2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

memnun olanlar bızı de bılgılendırırlerse sevınırım...bır arkadas da tem hospıtalda 435 tl ye sezeryanla ıkı gun kalarak hersey ıcınde ndogum yapmıs 2 ay once...evlermze uzak belkı ama ne bıleyım bence doktorda hastanede cok onemlı...

muayenelerı ucretsız cok luks bır hastane var ama evıme cok uzak olmadı orası olucak BAGCILAR MEDIPOL UNIVERSITE HASTANESI...COK COK LUKS YAZ AYLARINDA BIR ARKDASIM AMLYT OLDU ORADA...COK BUYUK PIRIL PIRIL BIR HASTNE VE ORADA MUAYENELER UCRETSIZ.

DGUMDA UYGUN DIYORLAR

canım tavsıye uzerıne gıttığım doktorların iyiside vardı kotusude.iyisinin hastanesı kotu teknolojiden yoksun,kötüsününde hastanesı güzel teknoloji süper.oyuzden hala aramaktayım.

TEKNOLOJ IDERKEN,NELERE DIKKAT ETMELIYIZ ACABA ARKADASIM..YANI YENI DOGan BAKIM UNITESININ OLUP OLMADIIGNDAN BASKA NELER SORGULAMALIYIZ ACABA?

ANLASILAN DOKUZ AY DENEYE YANILA DOKTOR DOKTOR GEZICEZAMA ELBET BIR KARARA VARILACAK..YAZA GELICEGI ICIN BIRAZ DAHA PROBLEMLI OLABILIYOR NITEKIM TATILE CIKIYORLAR VS ARKDSIM DOGUMU COK GUVENDIGI DOKTORU TATILDE OLDUGUNDAN ERKEN DOGUMYAPTIGINDAN ASISTANLARCA DOGURTULDU..BIRDAHA COCUK MU TOVBE DIYORDU...

BIRAZ EVHAMIM BU YUZDEN ARKDASLAR..GUVENMEMIZ LAZM

inş canım sen kendine çok dikkat ediyosun tamaammı yarın dr gidicem canım dua et bana yavrumun kesesini görürüm inş

şimdi dua ediyorum tatlım minicik keseyi görürsün oyy kurban olduğum çok güzel bi duygu tatlım mutluluktan çeşmeleri açmaya hazırlan ben tutamamıştım kendimi

arkdslar hastne muhabbetleri yapilmis bakiyrmm
bn ankarada bi kac guvenilir dr ve hastane buldm.
medicana
akrapol
100. yill

bn galiba 100.yila gitcm
.ilk dogumumu medicanda yaptmm coook memnun kaldmmmm
simdiki hamileligmde yuzuncu yila gtcm evime cook yakin ve cok kolay randevu aliniyrr
acrpol de isin hanim da dogum yapmis bi kac memnun arkadsm var.
ANKARALILARA DUYRULUR

Arkadaslar, benim soracagim soruya cevap verirseniz cok memnun olurum..ben de Agustos ayi anne adayi yada aday adayi olabilirim..:))..Kendi durumumu size kisaca anlatmak istiyorum.. benim adet siklusum 42 gunde birdir..duzenli adet olurum.benim SAT baslangici 3 kasimdi..kasim 19'unda kahverengi lekenme oldu..lekelenme olduktan sonraki ertesi hafta idrar test yaptim negatif cikti..hamile degilm diye dusunurken Aralik 14 benim BAT idi.ayin 14'unde adet olmam gerekiyordu olmadim.o gun test yaptim idrar testi gene cikmadi..suan adet olmayi bekliyorumm..hala olmadimm..ayrica karin altinda kramp seklinde agrilar var..goguslerimde hassaslasti..adet mi olacagim bilmiyorumm ama bitsin bu stress...kan testi yaptiracagim ama biraz daha bekleyecegim belki adet olurum diye...size sorum adet gunu/gununden once idrar testi hamileligi hemen gosterir mi..eger hamileysem tahminimce 5 haftalik hamileyim ama testte cikmiyor..bu normal mi? hic kan testi yaptirmadimm..yorumlarinizi bekliyorum..bu arada eger mesajima cevap verecekseniz lutfen begen tusuna basin ki sayfayi kaybetmemis olurum.:))

