2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

????????????kızlar bilgisi olan varsa yardım edin lütfen sabahtan beri karın ağrısı vardı çok çok afedersiniz ishal oldum sabahtan beri bişey yiyemedim daha az önce bişeyler atıştırdım ama hala geçmedi karın ağrım devam ediyo sanırım ishal de edicek kaçıncıya lavaboya gittim bilmiyorum bunun bi sakıncası varmı netten az baktım kafam karıştı çok zararı olur diyen var olmaz diyen var 3 gün geçmezse doktora git diyen var ?????????????????????????????????

merhaba kızlar benımde bugun tam 5 hafta oluyor.dun meyve alayım dıye markete gıtmıstım geldıgımde cok agrım oldu ve kahverengı lekelenme geldı cok korktum.dunden berı yatıyorum hıc kalkmamaya calısıyorum.su an cok cok acık sutlu kahverengı gıbı akıntım var.sızde bırsey olurmu doktora gıtsemmı?

Canım doktoruna bir telefon acsan sana en doğru şeyi o söyler . Çok zararsız bir durumda olabilir enfeksiyonel bir ishal de olabilir o zaman tedavi olman antibiyotik alman gerekir. Bak hamilesin basit bir seyde olsa kafan rahat etsin doktoruna önce telefon ac sonradan onun talimatına üy. Gecmis olsun.

çok sağol tatlım aradım doktorumu sekreteri aracılık etti önce kullandığı ilaçları bıraksın bol su içsin demiş geçmezse gelsin demiş bide ateşi 38 ve ğstğ olursa mutlaka haberim olsun demiş durum bu inşallah hemen atlatabileceğim zararsız geçici bir durumdur bebeğim için endişeleniyorum

mrb kızlar dün dr.a gittim bebeğin kalp atımı yok kese çok bozuk çıkıntılar var, kürtaj olup patolajiye göndermemiz gerekir falan bir sürü şey söyledi moralim alt üst oldu.Zaten kanamam da devam ediyordu.

Ordan başka bi dr.a daha gittik herşey norlmal dedi kalp atşıınıda duydum :) usgye göre 6+3 günlüğüz 5 mm de bebişimiz :)

Ama hala ciddi düşük tehlikemiz var dua edin neolur.

mrb kizlar , bende acaip bel agrisi var Allah im kolaylik versin hepimize yediklerimden de hic zevk almiyorum parfum kokulari hele igrenc geliyor :))) bel agrim geceden beri var agriyor bazi yerlerde dusuk belirtisi yaziyor Allahim korusun

ya ilk gittiğiniz doktora uyup aldırsaydınız iyiki de başka doktora gitmişsiniz hiç güven kalmadı bu doktorlara da ne kadar basit görüyolar herşeyi
Allah şifa versin Allah istedikten sonra tutunur bebek merak etme

mrb kizlar , bende acaip bel agrisi var Allah im kolaylik versin hepimize yediklerimden de hic zevk almiyorum parfum kokulari hele igrenc geliyor :))) bel agrim geceden beri var agriyor bazi yerlerde dusuk belirtisi yaziyor Allahim korusun

bu internet değilmi zaten bizi evham yaptıran benim doktorum dediki çok fazla karıştırma interneti doğru bilgide var yanlış bilgide doğru hakkaten

Amin canım saol. Aynen öyle birde hastane A sınıfıyız diye geçiniyor.

te allam ya ne doktorlar var...bizler zaten hassas bir dönemdeyiz nasıl bilgi eksikliğile karşımıza gelirler??? şimdiye ona uysan aldıracaktın....ne güzel sağlıklıymış bebişin...

dualarım seninle güzelim Allahım korusun seni ve bebişini,sağlıklı sıhhatli noksansız,kusursuz kurtarsın ikinizi de....iyice yat dinlen,dolaşma...

bnm annemin 9 ay boyunca lekelenmesi lmuştu hatta 4.ayda bildiğin baya kan gelmişti kardeşim 4.270 kg doğdu,üzülme yani...

