2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kiz bde onlar isyan cikarirsa yandik zaten her taraftan pert durumdayiz

Yok canım ben pert durumda değilim valla canım hep hoplamak,zıplamak istiyor,merdivenlerini bile zıplaya zıplaya iniyorum:) Bir bu başağrısı beni yoruyor.Başka da birşey yok şimdilik kıçım,belim ağrımıyor,enerji fışkırması yaşıyorum resmenBenim vücut zaten alışık hamileliğe, bu 3.bebek

1000 li sayfalardayız yihuuuu baş ağrısı çeken arkadaşlarım çok zor Allah sabır versin benim arada tutuyo iyi ki hergün değil yoksa çıldırırım. Parol içilebildiğini de bilmiyordum. Bel ağrısına da iyi geliyor mu?

Evde olsaydım,cennet mahallesindeki pembe kacısı gibi ben de başımı sarardım:81: Ama işyerinde biraz garip olur

heralde canım bende çalışanım o işi akşamalrı evde yapıyorum. Kocam dio bağlamışın gene örtünü gündüzleride kolonyalı pamuk koyuorum enseme ii gelir die ama gelmiyor

Çıraklık eserimde pek bir sorunum yoktu,kalfalık eserimde acıcık belim ağrıyordu,bu ustalık eserimde de başağrısı oluyor.Eeee beyin yoruluyor tabi yaş kemale erdi.Cahit Sıtkı Tarancının yaş 35 yolun yarısı eder şiirine az kaldı.Amaaan boşver 35 yaşımda 1 tane daha doğururum belkide.Ben bu hamileliğe iyi alıştım haaa.Hamile kalmadan duramıyorum mu ne? Amaan şaka kızlar Allahım bu evlatlarıma ömür verirse yeter..Yoksa ne böbrek ne baş ne karaciğer kalmayacak....

hepimiz türlü türlü sıkıntısı var... allahım tez zamanda kurtarsın hepimiz inş. benim gaz problemim hat safhada, önceden çıkarmakta zorlanıyordum şimdi soda içiyorum epey rahatlatıyor, şu folik asitten dolayı herade çok ta kötü kokuyor kendimden tiksiniyorum yaaa, hiç alışık olmadığım şeyler. önceleri eşim duyacak diye tedirgin oluyordum ama eşim durumumu farketince rahat ol dedi, sen ne kadar iyiysen ben o kadar iyi olurum çekinme dedi. önceleri çok zorlandım ama şimdi alıştım mecburen.... doktor eleviti bırakabilirsin artık dedi, 1 haftalık daha kaldı onuda kullanınca bırakacağım, demir ilacı verdi buna devam et artık dedi ama ben hala içmedim onu. bu gece yatmadan önce içeceğim. dr. birşey demedi ama ne zaman içsek acaba, bu demir ilacı da çok iğrenç görünüyor yaaaaaaaaaaaa

Yemeni bağlamış telli başına. Zülüfleri düşmüş hilal kaşına. Yeni girmiş onüç ondört yaşına. Edalı işveli köylü güzeli.

kanal d izliorum.bi yandanda hungur hungur agliyorum halimize milyonlarca sukur..

Benimde bir yerim agrımıyor cok şukur bel,sırt ,kalça sağlam yani, arada bir cok hafif bir başağrım var. Bulantidan cok çektim ama hat safhadaydı. Üç gündür gözüm açıldı diyebilirim .Konusamıyordum bile,yanı başımda kova ,elimde cep telefonu tüm gün yattım. Ama artik iyiyim dünya varmış yaa.

herkese merhaba ara ara girsemde tam anlamıyla paylaşımlarda bulunamadım iş yoğunluğumdan.öncelikle Rabbim hepimizin yavrularını sağlıcakla kucagımıza almayı nasip etsin.rahatsız arkadaşlarada çok geçmiş olsun diyorum.ben bursada yaşıyorum 32 yaşındayım bir kız annesiyim 2. çocugumu bekliyorum inşallah

benimde kasık ve bel ağrılarım oluyor doktora gittim bugün bunların olması normal dedi çok şükür herşey yolundaymış eşimin ısrarı doktorun çabasıyla cinsiyetinin erkek olduğunu öğrendik %90 erkekmiş.

kızlar dün gece uykuya dalmadan nerden geldiyse mübarek! hapşırdım bir kez aman Allah' ım kasığıma bir sancı girdi, nefesimi kesti resmen 2 - 3 dk kitlendim ağrı mı desem sancı mı desem kesin dedim düşük yapıyorum o derece sok gecırdım resmen yaa :2::2::2: boyle bir sey yasadınız mı yahu bu ne boolleee:117::117::117:

Gebelik öncesi kendimi saldıgımı görünce çok kızardı :) Şimdi tam tersi enerjik görünmeye çalışsam dinlen yat bilmem ne dio

Aynen bnm enerjk halim inandirici gelmio bde uykum yoksa bile sa 11 oldumu uyku vakti geldi hadi uyu uykum yok askm diyorum uykularn duzenli oluck dio cocuk muamelesi goruormmm

Çok şükür atlatmışsın.Benim mide bulantılarım olmadı.İlk 7-8.haftalarda sadece sabahları çook hafif oldu ilaç bile kullanmadım. Gün içinde de hiç bulanmadı zaten.Şimdi de hamile değilmişim gibi hiç bulantı falan yok bende.Önceki çocuklarda meptamit kullanmıştım bir süre ama onlarda da gündelik yaşamımı zorlaştıran bir bulantı değildi:)

Aanam öğle arası dışarı çıktım bu ne hız oku oku ancak yetiştimmm..
çıkmaz olaydım nerdeyse bayılacaktım bidaha yemek yemeden gezmek yok güya dedimki bikaç bişey bakıyım işyerine giyecek bişey bulamıyorum neyse 1 tane elbise buldum lcwde belki görmüşsünüzdür gri kapri kol diz hizasında eteklerinde geyik figürü var neyse denedim hoşuma gitti ama nerdeyse kabinde bayılacaktımm yaaaa ooffff acıkınca ne kötü oluyomuşşş
yaaa ben neden kıyafet bulamıyorum lcwdeki tşörtler işyerinde giyilmezki kocaman baby coming yok suprise yok kocaman yumurta resmi olmazki burda ben bi bankanın genel müdürlüğünde çalışıyorum gülerler adama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…