cnm 42 gunde bır adet olmamn hıcde normal degıl bır problemınmı varkı kıst tarzı

yanı yumurtlaman nasıl olucakkı pek anlamadım acıkcası

cnm benım hamılelıgımde goguslerde hassasıyete basladı ordan anladım ben

adetım 7 gun gectı teste cıktı

sende bıraz bekle 2 gun gun olmazsa testı yenıle

hersey normal..42 unde bir oluyorum..yani degismiyor..bunun icin ultrasona da girdim gecen aylarda ,hersey temiz cikmisti..

canım santeplus gerçekten kötü hastane ama avrasya nın kadın doğum dr baya kişi memnun ben dört kişi biliyorum birkezde muayeneye gittim memnun kaldım medipol yada ermeniyi araştırdınmı hiç ben medipole gittim fena değildi fiyatlarıda uygun ama eşim orayı istemiyor uzak buluyormuş ermeni has bi tanıdığımız doğum yaptı çok memnun şimdide kardeşide oraya gidiyor onlarda mmnun ama fiyatı bilmiyorum

aynen benım esımde hıc ıstemıyor medıpolu..oysa avrasya tam kaarsımda benım ama dedıgını yapıp bır sekılde muayene olucam.umarım dogumlarda ıyıdırler..

bız maalesef avrasyayla ıkı kere sorun yasadımız ıcın ve cıdden cok kalabalık oldugu ıcın dusunmedım ama dusunucem.tskr ederm

bende zeytinburnundayım gecen sene 1 ay fiziktdaviye gittim memnun kaldım eşim ermeni diyor ben arastırıcam bibakalım ilk muayenemi avrasya yada medipol olucak sanırım sende bi gidersin muayene olursun baktın olmuyo başka hastane napalım yapacak bişi yok içine sinmesi önemli

evet bende oyle dusundum..medıpol zaten uzak..bakalım dogum ucretlerı ne kadar ogrenmek lazım..

günaydın gebeşler nasılsınız geçmişi oku oku bitiremedim 1 günde ne kadar dolmuş maşallah maşallah Allah bereketimizi arttırsın.

evet bende oyle dusundum..medıpol zaten uzak..bakalım dogum ucretlerı ne kadar ogrenmek lazım..

evet sormak lazım en zor kısımdayız ya dr seç hastane seç zaten hormonlar pik yapmış dengemiz şaşmış allahım hayırlı insanlarla işinin ehli insanlarla karşılaştırsın

hoşbulduk bu servis beni mahdediyo kızlar yaaa bugün servisten indiğim gibi lavaboya koştum çıkardım rahatladım afedersiniz.

hoşbulduk bu servis beni mahdediyo kızlar yaaa bugün servisten indiğim gibi lavaboya koştum çıkardım rahatladım afedersiniz.
geçmiş olsun
bulantılar başladı yani zor bi durum dr ilaç verdimi bende tam olarak bulantı yok şuan sadece içim kalkıyo gibi oluyo ama bulantılar olucak sanırım ama bebişlerimiz için herşeye değğer

allah razı olsun canım inş.öle olur hala lekelenmem durmadı bugn biter diye ümit ediyordum ama olmadı.çok moralim bozuk.allah yardımcım olsun

allah razı olsun canım inş.öle olur hala lekelenmem durmadı bugn biter diye ümit ediyordum ama olmadı.çok moralim bozuk.allah yardımcım olsun

moralini bozma canım bol bol dinlen ve dua et bebişlerimiz allaha emanet rabbim bizide bebişlerimizde koruyacak inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…