yok güzelim üzülme yat dinlen geçer...sakın kafana takma..iyi şeyler düşün internette araştırma da yapma...kalbin neye yoğunlaşırsa o oluyor....ferah tut kalbini..ben öyle yapıyorum artık...

okuldayım bu arada kar nası yağıyor burda aa tatil yapmıyorlar öğrencilere yazık yaaa...artık başka bir gözle bakıyorum öğrencilerime her ne kadar kazık kadar olsalarda:)

Canmbence git doktora bağırsaklara parazit yerleşiyor bazen basıma geldi ilerlemeden git hamile olduğundan ona gore serum verir bosuna sancı çekme

evet ona inansaydık bugün bebişimi alacaklardı.

Duaların için çok teşekkür ederim cnm bilmukabele :) Maşallah kardeşinede, bizde sağlıkla kucağımıza alışırız inş.

merhaba..ben de 7+2 deyim...insanların anlattıkları belirtiler yok bende de...hafif mide şişkinliği ve gece artan adet sancısı benzeri kasılmalar var o kadar...herkesin bünyesi farklı...üstelik ben tüp bebek hamilesiyim...bi dolu da ilacım var...progestan için öyle şeyler yazmışlar ki binde biri bile bende olmadı...yani burada yazılanlara takılmayın...fikir edinin sadece..

öncelikle karlı istanbul gününden iyi akşamlar herkeseebugün geç geldimya konuşasım çok sabah negüzell karla uyandım eşim saolsun hep dinlendirtti beni.şimdide yemek yapıyo ben net başındayım(yerim onu yaaa)neyse kızlar bikaçgundur sinirliyim aslında durun hemen onu anlatayım.benım 1 haftadır başım çok dönüyor ve çok halsizim biranda düşüveriyorum elimde ne var ne yok onemlı deıl.neyse eşime soruyorlar napıyo dıe(kendi tarafı) istirahat ediyo başı çok dönüyo dıyor söledikleri lafa bak daha çok erkenmiş olmamalıymış.eşimde diyor dr normal olmadıgını soyluyor dıyor yınede inatla "yok yok erken daha "diyorlar.ne destek var ne bişey bari susunda rahat bi gebelik yaşayım dimi ama belkide kızılacak bişey yok ben hassas oldugum için kızıyorum.neyse geçmişi okudum kızlar bi cvp yazayım sizi seviyorum

kuzummmmmm merak etme bende de oldu 3 gun surdu yada 4 gun bol su içtim geçti sonra.korkma canımm

kurban olduklarımmm bize tutunmaya çalışırken biz biranda densizin biri yuzunden hemen kopmayalım yavrumuzdancanım cok iyi yapmışsın yavrunuzu bırakmadınız aynen boyle tek drla kalmamak lazım.

cnm allah korusun bebişini, gözün gibi bak, ben inanıyorum ki çok sağlıklı olucak inşallah.

17 aralık 2012... test yaptım.. 2 aydır görmeyi hayal ettiğim o 2 pembe çizgiyi gördüm...mutlu oldum hemde çok.. ertesi gün kan tahlili yaptırdım.. sonucunu bugün aldım.. 384.38miş.. SAT 15 kasıma göre düşük bir değer olduğunu söyledi doktor..
ağladım.. hemde çok...
yrn kendi doktoruma gidicez.. orda belli olucak sonuç.. bunlar hepimizin yaşadığı endişeler..keseyi görücekmiyiz,kalp atışını duyucakmyız vs...
o değilde canımı en çok acıtan.. aylardır "artık baba olmak istiyorum" diye aklımı çelen,acele eden eşimin, bana, 384,38 değerindeki bebeğimizeve bu hamilelik olayına bu kadar duyarsız olması...
sanki içine bambaşka bir insan girmiş gibi..
bilirsiniz kendimizi halsiz hissediyoruz son günlerde.. dün gecede öyleydim,karın ağrısından 2 büklüm yatarken, "ya sen bu işi iyice abarttın" gibi bi tepki vermesi canımı yaktı.. üzgünüm..çok üzgünüm..
ne oldu sana sevgilim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…