2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım dün aşırı midem bulandı, hemen aklıma leblebi geldi benim de , midedeki asidi emiyor, çok rahatlatıyor. havuç rendesi de mide asitlerini azaltıyor öneririm. kabuğu soyulmuş elma da işe yarıyor. benim mide bulantısı öğleden sonraya kadar sürüyor. akşama doğru azaldığında ancak bişeyler yiyebiliyorum. herkes onu da ye şunu da ye diyor, nasıl yiyim köfteler, siz yemek isimlerini sayınca bile benim mi dem kalkıyor. Canım çalışan bayansan benim gibi işimiz daha da zor, bol bol dinlen, bacaklarının altına yastık koy uzan.

delüüüüü ne güzel işte boşver olmasın 5 haftalık benim d eyoktu bulantı 6-7 de başladı aman nazar değmesin seninde olmaz inşallah bulantı çok kötü yaaa

Bu arada hamilelğini aşırı mide bulantısıyla geçiren bi bayanla tanıştım, şu an 12. haftada ve mide bulantısı geçmeye başlamış.

çalışan olarak hamilelik geçirmek çok zorr kızlar yaa uykun geliyo uzanamıyosun miden bulanıyo kusacak yer arıyosun,
karnın gaz doluyo rahat rahat bırakamıyosun evde olsan giy rahat rahat eşortmanları canın isteyince ye canın isteyince yat canın isteyince yellen isteyince kus hahahaha

delüüüüü ne güzel işte boşver olmasın 5 haftalık benim d eyoktu bulantı 6-7 de başladı aman nazar değmesin seninde olmaz inşallah bulantı çok kötü yaaa

ne bileyim canım sanki anormal bir durum gibi görüyorum daha keseyi görmedim belkide ondan kanıt isyiyorum sanki bananee bananee bende kusmak istiyorum parmagımı bogazıma sokcam yoksaa:))))

benim bi arkadaşım var her sabah bana iğrenç fotoğraflar gönderiyo kusacağım yoksada kusuyorum :)

hehehe arkadaşına söyle banada atsın lütfen :)))şaka bir yana sabah annemi aradım neden midem bulanmıyor diye kızım 40 gün geçsin öyle dedi kaldı 3 gün:)))

merhaba ben de ağustos annesi olucam Rabbim nasip ederse. siteye yeni girdiğim için çok fazla anlamıyorum ama msjı Doğru yere yazıyorumdur inşallah :)

hoşgeldin cnm zamanla öğrenirsin forumla ilgili herşeyi.senide listemize ekledim.allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

Arkadaslar benim tup bebek ve pozitif simdilik. 11.gunum cok acik pembe damla geldi 14.gun yani dun gece de peceteye kahve rengi kan gibi bisey gelmeye basladi ana gittikce azaldi bu nedir cok korkuyorummm

ne bileyim canım sanki anormal bir durum gibi görüyorum daha keseyi görmedim belkide ondan kanıt isyiyorum sanki bananee bananee bende kusmak istiyorum parmagımı bogazıma sokcam yoksaa:))))

Henüz bulantılarinin başlaması icin erken ama haftaya olalı başlarsa bu söylediklerine çok pişman olacaksın bu bulanti başka bulantilara benzemiyor.

Arkadaslar benim tup bebek ve pozitif simdilik. 11.gunum cok acik pembe damla geldi 14.gun yani dun gece de peceteye kahve rengi kan gibi bisey gelmeye basladi ana gittikce azaldi bu nedir cok korkuyorummm

Doktoruna sormalısın tabiki ama 14. günse büyük ihtimalle bebeğin rahme yerleşmeye calışması (implantasyon kanaması) kahverengiye donmuş demekti kanama çok az ve bitmiş .yani endiselenmene gerek yok

Kızlar bende biraz önce doktordan çıktım . Nihayet kalp atışını duyabildim. 6h4g lük gözüküyor ultrasona göre. Bulantılarimin beni çok rahatsız ettigini söyledim Zofran tablet verdi. Kendini kotu hissettiğinde günde iki defa alabilirsin seni rahatlatır dedi. Aranızda bulantı icin ilaç kullanan varmı?

selam güzel anneler

bende şuan herhangi bi sıkıntı yok.sadece acayip yorgun ve halsizim.

bu arada kitapları araştırmaya başladım

hamilelik ve bebek bakımıyla ilgili aldığınız,okuduğunuz ve ya çevrenizden duyduğunuz güzel bi kitap var mı?

mehmet öz ün SİZ BEBEĞİNİZİ BEKLERKEN

ayşe öner in HAMİLELİK,DOĞUM VE BEBEK BAKIMI

Bu iki kitabın methi çok yapılıyor sizin var mı bilginiz bunlar ve ya başka kitaplar hakkında?

Bu sabah oglumin aile hekimliginde boy kilo takibi vardi. dokrora hamile oldugumu kan testi yaptirmak istedigimi soyledim. sen idrardan ogrendiysen bir daha kana baktirmana gerek. yok ben. sana diger tahlilleri yaptirayim dedi. bugun gecmis kan verme saati yarin simdi bunlar icin kan vericem.

gördüm canım keseyi pazartesi gini 1 cm olmuş kalp atımı için 2 hafta sonra gel dedi doktor yılbaşından sonra gidicez... bulantı da 2 gündür hafif hafif başladı canım... sen ne alemdesin tatlım?

bende kesieyi dün gördüm canım ama doktora sormayı unuttum ne kadarlık kese kaç cm diye ama ultrastonda yanlış bakmıyorsam 6 cm yazıyo kese boyuysa tabi:)) bende henüz bişey yok ara ara kasık ağrısı karının alt tarafın şişkinlik o kadar bana 10 gün sonra gel dedi idrar tahlili 4 tüpte kan aldılar ne tahlili yapcak bilmiyorum 10 gün sonra geldiğinde hazır olsun ona göre vitamın falan vericem dedi şimdilik folbiol kullanıyorum seninki ne verdi

hahahah canım çok haklısın ya, evde hamilelik geçirmeyi çok isterdim, işe gidiyorum üstümde bi yorgunluk,hamileliğimin tadını çıkarmaktansa harıl harıl çalışıyorum, mide bulantılarıyla... neyse hayırlısı olsun, sağlıklı olsunlar da ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…