- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #10.301
Saolun canlarımm sizler bitanesiniz... Eşimin bi lafı çok zoruma gitti.. Kendimi sıkıorum ama gözümden yaşlar akıo boğazım düğümlendi resmen.. bugün eşimin ablasındaydı kkendi annem teyzemler vardı.. Teyzemlerle annem kalkacaktı kalkma sen otur eşim için o götürür seni dedim.. Kalmak istemedi çocugun işi yok benimi bırakcak die çok ısrar edince oturdu annecimmm... Eeşimi aradım hadi gel die tmm dedi sonra kim var dedi annem dedim. işim var biyere geldim 1.5 saat sonra gelcem dedi. Annemde ben gideyim kızım geç olucak dedi kalktı gitti. Eve geldim görümcenin eşi kayınvalıdemı falan benı getırdı. Eşim geldi. Sevmiyorum ınsanları tasımayı anlamıyosun dedi insan dediğide benim biricik annem diNasıl zoruma gitti boğazım düğümlendi sinirlendim bağırdım söylendim baya yana ok ben kendi annemide tasımayı sevmıorum bilmem ne batıo birilerini taşımak dedi.. Çok zoruma gitti inanaın kelimelerle zor anlatıorum bunu Ya annem herşeyim benim kocamın batıo mıleltı tasımak demesi ........ Sende bana batıyorsun dedim o sinirle..
Saolun canlarımm sizler bitanesiniz... Eşimin bi lafı çok zoruma gitti.. Kendimi sıkıorum ama gözümden yaşlar akıo boğazım düğümlendi resmen.. bugün eşimin ablasındaydı kkendi annem teyzemler vardı.. Teyzemlerle annem kalkacaktı kalkma sen otur eşim için o götürür seni dedim.. Kalmak istemedi çocugun işi yok benimi bırakcak die çok ısrar edince oturdu annecimmm... Eeşimi aradım hadi gel die tmm dedi sonra kim var dedi annem dedim. işim var biyere geldim 1.5 saat sonra gelcem dedi. Annemde ben gideyim kızım geç olucak dedi kalktı gitti. Eve geldim görümcenin eşi kayınvalıdemı falan benı getırdı. Eşim geldi. Sevmiyorum ınsanları tasımayı anlamıyosun dedi insan dediğide benim biricik annem diNasıl zoruma gitti boğazım düğümlendi sinirlendim bağırdım söylendim baya yana ok ben kendi annemide tasımayı sevmıorum bilmem ne batıo birilerini taşımak dedi.. Çok zoruma gitti inanaın kelimelerle zor anlatıorum bunu Ya annem herşeyim benim kocamın batıo mıleltı tasımak demesi ........ Sende bana batıyorsun dedim o sinirle..
Erkek milleti kendi ailesine gelince bahaneleri hiç yok ama is beizim ailemize gelince cart curt hiç üzülme canım ben bunların daha beterini yasadım sen güçlü ol emin ol ki geri adım atmak zorunda kalicak çünkü senin annene ilaki muhtaç olucak bayıla bayıla taşıyacak annecik bu gece gitme ne olur burda kal diyecek ahada yazıyorum buraya sen sakın üzülme minik kuzunuda üzme :) hadi Gül inşallah
canım bazen benimkide yapıyor annemi babamı el gibi görüp saçma sapan konuşuyor ama insan sindiremiyor.çok üzülüyor ne yazık ki erkekler bencil hep kendi ailesi aile bizimki el sıkma canını bebişini üzme
Tatlım öncelikle kendini sinir edip o bebişe de zarar varme. Çık balkona mı çıkıyon cama mı çıkıyon yüzünü yıka ve temiz hava al. Sonra şu dediklerimi düşün. Daha evlilikte çok yenisiniz. Birbirinizin huylarını tam anlamıyla kavramış değilsiniz. Ben evleneli 8 sene oldu hala bilmediğim huyları çıkabiliyo eşimin. Neyse beni boşver konuya dönelim. Herkesin değer yargıları farklıdır. Erkekler bize göre duygudan biraz yoksun oldukları için kadın ruhuyla düşünemezler. Kendi annesi için de yorum yapması anneni kendi annemden ayırmıyorum herhangi birini getirip götürmek istemiyorum anlamına gelir. He yaptığı doğru mu hayır yanlış. Bunun için napıcaksın alcaksın karşına diyceksin seni bilmem ama benim annem benim için önemli ve herhangi biri değil. Senin annen de benim için herhangi biri değil. Onlara gereken değeri birlikte verelim. Onların istekleri bize ağır gelmesin şeklinde ılımlı bir şekilde konuşacaksın. Ama iyice sakinleşmiş olmalısın konuşurken. Kolay gelsin canım.
