- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #10.341
evet cok basndayz canm. ANnemde der bisey olsa sen sus cocugun ustune gitme yada annesini sev uzme kadini kirma.. Yarn basina kakilit mutsuz olursun aman annem deip duruo.. Bisey olsa damadini savunur hakli olsam bile yeterki yarin oburgun sorun oldugunda basima kakilmasn die... Bende uzatnca offf cok gcksn demeye baslio bende susamiorum maalesef sensn o falan gidio hepten.. Umarm bzde bigun umursamamayi ogreniriz canmcm
bende bebeyağı kullanıyorum ama pul pul olmuyo niye sende öyle oldu acaba:26: ama benim karnım tüylenmeye başladı ondan dolayı mı bilmiyorum
herkese iyi pazarlar hadi annişler kahvaltılarınızı yapın güzelce
evet canm hic bisey yokmus gibi davranmalar falan hepten deli oluorum.. aynen bizimkide dio cok uzatiosun ortada bisey yok sanki anneni sevmiorum dedim ki biliosun cok seviorum dio.. SEvemezsn sen anneni izin vermem dedim cgrmdan cktm amaa smdide anneme gelcekms yemeyee... Gelme evegtcem dedm hayr bekliceksn dioo.. Bide ozel siparis verioo anneme batmazsin ama sen dicektm lag sokup annem vardi yanmda bisey diemedm.. Evet cnm babam geldi almaya ii oldu smdi cikip gezicezde.. Bitanem herseyim o benmm guzel annem. Allah annelermzi basimizdan eksk etmesn.. Kadncagz sesm durgun olsa hemen noldu dio akli cikioo... Kiyamama ona...
bende bebeyağı kullanıyorum ama pul pul olmuyo niye sende öyle oldu acaba:26: ama benim karnım tüylenmeye başladı ondan dolayı mı bilmiyorum
ben de bebe yağı kullanıyorum canım benim de tüylenme yaptı hatta uzamaya başladılar. gebelikte olur diyorlar acaba gebelikten mi bebe yağından mı?
ben ekstra kakao yağı ile buğday yağı karıştırıp kullanmayı düşünüyorum doktoruma da soracağım lierac mı yağlar mı diye?
ben de bebe yağı kullanıyorum canım benim de tüylenme yaptı hatta uzamaya başladılar. gebelikte olur diyorlar acaba gebelikten mi bebe yağından mı?
ben ekstra kakao yağı ile buğday yağı karıştırıp kullanmayı düşünüyorum doktoruma da soracağım lierac mı yağlar mı diye?
bende karnımda kasıntı flan olmuo henuz ama tuylenme fena...beyaz tenlıyım tuy olmazdı bende dogru durust smdı gobegım tuylendı doktora acmaya utanıcam vala:)
Canım Arasta nın söylediklerine katılıyorum evliliğiniz çok yeni zamanla insan alışıyor, hak vermeye başlıyor, umursamayabiliyor yada eşini nasıl yönlendirebileceğini keşfediyor.. Mesela aynı tarz durumları evliliğimin ilk zamanlarında bende yaşıyordum. Şunu farkettim eşim emrivakilerden hoşlanmıyor ve konu ne olursa olsun onun adına karar vermemden hoşlanmıyor çok basit birşey bile olsa yapacağı varsa da sırf ben o yapar dediğim için yapmıyor. Bu da bir bakış açısı:44:bunu farketmem uzun sürsede ona sormadan onun yapabileceği hiçbirşey hakkında yorum yapmamaya başladım . Şimdi kocama istediğim çoğu şeyi yaptırıyorum ama o kendi istediği için yaptığını sanıyor..Erkeklerin kullanma kılavuzu malesef yanında verilmiyor deneye yanıla öğreniyorsun
bu ilişkiye zaman ver ve tatlı canını üzme derim ve tabi ki bebişini de
bende karnımda kasıntı flan olmuo henuz ama tuylenme fena...beyaz tenlıyım tuy olmazdı bende dogru durust smdı gobegım tuylendı doktora acmaya utanıcam vala:)[/QUOT
hiç canını sıkma canım Dr.lar nelerini görüyorlar sonuçta elden bir şey gelmiyor,gebeliğimizden dolaYI oluyor.
