- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #10.281
kızlarragustosun 20 sine doğum tabii Rabbim nasip ederse bende yaz bitimi diye düşünerek tez canlılıkla bebişekıyafetler aldım uzun kollu takımlar yeni doğmuş bebek kısa kollu giymez heralde dedim ama düşününce acaba yanlış mı yaptım sıcaklar mı bebiş aman ne acelem varsa bazen durduramıyorum kendimi
temizlik var temizlik yihuuuuu ölsün mikroplar....
Evim felaket kirlenmiştiti koltukları sildim camları sildim, süpürdüm hheryeri, tülleri sırayla makinaya atıyorum aylardır yıkanmamıştı kararmış resmen tülller.. Yerleri elimle siliyordumki oğlum uyandı yedirdim doyurdum ayağımda sallıyorum uyusun kaldığım yerden devam edeceğim
bahara girerken bir temizzlik daha yaparım doğum öncesi temizliğe yardımcı abla var onu çağırcam tam gün gelse halleder duvar falan silinsin 2. Bebiş gelince zor olur tertemiz eve gelsin meleğim...
Ayrıca havalar ısınsın bebeğime yün yastık yapacağım birde park yatağın içine yün yatak yapmam lazım valla.. çok işim var çok ...
Dün gecede boyumu aşan ütüyü bitirdim çok gayretli gördüm kendimi.. Benden haberler böyle kızlar
Bence ii yapmışsın bana doktor bebeklerin 2aya kadar ne kadar sıcak olursa olsun üşüdüklerini söylemişti sonra sen ne giyersen onada öle giydir demişti yazda olsa uzun kollu giydirin çok kalın olmayan penye kıyafetler
Kızlar yoğunluktan bir süredir yazamadım. Çabucak okumaya çalıştım ama ne mümkün hızınıza yetişmek :)
Geçen hafta ikili testimi yaptırdım. Çok şükür her şey yolunda! Biraz geç gittim cinsiyetini de gösterir belki diye. İkili testten bir gün önce kendi doktorum göremedi ama beni yönlendirdiği perinatolog bebeğimin ERKEK olduğunu söyledi bir gün sonra :) İçime hep kız doğmuştu, doktor 'Anneler de yanılır' demez mi :) 13+2 de gittim ben. Sizce değişebilir mi cinsiyet? Yani erkekten kıza dönen var mı? Bir iki zıbın alasım var, hala bekliyorum kesinleşsin diye!
hastane çıkışlarını uzun kollu almak lazım ama bir hafta sonra kısa kollu giyerler , yazın ortasında doğum yapacaz...
Arkadaşlar aile içi geçimsizlik huzursuzluk yada mutsuz bir hamilelik dönemi anne adayları ve bebektekalıcı rahatsızlara sebep olurmu bilen yada fikri olan varmı ?
canım benim doğum tarihi en erken 20 agustos yani eylülün ilk haftasına sarkabilir ama sıcak olursa mecbur giydiremem tabi tecrübe yok tabii böle oldu
9da kalktım bu saat oldu hala hapsurarak gezınıyrum gunduzlerı bı krız gelıyor arka arkaya her hapşurugun ardından allahım sen mınıgımı koru dıe dua edıyorum bugun kontrolum var sorcm doktora dua edın kızlarrrrr inş iyidir bebişim,cınsıyetıde öğrenelimm gelım bnde haykırım burdaa
neee ara vermeden miohhh hayat onlara güzel valla ya... döv tatlım ya seninkinin aklı başına gelsin herşeyi geçtim bebek depolarını boşaltıp gidiyor hiç sağlıklı değil arka arkaya anne için en az 2 yıl deniyor ama sağlıklısı 4 yıl deniyor 4 yıldan önce asla olmaz...
canım dana gibiyim minyon falan değilim 1.75 boyum kilom da 80 di en son ne oldu bilmiyorum korkuyorum tartılmayaaslında bu durumda göbeğimin geç çıkması lazım ama benim baya çıktı şimdiden iç karın denen şey yok sanırım bende zira bi ara 55 kiloydum (gençliğimde ) o zaman bile küçücük göbeğim vardı ona bağlıyorum ben... annem minyondur baya bana hamileyken 9 ay sağ ayağına tam basamamış ağrıdan belki onun gibi bi durumdur...
Canim bu ara cogumuzda bi agri durumu var.bi ara bulanti muhabbetimz bitmezdi smdide agri modunu gectik
canım sende çalışan bayansın kocişin yardım ediyo mu sana bana hamilelikten önce çok yardım ederdi nazar değdi kocama artık etmiyo. artık biz iki kişiyiz ya ondan yardım etmiyosun galiba diyorum
Kızlar yoğunluktan bir süredir yazamadım. Çabucak okumaya çalıştım ama ne mümkün hızınıza yetişmek :)
Geçen hafta ikili testimi yaptırdım. Çok şükür her şey yolunda! Biraz geç gittim cinsiyetini de gösterir belki diye. İkili testten bir gün önce kendi doktorum göremedi ama beni yönlendirdiği perinatolog bebeğimin ERKEK olduğunu söyledi bir gün sonra :) İçime hep kız doğmuştu, doktor 'Anneler de yanılır' demez mi :) 13+2 de gittim ben. Sizce değişebilir mi cinsiyet? Yani erkekten kıza dönen var mı? Bir iki zıbın alasım var, hala bekliyorum kesinleşsin diye!
bir de ''Tanrı Daima Tebdil- i Kıyafet Gezer'' isimli kitabı aldım ama okuyamadım ya sacma geldi bana biraz. Bu kitap hakkında bilgi yada fikriniz var mı? oylece duruyor kıtaplıgımda... Bu arada Aclık oyunlarının 3 kıtabını da okudum kediciklerrr : SOLUKSUZ...
Selam kızlar nasılsın? bugün daha yeni girebiliyorum. Geçmişede bakamadım. Umarım sorunsuz bir gününüz geçmiştir. Buraya girmeyince kendi eksik hisssediyorum çok alıştım sizlere, muhabbet etmeye.. Canım biraz sıkkın ağlıyorum şuan
Selam kızlar nasılsın? bugün daha yeni girebiliyorum. Geçmişede bakamadım. Umarım sorunsuz bir gününüz geçmiştir. Buraya girmeyince kendi eksik hisssediyorum çok alıştım sizlere, muhabbet etmeye.. Canım biraz sıkkın ağlıyorum şuan
Tess Gritsen kitaplarını tavsiye ederim. Tüm seri harika
Noldu Cnm neden ağlıyorsun
güzel anneyi ne üzmüş bakayım?
neden ağlıyorsun kuzum anlatmak istersen seve seve dinlerim
Ahhh kıyamam. Anlat rahatla bence. Seve seve dinleriz canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?