İnşallah canım şuan okadar çok dua ediyorum ki muhtaç olsun ozaman bende git annene dicem.. Dıcek cok alfım var suan ama hepsi dilimin ucunda susuyorum umarım dediğin günler cabuk gelir canımBebişime yansıdıgı farkındayım karın kasıldı cunku aglamaya baslayınca
Kendi annesi damadına bizi suraya götür be dediğinde gıg sesini cıkarmıo adam goturuo. Benim annem hayatta demez benı suraya gotur dıe. Bana hep der goturtme bızı yarın obur gun basına kakar dıe nekadar haklıymıss annem benım. Anneme laf soyledı ya sankı küfür etti çok gücüme gitti. şimdi bende onun aılesıne mesafelı davranıcam.. Hersey karsılıklı dedı ii madem sizinkilerde bana batıo dedim bendeSinirle o an neler derdim de cok zor tuttum kendimi..
İNan bana bunlardan daha kötüsü oldu sesimi bile çıkartamadım annene gitmeyeceksin sevmiyorum anneni dedi hiç bisey demedim sadece allahım sana havale ediyorum dedim eşinede tamam gitmem dedim ama öyle bir olduki iki cocuk oldu şimdi üçüncü geliyor onun isleri çok yogun benim isteklerime karşılık veremiyor habire annemi ablamı arıyor yalvarıyor yeterli ben geliyom aliyim geri evede götürürüm yeterki hanımla ilgilenin diyor sen Allah de gerisini bırak intikam almaktan vazgeç bu seni yıpratır anca akısına bırak bak nasil düzelecek İnan bana canım
Kendisi işine gelince derr kız tarafı gibisi yok gene die.. KArtını geldimi kullanmasınıda bilior.. Birşey oldumu gelsin ben götürürüm die.. Ama bunları bırdaha yapmasına ızın vermıcemm.. Benim gözümden eşimde olsa düştü gerçekten. Dediğim gibi annem söz konusu en kıymetlım o benim..Senin yaşadıgında kötüymüş canm. Bu erkekler gercekten enteresan işlerine gelince sırtında tasıcak duruma düşüorlar.. ALLAH büyükkk umarım o duruma düşer de ben tasıtmam ozaman da
emin ol yüce yaradan her şeyi en guzel şekilde planlayıp insanların önüne zamanı geldiğinde sürüyor.sen hiç dert etme eşim ne zaman palazlansa hiç laf etmem senin gücün varsa benimde senden büyük allahım var herşeye gücü yeter haksızlığa uğrayan kişi o an sabır gösterip susarsa allah iki melegini görevlendirir.onu koruması için ben bunu hisseder ve uygularım hepte benden yana döner sadece sabır ve zaman görelim mevla neyler neylerse güzel eyler emi güzel anne
Bebişime minnoş minnoş çoraplar aldimmm
bende hissetmiyorummmmmm((
ben çok önceden hissetmeye başladım fakat doktorum 20.haftadan sonra hissedilir demişti..
Bebişime minnoş minnoş çoraplar aldimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?