2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

huhuuuuuuuu günaydın hatunlarrrrrr keyifler nasıl bakalımmm haftasonunuz mikemmel gecer inş. bu arada cookk mutluyum bakın imzamda 1. trimester sona erdi yazıyooorrr yaşasınnnnn :119::119::119:

1. trimester sona erdi mide bulantıları gitti :)) yemek yemenin zevkine varıyoruz artık :)) Yanlız göbeğim 6 aylık gibi duruyor ekmeği azaltmam lazım :))))

ya kitap okuyan arkdslar sizene kadar ozendm anlatamm
bn kitap okumayali baya bi zamn olduu
kizim azick buyudu belki okurum artk dyrdm kiiii
ikinciye hamileymmm
ben de korkyrm ucuncu bebektennn
biz dort cocuk istyrz insallh
ama simdii degilll biraz yurtdisinda gezip tozcam kizlarimla
ikisi de buyur birazz o zamn ucuncuyu dusunurumm
yada dogugorevi faln olursa oralarda da cocuk dusunulebilirrr
ama nasil koruncazz yaaaa
bn bide dogumdan sonra abd ye tasincam
ne yapicm yabn ellerdeeeee

Kızlar yoğunluktan bir süredir yazamadım. Çabucak okumaya çalıştım ama ne mümkün hızınıza yetişmek :)
Geçen hafta ikili testimi yaptırdım. Çok şükür her şey yolunda! Biraz geç gittim cinsiyetini de gösterir belki diye. İkili testten bir gün önce kendi doktorum göremedi ama beni yönlendirdiği perinatolog bebeğimin ERKEK olduğunu söyledi bir gün sonra :) İçime hep kız doğmuştu, doktor 'Anneler de yanılır' demez mi :) 13+2 de gittim ben. Sizce değişebilir mi cinsiyet? Yani erkekten kıza dönen var mı? Bir iki zıbın alasım var, hala bekliyorum kesinleşsin diye!

merhaba kızlar şu saat oldu daha bir ev işi yapmadım benim gibi halsiz miskin isteksiz hissedenler var mı aranızda resmen bunalıma girdim artık aklımda sürekli yapmam gereken işler listesi ama içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor ve hemen yoruluyorum

bebeğin hareketini hissetme konusunda dün doktoruma sordum hissedemiyorum diye ben 15. haftamdayım doktorum daha 3 haftan var hissedebilmen için acele etme dedi normalmiş 15 haftalıkken hissetmemek

bebeğin hareketini hissetme konusunda dün doktoruma sordum hissedemiyorum diye ben 15. haftamdayım doktorum daha 3 haftan var hissedebilmen için acele etme dedi normalmiş 15 haftalıkken hissetmemek

narın merhaba benı hatırladın mı

nasılsın

cok sevındım hamılesın demek. cok uzun zaman oldu gorusmeyelı

Arkadaşlar aile içi geçimsizlik huzursuzluk yada mutsuz bir hamilelik dönemi anne adayları ve bebektekalıcı rahatsızlara sebep olurmu bilen yada fikri olan varmı ?

Arkadaşlar aile içi geçimsizlik huzursuzluk yada mutsuz bir hamilelik dönemi anne adayları ve bebektekalıcı rahatsızlara sebep olurmu bilen yada fikri olan varmı ?

canım kalıcı rahatsızlık derken bi sağlık problemi oluşturacağını sanmıyorum ama kişilik olarak daha sinirli daha huysuz olabiliyor annesi gergin dönemler geçiren bebişler...

kızlar merhaba nasılsınız inşallah hepinizi bebişleriniz iyidir ben bir tembelim sormayın yemeğimi yaptım ,temizlik yapmam lazım ama bir türlü faaliyete geçemedim neyse işlere koyulayım ben görüşürüz hepinizi öptüm

ayynıııı ben zaten öyle vızır vızır çalışan hamarat bir bayan değildim ama hamilelikten sonra çok tembel oldum. makineye çamaşır atmaya bile üşeniyorum. kirlileri topla makineye at, durunca ser, kuruyunca katlaa .... oooo bi zor geliyo ki sormaaaaa....ayağa kalkınca başım dönüyo zaten

bilimsel olup olmadığını bilmiyorum ama gözlemlerime dayanarak söylüyorum gebelik döneminde eğer anne huzursuzsa çocukta aksi olabiliyor yani sonuçta etkileniyor bebek neyse allahım kimsenin yuvasının huzurunu bozmasın

Kalıcı bi hasar değil ama huzursuz ve mutsuz bi bebek oluo Dr mutlu mi hamile olunki bebekte mutlu olsun Dio

canım sende çalışan bayansın kocişin yardım ediyo mu sana bana hamilelikten önce çok yardım ederdi nazar değdi kocama artık etmiyo. artık biz iki kişiyiz ya ondan yardım etmiyosun galiba diyorum

kızlarragustosun 20 sine doğum tabii Rabbim nasip ederse bende yaz bitimi diye düşünerek tez canlılıkla bebişekıyafetler aldım uzun kollu takımlar yeni doğmuş bebek kısa kollu giymez heralde dedim ama düşününce acaba yanlış mı yaptım sıcaklar mı bebiş aman ne acelem varsa bazen durduramıyorum kendimi

temizlik var temizlik yihuuuuu ölsün mikroplar....
Evim felaket kirlenmiştiti koltukları sildim camları sildim, süpürdüm hheryeri, tülleri sırayla makinaya atıyorum aylardır yıkanmamıştı kararmış resmen tülller.. Yerleri elimle siliyordumki oğlum uyandı yedirdim doyurdum ayağımda sallıyorum uyusun kaldığım yerden devam edeceğim

bahara girerken bir temizzlik daha yaparım doğum öncesi temizliğe yardımcı abla var onu çağırcam tam gün gelse halleder duvar falan silinsin 2. Bebiş gelince zor olur tertemiz eve gelsin meleğim...

Ayrıca havalar ısınsın bebeğime yün yastık yapacağım birde park yatağın içine yün yatak yapmam lazım valla.. çok işim var çok ...

Dün gecede boyumu aşan ütüyü bitirdim çok gayretli gördüm kendimi.. Benden haberler böyle kızlar

Bence ii yapmışsın bana doktor bebeklerin 2aya kadar ne kadar sıcak olursa olsun üşüdüklerini söylemişti sonra sen ne giyersen onada öle giydir demişti yazda olsa uzun kollu giydirin çok kalın olmayan penye kıyafetler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…