- 4 Şubat 2012
- 903
- 24
- 68
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #10.321
Ne güzel anlatmışsın ya Doğru söylüorsun canım çok saol...
Saolun canlarımm sizler bitanesiniz... Eşimin bi lafı çok zoruma gitti.. Kendimi sıkıorum ama gözümden yaşlar akıo boğazım düğümlendi resmen.. bugün eşimin ablasındaydı kkendi annem teyzemler vardı.. Teyzemlerle annem kalkacaktı kalkma sen otur eşim için o götürür seni dedim.. Kalmak istemedi çocugun işi yok benimi bırakcak die çok ısrar edince oturdu annecimmm... Eeşimi aradım hadi gel die tmm dedi sonra kim var dedi annem dedim. işim var biyere geldim 1.5 saat sonra gelcem dedi. Annemde ben gideyim kızım geç olucak dedi kalktı gitti. Eve geldim görümcenin eşi kayınvalıdemı falan benı getırdı. Eşim geldi. Sevmiyorum ınsanları tasımayı anlamıyosun dedi insan dediğide benim biricik annem diNasıl zoruma gitti boğazım düğümlendi sinirlendim bağırdım söylendim baya yana ok ben kendi annemide tasımayı sevmıorum bilmem ne batıo birilerini taşımak dedi.. Çok zoruma gitti inanaın kelimelerle zor anlatıorum bunu Ya annem herşeyim benim kocamın batıo mıleltı tasımak demesi ........ Sende bana batıyorsun dedim o sinirle..
.günaydınnnnnn mutlu pazarlar...... :)) bakalım bebeişimiz nasıl büyümüş...alttaki, yazıları okuyorum :)
buarada çatlak önlemek için ne kullanıyorsunuz sevgili anneler?
catlak kremi verdi doktor bana ama tuylenme yaptı sanki bende
cnm arkdsm ne kadar kirildigini ne kadar gucendigini tahmin edebiliyrmm
cunku en cok deger verdgn insan, annen soz konusu olann
bu senin anneni ne kadar cok sevdigini gosterdi bana
cnm kiyamam sana
sen aneni hep el ustunde tut cnm
onlar bizi dunyaya getiren kadinlarrr
umarm bunu esin de anlar kisa zamanda
ben de cok sinir old okuyunca, esinee
ama gercektn cok yenisiniz daha
olur boyle seyler
bn de ilk aylar cook aglardm bitanmmm
her dedigi zoruma giderdi esimin
saatlerce agmktn gozlerm taninmayak hale gelirdi
ama zaman herseyn ilaci
o da anliycaktr merak etmee
sen degerlerinden odun verme yeterkii
bu arada bn de uc bucuk yildr evliym ve simdi esimi cook sevyrm
guluyrm o hallerm aklima geldkceee
sen de cok uzme kendini
cunku emanet tasiyrsunnnn
evet canim malesef ki sorumnlar oluo iste. EN basnda bunu yasiyosak.ilerde allah beterinden korusunnn bizleri... Bana hep durup durup yanls anliosun kendi annemde ablamda olsa sevmiorum tasimayi batio dio.. Evet anlamiorum cunku inqnmiorum annesi sezgn beni suraya birak deince birakio icinden yagdiriomus sozde. Neticeye bakarm ben birakiomu annesini evet.. Annemi cok seviomuss sevemezsn annemi sen die bagrinip durdum hep..
Saol canim benim gercekteb oyle anne bi yar olmaz... Es bulablrsn ama seni dogurandan bitane daha bulamazsn.. Herseymdr oncelkle degwrlmdir o benm. Annemsz bi hayat dusunemiorum bazen allah korusun aklima gelio cldrcak gibi oluo.. Esmde bilio aslnda anneme duskunluyumu.. Gece benle konusmaya calissada anlamiosun diip durdu.. Soz konusu annem deilmis kendi annesini bile tasimayi sevmiomus bitek beni tasirms... Tasimak nedemek yaaa biz bi hayat patlastiysak bunlari yapmak gorevimz.. Ama erkek iste bi cogu boyle gercekten. Esim bunu anlamasada anneme degsmem hic kismeye canm.. Hepinizede cok tsk ediorum.. Sizlerle konusmasam aksam hepten kendime gelemezdm. Gece hep gelip sarilip opup durdu ama umrunda olmadi cunku cok gucume gitti. Smdi anneme geldm o iste. Uyandnmi die ario uyanali cok oldu babam aldi kahvaltidaym annemde dedm de hic haber vermiosun aksama orda yemek yiyelm dio gonlumu yapmaya calisio aklinca..
evet canim malesef ki sorumnlar oluo iste. EN basnda bunu yasiyosak.ilerde allah beterinden korusunnn bizleri... Bana hep durup durup yanls anliosun kendi annemde ablamda olsa sevmiorum tasimayi batio dio.. Evet anlamiorum cunku inqnmiorum annesi sezgn beni suraya birak deince birakio icinden yagdiriomus sozde. Neticeye bakarm ben birakiomu annesini evet.. Annemi cok seviomuss sevemezsn annemi sen die bagrinip durdum hep..
ben bebeyağı kullanıyorum ama cildim pul pul oldu bırakcam galiba.bende tavsiyelerinizi bekliyorum.
guzel anneler naber?ne bu sesszlık anam:) hayatmmm onlıne sn galıba ıyımısın bugun? herkese guzel bı gun olsunn ınsss :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?