2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya benim hikayem isetberry cim....miyomlarım dolayısıyla kolay hamile kalamayan bi insanım..kızımda bir yıl korunmadık olmadı..5 yıldrda eşimdeydi korunma olayı..hele o ay da sadece bir yada iki kere aynı yatakta uyuduk))fakat sonuç bu şimdi millete derdimi anlatamıyorum..hee heee adam ceketini atmış üstüne hamile kalmışsın diye dalga geçiyolar)

gecmiş olsun tatlım insallah gecer hemen evet cok aklısın bende nazara inaniyorum gecen iyiyi bulantılarım gecti dedim ertesi gün mahvoldum heryer kirlendi artık kimseye bişe demicem zaten ilk zamanlarda gizledim gebeliğimi simdide korkuyorum dik dik karnıma bakıyorlar rabbim evlatlarımızı korusun inşallah

bu arada kitap demişken soyle surukleyici, roman tadında bir kitap önerisi olan var mıııı?? isetberry canım sen okuyorum demiştin sanırım yatmadan önce.kitapyurdundan sipariş verecegim ne önerirsin??

Hımm roman tadında, orhan pamugun "masumiyet müzesi "ni okumadıysan tavsiye ederim, bilim kurgulu heyecanlı roman seversen "Olasılıksız" a bayılmıştım bir solukta okudum." Açlık Oyunları"nıda yeni okudum sayılır çok sürükleyici, "Kayıp Gül " serdar özkan 'ın cok beğendim. Şimdide onun devamını okuyorum Kayıp Gül Ekim Yağmurları. Roman değil ama eğer okumadıysan Can Dündarın Yüzyılın Aşkları unutamadığım kitaplardan.

duu sennn suuuu ya benimkini dinleyinnnn.. Benim oğluş da 2 yasında ogluma hamiş kalmadan önce dogum kontrol hapı ıle korunurdum hamıle kalmayı planlayınca bıraktım. 2 yıldır eşim korunuyordu. İyi de korundu hakkını yemim adamın suçu yok.. Gel gelelim o malum geceyeeeee : Şemsiye Delik Çıktı arkadaşlar bildiğiniz delik yok ya dedim olmamıştır. Türkiye ye geldim sonra oğlumun 2 yaş aşıları için. Hamile kalmışım o gece, tek seferde.. Bir de ihtimal vermiyorum ya ben agır bır grıp gecırdım. Antibiyotık hap, antibiyotık igne hemde gunde 2 kez , igne sonrası bir hap 5 gun kullandım. ilacı ıcerken hafıf kasıklarım sancıyodu ınatla yok ya bgun yarın adet olurum dedım olmadım mı. Allahhhh aldım test yaptım cıft cızgı ılacları kestım ama hala ıcımde korku var umarım bebegımde kalıcı bır hasar bırakmaz bu ılaclar cok korkuyorum. İlaçların gebelik kategorisi B. yanii oylee planla , projeyle olmuyorrr bu ısler arkidişlerim

Açlık oyunları serisini yeni bitirdim canım aslınnda o tarz kitaplara bayılıyorum. Ondan önce Stephenie Meyer' in Göçebe isimli kitabını okumuştum. O tarz bana iyi geliyor. Şu 'Kayıp Gül' e bakayım ben. hem devamı da varmıs. Seri halindekiler iyi geliyor bana

Son düzenleme:
daha bugun bir iki sayfa önce bu konudan bahsettik, geçmişi okuyun be kuzum o kadar yazıyoruz burda dimi ama
benim alttaki hamilelik gunlugumde yazıyor eğer ben geçmişi okuyamam dersen:)
ilk defa bugün geçmişi okumadım oda buna denk gelmiş peki sen hareketlerini hissetmeye başladınmı.. insan ister istemez endişe ediyor

bende hissetmiyorummmmmm ((

bende hissedemiyorum tatlım yaa
nolcak böle insan endişe ediyor dime hadi vur anneye oğlum diye bağırasım geliyor

Canım 15. hafta sonuna kadar ben de öyleydim, ancak normalleşti sabret :)

vaay fıstık gibiyim diyorsun yanii iyi günlerde kullan canım. kırmızı pantolon çok güzelmiş...
sonra başlıyorum saymayaa ooo kimm ossurdu bit ossurdu yorgan aldı yola düştü koca öküzün götü şişttiiii bilerek kızıma getiriyorummm HAYIIRRR ANNEEEE BEN YAPMADIIMMM diyo yavruuummm beniimmmm
deliiii yaa koptum sanaa çocuğu da kötü emellerine alet ediyor bir de
Beni ekleyin beni deeeee....Balıkesir
ilk bebek
cinsiyet erkek olabilir
isim:Nurettin eymen
28-08-2013 muhtemel dogum tarıhı
hah hemşehrim de gelmiş tamamdır
hoşgeldin hayırlı olsun bebeğin
merkez mi ilçesi mi canım?

