- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #10.261
Hayırlısı böyleymiş demek vardır bir sebebi? ben şimdi 3. ye nasıl korunucam onun için endişeliyim. Spiral düşünüyordum yine burdan bir anne spiral ile hamile kaldım yazmıştı eyvah:18: haplarada güven olmuyor ne olicek?
walla ben de bilmiyorum onu işte spiral, şemsiye, hap.. Bunlara da tam güven olmuyor kiii... şu 3 aylık iğneler var duydum ama etrafımda deneyen olmadı emzirirken olur mu bilmiyorum ama ben olmaz diye düşünüyorum napcez ya oooofff
oyy kurban olduğum bebişinin çok doğası varmış annesi
huhuuuuuuuu günaydın hatunlarrrrrrkeyifler nasıl bakalımmm haftasonunuz mikemmel gecer inş. bu arada cookk mutluyum bakın imzamda 1. trimester sona erdi yazıyooorrr yaşasınnnnn :119::119::119:
Hayırlısı böyleymiş demek vardır bir sebebi? ben şimdi 3. ye nasıl korunucam onun için endişeliyim. Spiral düşünüyordum yine burdan bir anne spiral ile hamile kaldım yazmıştı eyvah:18: haplarada güven olmuyor ne olicek?
walla ben de bilmiyorum onu işte spiral, şemsiye, hap.. Bunlara da tam güven olmuyor kiii... şu 3 aylık iğneler var duydum ama etrafımda deneyen olmadı emzirirken olur mu bilmiyorum ama ben olmaz diye düşünüyorum napcez ya oooofff
ben korunmıcam olucaksa bi tane daha olsun
beraber büyürler yerim ben onları
bebeğin hareketini hissetme konusunda dün doktoruma sordum hissedemiyorum diye ben 15. haftamdayım doktorum daha 3 haftan var hissedebilmen için acele etme dedi normalmiş 15 haftalıkken hissetmemek
Arkadaşlar aile içi geçimsizlik huzursuzluk yada mutsuz bir hamilelik dönemi anne adayları ve bebektekalıcı rahatsızlara sebep olurmu bilen yada fikri olan varmı ?
merhaba kızlar şu saat oldu daha bir ev işi yapmadım benim gibi halsiz miskin isteksiz hissedenler var mı aranızda resmen bunalıma girdim artık aklımda sürekli yapmam gereken işler listesi ama içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor ve hemen yoruluyorum
Arkadaşlar aile içi geçimsizlik huzursuzluk yada mutsuz bir hamilelik dönemi anne adayları ve bebektekalıcı rahatsızlara sebep olurmu bilen yada fikri olan varmı ?
bilimsel olup olmadığını bilmiyorum ama gözlemlerime dayanarak söylüyorum gebelik döneminde eğer anne huzursuzsa çocukta aksi olabiliyor yani sonuçta etkileniyor bebek neyse allahım kimsenin yuvasının huzurunu bozmasın
kızlar merhaba nasılsınız inşallah hepinizi bebişleriniz iyidir ben bir tembelim sormayın yemeğimi yaptım ,temizlik yapmam lazım ama bir türlü faaliyete geçemedim neyse işlere koyulayım ben görüşürüz hepinizi öptüm
bilimsel olup olmadığını bilmiyorum ama gözlemlerime dayanarak söylüyorum gebelik döneminde eğer anne huzursuzsa çocukta aksi olabiliyor yani sonuçta etkileniyor bebek neyse allahım kimsenin yuvasının huzurunu bozmasın
kızlarragustosun 20 sine doğum tabii Rabbim nasip ederse bende yaz bitimi diye düşünerek tez canlılıkla bebişekıyafetler aldım uzun kollu takımlar yeni doğmuş bebek kısa kollu giymez heralde dedim ama düşününce acaba yanlış mı yaptım sıcaklar mı bebiş aman ne acelem varsa bazen durduramıyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?