- 2 Ocak 2013
- 2.262
- 6
- 88
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #10.601
Bütün kızlar toplandık toplandık toplandık
Sorduk neden yıprandık yıprandık yıprandık
Biz onlardan hoşlandık hoşlandık hoşlandık
Şimdi niye zorlandık zorlandık zorlandık
GÜNAYDIN KIZLAAAARGÜNAYDIN BEBİŞLEEER
Günaydın kızlar,
Philips avent buharli pisirici ters cevirince dograyici, ben kullandım ek gıdaya ilk geçtiğimde en büyük yardimcimdi, sebze çorbaları ve meyve purelerini hep onda yaptım. Cok pratik ve kullanisli. Kizim hiç biberon ve emzik kullanmadı ama ben daha dogmadan emziklerini be biberonlarını almıştım avent ti.
Günaydınn neşelii hatunnn
Ben de daha selamlaşırken "ayyy ne kadar kilo almışsın" diyenlere uyuz oluyorum sanki keyfimden aldım .. Çok dikkat etmeme rağmen 4 kilo aldım gebeliğinden başından beri ve göze çarpıyor ...
Günaydın canım, Allahım neşemizi bozmasın inşallah hepimizin
aynen yaaa illet oluyorumm bölee boş konuşan insanlara sizene yaaa işyerinde çok çekiyorumm ben bu muhabbetlerden...ben hiç öle demezdim insanlara demem de zaten ruhsal durumumuz hassass bide bunlarr konuşuyo.eşime kıyamam hep moral veriyor bana bi o destek bana zaten şu an ...
günaydın annecikler...
kızlar ağrılarımdan bahsetmiştim size daha önce bacak bel ağrılarımdan... acaba dedim kalsiyuma çok dikkat etmiyorum ondan mı dedim kendi kandime ondan 2 gündür çok dikkat ettim sütüme yoğurduma... mucize gibi azaldı ağrılarımağrısı olan arkadaşlar da deneyebilir...
bende cok sverım cnm alıp yıyorumda bır sorun olucagını sanmam ılk hamılelgımdede yedım normaldede cok severek yerım butun peynır cesıtlerını
guınaydın herkeseee
ben işyerimde tek bayanım, benden başka 9 erkek var, kimse kilomla, göbeğimle (kilo almadım ama göbeğim büyüdü biraz) ilgili konuşmuyor, herkes çok kibar
aminn canım aminn.. Hadi halayaaaSabah sabah harika bir enerji tüü maşallahhh sana
12+4 deyken doktor yüzde 80 kız dedi. acaba o da mı kalçamdan bildi :)
Çokk sağolun kızlar doktora sordum ilaç almadıgım bi saatte gunde sadece 2 tane yiyebilirmisim o da grip olduğum içinmiş. :2:
ben işyerimde tek bayanım, benden başka 9 erkek var, kimse kilomla, göbeğimle (kilo almadım ama göbeğim büyüdü biraz) ilgili konuşmuyor, herkes çok kibar
insanların böyle yorumlarına da sinir olmamak elde değil:):):)
herkes herşey hakkında kafasına göre yorum yapıyor,
ya belki çok hassasız bozuluyoruz böyle yorumlara,
örneğin karnına bkıp yok erkek olacak bilmem ne belki ben kız istiyorum demi,
ben hiç insanlar hamileyken böyle yorumlar yapmazdım, gönlüne göre olsun, çok şirin bir hamile olmuşsun falan derdim,
sonra kiloları hakkında da yorum yapmazdım, önemli olan bebeğin sağlığı sonra veririsin merak etme falan derdim,
geçenlerde bana da arkadaşım sen eski halinden de daha zayıfsın bebek nerde hani diye moralimi bozdu.
AHAHA güldürdün beni
kivi ye tatlım bence greyfurttan daha faydalı ve güzel
beyazcekirge.......bn olsam parca parca alirdm.bornoz takimi ayri olarak satilanlar daha guzel. ki bornozu bir iki yasinda anca giyebiliyrlar.
bnm bebek sampuanm bioderma abc. bir litre almistm daha yarisi bile bitmedi ki kizim onbes aylik nerdeyseee.baya bereketli ve de kaliteli.
mustela nin da urunleri guzel.
pisik kremi olmazsa olmaz. en etkileyici sudocrem. biraz pahali ama ck etkili.
ates olcer mutlaka alin. ozellikle alindan yada kulaktan olcenler daha pratik.
ben iki yilda bir tayin olan biri oldgm icn park yatak aldm.ama kalici bir evim olsa idi kesinlikle buyuyen besik ve oda takimi alirdmm.
odasini sonradan ayrmak isteyenlerde bebek telsizi alabilirler.
mathercare in bakim urunlerini sakin almayn. paraben icerikli cunku. bn bizzat okudum.aklima gelenler bunlar. umarm faydali olmustur.
ayrica bebek arabasi ve ana kucagi graco marka. travel sistem arabamiz. coooookkk rahattttt. kesinlikle tavsye ederm.araba koltugumuz maxi cosi tobi. kesinlikle tavsye ederm.aklinizda bulunsun sonraki zamanlarda bunlari almk zorunda olacaksnzzz
Bazı insanların en sevdiği şey moral bozmak sanırım. Hamile insan zaten gergin ve duygusal oluyor yorumlarınızı kendinize saklayın dimi yani?
Amaaan ben hiç takmıyorum zaten popomla ilgili söylenenlere alışığım bende doğuştan latin geni var kalçalarım ondan böyle diyorum :)
Kalça büyürse kız olur diye ilk kez duydum şuan büyümesine razıyım kızım olsun yihuuu
kalçamda büyüdü göbeğimde büyüdü ama oğluşum oluyor.
çok biliyorla bir bakışta cinsiyetinin ne olacağını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?