yaa hakkatan 11 ağustos tahmini tarihliler heep kızz :26: acebaa diyorum biz erkek hissederek yanlış mı yapıyoruz ayy canım yaa ne isterse o gelsin her türlü popişini ayaklarını yerim ben onunnn yeriim
yaa ben de uzun boyluyum bayağı, bak bende de çok bel ağrısı var. ebe hemşire ve hastane hemşiresi misafirlerim geldi dün akşam. boyun uzun ya bu bel ağrısı ondan olabilir dediler :44: boşver sen her yoldan sonu ağrıı, çekicez napalım güzeller için

açlık oyunlarını ben de yeni okuyorum sıra gelmemişti.

bir de onunla birlikte "mart menekşeleri"ni aldım çok övüldü o da, sürükleyiciymiş beğeniliyormuş genelde... bakalım.

"kış bahçesi" var bir de almak okumak istediğim, onunla ilgili de çok güzel yorumlar aldım. bu söylediklerim ço kafa karıştırmadan akıp giden soft romanlar hep... ben sanki bir sıralar hiç kafamı toplayamıyordum hep aklımda bebek ve onunla ilgili diğer düşünceler vardı. bu tarz iyi gelecek bana bunlara da bir göz at istersen.

bu arada kitap demişken soyle surukleyici, roman tadında bir kitap önerisi olan var mıııı?? isetberry canım sen okuyorum demiştin sanırım yatmadan önce.kitapyurdundan sipariş verecegim ne önerirsin??

açlık oyunlarının 3 kitaplık serisini öneririm.
bir de gece evi serisi var, (ergen vampirler diyorum ben onlara) korkma iğrenç değil. 10. kitabı çıkmak üzere :) baya popüler ve kolay okunur bir seri.

bendde 11 qağustos we erkek hissediyorumm ama yediklerime bakılırsa kızz hep ekşi acı baharatlı....bakalım 27 şubatta belli olcak inş.

açlık oyunlarının 3 kitaplık serisini öneririm.
bir de gece evi serisi var, (ergen vampirler diyorum ben onlara) korkma iğrenç değil. 10. kitabı çıkmak üzere :) baya popüler ve kolay okunur bir seri.

yaa evet canım o seriyi cok almak ıstedım ama Alacakaranlık serisinden sonra beğenmeyenler, hafif bulanlar var. Sen ne dersin,okudun mu bu seriyi? zira bende Alacakarınlık serisine müptela olmuştum...

yaa evet canım o seriyi cok almak ıstedım ama Alacakaranlık serisinden sonra beğenmeyenler, hafif bulanlar var. Sen ne dersin,okudun mu bu seriyi? zira bende Alacakarınlık serisine müptela olmuştum...

Hafif olduğu doğru, ama bu tarafıbenim çok hoşuma gitti. 1 haftada bir kitabı bitirip kitapçıya koşuyorsun. Hele ki son kitabın çıkmasını beklemek ızdırap oluyor eğer yeni kitabın yazımından hızlı okuyorsan Ben 9. kitabı çok yavaş okudum o arada belki çıkar da az beklerim diye ama nafile Şimdi başlayacaklar çok şanslı bence

bir de ''Tanrı Daima Tebdil- i Kıyafet Gezer'' isimli kitabı aldım ama okuyamadım ya sacma geldi bana biraz. Bu kitap hakkında bilgi yada fikriniz var mı? oylece duruyor kıtaplıgımda... Bu arada Aclık oyunlarının 3 kıtabını da okudum kediciklerrr : SOLUKSUZ...

Hayırlısı böyleymiş demek vardır bir sebebi? ben şimdi 3. ye nasıl korunucam onun için endişeliyim. Spiral düşünüyordum yine burdan bir anne spiral ile hamile kaldım yazmıştı eyvah:18: haplarada güven olmuyor ne olicek?

Ben hissediyorum canım hemde nasıl resmen durtuyor huylanuyorum. Kızımı 17. haftanın sonunda hissetmiştim ama rahat olun daha erken.

Olasılıksız ın da devamı var. O da cok surukleyici .Kayıp gül biraz daha mistik yüreğinin götürdüğü yere git tarzında bir kitap ama insanı rahatlatıyor. Okuyalı yıllar oldu ama Ramses serisini de çok zevk alarak okumuştum ben bu tarz seri kitaplardan.

oyy kurban olduğum bebişinin çok doğası varmış annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…