2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm arkdsm ne kadar kirildigini ne kadar gucendigini tahmin edebiliyrmm
cunku en cok deger verdgn insan, annen soz konusu olann
bu senin anneni ne kadar cok sevdigini gosterdi bana

cnm kiyamam sana
sen aneni hep el ustunde tut cnm
onlar bizi dunyaya getiren kadinlarrr
umarm bunu esin de anlar kisa zamanda

ben de cok sinir old okuyunca, esinee
ama gercektn cok yenisiniz daha
olur boyle seyler
bn de ilk aylar cook aglardm bitanmmm
her dedigi zoruma giderdi esimin
saatlerce agmktn gozlerm taninmayak hale gelirdi
ama zaman herseyn ilaci
o da anliycaktr merak etmee
sen degerlerinden odun verme yeterkii

bu arada bn de uc bucuk yildr evliym ve simdi esimi cook sevyrm
guluyrm o hallerm aklima geldkceee
sen de cok uzme kendini
cunku emanet tasiyrsunnnn

Ne güzel anlatmışsın ya Doğru söylüorsun canım çok saol...

tatlım eşin seni üzecek birşey yapmış ama sakın sen öfkeyle hareket etme. herşeyden önce bebeğin için sakin olmaya çalış. evliliğin ilk zamanları gerçekten daha problemli geçiyor. ama seninde onun yanlışına aynı şekilde cevap vermen evliliğinizin ve mutluluğunuzun gidişatını olumsuz etkiler. bence eşin senin ailene kötü davransa da sen onun ailesine iyi davran o yaptığından zamanla utanacaktır.

Haytimmm smdi gordum bebegim daha sevgililer gununde bzde taristik.ama bebislerimz icn sakin olucaz .erkekler kendi ailelerine kiyamio onlarin yeri ayri malesef.bnmkinin annesi 2gundr geliorm dio geldigi yok zirt zirt ariyo ne zaman gelicen diye.annesini 50km lim yere gidiyo aliyo geliyo cogu zaman bnm annem sehrn icnde ama bi kerede anneni alio geleyim demiyo.ev tasiyoduk hepimz ayakta kostrdk bnm annemde onun anneside.dondu hepimizn icnde anne sen bugun cok yoruldn dedi annem nasi bozuldu ama belli etmedi.kiz anneleri hep susar evlatlari icn canim.sende bende evliligmzn basndayiz ve sorunlar oluyo ne yazikki.sen canini hicbisey icn skma minik kizini dusun herseyi unutrsn bi anca

guzel anneler naber?ne bu sesszlık anam:) hayatmmm onlıne sn galıba ıyımısın bugun? herkese guzel bı gun olsunn ınsss :)

bu arada 2013 ekım aqnnelerı topıgıde var gezınırken gordum...daha yenı test yapıp cıft cızgıyı goren var keseyı gorup kalp atımını bekleyen......bız ne cok yol katetmısz kızlar yaa okuyunca farkettmm..onlar suan bızım sorunlarımızı yasarken bız bebıslerımızn attıgı tekmelerden aldıgımız kılolardan koca gobuslerımızden bahsedıcezz ıns :)

Saol canim benim gercekteb oyle anne bi yar olmaz... Es bulablrsn ama seni dogurandan bitane daha bulamazsn.. Herseymdr oncelkle degwrlmdir o benm. Annemsz bi hayat dusunemiorum bazen allah korusun aklima gelio cldrcak gibi oluo.. Esmde bilio aslnda anneme duskunluyumu.. Gece benle konusmaya calissada anlamiosun diip durdu.. Soz konusu annem deilmis kendi annesini bile tasimayi sevmiomus bitek beni tasirms... Tasimak nedemek yaaa biz bi hayat patlastiysak bunlari yapmak gorevimz.. Ama erkek iste bi cogu boyle gercekten. Esim bunu anlamasada anneme degsmem hic kismeye canm.. Hepinizede cok tsk ediorum.. Sizlerle konusmasam aksam hepten kendime gelemezdm. Gece hep gelip sarilip opup durdu ama umrunda olmadi cunku cok gucume gitti. Smdi anneme geldm o iste. Uyandnmi die ario uyanali cok oldu babam aldi kahvaltidaym annemde dedm de hic haber vermiosun aksama orda yemek yiyelm dio gonlumu yapmaya calisio aklinca..

