- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #9.961
ben ilk olanı yaptım ve satı girdimGrafikten Hiçbişy anlamadım BenDiğerinde De Hamile Kaldığımız Tam Günü Nasıl Bileceğiz Ki :44:
Hoşgeldin canım aramıza
hoş geldin aramıza
Kızlar okudunuz mu ?
Milliyet - Bakan Çelik'ten doğum izni ve emeklilik müjdesi
Kızlar rus ve çin takviminden farklı bişey buldum bakın bakalım tutuyor mu?
Baktım bariz bir sekilde erkek cıktı fiziksel cizgi maksimumduygusal çizgi minimumlarda ama doktor yüzde seksen kız dedi bakalım...
http://www.google.com.tr/url?sa=t&r...u4CADw&usg=AFQjCNE7TQ4Mp5d9VT92in_SjtxSwD_aMQ
merhaba herkese..uzun süredir bu bölümü okuyorum..ancak şimdi katılabildim..ben de ağustos annelerindenim nasipse...:)))
Günaydınn Herkesee :) ( Ben Yeni Uyandım Da) Çarşamba Günü Gittiğimiz Doktor Randevumuzdan Oğlumuzla Döndük Hiç Saklamadı Bebişim, Uzanmış Sırt Üstü, Açmış Bacaklarını Ne Varsa Atmış Ortaya Sağlığıda, Gelişimide Çok İyi Çok Şükür. Bu Arada Çin Takvimi De, Rus Takvimi De Tuttu Bende Allah Herkesin Gönlüne Göre Versin.
Kızlar okudunuz mu ?
Ben bu zamana kadar birbuçuk kilo aldım ama bu hafta iştahım açılmaya başladı. Akşamları midem almıyo bazen, bazense çok yiyorum. Bütün gün sürekli bişeyler yiyorum abur cubur meyve ne bulursam. Sen çok zayıfmışsın zaten vücudun alışıksa doğumdan sonra çabucak verirsin takma
hoşbulduuuum:)
benimle aynı haftaya denk gelip cinsiyet öğrenen var mı acaba..
ben ilk olanı yaptım ve satı girdimHamile kaldığı günü kimse bilemez ki. Kız çıktı:86::86: Maksat zaman geçsin işte
Kızlar okudunuz mu ?
Günaydınn Herkesee :) ( Ben Yeni Uyandım Da) Çarşamba Günü Gittiğimiz Doktor Randevumuzdan Oğlumuzla Döndük Hiç Saklamadı Bebişim, Uzanmış Sırt Üstü, Açmış Bacaklarını Ne Varsa Atmış Ortaya Sağlığıda, Gelişimide Çok İyi Çok Şükür. Bu Arada Çin Takvimi De, Rus Takvimi De Tuttu Bende Allah Herkesin Gönlüne Göre Versin.
Ben biliyorum. satımdan tam 15 gün sonra malum gecenin sabahıda ertesi gün hapı içmiştim hamile kalmayım diye, yüzde 90 koruyuculuğu var ama döllenme gerçekleştikten sonra işe yaramiyormuş. o gece döllenmiş benim yumurtam.
İş yerindeyim ya internetim birtek bu siteye açılıyor. Başka biyere girilmiyor. Ne yazıyor çok merak ettim kopyala yapıştır yaparmısınız
canım çok komik oluyo aslında sonuçlar. Yani en azından bende öyle. Rus takvimine göre erkek çıkıyo, çin takvimine göre kız çıkıyo, rüya tabirlerine göre erkek çıkıyo, bu son takvime göre kız çıkıyoBenim ikisinin arası bişey mi olcak bilemedim Şaka bi yana kesin sonucu birdahaki gidişte alırız inş bakalım. Meraklardayım :))
ben şiddetle inanıyorum, bizim bebişlerimiz şanslı doğacak, onların şansına bu yasa biz de geçerli olacak.
tabi madem bir nüfus politikası var o zaman tüm çalışan kadınlara olmalı, özel, devlet farketmeden.
ama özelde çalışan arakadşlar da merak etmesin eğer çıkarsa bu kanun kesin bir süre sonra onları da kapsayacaktır.
hadi bakalım arttıracağız nüfusu:):):)
ben ilk olanı yaptım ve satı girdimHamile kaldığı günü kimse bilemez ki. Kız çıktı:86::86: Maksat zaman geçsin işte
merhaba herkese..uzun süredir bu bölümü okuyorum..ancak şimdi katılabildim..ben de ağustos annelerindenim nasipse...:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?