- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #1.041
Canım doktoruna bir telefon acsan sana en doğru şeyi o söyler . Çok zararsız bir durumda olabilir enfeksiyonel bir ishal de olabilir o zaman tedavi olman antibiyotik alman gerekir. Bak hamilesin basit bir seyde olsa kafan rahat etsin doktoruna önce telefon ac sonradan onun talimatına üy. Gecmis olsun.????????????kızlar bilgisi olan varsa yardım edin lütfen sabahtan beri karın ağrısı vardı çok çok afedersiniz ishal oldum sabahtan beri bişey yiyemedim daha az önce bişeyler atıştırdım ama hala geçmedi karın ağrım devam ediyo sanırım ishal de edicek kaçıncıya lavaboya gittim bilmiyorum bunun bi sakıncası varmı netten az baktım kafam karıştı çok zararı olur diyen var olmaz diyen var 3 gün geçmezse doktora git diyen var ?????????????????????????????????
Arkadaslar benim tup bebek ve pozitif simdilik. 11.gunum cok acik pembe damla geldi 14.gun yani dun gece de peceteye kahve rengi kan gibi bisey gelmeye basladi ana gittikce azaldi bu nedircok korkuyorummm[/QUOT
transfer sonrası 14. gununmu?kac degerlerın kac cıktı?bıde doktor progestan ıgne yada jel vermıs olması lazım onları kullanıyormusun.bence doktoru ara sor sana detaylı bılgı verır.
Canım doktoruna bir telefon acsan sana en doğru şeyi o söyler . Çok zararsız bir durumda olabilir enfeksiyonel bir ishal de olabilir o zaman tedavi olman antibiyotik alman gerekir. Bak hamilesin basit bir seyde olsa kafan rahat etsin doktoruna önce telefon ac sonradan onun talimatına üy. Gecmis olsun.
mrb kızlar dün dr.a gittim bebeğin kalp atımı yok kese çok bozuk çıkıntılar var, kürtaj olup patolajiye göndermemiz gerekir falan bir sürü şey söyledi moralim alt üst oldu.Zaten kanamam da devam ediyordu.
Ordan başka bi dr.a daha gittik herşey norlmal dedi kalp atşıınıda duydum :) usgye göre 6+3 günlüğüz 5 mm de bebişimiz :)
Ama hala ciddi düşük tehlikemiz var dua edin neolur.
mrb kizlar , bende acaip bel agrisi var Allah im kolaylik versin hepimize yediklerimden de hic zevk almiyorum parfum kokulari hele igrenc geliyor :))) bel agrim geceden beri var agriyor bazi yerlerde dusuk belirtisi yaziyor Allahim korusun
ya ilk gittiğiniz doktora uyup aldırsaydınız iyiki de başka doktora gitmişsiniz hiç güven kalmadı bu doktorlara da ne kadar basit görüyolar herşeyi
Allah şifa versin Allah istedikten sonra tutunur bebek merak etme
mrb kızlar dün dr.a gittim bebeğin kalp atımı yok kese çok bozuk çıkıntılar var, kürtaj olup patolajiye göndermemiz gerekir falan bir sürü şey söyledi moralim alt üst oldu.Zaten kanamam da devam ediyordu.
Ordan başka bi dr.a daha gittik herşey norlmal dedi kalp atşıınıda duydum :) usgye göre 6+3 günlüğüz 5 mm de bebişimiz :)
merhaba kızlar benımde bugun tam 5 hafta oluyor.dun meyve alayım dıye markete gıtmıstım geldıgımde cok agrım oldu ve kahverengı lekelenme geldı cok korktum.dunden berı yatıyorum hıc kalkmamaya calısıyorum.su an cok cok acık sutlu kahverengı gıbı akıntım var.sızde bırsey olurmu doktora gıtsemmı?
????????????kızlar bilgisi olan varsa yardım edin lütfen sabahtan beri karın ağrısı vardı çok çok afedersiniz ishal oldum sabahtan beri bişey yiyemedim daha az önce bişeyler atıştırdım ama hala geçmedi karın ağrım devam ediyo sanırım ishal de edicek kaçıncıya lavaboya gittim bilmiyorum bunun bi sakıncası varmı netten az baktım kafam karıştı çok zararı olur diyen var olmaz diyen var 3 gün geçmezse doktora git diyen var ?????????????????????????????????
te allam ya ne doktorlar var...bizler zaten hassas bir dönemdeyiz nasıl bilgi eksikliğile karşımıza gelirler??? şimdiye ona uysan aldıracaktın....ne güzel sağlıklıymış bebişin...
dualarım seninle güzelim Allahım korusun seni ve bebişini,sağlıklı sıhhatli noksansız,kusursuz kurtarsın ikinizi de....iyice yat dinlen,dolaşma...
bnm annemin 9 ay boyunca lekelenmesi lmuştu hatta 4.ayda bildiğin baya kan gelmişti kardeşim 4.270 kg doğdu,üzülme yani...
kızlar tahmini 5 haftalık hamişim ama neden midem bulanmıyor yada uykum yok sadece belimde oda ayakta kalırsam agrı gögüste agrı ama o da çok az kasık agrımda vardı ama oda çokk azaldı neden böyle tamam mide bulantısı b.iraz daha geç oluyor ama neden agrılarım azaldı tedirgin oldum sanki daha çok belirti olusa daha bebişin iyi olduğundan yada varlıgından emin olacagım gibi hissediyorum
kuzummmmmm merak etme bende de oldu 3 gun surdu yada 4 gun bol su içtim geçti sonra.korkma canımm????????????kızlar bilgisi olan varsa yardım edin lütfen sabahtan beri karın ağrısı vardı çok çok afedersiniz ishal oldum sabahtan beri bişey yiyemedim daha az önce bişeyler atıştırdım ama hala geçmedi karın ağrım devam ediyo sanırım ishal de edicek kaçıncıya lavaboya gittim bilmiyorum bunun bi sakıncası varmı netten az baktım kafam karıştı çok zararı olur diyen var olmaz diyen var 3 gün geçmezse doktora git diyen var ?????????????????????????????????
Arkadaslar benim tup bebek ve pozitif simdilik. 11.gunum cok acik pembe damla geldi 14.gun yani dun gece de peceteye kahve rengi kan gibi bisey gelmeye basladi ana gittikce azaldi bu nedircok korkuyorummm[/QUOT
transfer sonrası 14. gununmu?kac degerlerın kac cıktı?bıde doktor progestan ıgne yada jel vermıs olması lazım onları kullanıyormusun.bence doktoru ara sor sana detaylı bılgı verır.
Evet transfer sonrasi 14. Gunum. 13. Bun beta 363 12.gun beta:197 cikmisti. Vajinal progestan kullaniyorum coraspitini kes dedi dr um
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?