- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #10.001
Canlarıııım nasılsınız? Ancak girebildim iş yoğunluğundan dolayı. Hepinizi çok özlüyorum arkadaşlarım,kaderdaşlarımÖpüyorum hepinizi kuzular
1000 sayfamızı açmışım farkında olmadanDaha nice 1000 li sayfalara bacılar
Maşallah tek seferde goool olmuş:) Benim oğlumda da eşimle yalnızca 1 kere korunmamıştık çünkü bebek yapmaya karar vermiştik.O günün sabahı öyle pişman olduk ki dedim eşime aşkım kızımız daha çok küçük keşke yapmasaydık dedim.Adam da haklısın birdaha dikkat edlim dedi.Sonrası ise 9 ayın sonunda oğlum dünyaya geldi.Ama biz olmaz 1 kerede diye rahattik.Neyse Allahımın vardır bir bildiği:)
Hayatimmmm biz kardesz bacim benmde migrenim var hamileyken iice azdi
Kız poli sen niye yazmıyorsun canım. Yazan eller dert görmesin,oğul isteyenin oğlu,kız isteyenin kızı olsun inşalllah....
Amin(Önce hayırlısı tabi)
Var canım varrr olmaz mı.. Sabahta bi annişe yazmıştım. Bebişlerimizin salgıladıgı bi sıvı bizi bu hale getiRiyormuş malesef.. Benim migremin vardı hamilelikte dahada bi çığrından çıktı..
O sıvı ne zaman bitecekmiş? Neremizdeymiş? Bulursam onu varya....... 30 yaşımda 70lik nineler gibi ilaç kullanmaya başladım kız? Böbrek,karaciğer isyan çıkaracak sonunda
Ben tam gunünü biliyorum çünkü bir kerede hamile kaldım sonra korunduk erkek dedi takvim bakalım cikacakmi buraya yazarım insallah
O sıvı ne zaman bitecekmiş? Neremizdeymiş? Bulursam onu varya....... 30 yaşımda 70lik nineler gibi ilaç kullanmaya başladım kız? Böbrek,karaciğer isyan çıkaracak sonunda
hoşgeldin menekşe bizde seni özledik.
Kizlar bende sizler gibiyim hata bi gece sabaha kadar agladim okadar caresiz hissettimki kendimi en sonunda dra sordum kullanabilirsin dedi simdi basim agriyinca parol aliyorum yoksa daha uzun sureli oluyo dayanilcak gibi degil bazen heleki goze vurdugunda basimi koparip atasim geliyo(( ah bebisler sizleri cok seviyoruz hayirlisiyla kucagimiza bi alsaydik sizleri....
Evet baş ağrıoda o göze nie vuruo ağrısı onu anlamadım... Göze haksızlık yapıcağını düşünüo heralde başlarben gözüme avcumun içiyle bastırıorum ağrıdıgında gözüm çıkcak gibi oluo ağrıdan
Tıp dilini söyledi de bende anlamışım gibi hmmm dedimValla şekerim ben bi bilsem nerdeymiş nezaman bitcekmiş hepimizinkini toplayıp dereden atcam ama bilmiyorum kine ben kocam nasılsın die sorcak die aklım çıkıo.. Çünkü başım fiks hergün biyerlerin ağrıo Ben senden daha yaşlı 90 lık nine olmuşum... Ben hapta içmek istemiorum katlanıyorum böylee
1000. sayfayı kaçırmışım yaa,
Uykuda uytmuyo bazin agriyinca uyuyunca gcer derler ya bu migren icn gcerli degil.ayni agriyla uykudan uynmak cok berbat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?