2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kizlar,

Benim de SAT 15 Kasim.. Ve 2. yavruma hamileylim insaAllah

Ve hangi doktoru ararsam arayim en erken 10 Ocak'a ilk randevumuz...

Nasil gecer yahu......

Bende folibolu tercih ediyorum . Folic plus bulantimi artıyor doktorum da aynı şeyi söyledi .folibolu önerdi.

Canimm cok guzell detayli bilgi vermissin. bu tatlilleri herkesten isterler genelde kalp atisi duyulur duyulmaz doktor ister. birde ek bilgi vereyim ikinci gebeligi olanlar bu testlerin hepsini yaptirmistir. doktor sizden bunlari istediginde daha once yaptirdiginizi soyleyin o zaman hepsini degil bir kismini yaptirmanizi isteyecektir. ekstra testlere para odemezsiniz boylece

canım seninle tarihlerimiz aynı keseyi gördün mü bulantın falan varmı?

gördüm canım keseyi pazartesi gini 1 cm olmuş kalp atımı için 2 hafta sonra gel dedi doktor yılbaşından sonra gidicez... bulantı da 2 gündür hafif hafif başladı canım... sen ne alemdesin tatlım?

Merhaba kizlar,

Benim de SAT 15 Kasim.. Ve 2. yavruma hamileylim insaAllah

Ve hangi doktoru ararsam arayim en erken 10 Ocak'a ilk randevumuz...

Nasil gecer yahu......

oofff ozmn çok zorr geçiyor cnmmmm ayın 5inden beri 29una sanki asır gibbii geçiyorr daha koskoca 9-10 gun var bnmdee içerde durum edır okadr merak edıyorumkıı nasıl dayancaxx 9ay bılemıyorum vallaaaa..inşllah hepımız sağlıkla kucaklar koklarız yavrularımızııı...allahın ıznıylee

Kizimda da böyleydim, Eyy Allah'im ne deliymisim.. Annelik iste

Kizima hamile iken bir defter dolusu günleri ve kac haftalik + kac gunluk oldugumu teeek teeeek sayfalar dolusu yazmistim biliyor musun

InsaAllah hayirlisi ile su 10 Ocak gelse de, bende kizimi abla olarak sereflendiren Rabbim'in bana 2 hediyesi olan yavrumu görsem..

Allahim bütün hamile olan hatunlarin ve derman bekleyen dertli kullarinin yar ve yardimcisi olsun insaAllah

mrb kıslar..dr a gitmeme son 4 gün...heyecanlıyım inş. o minicik kesemizin içinde bebişimizi görürüm...ben çalışıyorummm we akşamları yorgun oluyorum hiç halim kalmıoo karnıma ağrı girio benm giibi olan warmııı neler yapıosunus çalışan bayanlar

Canim eve gittiginde uzan biraz dinlen. bugunlede en onemli sey bu. Hayirlisiyla kesenizide gorursunuz insallah.
bu arada kizlar belki bilmeyeniniz vardir. 9 haftalik usg. goruntusinde bebek sagdaysa. kiz soldaysa erkek demekmiss bilginizeee :)))))

bugün ilk kez doktor kontrolüne gittim. 6+1 deyiz. miniğimin kalp atışlarını duydum pıt pıt.(üstten ultrasonla bakıldı) yukarıdaki arkadaşın yazdığı tüm testleri istedi doktor. en kısa zamanda duymayan arkadaşlarda duyar inş....

CANIM ben de çalışıyorum, yorgun oluyorum eve gelince hiçbirşey yapasım Olmuo ole tv karşısında erkenden uyuyorum, benimde kasık ağrım oluyor.

Ne mutlu annesi sana, yavrunu görüceksin insaAllah

Bende ev hanimiyim ama bir tane 3 yasina yeni giren canavar kizim yüzünden fenaa yorulmakdayim. Calismakdan da beter ediyor karagözlüm

Karin agrisi , bazen regl olacak gibi bazende farkli bir karin agrisi seklinde kendini belli etmekde bende de..

Ne kadar güzell MaaasAlllah yavruna da sana da, Allah hayirlisi ile kucagina da almayi nasip eylesin

Merhaba arkadaslar, gebelik idrar testim cok cok silik / belli belirsizdi..anlamadim...herseyim boyle oluyor..zar zor..hayirlisi neyse olsunn,.

ewt herkeste aynı dert..akşam yorgunluğu dışında bide sabah okadar zor kalkıyorum kii uyku hallerimmm :)) bebişimden dolayı old. içinn tabiki dert etmiyorumm hatta hoşuma gidio warlığını hissettirio bana..akşamda en geç 10da yatışş :))))

Kızlar bende de bi mide bulantısı oluyo, sonra birden geçiyor, bu sefer psikolojim çok düzeliyor yemek yiyebiliyorum diye, fakat sabah kalktığımda yine başlıyor. Bu sabah ilk kez çıkardım, neyse ki sadece su çıktı, kahvaltı yapmamıştım çünkü Çok dengesiz bi durum ya. Akşamları bebişim kasıklarımı ağrıtıyor, uzanmak zorunda kalıyorum. Bu kasık ağrıları bebek büyürken mi oluyor sizce ?????

bende de aynısı.sabah bısıler yemek zorundaydım cunku dun hıcbırsey yıyememıstım...buradan bı arkds ondan Allah razı olsun kı bana leblebı onermıstıde hemen gıdıp aldım dun ve bır tek bes tne leblebıyle gunu gecırdım..bgun de bısıler yemek ıcın agzımı burnumu kapadım bı yandan ,,bı yandan da hungur hungur agladım...

psıkolojım cok bozuldu benım...aldıgım folıc asıt mı boyle yapıyor yoksa genel kaide bu mu bilemedim...bildiğim tek sey bu yeme ıcme mıde sorununun yanında oksururken bıle tum damarlarıyla hıssettıgım karın agrım...cok cok kotu...kasık agrım neredeyse ılk gunden berı var...

sımdıden boyle ılerleyen gunlerımı dusunmek bıle uzuyor

bu sabaha kadar herşey güzeldi kendi kendime nazarmı ettim bilemiyorum sabahtan beri karnım ağrıyor kızlar bende çalışıyorum bide sanki böle midemi sıkıştırıyolar gb oluyo açım ama bişey yiyemiyorum

kızlar tahmini 5 haftalık hamişim ama neden midem bulanmıyor yada uykum yok sadece belimde oda ayakta kalırsam agrı gögüste agrı ama o da çok az kasık agrımda vardı ama oda çokk azaldı neden böyle tamam mide bulantısı b.iraz daha geç oluyor ama neden agrılarım azaldı tedirgin oldum sanki daha çok belirti olusa daha bebişin iyi olduğundan yada varlıgından emin olacagım gibi hissediyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…