- 4 Temmuz 2010
- 1.409
- 170
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #10.221
keske öyle bir ihtimal olsaydı . Esim bana üçüncüyü ara vermeden yapalım diyor. Çok kızıyorum bu lafına dovesim geliyor onu ,üstelik ciddi. Saglikla dogum yapayimda benden bu kadar. Kendisi yapsın yapabiliyorsa.
16 haftalık oldugunda rahatlarsin diye düşünüyorum canım. Bel ağrısı icin erken sanki , demek hassasmis belin, minyon bir yapın mı var acaba? Egzersiz iyi geliyor gercekten , sırt ve bel kaslarını güçlendirmek lazım korkutmak gibi olmasın ama esas ağrılar 8. ve 9. ayda:26: birde sırt ağrısı cikiyor o zaman basımıza. Ama bir yürüyüş bile çok rahatlatiyor. İmkanı olanlar icin de en güzeli yüzmek bütün sancılarını alıyor su.
Keske öyle bir ihtimal olsaydı . Esim bana üçüncüyü ara vermeden yapalım diyor. çok kızıyorum bu lafına dovesim geliyor onu ,üstelik ciddi. Saglikla dogum yapayimda benden bu kadar. Kendisi yapsın yapabiliyorsa.
16 haftalık oldugunda rahatlarsin diye düşünüyorum canım. Bel ağrısı icin erken sanki , demek hassasmis belin, minyon bir yapın mı var acaba? Egzersiz iyi geliyor gercekten , sırt ve bel kaslarını güçlendirmek lazım korkutmak gibi olmasın ama esas ağrılar 8. Ve 9. Ayda:26: Birde sırt ağrısı cikiyor o zaman basımıza. Ama bir yürüyüş bile çok rahatlatiyor. Imkanı olanlar icin de en güzeli yüzmek bütün sancılarını alıyor su.
günaydın güzel bebişlerin güsel anneleri bişey sorcam ????uyku problemi cekrn var mı ? geceleri uyuyamıyommmmmm sonra düşün düşün hiç bi işin içinden cıkamıyom bana tavsiye verin hamişlerrrrrrrrrrrr(
kızlarrr yardım lutfennn 1 saattır kasık bolgeme donuk bir agrı gırdı gecmıyo yurudum felan ısyerınde volta attım ama yok korkmaya basladım sızde oluyomu boyle ınletmeyen, sızlatmayan ama rahatsız eden bır agrı
günaydın güzel bebişlerin güsel anneleri bişey sorcam ????uyku problemi cekrn var mı ? Geceleri uyuyamıyommmmmm sonra düşün düşün hiç bi işin içinden cıkamıyom bana tavsiye verin hamişlerrrrrrrrrrrr(
Gunaydn kuzum bende suan sag kasigmda agriyla uyandm rahim genislesgnden baglar geriliomus bebisim korkma
annecikler ve mini mini bebişlerimiz günaydınlar:))))))))))) tüh ya 1000 i kaçırmışım dün((( neyse 2000 e artık :))) kızlar dün gece çok kötü oldum çok sancım vardı korktum bebişim beni bırakıyor mu diye ama neyseki korktuğum o kadar ağladığım şey gaz sancısıymış:26: bi maden suyu içince kendime geldim:)) gaz kaçağı başladı bende :))) eee sizler nasılsınız???
ben cekiyorum uyku problemi, alıştım ama bu duruma , gebelikten önce başlamıştı bende. B12 eksikliği olabilir.
Cay, kahve iciyorsan içme ,normal uyku saatini kaçırma, kafanı dağıtmak için uyumadan önce kitap okumak iyi geliyor. Duş almak ta rahatlatıyor. Ben böyleyapıyorum.
ayy off yavrimu içime su serptin wallahi sagol1 saat sürünce agrı korktum hemen lady gelıyor aklıma. Rabbim minnoşlarımızı koruyor cok sukur
Canim bu ara cogumuzda bi agri durumu var.bi ara bulanti muhabbetimz bitmezdi smdide agri modunu gectik
neee ara vermeden miohhh hayat onlara güzel valla ya... döv tatlım ya seninkinin aklı başına gelsin herşeyi geçtim bebek depolarını boşaltıp gidiyor hiç sağlıklı değil arka arkaya anne için en az 2 yıl deniyor ama sağlıklısı 4 yıl deniyor 4 yıldan önce asla olmaz...
