2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

neee ara vermeden mi ohhh hayat onlara güzel valla ya... döv tatlım ya seninkinin aklı başına gelsin herşeyi geçtim bebek depolarını boşaltıp gidiyor hiç sağlıklı değil arka arkaya anne için en az 2 yıl deniyor ama sağlıklısı 4 yıl deniyor 4 yıldan önce asla olmaz...
canım dana gibiyim minyon falan değilim 1.75 boyum kilom da 80 di en son ne oldu bilmiyorum korkuyorum tartılmaya aslında bu durumda göbeğimin geç çıkması lazım ama benim baya çıktı şimdiden iç karın denen şey yok sanırım bende zira bi ara 55 kiloydum (gençliğimde ) o zaman bile küçücük göbeğim vardı ona bağlıyorum ben... annem minyondur baya bana hamileyken 9 ay sağ ayağına tam basamamış ağrıdan belki onun gibi bi durumdur...

ay canım bana da eşim geçen öyle dedi...çocuk bile düşünmüyoken 2.ye hamile kaldığımı öğrendim meğersem adam gizli gizli ister dururmuş..gaza geldi hemen üçüncüyüde yapalım diyor...kim bakacaksaa artık))oğlanı bulana kadar devammışşş)

ben cekiyorum uyku problemi, alıştım ama bu duruma , gebelikten önce başlamıştı bende. B12 eksikliği olabilir.

Cay, kahve iciyorsan içme ,normal uyku saatini kaçırma, kafanı dağıtmak için uyumadan önce kitap okumak iyi geliyor. Duş almak ta rahatlatıyor. Ben böyleyapıyorum.

evet canım oluyor arada ben stres vs mi düşündüm cok korktum bişey mi oluyor diye doktoru aradım büüyüdüğü için olyor dedi kanama yoksa problem yok dedi istersen kendi doktorunla da bi görüş

damla evet bundan bir haftaya önceye kadar ağzımda lokmalarla akşam yemeği sırasında uyuklarken şu an uykusuzluk başladı..uykum var ama uyuyamıyorum..çokenteresan...otur otur belim ağrıyo soluma uzanıyrm soluma karnım gidiyo sanki sızı geliyo.sağıma yatyrm sağıma karnım toplanıyo,sızı oluyo...yada psikolojik bilmiyorum))ama uyuyamıyorum)

Canim bu ara cogumuzda bi agri durumu var.bi ara bulanti muhabbetimz bitmezdi smdide agri modunu gectik

ya tatlım uyuyamayınca sinir oluyorum bide ya cay sadece kahvaltıda bi bardak içiyorum zaten gebelikte sakıncalıymış ama uyuyamıyorummm eşimde horul horul uyuyo gıcık yaaaaa (( bebeişlerimiz bizim uyku durumumuzdan nasıl etkileniyorlar acaba ???? hamilelikte ilgili bi kitap alacam bugün:)

Sopalık dimi ,guzel guzel de anlatıyorum sanki hic duymamış gibi devam ara vermeyelim, vermeyelim. Çok ara verdik ya 2 yaşında kızım var benim birde düşün, hayatımı bitirdiler baba kız:2:

Bu hamilelik her bedende farklı etki gösteriyor, benim 8. aya kadar olmamıştı agrım, ailenin diğer kadınlarıda benim gibi yalnız minyon bir kuzenim var çok erken başladı bel agrısı, kocaman bir karnı oldu beşinci ay bittiğinde nefes alamiyordu ona cok şaşırmıştım ben.

