- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #9.941
Günaydın kızlar,
Ebru mayernityden siparişler vermiştim. Dün geldiler. Bir pantolon aldım kumaş, ilk defa hamile pantolonu alıyorum , çok rahatmis gercekten. Bedenide oldu , baldırlar hafif bol geldi , kilo alınca daha iyi olur, iki buz birde elbise aldım. 9 ay boyunca giyilebilir gibi gözüküyorlar, beğendim.
Basen , baldır ve göğüs cevresi ölçümüne gore seciyorsunuz bedenlerini. Bir kaç cm de fazladan ekleyerek ölçtüm. Pantolan 38 beden buzlar ve elbiseleri small aldım. İsabetli oldular. Alacaklara yardımcı olması acısından benim boyum 170cm kilom 59. Normal bedenim 36-38.
Allah kabul etsin arkadasim..
Teşekkür ederim canım Rabbim bu güzel gunün hatırını kimin ne muradı istegi varsa kabul etsin
kızlar yaa
sizinde belinizden kasığınıza gelen anlık sancılar oluo mu doktor randevum yarın ama çokta merak ediyorum herşey yolunda mı diye,
gaz sancısı olabilir mi yoksa başka birşey mi
Günaydın kızlar,
Ebru mayernityden siparişler vermiştim. Dün geldiler. Bir pantolon aldım kumaş, ilk defa hamile pantolonu alıyorum , çok rahatmis gercekten. Bedenide oldu , baldırlar hafif bol geldi , kilo alınca daha iyi olur, iki buz birde elbise aldım. 9 ay boyunca giyilebilir gibi gözüküyorlar, beğendim.
Basen , baldır ve göğüs cevresi ölçümüne gore seciyorsunuz bedenlerini. Bir kaç cm de fazladan ekleyerek ölçtüm. Pantolan 38 beden buzlar ve elbiseleri small aldım. İsabetli oldular. Alacaklara yardımcı olması acısından benim boyum 170cm kilom 59. Normal bedenim 36-38.
buarada bende çin takvimi tutmadı :) erkek diyordu tabi hala kız olduğu yüzde yüz değil. buarada beni de ekleyin listeye 1. bebeğim, cinsiyet yüzde 80 kız düşünülen isim mihrimah sultan olabilir.( kayınbabamın annesinin adı olduğu için sultan adı konusunda çok ısrarlı bizde sultanı mihrimaha yakıştırdık sizin de düşüncelerinizi almak isterim)
tahmini doğum tarihi 27 ağustos[/QUOT
Eşimin bir akrabasının ismi Nur Sultan begenirim bu ismi. Mihrimah bana biraz agır geldı nıtekım Sultan ismi de hafif bir isim değil ama yine de siz bilirsiniz tabi neticede sizin begenmeniz onemlı.
güle güle kullan canım. Hangilerini aldın merak ettim. Sitesinden ekleyebilirsen çok memnun olurum. Ben sadece bi kaç renk kot pantolon almayı düşünüyorum ama denemeden almak biraz risk gibi geliyor. Benim boyum 1.75 çoğu zaman pantolon paçaları kısa geliyorNette hem uygun fiyatlı hem de çok güzel şeyler var gerçekten. Daha karnım şişmedi ama 1 ay içinde mutlaka değişiklik olur. Almam lazım yavaş yavaş.
Hamile Pantolon | Gebe ve Hamile Giyim Ürünleri
Fırfırlı Bluz | Gebe ve Hamile Giyim Ürünleri
Önü Çapraz Bluz | Gebe ve Hamile Giyim Ürünleri
Elbise ,satistan kalkmış ekleyemedim. Bluzlari indirimde oldukları icin aldım elbisede 15 lira idi. 50 liradan başlayan pantolonlar var. Ben özellikle kırmızı istediğim icim uygununu bulamadım.
Bu arada boylari ve dahada uzatilabiliyor.
Pantolonlara bir goz atın kızlar, çok güzel kesimler var.
Kızlar selamlar hepinize;
Bir kaç gündür geçmek bilmeyen bel ağrım ve kasık ağrım vardı. Bu sabah idrarımı yapmak için tuvalete oturduğumda benden su geldiğini fark ettim..
Ağlayarak doktorumu aradım, gel dedi.
Gittim. Neyse ki meleğim iyi bir şey yok.
Gelen su da iltihapmış ağrılarımın sebebi de buymuş.
Üstelik mantar da çıktı, bu dönemde normalmiş.
Hatta mantar tedavi edilmediğinden bile iltihap olabilirmiş.
Bir de kızlar ben ettim siz etmeyin ilişkiye girecekseniz mutlaka ama mutlaka eşinizin prezervatif kullanmasını sağlayın.
Ben de her ikisi de etken olabilirmiş.
Mantarınız olursa ihmal etmeyin, evde benim gibi sirkeli suyla sadece kaşıntıyı geçirmek çözümn değilmiş.
Şimdi bu kadar ağrı çekiyorum, doktorum fitil verdi sadece. Umarım çözüm olur.
Dualarım hepimizle, Rabbim sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.:2::2::2:
Öpüyorum
Günaydınn Herkesee :) ( Ben Yeni Uyandım Da) Çarşamba Günü Gittiğimiz Doktor Randevumuzdan Oğlumuzla Döndük Hiç Saklamadı Bebişim, Uzanmış Sırt Üstü, Açmış Bacaklarını Ne Varsa Atmış Ortaya Sağlığıda, Gelişimide Çok İyi Çok Şükür. Bu Arada Çin Takvimi De, Rus Takvimi De Tuttu Bende Allah Herkesin Gönlüne Göre Versin.
Hoşgeldin. Sağlıkla Kucağına Alırsısn İnşallah Sende Miniğinimerhaba herkese..uzun süredir bu bölümü okuyorum..ancak şimdi katılabildim..ben de ağustos annelerindenim nasipse...:)))
Günaydınn Herkesee :) ( Ben Yeni Uyandım Da) Çarşamba Günü Gittiğimiz Doktor Randevumuzdan Oğlumuzla Döndük Hiç Saklamadı Bebişim, Uzanmış Sırt Üstü, Açmış Bacaklarını Ne Varsa Atmış Ortaya Sağlığıda, Gelişimide Çok İyi Çok Şükür. Bu Arada Çin Takvimi De, Rus Takvimi De Tuttu Bende Allah Herkesin Gönlüne Göre Versin.
merhaba herkese..uzun süredir bu bölümü okuyorum..ancak şimdi katılabildim..ben de ağustos annelerindenim nasipse...:)))
hoş geldin aramızamerhaba herkese..uzun süredir bu bölümü okuyorum..ancak şimdi katılabildim..ben de ağustos annelerindenim nasipse...:)))
Kızlar rus ve çin takviminden farklı bişey buldum bakın bakalım tutuyorum mu?
http://www.google.com.tr/url?sa=t&r...u4CADw&usg=AFQjCNE7TQ4Mp5d9VT92in_SjtxSwD_aMQ
Hoşgeldin. Sağlıkla Kucağına Alırsısn İnşallah Sende Miniğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?