2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay evet bahsettiğim ürün o. Memnunsan ben de alıcam çok teşekkürler canım tecrübeni paylaştığın için

gunaydınn kızlar gecmısı okumadımm henuzz haberler nası bılmıyorum bebıslerı sızı opuyorum guzel bı gun olsun ıns

Ben de daha selamlaşırken "ayyy ne kadar kilo almışsın" diyenlere uyuz oluyorum sanki keyfimden aldım .. Çok dikkat etmeme rağmen 4 kilo aldım gebeliğinden başından beri ve göze çarpıyor ...

aynen yaaa illet oluyorumm bölee boş konuşan insanlara sizene yaaa işyerinde çok çekiyorumm ben bu muhabbetlerden...ben hiç öle demezdim insanlara demem de zaten ruhsal durumumuz hassass bide bunlarr konuşuyo.eşime kıyamam hep moral veriyor bana bi o destek bana zaten şu an ...

ben işyerimde tek bayanım, benden başka 9 erkek var, kimse kilomla, göbeğimle (kilo almadım ama göbeğim büyüdü biraz) ilgili konuşmuyor, herkes çok kibar

bende de var. öyle ki kendimi kocakarı gibi hissetmeye başladım. akşam ben de kemiklerimin zayıf olduğunu düşünmüştüm. mantıklı geldi söylediğin..

bende cok sverım cnm alıp yıyorumda bır sorun olucagını sanmam ılk hamılelgımdede yedım normaldede cok severek yerım butun peynır cesıtlerını

guınaydın herkeseee

canım küflü peynir dedğin eski kaşar mı? eğer öyleyse o çok faydalı boll kalsiyum deposuymuş.üstünü kesip yersin

ben işyerimde tek bayanım, benden başka 9 erkek var, kimse kilomla, göbeğimle (kilo almadım ama göbeğim büyüdü biraz) ilgili konuşmuyor, herkes çok kibar

çok şanslısın ben 2000 kişinin olduğu bi yerde çalışıyorum maleseff daha dur alışş bu muhabbetlere daha bunun doğurduktan sonrası var diolarr :))

Bazı insanların en sevdiği şey moral bozmak sanırım. Hamile insan zaten gergin ve duygusal oluyor yorumlarınızı kendinize saklayın dimi yani?
Amaaan ben hiç takmıyorum zaten popomla ilgili söylenenlere alışığım bende doğuştan latin geni var kalçalarım ondan böyle diyorum :)
Kalça büyürse kız olur diye ilk kez duydum şuan büyümesine razıyım kızım olsun yihuuu

Asu ,aynen senin gibi benimde bebek arabam graco travel system baston tipi katlanıyor. Oto koltuğum maxi cosi tobi. Oto koltutugumdan memnunum. Bebek arabasida, hafif , kolay katlanıyor, sağlam , yalnız tekerleri kendi ekseni etrafında 360 derece donüyor manevra kabiliyeti icin sonra saga yada sola sapıyor sürerken beni çok yoruyor. Onun icin memnun değilim sendede var mı aynı sorun? Bir bebek arabasi daha alıcam bu sefer almadan once iyice surucem.

Son düzenleme:
Ben de şeytanın bacağını kırıp akşam işten eve dönerken 1 kilo balık aldım karadeniz hamsisi alayım dedim,balıkçı 15 gündür hamsi bulunmuyor dedi,doğru mu bilemiyorum.Ben de iri iri karadeniz istavriti vardı ve çok tazeydi,ondan aldım.Eve geldim,eşimle terbiyeledik,pişirdik.Yanına da salata yaptık bol yeşillikli... Hamile oldum olalı ilk defa bir balık yemeği bana güzel geldi. Kızlar bu akşam hepinizin mönüsü balık-salata olsun inşallah(Amin)

kalçamda büyüdü göbeğimde büyüdü ama oğluşum oluyor.
çok biliyorla bir bakışta cinsiyetinin ne olacağını

kalçamda büyüdü göbeğimde büyüdü ama oğluşum oluyor.
çok biliyorla bir bakışta cinsiyetinin ne olacağını

Ben ona inanmıyorum.Herkesin bir kilo alma şekli var kimi kalçadan alır,kimi karından,kimi göğsünden,kimi belinden alır.Yani cinsiyetle nasıl bir ilişki kuruluyor anlamıyorum.Hani tüylerin uzaması erkek bebeği olcaklarda daha çabuk olur derler o mantıklı olabilir bebeğin salgıladı hormonlarla alakalı olabilir ama kilo meselesi bence düzmece

Son düzenleme:

Aaah ah benim işyerimde yönetim, patronlar herkes kadın Normalde şanslı hissederdim kendimi bu konuda ama hamilelikte aman allahım herkesten bir yorum geliyor yanmışım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…