- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #10.241
sopalık dimi ,guzel guzel de anlatıyorum sanki hic duymamış gibi devam ara vermeyelim, vermeyelim. çok ara verdik ya 2 yaşında kızım var benim birde düşün, hayatımı bitirdiler baba kız:2:
Bu hamilelik her bedende farklı etki gösteriyor, benim 8. Aya kadar olmamıştı agrım, ailenin diğer kadınlarıda benim gibi yalnız minyon bir kuzenim var çok erken başladı bel agrısı, kocaman bir karnı oldu beşinci ay bittiğinde nefes alamiyordu ona cok şaşırmıştım ben.
Benim hikayemi dinle, düşünmüyordum bende ikinciyi, o istiyordu her zaman ki gibi ,doğum kontrol hapı kullanıyordum bende. O ay şehir dışındaydı haplara başlamadım bu ayda kullanmayım dedim. Sonra geldi, haplarımı içemedim dikkat et dedim bana tuzak kurdu. Sabah doğru eczaneye gidip ertesi gun hapı aldım. Yuzde doksan koruyuculuğu var, ve işte burdayıııııım
Selamlar kızlar hepinize,
Bağımlılık yaptı burası bende. Eşim berbere gitti hemen oturdum başına :))
Akşam ilk fitili kullandım, inanılmaz iltihap geliyor benden, doktor demişti zaten sen bu kadar ağrıya dayandıysan normal doğum yaparsın kesin diye :))
Hem kasık ağrım hem de bel ağrım şak diye geçmiş. Bu sabaha yepyeni bir BEN le uyandım resmen. Rabbim hepimizi ve bebeklerimizi kötülüklerden korusun yarabbim.
Ben bir de nazara çok inanıyorum, aman kızla milletin yanında aaahhh uuuh demeyi unutmayın. Kem gözlere şiş elemtere fiş(ne demekse)
Çok güzel günler olsun inşlallahhh, öpüyorum sizleri de bebişlerinizi de :)))
bu arada kitap demişken soyle surukleyici, roman tadında bir kitap önerisi olan var mıııı?? isetberry canım sen okuyorum demiştin sanırım yatmadan önce.kitapyurdundan sipariş verecegim ne önerirsin??
sanırım haklısın canım:)))) anam bizde ne kadar pinpirikliyiz:)))
elimizden gelse arasıra karnımızı açıp yoklayacağız ne var ne yok diye
kızlar bebeğini hissetmeye başlayan varmı tekmelerini falan lütfen cevap yazın :44:
neden ben hissedemiyorum
ilk hamileliğim ve bugün 16 haftalık olduk
ya benim hikayem isetberry cim....miyomlarım dolayısıyla kolay hamile kalamayan bi insanım..kızımda bir yıl korunmadık olmadı..5 yıldrda eşimdeydi korunma olayı..hele o ay da sadece bir yada iki kere aynı yatakta uyuduk)) fakat sonuç bu şimdi millete derdimi anlatamıyorum..hee heee adam ceketini atmış üstüne hamile kalmışsın diye dalga geçiyolar )
Hımm roman tadında, orhan pamugun "masumiyet müzesi "ni okumadıysan tavsiye ederim, bilim kurgulu heyecanlı roman seversen "Olasılıksız" a bayılmıştım bir solukta okudum." Açlık Oyunları"nıda yeni okudum sayılır çok sürükleyici, "Kayıp Gül " serdar özkan 'ın cok beğendim. Şimdide onun devamını okuyorum Kayıp Gül Ekim Yağmurları. Roman değil ama eğer okumadıysan Can Dündarın Yüzyılın Aşkları unutamadığım kitaplardan.
