2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

arkdsm gecms olsnnn
ama yinede ihmal etme
dis sagligi cokk onemli hamilelikte
bn ilk hamileligmde sekinci ayda dislerm cenem cok sizlamisti
uyku haram olmustu
simdi yine hamilym ve dis randevusu ayarlayp komple bir bakm yaptrcam
ilk uc ay dis le ilgili problemler cozuluyrr canimmm
bnce sen de git derm genel bi muayeneye
aksi taktrde uc aydan sonra cookda mudahele edemiyr drr larr

cnm ne guzell diikat edyrsn
yogurdu hazr yeme derm
kendin mayalamaya caliss
hazr yogrtlar katki maddesi doluu
insan mayaladgi yogrdu yiyince hazr yogurtlar cokk kotu geliyr sonrasindaa

benim dişlerimde tel var...taktırmadan önce tüm dolgularımı yaptırdım çektireceklerimi çektirdim ama yirmilik dişim sağlamdı çekmediler ve o apse yaptı ve doktora antibiyotik sonrası çekin dediğimde üç aylık dolmadan çekemem tehlikeli dedi...çünkü yarıp almak zorunda ve uyuşturucu bebeğime zarar verebilrmiş çok gerekmedikçe hamilelik boyunca dişle alakalı operasyon yapmıyorlar yani ilk 3 ve son 3 ayda birşey yapamıyorlar....

fazla yeme kuzum miden almıyorsa sadece ye :) dr miden boş kalmasın dedı ama bu hep yemek yıyım anlamına gelmıyor tabi örneğin şuan çok açım 1 kase corba ıcıcem.sende guzel atıştırıyorsun ama maşallah canına

kıslar iyi geceler yatayım artık....

hamilelerin uykusu gelirmiş diyorlar ama o hal bana uğramadı:))) aksine uyuyamıyorum....neyse yarın erken gelmeye çalışırım çünkü sorularım olacak sizlere:))

ya sorma ya yemek yesem daha az kalori alırdım heralde:)))

hmm anlddm sen daha taze bilgilisin
bn zamanlmayi karstrmis olabilirimm
yani 3-6 aylar arasi o zammn
bnm de yrmilik cekilecek cunku
soyledgn ii olduuu

cnm ne guzell diikat edyrsn
yogurdu hazr yeme derm
kendin mayalamaya caliss
hazr yogrtlar katki maddesi doluu
insan mayaladgi yogrdu yiyince hazr yogurtlar cokk kotu geliyr sonrasindaa
evet canım bende kendim mayalıyorum çok guzel oluyor
kıslar iyi geceler yatayım artık....

hamilelerin uykusu gelirmiş diyorlar ama o hal bana uğramadı:))) aksine uyuyamıyorum....neyse yarın erken gelmeye çalışırım çünkü sorularım olacak sizlere:))

benımde yok uykum yarın bol bol soru cvp yaparız canım bebeğinle sana iyi uykular

kizlar ölecegimm cok fena kabizimm yemek yiyemez oldum yedigim bogazimda kalio kabiz olmak bebege zarar veririmi canlar korkuom??

İlk hafta bende çok zorlandım kabızlık konusunda. Sabah kalkar kalkmaz 2-3 adet günkurusu yiyorum üzerine ılık su içiyorum bir bardak .ayrıc hemşire bir arkadaşım sabah aç karnına 1kaşık zeytinyağı içmemi önermişti amaonu yapamadığım için sabah kahvaltıda domates ve salatalık üzerine zeytinyağı koyuyorum.bol su içiyorum 1 haftadır rahatım.

Hayır olsun cnm çok sağol. Darısı başınıza:))İnşallah gönlünden geçtiği gibi olsun herşey canım.Herkes için dua ediyorum Allah herkesin yüzünü güldürsün inşallah.

benımde 1 agustos gozukur cnm eklersen sevınırım

sat 24 ekım

yas 27

ankara

Son düzenleme:
günaydınlar herkese kızlar bişey sorcam bulantıları olmayan var mı bulantısı olanların ne zaman başladı acaba

cnm mıdemde hassasıyet olustu ama cıddı anlamda bulantı dıyemem ben

takvimde bulantılardan bahsediyo da şaşırdım ben de çok heycanlıyım yarın doktorda randevum var bebeğimi çok merak ediyorum geç döllenmeden ötürü nekadarlık olduğunu da bilmiyorum yavrum inşallah sağlıklıdır inşallah herşey çok güzeldir

kızlar benide ekleyin ama yaş 28 tahmini doğum tarihi 5 ağustos allah nasip ederse tabi

canım hoşgeldin aramıza. seni burda gördüğüme çook sevindim. rabbim tamamına erdirsin inşallah hepimizinkini. kaderdaşız zor yollardan geldik bu mahalleye. aramızda üç gün var. üç gün öndesin. inşallah çok şey paylaşcaz burda. nasıl gidiyor hamilelik. kalp atışını duydun galiba. ben cumartesi gitcem rabbim nasip ederse. inşallah sorunsuz bi şekilde kavuşuruz meleklerimize. AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…