- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #1.061
:))) uzulme sana oyle geliyordur benim icin suan bebisinden daha onemli hiiicc bisey yok kimin ne dedigi ve yaptigi hiicc umurumda degil. Sende umursama17 aralık 2012... test yaptım.. 2 aydır görmeyi hayal ettiğim o 2 pembe çizgiyi gördüm...mutlu oldum hemde çok.. ertesi gün kan tahlili yaptırdım.. sonucunu bugün aldım.. 384.38miş.. SAT 15 kasıma göre düşük bir değer olduğunu söyledi doktor..
ağladım.. hemde çok...
yrn kendi doktoruma gidicez.. orda belli olucak sonuç.. bunlar hepimizin yaşadığı endişeler..keseyi görücekmiyiz,kalp atışını duyucakmyız vs...
o değilde canımı en çok acıtan.. aylardır "artık baba olmak istiyorum" diye aklımı çelen,acele eden eşimin, bana, 384,38 değerindeki bebeğimizeve bu hamilelik olayına bu kadar duyarsız olması...
sanki içine bambaşka bir insan girmiş gibi..
bilirsiniz kendimizi halsiz hissediyoruz son günlerde.. dün gecede öyleydim,karın ağrısından 2 büklüm yatarken, "ya sen bu işi iyice abarttın" gibi bi tepki vermesi canımı yaktı.. üzgünüm..çok üzgünüm..
ne oldu sana sevgilim...
17 aralık 2012... test yaptım.. 2 aydır görmeyi hayal ettiğim o 2 pembe çizgiyi gördüm...mutlu oldum hemde çok.. ertesi gün kan tahlili yaptırdım.. sonucunu bugün aldım.. 384.38miş.. SAT 15 kasıma göre düşük bir değer olduğunu söyledi doktor..
ağladım.. hemde çok...
yrn kendi doktoruma gidicez.. orda belli olucak sonuç.. bunlar hepimizin yaşadığı endişeler..keseyi görücekmiyiz,kalp atışını duyucakmyız vs...
o değilde canımı en çok acıtan.. aylardır "artık baba olmak istiyorum" diye aklımı çelen,acele eden eşimin, bana, 384,38 değerindeki bebeğimizeve bu hamilelik olayına bu kadar duyarsız olması...
bilirsiniz kendimizi halsiz hissediyoruz son günlerde.. dün gecede öyleydim,karın ağrısından 2 büklüm yatarken, "ya sen bu işi iyice abarttın" gibi bi tepki vermesi canımı yaktı.. üzgünüm..çok üzgünüm..
ne oldu sana sevgilim...
17 aralık 2012... test yaptım.. 2 aydır görmeyi hayal ettiğim o 2 pembe çizgiyi gördüm...mutlu oldum hemde çok.. ertesi gün kan tahlili yaptırdım.. sonucunu bugün aldım.. 384.38miş.. SAT 15 kasıma göre düşük bir değer olduğunu söyledi doktor..
ağladım.. hemde çok...
ne oldu sana sevgilim...
????????????kızlar bilgisi olan varsa yardım edin lütfen sabahtan beri karın ağrısı vardı çok çok afedersiniz ishal oldum sabahtan beri bişey yiyemedim daha az önce bişeyler atıştırdım ama hala geçmedi karın ağrım devam ediyo sanırım ishal de edicek kaçıncıya lavaboya gittim bilmiyorum bunun bi sakıncası varmı netten az baktım kafam karıştı çok zararı olur diyen var olmaz diyen var 3 gün geçmezse doktora git diyen var ?????????????????????????????????
merhaba kızlar benımde bugun tam 5 hafta oluyor.dun meyve alayım dıye markete gıtmıstım geldıgımde cok agrım oldu ve kahverengı lekelenme geldı cok korktum.dunden berı yatıyorum hıc kalkmamaya calısıyorum.su an cok cok acık sutlu kahverengı gıbı akıntım var.sızde bırsey olurmu doktora gıtsemmı?
mrb kızlar dün dr.a gittim bebeğin kalp atımı yok kese çok bozuk çıkıntılar var, kürtaj olup patolajiye göndermemiz gerekir falan bir sürü şey söyledi moralim alt üst oldu.Zaten kanamam da devam ediyordu.