ilk defa bugün geçmişi okumadım oda buna denk gelmişdaha bugun bir iki sayfa önce bu konudan bahsettik, geçmişi okuyun be kuzum o kadar yazıyoruz burda dimi ama
benim alttaki hamilelik gunlugumde yazıyor eğer ben geçmişi okuyamam dersen:)
bende hissetmiyorummmmmm((
yaa bakıyorumm uykusuzluk çekenler var bende aksinee ayakta duramıyorum eşimm yalvarıyo adam :) uyuma diee ama maleseff otururken bile uyuyorumm ... bide şu gaz sorunu nediryaa kendime inanamıyorumm eşimm rahat ol hayatım desede çokk utanıyorumm :) :) acaba gecici bi durummu hayır kalıcıysaa kötü bidurum
vaay fıstık gibiyim diyorsun yaniiGünaydın kızlar,
Ebru mayernityden siparişler vermiştim. Dün geldiler. Bir pantolon aldım kumaş, ilk defa hamile pantolonu alıyorum , çok rahatmis gercekten. Bedenide oldu , baldırlar hafif bol geldi , kilo alınca daha iyi olur, iki buz birde elbise aldım. 9 ay boyunca giyilebilir gibi gözüküyorlar, beğendim.
Basen , baldır ve göğüs cevresi ölçümüne gore seciyorsunuz bedenlerini. Bir kaç cm de fazladan ekleyerek ölçtüm. Pantolan 38 beden buzlar ve elbiseleri small aldım. İsabetli oldular. Alacaklara yardımcı olması acısından benim boyum 170cm kilom 59. Normal bedenim 36-38.
deliiii yaa koptum sanaasonra başlıyorum saymayaa ooo kimm ossurdu bit ossurdu yorgan aldı yola düştü koca öküzün götü şişttiiii bilerek kızıma getiriyorummm HAYIIRRR ANNEEEE BEN YAPMADIIMMM diyo yavruuummm beniimmmm
hah hemşehrim de gelmiş tamamdırBeni ekleyin beni deeeee....Balıkesir
ilk bebek
cinsiyet erkek olabilir
isim:Nurettin eymen
28-08-2013 muhtemel dogum tarıhı
yaa hakkatan 11 ağustos tahmini tarihliler heep kızz :26: acebaa diyorum biz erkek hissederek yanlış mı yapıyoruzslm arkadaşlar.bugün öğrendim ki kızımız olacak.çok farklı bi duyguymuş.benide listeye eklerseniz sevinirim.11 agustos tahmini doğum tarihi. ben hala hiç hssedemiyorum bebeği daha nezaman hissedircekki bana kendini..:))
yaa ben de uzun boyluyum bayağı, bak bende de çok bel ağrısı var. ebe hemşire ve hastane hemşiresi misafirlerim geldi dün akşam. boyun uzun ya bu bel ağrısı ondan olabilir dediler :44: boşver sen her yoldan sonu ağrıı, çekicez napalım güzeller içinneee ara vermeden miohhh hayat onlara güzel valla ya... döv tatlım ya seninkinin aklı başına gelsin herşeyi geçtim bebek depolarını boşaltıp gidiyor hiç sağlıklı değil arka arkaya anne için en az 2 yıl deniyor ama sağlıklısı 4 yıl deniyor 4 yıldan önce asla olmaz...
canım dana gibiyim minyon falan değilim 1.75 boyum kilom da 80 di en son ne oldu bilmiyorum korkuyorum tartılmayaaslında bu durumda göbeğimin geç çıkması lazım ama benim baya çıktı şimdiden iç karın denen şey yok sanırım bende zira bi ara 55 kiloydum (gençliğimde ) o zaman bile küçücük göbeğim vardı ona bağlıyorum ben... annem minyondur baya bana hamileyken 9 ay sağ ayağına tam basamamış ağrıdan belki onun gibi bi durumdur...
Hımm roman tadında, orhan pamugun "masumiyet müzesi "ni okumadıysan tavsiye ederim, bilim kurgulu heyecanlı roman seversen "Olasılıksız" a bayılmıştım bir solukta okudum." Açlık Oyunları"nıda yeni okudum sayılır çok sürükleyici, "Kayıp Gül " serdar özkan 'ın cok beğendim. Şimdide onun devamını okuyorum Kayıp Gül Ekim Yağmurları. Roman değil ama eğer okumadıysan Can Dündarın Yüzyılın Aşkları unutamadığım kitaplardan.
bu arada kitap demişken soyle surukleyici, roman tadında bir kitap önerisi olan var mıııı?? isetberry canım sen okuyorum demiştin sanırım yatmadan önce.kitapyurdundan sipariş verecegim ne önerirsin??