canım dana gibiyim minyon falan değilim 1.75 boyum kilom da 80 di en son ne oldu bilmiyorum korkuyorum tartılmayaaslında bu durumda göbeğimin geç çıkması lazım ama benim baya çıktı şimdiden iç karın denen şey yok sanırım bende zira bi ara 55 kiloydum (gençliğimde ) o zaman bile küçücük göbeğim vardı ona bağlıyorum ben... annem minyondur baya bana hamileyken 9 ay sağ ayağına tam basamamış ağrıdan belki onun gibi bi durumdur...
ay canım bana da eşim geçen öyle dedi...çocuk bile düşünmüyoken 2.ye hamile kaldığımı öğrendim meğersem adam gizli gizli ister dururmuş..gaza geldi hemen üçüncüyüde yapalım diyor...kim bakacaksaa artık ))oğlanı bulana kadar devammışşş )
Kızlar selamlar hepinize;
Bir kaç gündür geçmek bilmeyen bel ağrım ve kasık ağrım vardı. Bu sabah idrarımı yapmak için tuvalete oturduğumda benden su geldiğini fark ettim..
Ağlayarak doktorumu aradım, gel dedi.
Gittim. Neyse ki meleğim iyi bir şey yok.
Gelen su da iltihapmış ağrılarımın sebebi de buymuş.
Üstelik mantar da çıktı, bu dönemde normalmiş.
Hatta mantar tedavi edilmediğinden bile iltihap olabilirmiş.
Bir de kızlar ben ettim siz etmeyin ilişkiye girecekseniz mutlaka ama mutlaka eşinizin prezervatif kullanmasını sağlayın.
Ben de her ikisi de etken olabilirmiş.
Mantarınız olursa ihmal etmeyin, evde benim gibi sirkeli suyla sadece kaşıntıyı geçirmek çözümn değilmiş.
Şimdi bu kadar ağrı çekiyorum, doktorum fitil verdi sadece. Umarım çözüm olur.
Dualarım hepimizle, Rabbim sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.:2::2::2:
Öpüyorum
damla evet bundan bir haftaya önceye kadar ağzımda lokmalarla akşam yemeği sırasında uyuklarken şu an uykusuzluk başladı..uykum var ama uyuyamıyorum..çokenteresan...otur otur belim ağrıyo soluma uzanıyrm soluma karnım gidiyo sanki sızı geliyo.sağıma yatyrm sağıma karnım toplanıyo,sızı oluyo...yada psikolojik bilmiyorum))ama uyuyamıyorum )
evet canım oluyor arada ben stres vs mi düşündüm cok korktum bişey mi oluyor diye doktoru aradım büüyüdüğü için olyor dedi kanama yoksa problem yok dedi istersen kendi doktorunla da bi görüş
9da kalktım bu saat oldu hala hapsurarak gezınıyrum gunduzlerı bı krız gelıyor arka arkaya her hapşurugun ardından allahım sen mınıgımı koru dıe dua edıyorum bugun kontrolum var sorcm doktora dua edın kızlarrrrr inş iyidir bebişim,cınsıyetıde öğrenelimm gelım bnde haykırım burdaa
damla evet bundan bir haftaya önceye kadar ağzımda lokmalarla akşam yemeği sırasında uyuklarken şu an uykusuzluk başladı..uykum var ama uyuyamıyorum..çokenteresan...otur otur belim ağrıyo soluma uzanıyrm soluma karnım gidiyo sanki sızı geliyo.sağıma yatyrm sağıma karnım toplanıyo,sızı oluyo...yada psikolojik bilmiyorum))ama uyuyamıyorum )
Sopalık dimi ,guzel guzel de anlatıyorum sanki hic duymamış gibi devam ara vermeyelim, vermeyelim. Çok ara verdik ya 2 yaşında kızım var benim birde düşün, hayatımı bitirdiler baba kız:2:
Bu hamilelik her bedende farklı etki gösteriyor, benim 8. aya kadar olmamıştı agrım, ailenin diğer kadınlarıda benim gibi yalnız minyon bir kuzenim var çok erken başladı bel agrısı, kocaman bir karnı oldu beşinci ay bittiğinde nefes alamiyordu ona cok şaşırmıştım ben.
Benim hikayemi dinle, düşünmüyordum bende ikinciyi, o istiyordu her zaman ki gibi ,doğum kontrol hapı kullanıyordum bende. o ay şehir dışındaydı haplara başlamadım bu ayda kullanmayım dedim. Sonra geldi, haplarımı içemedim dikkat et dedim bana tuzak kurdu. Sabah doğru eczaneye gidip ertesi gun hapı aldım. Yuzde doksan koruyuculuğu var, ve işte burdayıııııım
kızlar bebeğini hissetmeye başlayan varmı tekmelerini falan lütfen cevap yazın :44:
neden ben hissedemiyorum
ilk hamileliğim ve bugün 16 haftalık olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?