Benim hikayemi dinle, düşünmüyordum bende ikinciyi, o istiyordu her zaman ki gibi ,doğum kontrol hapı kullanıyordum bende. o ay şehir dışındaydı haplara başlamadım bu ayda kullanmayım dedim. Sonra geldi, haplarımı içemedim dikkat et dedim bana tuzak kurdu. Sabah doğru eczaneye gidip ertesi gun hapı aldım. Yuzde doksan koruyuculuğu var, ve işte burdayıııııım

Son düzenleme:

Selamlar kızlar hepinize,

Bağımlılık yaptı burası bende. Eşim berbere gitti hemen oturdum başına :))
Akşam ilk fitili kullandım, inanılmaz iltihap geliyor benden, doktor demişti zaten sen bu kadar ağrıya dayandıysan normal doğum yaparsın kesin diye :))
Hem kasık ağrım hem de bel ağrım şak diye geçmiş. Bu sabaha yepyeni bir BEN le uyandım resmen. Rabbim hepimizi ve bebeklerimizi kötülüklerden korusun yarabbim.
Ben bir de nazara çok inanıyorum, aman kızla milletin yanında aaahhh uuuh demeyi unutmayın. Kem gözlere şiş elemtere fiş(ne demekse)
Çok güzel günler olsun inşlallahhh, öpüyorum sizleri de bebişlerinizi de :)))

Bende cok sık uyaniyorum bde cok hafif bi uyku..normalde bu kadar sık uyanmazdm son aylar daha kotuyms bu uyku olayi.ikinci bebisi bkleyen annislermz tecrubelernden daha iyi bilir kuzum..

evet canım oluyor arada ben stres vs mi düşündüm cok korktum bişey mi oluyor diye doktoru aradım büüyüdüğü için olyor dedi kanama yoksa problem yok dedi istersen kendi doktorunla da bi görüş

cok sukur gectı canım sımdı agrım felan yok sadece karnım cok cıktı bugun gazdan oda heralde baglar gerıldıgı ıcın oyle oluyor sanırım oglumda agrı sızı nedır bılmedım ben hop hop zıp zıp bı hamıleydım sımdı bu durum agrıma gıdıyorrr:18::18::18: nıye bole oldum dıyorum ama ıste bı hamılelık bırıne benzemez derler ya dogruymus

aman dıkkat et cıcım alerjık bunyelı annelerın bebklerı de alerjık bunyeye sahıp oluyor genelde benim oglus oyle toza hıc gelemez.onun için bizim ev dıp kose tertemızdır. Halı da pek yok ne olur ne olmaz Allah korusun

yaa bakıyorumm uykusuzluk çekenler var bende aksinee ayakta duramıyorum eşimm yalvarıyo adam :) uyuma diee ama maleseff otururken bile uyuyorumm ... bide şu gaz sorunu nediryaa kendime inanamıyorumm eşimm rahat ol hayatım desede çokk utanıyorumm :) :) acaba gecici bi durummu hayır kalıcıysaa kötü bidurum

kızlar bebeğini hissetmeye başlayan varmı tekmelerini falan lütfen cevap yazın :44:
neden ben hissedemiyorum
ilk hamileliğim ve bugün 16 haftalık olduk

melekcim aynen öyle esnemekten agzım ayrılıyor ama yatınca yok ya cok sinir bi durum napacaz bilmiyorum tabi ben kafaya bişeylerde takıyor olabilirm bebişlerimize bişey olmasında rabbim korusun insallah :)))

Allah vericekse hicbisey care degil demekki kuzum ...benimkide cok ara vermeyelim diyo..bende sen dogurucaksan olur dedimonlara gore ne var yapip kenara cekiliyo en guzel duygulari biz yasiyoruz ama cefayida biz cekiyoruz.bn minyonum canim desene beni zor gunler bekliyo

bu arada kitap demişken soyle surukleyici, roman tadında bir kitap önerisi olan var mıııı?? isetberry canım sen okuyorum demiştin sanırım yatmadan önce.kitapyurdundan sipariş verecegim ne önerirsin??

kızlar bebeğini hissetmeye başlayan varmı tekmelerini falan lütfen cevap yazın :44:
neden ben hissedemiyorum
ilk hamileliğim ve bugün 16 haftalık olduk

daha bugun bir iki sayfa önce bu konudan bahsettik, geçmişi okuyun be kuzum o kadar yazıyoruz burda dimi ama
benim alttaki hamilelik gunlugumde yazıyor eğer ben geçmişi okuyamam dersen:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…