- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #10.021
Kiz bde onlar isyan cikarirsa yandik zaten her taraftan pert durumdayiz
Yemeni başımda sıkılı yatıyorum sadeceZor dostum zorr
Yemeni başımda sıkılı yatıyorum sadeceZor dostum zorr
O yemeniyle dost olduk biz kocam basimda gormeynce sasiriohamilelikte ne guzellik kaldi cazibe kocamn gozunden bakmak isterdm kendime
Evde olsaydım,cennet mahallesindeki pembe kacısı gibi ben de başımı sarardım:81: Ama işyerinde biraz garip olur
heralde canım bende çalışanım o işi akşamalrı evde yapıyorum. Kocam dio bağlamışın gene örtünü gündüzleride kolonyalı pamuk koyuorum enseme ii gelir die ama gelmiyor
Yok canım ben pert durumda değilim valla canım hep hoplamak,zıplamak istiyor,merdivenlerini bile zıplaya zıplaya iniyorum:) Bir bu başağrısı beni yoruyor.Başka da birşey yok şimdilik kıçım,belim ağrımıyor,enerji fışkırması yaşıyorum resmenBenim vücut zaten alışık hamileliğe, bu 3.bebek
Yemeni bağlamış telli başına. Zülüfleri düşmüş hilal kaşına. Yeni girmiş onüç ondört yaşına. Edalı işveli köylü güzeli.
kanal d izliorum.bi yandanda hungur hungur agliyorum halimize milyonlarca sukur..
Gebelik öncesi kendimi saldıgımı görünce çok kızardı :) Şimdi tam tersienerjik görünmeye çalışsam dinlen yat bilmem ne dio
Benimde bir yerim agrımıyor cok şukurbel,sırt ,kalça sağlam yani, arada bir cok hafif bir başağrım var. Bulantidan cok çektim ama hat safhadaydı. Üç gündür gözüm açıldı diyebilirim .Konusamıyordum bile,yanı başımda kova ,elimde cep telefonu tüm gün yattım. Ama artik iyiyim dünya varmış yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?