- 12 Aralık 2012
- 1.024
- 292
- 198
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
canım tavsıye uzerıne gıttığım doktorların iyiside vardı kotusude.iyisinin hastanesı kotu teknolojiden yoksun,kötüsününde hastanesı güzel teknoloji süper.oyuzden hala aramaktayım.
inş canım sen kendine çok dikkat ediyosun tamaammı yarın dr gidicem canım dua et bana yavrumun kesesini görürüm inş
cnm 42 gunde bır adet olmamn hıcde normal degıl bır problemınmı varkı kıst tarzı
yanı yumurtlaman nasıl olucakkı pek anlamadım acıkcası
cnm benım hamılelıgımde goguslerde hassasıyete basladı ordan anladım ben
adetım 7 gun gectı teste cıktı
sende bıraz bekle 2 gun gun olmazsa testı yenıle
canım santeplus gerçekten kötü hastane ama avrasya nın kadın doğum dr baya kişi memnun ben dört kişi biliyorum birkezde muayeneye gittim memnun kaldım medipol yada ermeniyi araştırdınmı hiç ben medipole gittim fena değildi fiyatlarıda uygun ama eşim orayı istemiyor uzak buluyormuş ermeni has bi tanıdığımız doğum yaptı çok memnun şimdide kardeşide oraya gidiyor onlarda mmnun ama fiyatı bilmiyorumben zeytınburnundayım...eskaza AVRASYA HOSPITAL cok yakın dıye gıttım..sabah saatı hem cok kalabalık ılgılenen yok,kaydımı yaptırmak ıcın bır saat bekledım kı ınternetten arastrmama gore cok paragoz bır hastane..kayınvalıdemlerıde bız evlenmeden once basıt bır rahatsızlıga acılen amelıyat olucaksınız demısler..kayıvalıdem bıraz uayanık tabıı..olmamıs baska yere gıtmısler bır antıbıyotıkle ısını halletmısler...bır kac ay sonra yıne bır akrabamız orada kotu olay yasadı hala mahkemelıkler..
yıne de gıttım oraya ama ıste bır saatte ılgılenen kımseyı bulamadım.kayıt kuyrugu ekmek kuyrugundn farksızdı.
yuruye yuruye tesadufen baska bır yer buldum..orası da SANTE PLUS..o kadar acemılerdı kı,tolere etmek adına yenı ıse basladık vs dedı kızlar.
25 tl muayene ucretı 17 tl tekrar gebelık testı yaptırmak zorunda kaldım..
doktorsa alelade bır doktordu hatta telefon geldı yanımda ..amelıyata cagırdılar onu benı muayene ederken..o da o mızmız kadını dogrtamam ben dedı dırekt benım yanımda..yanı cko rahatlar kadın ıkızlerını dogurmak uzere ve doktor cekemem onu dıyor hemsırelere..
bu sebeblerden cok ama ck umutsuzum..belkı uygun gozukuyor fıyat olarak ama o ıkız bebeklere hamıle olan kadının yerınde olmak ıstemezdım acıkcası..
ılke hastanesı yenıbsna,vıtal hastanesı bahcelıevlerde asagı yukarı uygunlarmıs ama nasıllardır gıden var mı acaba?
canım santeplus gerçekten kötü hastane ama avrasya nın kadın doğum dr baya kişi memnun ben dört kişi biliyorum birkezde muayeneye gittim memnun kaldım medipol yada ermeniyi araştırdınmı hiç ben medipole gittim fena değildi fiyatlarıda uygun ama eşim orayı istemiyor uzak buluyormuş ermeni has bi tanıdığımız doğum yaptı çok memnun şimdide kardeşide oraya gidiyor onlarda mmnun ama fiyatı bilmiyorum
bende zeytinburnundayım gecen sene 1 ay fiziktdaviye gittim memnun kaldım eşim ermeni diyor ben arastırıcam bibakalım ilk muayenemi avrasya yada medipol olucak sanırım sende bi gidersin muayene olursun baktın olmuyo başka hastane napalım yapacak bişi yok içine sinmesi önemliaynen benım esımde hıc ıstemıyor medıpolu..oysa avrasya tam kaarsımda benım ama dedıgını yapıp bır sekılde muayene olucam.umarım dogumlarda ıyıdırler..
bız maalesef avrasyayla ıkı kere sorun yasadımız ıcın ve cıdden cok kalabalık oldugu ıcın dusunmedım ama dusunucem.tskr ederm
bende zeytinburnundayım gecen sene 1 ay fiziktdaviye gittim memnun kaldım eşim ermeni diyor ben arastırıcam bibakalım ilk muayenemi avrasya yada medipol olucak sanırım sende bi gidersin muayene olursun baktın olmuyo başka hastane napalım yapacak bişi yok içine sinmesi önemli
evet bende oyle dusundum..medıpol zaten uzak..bakalım dogum ucretlerı ne kadar ogrenmek lazım..
günaydın canım hoşgeldingünaydın gebeşler nasılsınız geçmişi oku oku bitiremedim 1 günde ne kadar dolmuş maşallah maşallah Allah bereketimizi arttırsın.
geçmiş olsunhoşbulduk bu servis beni mahdediyo kızlar yaaa bugün servisten indiğim gibi lavaboya koştum çıkardım rahatladım afedersiniz.
ayy evet amiin güzelim ama iyi olacak inanmak istiyorum vesveselerden kendimi arındırmak istiyorum...sana da çok geçmiş olsun ben de hamile olduğumu öğrendiğim gibi grip oldum ama ateşlenmedim hiç sonra o yetmezmiş gibi bademciklerim şişti kulaklarım vınlamaya başladı tam iyileşecekken yirmilik dişim apse yaptı ve antibiyotik içiyorum ama uykusuz ağlayarak sabahladığım günler de cabası...
Kanamalarına üzülme sakın benim annem 9 ay boyunca lekelendi hatta 4. Ayında bildiğin kan gelmiş ama kardeşim 4 kilo 270 gr doğdu hem de sağlıklı sıhhatli senin de bebişin öyle olcak bak gör...
allah razı olsun canım inş.öle olur hala lekelenmem durmadı bugn biter diye ümit ediyordum ama olmadı.çok moralim bozuk.allah yardımcım olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?