Onun cnm bnm değil:))kimin kızı olacakmış? Onun mu senin mı?
açlık oyunlarının 3 kitaplık serisini öneririm.
bir de gece evi serisi var, (ergen vampirler diyorum ben onlara) korkma iğrenç değil. 10. kitabı çıkmak üzere :) baya popüler ve kolay okunur bir seri.
yaa evet canım o seriyi cok almak ıstedım ama Alacakaranlık serisinden sonra beğenmeyenler, hafif bulanlar var. Sen ne dersin,okudun mu bu seriyi? zira bende Alacakarınlık serisine müptela olmuştum...
ya benim hikayem isetberry cim....miyomlarım dolayısıyla kolay hamile kalamayan bi insanım..kızımda bir yıl korunmadık olmadı..5 yıldrda eşimdeydi korunma olayı..hele o ay da sadece bir yada iki kere aynı yatakta uyuduk)) fakat sonuç bu şimdi millete derdimi anlatamıyorum..hee heee adam ceketini atmış üstüne hamile kalmışsın diye dalga geçiyolar )
duu sennn suuuu ya benimkini dinleyinnnn.. Benim oğluş da 2 yasında ogluma hamiş kalmadan önce dogum kontrol hapı ıle korunurdum hamıle kalmayı planlayınca bıraktım. 2 yıldır eşim korunuyordu. İyi de korundu hakkını yemim adamın suçu yok.. Gel gelelim o malum geceyeeeee : Şemsiye Delik Çıktı arkadaşlar bildiğiniz delik yok ya dedim olmamıştır. Türkiye ye geldim sonra oğlumun 2 yaş aşıları için. Hamile kalmışım o gece, tek seferde.. Bir de ihtimal vermiyorum ya ben agır bır grıp gecırdım. Antibiyotık hap, antibiyotık igne hemde gunde 2 kez , igne sonrası bir hap 5 gun kullandım. ilacı ıcerken hafıf kasıklarım sancıyodu ınatla yok ya bgun yarın adet olurum dedım olmadım mı. Allahhhh aldım test yaptım cıft cızgı ılacları kestım ama hala ıcımde korku var umarım bebegımde kalıcı bır hasar bırakmaz bu ılaclar cok korkuyorum. İlaçların gebelik kategorisi B. yanii oylee planla , projeyle olmuyorrr bu ısler arkidişlerim
ilk defa bugün geçmişi okumadım oda buna denk gelmişpeki sen hareketlerini hissetmeye başladınmı.. insan ister istemez endişe ediyor
bende hissedemiyorum tatlım yaa
nolcak böle insan endişe ediyor dime hadi vur anneye oğlum diye bağırasım geliyor
Açlık oyunları serisini yeni bitirdim canım aslınnda o tarz kitaplara bayılıyorum. Ondan önce Stephenie Meyer' in Göçebe isimli kitabını okumuştum. O tarz bana iyi geliyor. Şu 'Kayıp Gül' e bakayım ben. hem devamı da varmıs. Seri halindekiler iyi geliyor bana
yaa evet canım o seriyi cok almak ıstedım ama Alacakaranlık serisinden sonra beğenmeyenler, hafif bulanlar var. Sen ne dersin,okudun mu bu seriyi? zira bende Alacakarınlık serisine müptela olmuştum...
Sopalık dimi ,guzel guzel de anlatıyorum sanki hic duymamış gibi devam ara vermeyelim, vermeyelim. Çok ara verdik ya 2 yaşında kızım var benim birde düşün, hayatımı bitirdiler baba kız:2:
Bu hamilelik her bedende farklı etki gösteriyor, benim 8. aya kadar olmamıştı agrım, ailenin diğer kadınlarıda benim gibi yalnız minyon bir kuzenim var çok erken başladı bel agrısı, kocaman bir karnı oldu beşinci ay bittiğinde nefes alamiyordu ona cok şaşırmıştım ben.
Benim hikayemi dinle, düşünmüyordum bende ikinciyi, o istiyordu her zaman ki gibi ,doğum kontrol hapı kullanıyordum bende. o ay şehir dışındaydı haplara başlamadım bu ayda kullanmayım dedim. Sonra geldi, haplarımı içemedim dikkat et dedim bana tuzak kurdu. Sabah doğru eczaneye gidip ertesi gun hapı aldım. Yuzde doksan koruyuculuğu var, ve işte burdayıııııım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?