- Konu Sahibi beyazcekirge
-
moralini bozma canım bol bol dinlen ve dua et bebişlerimiz allaha emanet rabbim bizide bebişlerimizde koruyacak inş
ya ayıp olmasın 2 kre kan pıhtısı bile geldi gelde moralini bozma allah büyük benim yaşadıklarımı yaşayan ve bu durumu atlatanlarınız var mı acaba??
kızlar merhaba,
Allah bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin
benim adetimin 3. günü gecikti
siz kaçıncı gün test yaptınız öğrendiniz
uzun zamandır uğraşıp olmadığı için pek umudum yok açıkçası
yinede inşallah bende katılırım aranıza
allah razı olsun canım inş.öle olur hala lekelenmem durmadı bugn biter diye ümit ediyordum ama olmadı.çok moralim bozuk.allah yardımcım olsun
kızlar merhaba,
Allah bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin
benim adetimin 3. günü gecikti
siz kaçıncı gün test yaptınız öğrendiniz
uzun zamandır uğraşıp olmadığı için pek umudum yok açıkçası
yinede inşallah bende katılırım aranıza
başka topicte kanaması olan bi arkadas vardı çok şükür bebeği iyiydi herşey allahın takdiri üzülmen çok normal hepimiz üzülürüz ama sen yinede moralini yüksek tut ki vucudan daha fazla stres olmasın ayrıca tuvalet dışındada ayağa kalkma bol vbol dinlen 12ç haftaya kadar hepimizin düşük riski var maalesef
sunbal sen bugün doktora gitmeyecek miydin???????????????
kimliğim esimde kalmış dün bankaya gitmişti niyte vermiosa bana uyuz oldum zatten
benimde var sarımsı akıntım ama idrarlamı ilgili bilmiyorum idrarını yaparken yanma ve sızı şeklinde ağrı kaşıntı varsa olabilir bol bol su içelim ve cvitamini idrar yolu enf çok ii gelirkızlarrr günaydın sabah acık sarı akıntım oldu sümüksüydü :26: eczacıma sordum idrar yolarımdada yanma var iltihap vardır dedi 1 hafta sonraya randevu aldım sizde böyle akıntı oluyormu ? yada ocağın 13 gitmemlazım bekliyimmi o tarihe kadar
bebegım 5+2 gunluk cıktı
bır suru kan verdım tup
antıtoxoplazma rubella fılan ıdrar bır kac tane daha var adı uzun 10 gune ancak cıkarmıs o gun gel kalp sesını duyalım dedı
bebegım 5+2 gunluk cıktı
bır suru kan verdım tup
antıtoxoplazma rubella fılan ıdrar bır kac tane daha var adı uzun 10 gune ancak cıkarmıs o gun gel kalp sesını duyalım dedı
aaa ne testiymişki onlar öle bizden hiç bişey istemediler keseyi görüp yolladılar kalp atışı için gelin dediler bak merak ettim şimdi
evet sormak lazım en zor kısımdayız ya dr seç hastane seç zaten hormonlar pik yapmış dengemiz şaşmış allahım hayırlı insanlarla işinin ehli insanlarla karşılaştırsın
aynen bizi de yolladılar hiç test falan istemediler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?