2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evt kesinlikle bu cumartesei gidicem muayene ve ilk testler için bakalım ne diyecekler .
bu konuda bilgimiz yok deyip sallayacaklar kesin
canım bız bu hafta tekrar gıdıyoruz ilk orda sorucaz bakalım.eşim araştırıcam dedi.bende yarın hastanede çalışan arkadaşlarım var onlara sorucam.
kızlar perşembe kan vermiştim bugün tekrarladım ve değerim yükselmiş çok şükür Allahıma..Allahım izin verirse ben de ağustos annesiyimmm..
kuzumm hayırlı olsun inşallah.keseyi görmek ve kalp atımnı duymakda nasıp olsun inşallah.
bende kartalda oturuyorum pendik şifa hastanesine gidiyorum bakalım şimdilik iyi gibi

canım ben cok hastane dolandım şimdi medicine var kaynarca yolu uzerınde oraya gıdıcem.şimdi buldum buldum yoksa birkaç ay sonra değiştirmek zor olur.doktorun nasıl iyimi?

çok teşekkürler canım ekmek bile yıyemıyorumda öyle tahmın etmıştım bende neyseki doğruymuş

mediciine de Neslihan Şeker için çok iyi diyolar cnm ben henüz gidemedim ona ama iyi diyolar.

ben de ankaradayım. lokman hekimde sebahat hanıma gideceğim bir kaç arkadaşım onda doğum yaptı şimdi yakın bir arkadaşımda gidiyor çok memnun. ancak sıra beklemek çok sürüyor maalesef o yüzden 25. haftadan itibaren gitmeye karar verdim. o zamana kadar da bir tıp merkezine gideceğim bldiğim bir doktora. bakalımhayırlısı çok aranmak ya da gezinmek iyi değil diye düşünüyorum. sonuçta nasip kısmet bu işler.

Merhaba
Allah kısmet ederse bende 2013 ağustos annesi olucam. Daha önce temmuz ayında kimyasal gebelik yaşadım. Kasım 21'de idrar yolu iltihaplanması yüzünden doktora gitmiştim. Öncesinde korunmuyodum zaten. Doktorum muayeneden sonra hamilelik olabilir mi diye idrar testi yaptı, negatif çıktı ve bu iltihapla zaten hamile kalamassın dedi. Bana fitil antibiyotik ve 1 tane iğne verdi. Hepsini kullandım. Ayın 27sinde regl olmam gerekiyodu fakat aralığın 4ünde lekelenme başladı. İlaçlardan dolayı olduğunu düşündüm. Ama kasılmalarım ve ağrılarım vardı. Sonunda ayın 12sinde test yaptım ve şok oldum. Hiç pozitif çıkacağını ummamıştım. Çok sevindim ama bir yandanda kullandığım ilaçlardan dolayı çok korktum. Aynı gün tekrar doktoruma gittim, beni hemen ultrasona aldı. Kese oluşmuş, 4 hafta 6 günlük görünüyo ve betahcg oranı çok iyi. Pregestron hapı ve iğnesi verdi. Şimdi ocak 11i bekliyorum. 8.5 haftalık olcak inşallah, kontrole gidicem. Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alacağımız günleri göstersin İnşallah.

hayırlı olsun canımm.

iyi akşamlar kızlar bu sabah hafif pembe lekelenmem oldu doktor progestan verdi ve yatmam gerektiğini söyledi... şimdi kahve lekelenmem oluyor arada inşallah düzelir kızlar canım çok sıkkın yatıyorum sürekli 2 hafta sonra gel kalp atışlarını duyarız inşallah dedi sizde lekelenme olan var mı arkadaşlar benim gibi? ilk gebeliğim bu arada canlar...

evet canm ben doktordan çok memnun kaldım çok ilgili zaten işinde uzman özellikle riskli gebeliklerde uzmanmış hastaneye yeni gelmiş hastası acayip çok tabi bayan olması da etkili çoğu kadın bayan tercih ediyor

canım öncelikle geçmiş olsun.benimde 1 haftadır kahverengi lekelenmem vardı progynex 200mg kullanıyorum şükür bitti yok.hem dinlen iş yapma hemde ilaçlarını saati saatine kullan.bebeğimi gördüm kalp atımınıda rahat ettım.darısı başına canım ama içini ferah tut Rabbim korusun yavrularımızı.buarada stres yapmamakta lazımmış.

adı nedir canım dr sırasına onuda koyarım belki:) şanslısın bulmuşsun doktorunu inşallah hep boyle devam edder.

saolasın canım çok şükür duymuşsun sen pıt pıtlarını beni 2 hafta sonra çağırdı doktor ilacı da iğne olarak verdi 3 günde 1 vurulucam hiç bişi de yapmıyorum annecim saolsun yardımcı oluyor inşallah ben de duyarım pıtpıtlarını fındığımın

ben iğneyı hiç duymamıştımahh allah annelerımızı başımızdan eksık etmesın.canım çoook şanslısın benım annem bana yakın deıl malesef oyuzden anacımdan destek alamıyorum.allahtan eşim evdede yemektı temmızlıktı saolsun yardım edıyor.gorursun canımm umarım ultrasonda guzeldırde suyarsın sesını biz duyamadık eskiydı ultrason.

kıslar huhuu kimse yok muu:)

lekelenmesi olan arkadaşlarım Allah acil şifa versin sizlere inşallah tez zamanda kurtulursunuz....

buarada kalp atışları için benim doktorum 8. hafta dolmadan dinleyemeyiz dedi yaa ama çok merak ediyorum,bir de hayırlısıyla sağlıklı olduğunu bir öğrensem ikili test sonucunda dünya benim olacak sadaka vercem o gün valla....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…