Canım değişmek ya da dönmek diye birşey yok. Bu şekilde söylenmesinin sebebi doktorun yanlış gördüğünü anlayıp fikrini değiştirmesi yani bilgi güncellemesi aslında. Yani o başından beri (döllenme anından beri) ya kız ya da erkek. değişmez yani. Ama dediğim gibi kordonu görüp erkek sandıysa, ya da bacaklar kapalı, pipiyi de göstermiyor e kız heralde gibi emin olmadan yorum yaptıysa o zaman yanılmış olabilir.
buarada çatlak önlemek için ne kullanıyorsunuz sevgili anneler?
herkese iyi pazarlar hadi annişler kahvaltılarınızı yapın güzelce
Canım Arasta nın söylediklerine katılıyorum evliliğiniz çok yeni zamanla insan alışıyor, hak vermeye başlıyor, umursamayabiliyor yada eşini nasıl yönlendirebileceğini keşfediyor.. Mesela aynı tarz durumları evliliğimin ilk zamanlarında bende yaşıyordum. Şunu farkettim eşim emrivakilerden hoşlanmıyor ve konu ne olursa olsun onun adına karar vermemden hoşlanmıyor çok basit birşey bile olsa yapacağı varsa da sırf ben o yapar dediğim için yapmıyor. Bu da bir bakış açısı:44:bunu farketmem uzun sürsede ona sormadan onun yapabileceği hiçbirşey hakkında yorum yapmamaya başladım . Şimdi kocama istediğim çoğu şeyi yaptırıyorum ama o kendi istediği için yaptığını sanıyor..Erkeklerin kullanma kılavuzu malesef yanında verilmiyor deneye yanıla öğreniyorsun
bu ilişkiye zaman ver ve tatlı canını üzme derim ve tabi ki bebişini de
2. çocuğuna hamile olan arkadaşlar ilkinde nasıl doğum doğum yaptınız şimdi nasıl tercih ediyorsunuz
EPİDURAL NORMAL DOĞUM YAPAN VARMI[/QUOT. Ben yaptim ilk dogumda epidural falan ne gerek var diyodum dr sordu yok dedim ven dayanirim dedim yaklasik 3 saat normal sancilari cektim sonra dayanamadim igne yaptirdim igneden sonra hic bisi hissetmiyorsun gule gule dogurdum yani:)) bunda pek niyetim yok epidurala falan.size tavsiyem sezaryan dusuneceginize igne ile normal dogum yapin.ertesi gun ayaktasiniz))
2. çocuğuna hamile olan arkadaşlar ilkinde nasıl doğum doğum yaptınız şimdi nasıl tercih ediyorsunuz
EPİDURAL NORMAL DOĞUM YAPAN VARMI[/QUOT. Ben yaptim ilk dogumda epidural falan ne gerek var diyodum dr sordu yok dedim ven dayanirim dedim yaklasik 3 saat normal sancilari cektim sonra dayanamadim igne yaptirdim igneden sonra hic bisi hissetmiyorsun gule gule dogurdum yani:)) bunda pek niyetim yok epidurala falan.size tavsiyem sezaryan dusuneceginize igne ile normal dogum yapin.ertesi gun ayaktasiniz))
canım sağol sezeryan hiç düşünmedim ilk doğumum normal 2.yi epidural normalmi yapsam diyorum ama bilmiyorum
Muhammed Kaya: DOĞMADAN ÖNCE BEBEĞİN RABB'İYLE KONUŞMASI. - YouTube seyretmelisiniz güzel hamişler
Günaydın. Ben şuan sadece zeytinyağı kullanıyorum. Lierac tavsiye ediliyor fakat çok pahalı. Ben geliş fiyatına aldığım halde pahalı yani o yüzden almayı düşünmüyorum. Bir de kullanabileceğiniz Basiscreme var çok eski bir kremdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?