evet canim malesef ki sorumnlar oluo iste. EN basnda bunu yasiyosak.ilerde allah beterinden korusunnn bizleri... Bana hep durup durup yanls anliosun kendi annemde ablamda olsa sevmiorum tasimayi batio dio.. Evet anlamiorum cunku inqnmiorum annesi sezgn beni suraya birak deince birakio icinden yagdiriomus sozde. Neticeye bakarm ben birakiomu annesini evet.. Annemi cok seviomuss sevemezsn annemi sen die bagrinip durdum hep..

bde oyle bı durum vardır..canını sıkarlar gonlunu almaya calısırlar ısterlerkı sen hıcbısey olmamıs gıbı davran. benım kocam hep cok uzatıyosun der..olay uzatmak degıl kalp kırıklıgı o gecmıyo oyle sarılıp opunce...tasımak ne demek bı kere ya...kendı annelerını fızana gotururler...aynen bende anneme asırı duskunum ve ızın vermem onun uzulmesıne...sen dogrusunu yapıyosun..annene gıttıgın ıyı olmus kafanı dagıt bıraz..evde olsan dusun dusun ııce gerılırdın...cokta soguk davranma aradıgında..ıkıncı bı gergınlık olmasın bu senı daha cok uzer tabı mınık kızınıda kıyamammm sana

Demek ki maalesef herkes bu tarz sorunlari yasio canim zor gercekten yuvayi yurutmekk.. Hepiniz cok guzel seyler yasiosunuz.. Ama kiz anneleri daha darkli cunku biz annelerimizin kiymetini bilioruz ama erkekler boyle deil.. Cok nadirdir anne nedemek blsnler.. Dedim ama kizinda buyudugunde damadn seni tasimak istemicek ona baticaktn falan batayim dio herkesn bi huyu var bende boyleym dio.. Ii oyleysrn dedim. Hakkmzda hayirlisi olsun hepimizin..

o sorunlarda ınsanı gerıyo...yolun cok basındayız sende bende canım annem hep bı sure sonra tepkı vermemeyı vurdumduymaz olmayı ogrenıyosun der..yapılan seyler eskısı kadar batmıyo yoksa yıllarca nası yasanır der...bız suan daha o derece torpulenmedık batıo bıze ummadıgımz seyler olunca hayal kırıklıgı yasıyoruzz...nedense alttan almak hep kadınlara dusuo bende bu durumu hıc sevmıyorum haklıysam hakkımı savunurum ama işte bu da olayları uzatıyomusum gıbı algılanıyo...haklıyken haksz oluyorum esımın gozunde

evet canm hic bisey yokmus gibi davranmalar falan hepten deli oluorum.. aynen bizimkide dio cok uzatiosun ortada bisey yok sanki anneni sevmiorum dedim ki biliosun cok seviorum dio.. SEvemezsn sen anneni izin vermem dedim cgrmdan cktm amaa smdide anneme gelcekms yemeyee... Gelme evegtcem dedm hayr bekliceksn dioo.. Bide ozel siparis verioo anneme batmazsin ama sen dicektm lag sokup annem vardi yanmda bisey diemedm.. Evet cnm babam geldi almaya ii oldu smdi cikip gezicezde.. Bitanem herseyim o benmm guzel annem. Allah annelermzi basimizdan eksk etmesn.. Kadncagz sesm durgun olsa hemen noldu dio akli cikioo... Kiyamama ona...

ben bebeyağı kullanıyorum ama cildim pul pul oldu bırakcam galiba.bende tavsiyelerinizi bekliyorum.

bende bebeyağı kullanıyorum ama pul pul olmuyo niye sende öyle oldu acaba:26: ama benim karnım tüylenmeye başladı ondan dolayı mı bilmiyorum

guzel anneler naber?ne bu sesszlık anam:) hayatmmm onlıne sn galıba ıyımısın bugun? herkese guzel bı gun olsunn ınsss :)

herkese iyi pazarlar hadi annişler kahvaltılarınızı yapın güzelce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…