2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

güle güle kullan canım. Hangilerini aldın merak ettim. Sitesinden ekleyebilirsen çok memnun olurum. Ben sadece bi kaç renk kot pantolon almayı düşünüyorum ama denemeden almak biraz risk gibi geliyor. Benim boyum 1.75 çoğu zaman pantolon paçaları kısa geliyor Nette hem uygun fiyatlı hem de çok güzel şeyler var gerçekten. Daha karnım şişmedi ama 1 ay içinde mutlaka değişiklik olur. Almam lazım yavaş yavaş.

kızlar yaa
sizinde belinizden kasığınıza gelen anlık sancılar oluo mu doktor randevum yarın ama çokta merak ediyorum herşey yolunda mı diye,
gaz sancısı olabilir mi yoksa başka birşey mi

Teşekkür ederim canım Rabbim bu güzel gunün hatırını kimin ne muradı istegi varsa kabul etsin

kızlar yaa
sizinde belinizden kasığınıza gelen anlık sancılar oluo mu doktor randevum yarın ama çokta merak ediyorum herşey yolunda mı diye,
gaz sancısı olabilir mi yoksa başka birşey mi

Canim internetten arastirmistim bende soyle yaziyo;

Hamileliğin 3. ve 4. aylarından kasık bölgelerinde bıçak saplar gibi keskin bir ağrı hissedilebilir. Hareket etmekle, aniden ayağa kalkmakla bu ağrı birden şiddetlenebilir. Bu ağrının sebebi rahmin büyümesine bağlı rahim etrafındaki bağların ve ligamentlerin gerilmesidir. (Round ligament ağrısı) Rahmin büyümesine bağlı gelişen round ligament ağrısı genellikle sağ tarafta olur fakat her iki tarafta da olabilir.

canım güle güle giy, iyi günlerde inşallah....

Hamile Pantolon | Gebe ve Hamile Giyim Ürünleri
Fırfırlı Bluz | Gebe ve Hamile Giyim Ürünleri
Önü Çapraz Bluz | Gebe ve Hamile Giyim Ürünleri

Elbise ,satistan kalkmış ekleyemedim. Bluzlari indirimde oldukları icin aldım elbisede 15 lira idi. 50 liradan başlayan pantolonlar var. Ben özellikle kırmızı istediğim icim uygununu bulamadım.
Bu arada boylari ve dahada uzatilabiliyor.

Pantolonlara bir goz atın kızlar, çok güzel kesimler var.

Kızlar selamlar hepinize;

Bir kaç gündür geçmek bilmeyen bel ağrım ve kasık ağrım vardı. Bu sabah idrarımı yapmak için tuvalete oturduğumda benden su geldiğini fark ettim..
Ağlayarak doktorumu aradım, gel dedi.
Gittim. Neyse ki meleğim iyi bir şey yok.
Gelen su da iltihapmış ağrılarımın sebebi de buymuş.
Üstelik mantar da çıktı, bu dönemde normalmiş.
Hatta mantar tedavi edilmediğinden bile iltihap olabilirmiş.
Bir de kızlar ben ettim siz etmeyin ilişkiye girecekseniz mutlaka ama mutlaka eşinizin prezervatif kullanmasını sağlayın.
Ben de her ikisi de etken olabilirmiş.
Mantarınız olursa ihmal etmeyin, evde benim gibi sirkeli suyla sadece kaşıntıyı geçirmek çözümn değilmiş.
Şimdi bu kadar ağrı çekiyorum, doktorum fitil verdi sadece. Umarım çözüm olur.

Dualarım hepimizle, Rabbim sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.:2::2::2:

Öpüyorum

Tatlım bluzlar da çok güzel ama pantolonuna bayıldım. Rengi de cırtlak kırmızı değil harikaymış. Güle güle kullan. Kot kesimleri de harika gerçekten. Mankenin boyu 1.79 muş iyiymiş pantolonlar kısa değil. Aman uzun gelsin de kısaltırız sorun yok Benim giyim tarzım alta bol giyiyorsam üst dar, alta dar giyiyosam üst bol olcak şekildeydi. Bu çok işe yarıycak çünkü bi sürü bol tişörtüm var yazlık. ve kışlık swetlerim de öyle. Alt almam yetiyor

Geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. Çözüm olur merak etme.

Günaydınn Herkesee :) ( Ben Yeni Uyandım Da ) Çarşamba Günü Gittiğimiz Doktor Randevumuzdan Oğlumuzla Döndük Hiç Saklamadı Bebişim, Uzanmış Sırt Üstü, Açmış Bacaklarını Ne Varsa Atmış Ortaya Sağlığıda, Gelişimide Çok İyi Çok Şükür. Bu Arada Çin Takvimi De, Rus Takvimi De Tuttu Bende Allah Herkesin Gönlüne Göre Versin.

Son düzenleme:

Gozun aydin canim darisi bizlerin basina bende gittim carsamba nub teorisine gore cikinti belli ama dr yorum yapmadi. Cin takvimi rus takvimi kiz diyo bakalim tutacakmi cok merak ediyorummm

Benim iki takvimde de kız çıkıyo Allah hayırlısını versin ama artık çok merak ediyorum yeteeeeeeer :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…