste aynı belirtiler olmazmış
canım üzülme bebeğin şuanda yesende yemesende bebeğin beslenıyor senden.ilerki zamanlarda yedıklerınden beslenıcek.birde herkesın hamılelığı aynı gecıcek diye birşey yok ki benım mıgde bulantım yok ama kanamam varşükür etmek lazım canım.allah kolaylık versın butun annelere
baş dönmemçok benım canım çift goruyorum nerdeyse herşeyı.geçicek inşallah.
ağzına sağlık canımm çok guzel soyledın
canım iyi sabredıyorsun ben olsam coktan kanda baktırmıştımdüzenlimidir adetlerın?
dr daha bana şu testlerı yaptır demedi yaa bir anormallıkmı var doktorda acep:44:
canım başka hangı hastaneye gıdıyorsun daha sabıt bır doktor bulamadım kartalda oturuorum.bu hafta başka bir doktor daha gorucem kaynarcada bakalım.
teşekkür ederim yatarak büyütmeye çalışıyoruz bakalım :)
saol cnm gittim dr.a bana sadec progestan verdi bakalım hayırlısıyla kucağımıza alırız inş. sana da geçmiş olsun bu arada.
ben özelde yer olmadığından devlete gittim we hiçbir tahil yapmadı acaba özeller sırf para içinmi bakıo kanda nelere bakmaları lazımmm haftaya özele gidicem bende
zynp06 hayırlı olsun bebişinin kalp atışını duymuşsun Allah ömür versin sana bağışlasın.
Ankaradasın sen de doğum zamanlarımız aynı
hangi hastaneye gidiyosun
cnm beklenen doğum tarihimiz aynı sen gördünmü kalp atımlarını?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?