2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya ayıp olmasın 2 kre kan pıhtısı bile geldi gelde moralini bozma allah büyük benim yaşadıklarımı yaşayan ve bu durumu atlatanlarınız var mı acaba??

başka topicte kanaması olan bi arkadas vardı çok şükür bebeği iyiydi herşey allahın takdiri üzülmen çok normal hepimiz üzülürüz ama sen yinede moralini yüksek tut ki vucudan daha fazla stres olmasın ayrıca tuvalet dışındada ayağa kalkma bol vbol dinlen 12ç haftaya kadar hepimizin düşük riski var maalesef

kızlar merhaba,
Allah bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin
benim adetimin 3. günü gecikti
siz kaçıncı gün test yaptınız öğrendiniz
uzun zamandır uğraşıp olmadığı için pek umudum yok açıkçası
yinede inşallah bende katılırım aranıza

adetime 1 gün kala idrar tesinde çıktı sonrada kan verdim canım

canım pko yum 40 günde oluyorum tam 1 ay olmuştu yani 10 gün vardı bence yap çıkar inşallah

sunbal sen bugün doktora gitmeyecek miydin???????????????

kızlarrr günaydın sabah acık sarı akıntım oldu sümüksüydü :26: eczacıma sordum idrar yolarımdada yanma var iltihap vardır dedi 1 hafta sonraya randevu aldım sizde böyle akıntı oluyormu ? yada ocağın 13 gitmemlazım bekliyimmi o tarihe kadar

benimde var sarımsı akıntım ama idrarlamı ilgili bilmiyorum idrarını yaparken yanma ve sızı şeklinde ağrı kaşıntı varsa olabilir bol bol su içelim ve cvitamini idrar yolu enf çok ii gelir

bebegım 5+2 gunluk cıktı

bır suru kan verdım tup
antıtoxoplazma rubella fılan ıdrar bır kac tane daha var adı uzun 10 gune ancak cıkarmıs o gun gel kalp sesını duyalım dedı

bebegım 5+2 gunluk cıktı

bır suru kan verdım tup
antıtoxoplazma rubella fılan ıdrar bır kac tane daha var adı uzun 10 gune ancak cıkarmıs o gun gel kalp sesını duyalım dedı

aaa ne testiymişki onlar öle bizden hiç bişey istemediler keseyi görüp yolladılar kalp atışı için gelin dediler bak merak ettim şimdi

bebegım 5+2 gunluk cıktı

bır suru kan verdım tup

canım ben de 5+2 deyim benim muhtemel doğum 19 ağutos diyor... ve 6. hafta gösteriyor:44:

aynen bizi de yolladılar hiç test falan istemediler...

hamileliğin ilk ayında yapılmaı gereken testler var idrra kan sayımı guatr vs gibi kansızlık var mı idrarda bişey varmı bunları ssk da bile yapıyolar aklınızda olsun bidahaki gittiiğinizde ben hiç test yaptırmadım deyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…