- 22 Ekim 2012
- 448
- 57
- 73
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #1.021
bende de aynısı.sabah bısıler yemek zorundaydım cunku dun hıcbırsey yıyememıstım...buradan bı arkds ondan Allah razı olsun kı bana leblebı onermıstıde hemen gıdıp aldım dun ve bır tek bes tne leblebıyle gunu gecırdım..bgun de bısıler yemek ıcın agzımı burnumu kapadım bı yandan ,,bı yandan da hungur hungur agladım...
psıkolojım cok bozuldu benım...aldıgım folıc asıt mı boyle yapıyor yoksa genel kaide bu mu bilemedim...bildiğim tek sey bu yeme ıcme mıde sorununun yanında oksururken bıle tum damarlarıyla hıssettıgım karın agrım...cok cok kotu...kasık agrım neredeyse ılk gunden berı var...
sımdıden boyle ılerleyen gunlerımı dusunmek bıle uzuyor
kızlar tahmini 5 haftalık hamişim ama neden midem bulanmıyor yada uykum yok sadece belimde oda ayakta kalırsam agrı gögüste agrı ama o da çok az kasık agrımda vardı ama oda çokk azaldı neden böyle tamam mide bulantısı b.iraz daha geç oluyor ama neden agrılarım azaldı tedirgin oldum sanki daha çok belirti olusa daha bebişin iyi olduğundan yada varlıgından emin olacagım gibi hissediyorum
delüüüüü ne güzel işte boşver olmasın 5 haftalık benim d eyoktu bulantı 6-7 de başladı aman nazar değmesin seninde olmaz inşallah bulantı çok kötü yaaa
benim bi arkadaşım var her sabah bana iğrenç fotoğraflar gönderiyo kusacağım yoksada kusuyorum :)
Fatmacim listeye beni de eklermisin bursa 4 kasım beklenen doğum tarihi 11 ağustos
merhaba ben de ağustos annesi olucam Rabbim nasip ederse. siteye yeni girdiğim için çok fazla anlamıyorum ama msjı Doğru yere yazıyorumdur inşallah :)
ne bileyim canım sanki anormal bir durum gibi görüyorum daha keseyi görmedim belkide ondan kanıt isyiyorum sanki bananee bananee bende kusmak istiyorum parmagımı bogazıma sokcam yoksaa:))))
Arkadaslar benim tup bebek ve pozitif simdilik. 11.gunum cok acik pembe damla geldi 14.gun yani dun gece de peceteye kahve rengi kan gibi bisey gelmeye basladi ana gittikce azaldi bu nedircok korkuyorummm
gördüm canım keseyi pazartesi gini 1 cm olmuşkalp atımı için 2 hafta sonra gel dedi doktor yılbaşından sonra gidicez... bulantı da 2 gündür hafif hafif başladı canım... sen ne alemdesin tatlım?
Cumartesi günü gidicem inşallah duyarım hem kalp atışı için hem testler için bakalım.
çalışan olarak hamilelik geçirmek çok zorr kızlar yaa uykun geliyo uzanamıyosun miden bulanıyo kusacak yer arıyosun,
karnın gaz doluyo rahat rahat bırakamıyosunevde olsan giy rahat rahat eşortmanları canın isteyince ye canın isteyince yat canın isteyince yellen isteyince kus hahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?