2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kız poli sen niye yazmıyorsun canım. Yazan eller dert görmesin,oğul isteyenin oğlu,kız isteyenin kızı olsun inşalllah....
Amin(Önce hayırlısı tabi)

Kiz deme inşallah benimde oğlum olur adetten sonra ikinci gün bir merelim denedik sonra korunduk o gün olduguna eminim başka olmadı çünkü inşallah senin gibi olur benimde

Var canım varrr olmaz mı.. Sabahta bi annişe yazmıştım. Bebişlerimizin salgıladıgı bi sıvı bizi bu hale getiRiyormuş malesef.. Benim migremin vardı hamilelikte dahada bi çığrından çıktı..

O sıvı ne zaman bitecekmiş? Neremizdeymiş? Bulursam onu varya....... 30 yaşımda 70lik nineler gibi ilaç kullanmaya başladım kız? Böbrek,karaciğer isyan çıkaracak sonunda

O sıvı ne zaman bitecekmiş? Neremizdeymiş? Bulursam onu varya....... 30 yaşımda 70lik nineler gibi ilaç kullanmaya başladım kız? Böbrek,karaciğer isyan çıkaracak sonunda

Kizlar bende sizler gibiyim hata bi gece sabaha kadar agladim okadar caresiz hissettimki kendimi en sonunda dra sordum kullanabilirsin dedi simdi basim agriyinca parol aliyorum yoksa daha uzun sureli oluyo dayanilcak gibi degil bazen heleki goze vurdugunda basimi koparip atasim geliyo (( ah bebisler sizleri cok seviyoruz hayirlisiyla kucagimiza bi alsaydik sizleri....

Ben tam gunünü biliyorum çünkü bir kerede hamile kaldım sonra korunduk erkek dedi takvim bakalım cikacakmi buraya yazarım insallah

Canim ben suanki doktoruma adetimin 10.gunu gttm yumurtan olusmus hamile kalabilirsn dedi ondan snra basladik o yuzden tahmn edebiliorm malum zamanlari

Tıp dilini söyledi de bende anlamışım gibi hmmm dedim Valla şekerim ben bi bilsem nerdeymiş nezaman bitcekmiş hepimizinkini toplayıp dereden atcam ama bilmiyorum kine ben kocam nasılsın die sorcak die aklım çıkıo.. Çünkü başım fiks hergün biyerlerin ağrıo Ben senden daha yaşlı 90 lık nine olmuşum... Ben hapta içmek istemiorum katlanıyorum böylee

hoşgeldin menekşe bizde seni özledik.

Canım çok sağol vallahi şu işlerimi bitireyim de topiğe bakayım diye can atıyorum bir çocuğun oyuncaklarıyla sevinmesi gibi ben de böyle seviniyor ve sabırsızlanıyorum.Eve bile gidemiyorum akşamları burayı bırakıp:) Her gün 40 dk.geç çıkıyorum mesaiden Ama şikayetçi değilim burada sizlerle olmaktan mutluyum CANLARIM

Evet baş ağrıoda o göze nie vuruo ağrısı onu anlamadım... Göze haksızlık yapıcağını düşünüo heralde başlar ben gözüme avcumun içiyle bastırıorum ağrıdıgında gözüm çıkcak gibi oluo ağrıdan

Uykuda uytmuyo bazin agriyinca uyuyunca gcer derler ya bu migren icn gcerli degil.ayni agriyla uykudan uynmak cok berbat

Bacim o bas agrisi fiks rutine bindi onun yannda hergun extra bsiler ckio nine oldukkbnm esim bugun basin nasil die soruyo ilk sorusu bu snra basliorm siralamaya.annem kizio iyim de biktirican adami diye..iide kimle paylasicam derdimi skntimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…