Ordan başka bi dr.a daha gittik herşey norlmal dedi kalp atşıınıda duydum :) usgye göre 6+3 günlüğüz 5 mm de bebişimiz :)
Ama hala ciddi düşük tehlikemiz var dua edin neolur.
ağladım.. hemde çok...
ne oldu sana sevgilim...
Evet transfer sonrasi 14. Gunum. 13. Bun beta 363 12.gun beta:197 cikmisti. Vajinal progestan kullaniyorum coraspitini kes dedi dr um
canım ne guzel degerlerın ıyı cıkmıs.progestanı duzenlı kullanman onemlı hep aynı saatte kullan.merak etme hersey yolunda ınsallah....
ağladım.. hemde çok...
ne oldu sana sevgilim...
Arkadaslar benim tup bebek ve pozitif simdilik. 11.gunum cok acik pembe damla geldi 14.gun yani dun gece de peceteye kahve rengi kan gibi bisey gelmeye basladi ana gittikce azaldi bu nedircok korkuyorummm
anne Adayımız Tutimicize
Yaş 29
Şehir Çanakkale
Sat 19 Kasım 2012
Beklenen doğum Tarihi 26 Ağustos 2013
Cinsiyetimiz Sağliklı olsun
te allam ya ne doktorlar var...bizler zaten hassas bir dönemdeyiz nasıl bilgi eksikliğile karşımıza gelirler??? şimdiye ona uysan aldıracaktın....ne güzel sağlıklıymış bebişin...
dualarım seninle güzelim Allahım korusun seni ve bebişini,sağlıklı sıhhatli noksansız,kusursuz kurtarsın ikinizi de....iyice yat dinlen,dolaşma...
bnm annemin 9 ay boyunca lekelenmesi lmuştu hatta 4.ayda bildiğin baya kan gelmişti kardeşim 4.270 kg doğdu,üzülme yani...
doktorların bazıları acımasızca gerçeği söyler gibi birde yanlış bilgi verip insanı en hassas döneminde böyle yüreğinden vuruyor acaba ne geçiyor ellerine aynen benim annem kadın hastalıklarından sürekli doktora gidiyordu bir süayan rü de ilaç kullandı 4 aylık olmuş bebeği bile anlayamayan doktorlar üstüne birde çok riskli ilaçlar kullandın kesin zeka özürlü olacak demişlerdi ama annem hiç takmadı bile her zaman ALLAH a güvendi 4 kg 100 gr doğdu ve bırakın zeka özürünü herkesten zeki şu an 10 yaşında 4. sınıfta ve sınıfın da birincisi şimdi o doktorlar görsün bakalım her doktora da güvenmeyelim
kızalr bend 1 aylık hamıleyım ve agustosta gelcek bebeğim ınş ılk hamılliğim çok heycanlıyım :))
vay be maşallah kardeşine:) maalesef Allaha güvensekte insanız tıbbi olarak da herşeyin yolunda olduğunu duymak istiyoruz tam tevekkül etmek mümkün olmuyor
ama nerde sorunlu gebelik yaşayan kadın hikayesi dinlesem yani bir sürü ilaçlar kullanan ya da düşen kanamalı gebelik geçiren vs... hepside sağlıklı sıhhatli toraman çocuklar doğuruyorlar:)
inşallah bizler hem sorunsuz hamilelik geçiririz hem de sağlıklı sıhhatli toraman çocuklar dünyaya getiririz...tabi bizlerde sağ sağlim fişek gibi çıkarız inş doğumdan:)
haydi kıslar normal doğuma fırtlatalım gitisin:)
Offff şu sigara yokmu rüyalarımda içmeye başladım resmen:))) bende günde 1 paket içerken öğrendiğim an bıraktım ama bazen çok zorluyortiksineceğim anı iple çekiyorum...
Benim hala kasık ağrısı , şişlik ve göğüslerde hassasiyet dışında farklı bir durumum yok.mide bulantısı,baş dönmesi, aşerme filan yok. Cumartesi günü dr 1-2 hafta sonra mide bulantısı başlayabilir yada hiç olmayabilir dedi.
Bakalım beklemedeyiz..
ya sorma ah sigara ahh...eşimle çaylarımızı doldururduk ve karşılıklı sigara içerdik ne özledim yaa ben süt içecek insanmıydım ne hallere düştüm:)
bu arada şuan ben de seninle aynı durumdayım sadece göğüslerimde şişlik ve hassasiyet var o kadar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?