- Konu Sahibi beyazcekirge
-
ya ayıp olmasın 2 kre kan pıhtısı bile geldi gelde moralini bozma allah büyük benim yaşadıklarımı yaşayan ve bu durumu atlatanlarınız var mı acaba??
canım ben de 5+2 deyim benim muhtemel doğum 19 ağutos diyor... ve 6. hafta gösteriyor:44:
canım yeni doğan ünitesi(küvez),dr ultrasonları(çok eski oluyor bebeği zor goruyoeuz nerdeyse),radyolog nasıl?(ikili testte 4D ultrasonda nasıl),sterilazyon,doğum odaları vs..TEKNOLOJ IDERKEN,NELERE DIKKAT ETMELIYIZ ACABA ARKADASIM..YANI YENI DOGan BAKIM UNITESININ OLUP OLMADIIGNDAN BASKA NELER SORGULAMALIYIZ ACABA?
ANLASILAN DOKUZ AY DENEYE YANILA DOKTOR DOKTOR GEZICEZAMA ELBET BIR KARARA VARILACAK..YAZA GELICEGI ICIN BIRAZ DAHA PROBLEMLI OLABILIYOR NITEKIM TATILE CIKIYORLAR VS ARKDSIM DOGUMU COK GUVENDIGI DOKTORU TATILDE OLDUGUNDAN ERKEN DOGUMYAPTIGINDAN ASISTANLARCA DOGURTULDU..BIRDAHA COCUK MU TOVBE DIYORDU...
BIRAZ EVHAMIM BU YUZDEN ARKDASLAR..GUVENMEMIZ LAZM
alemsın canım yaaahoşbulduk bu servis beni mahdediyo kızlar yaaa bugün servisten indiğim gibi lavaboya koştum çıkardım rahatladım afedersiniz.
benım adetıme1 hafta vardı kanda test yaptım ogrendım canım.kızlar merhaba,
Allah bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin
benim adetimin 3. günü gecikti
siz kaçıncı gün test yaptınız öğrendiniz
uzun zamandır uğraşıp olmadığı için pek umudum yok açıkçası
yinede inşallah bende katılırım aranıza
merhabaaaa canımmmmmmerhabalar efenim . . .
kımlıksız muayene olabılırdın canım eger onceden kaydın varsakimliğim esimde kalmış dün bankaya gitmişti niyte vermiosa bana uyuz oldum zatten
bebegım 5+2 gunluk cıktı
bır suru kan verdım tup
antıtoxoplazma rubella fılan ıdrar bır kac tane daha var adı uzun 10 gune ancak cıkarmıs o gun gel kalp sesını duyalım dedı
hoşbulduk bu servis beni mahdediyo kızlar yaaa bugün servisten indiğim gibi lavaboya koştum çıkardım rahatladım afedersiniz.
Herkesee merhabaaa :)))
Bugun girmeye pek firsatim olmadi.
biraz once eczaneden folbiol aldim gunde kac kere icmek gerekiyorr???oglumda folic plus kullanmistim gunde 3 kere aliordum.
senin sat kaç canım
benim satım 4 kasım cnm
kızlar herkes muayneye gitti artık ben de dayanamıyorum ne yapsam gitsemi dr eşim gelince,yazık eşimbile streslere girdine durumda bebek dıye......yoksa bekleyeyimmi 9 gün daha kızoşlarr nolur fikir verin evde yanlız zmnda gecmek bılmıyor yat yat mınnoşum için sabırsızlanıyorum...
şimdi neden folic plus almadın canım folbiol doktor tavsiyesi üzerinemi aldın.
günde 1 kere canım.
canım bütün doktorlar veriyo kendinde alablirsin kaç aylık bebişim ama ilk 3 ay çok önemli folik asit...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?