2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

:))) uzulme sana oyle geliyordur benim icin suan bebisinden daha onemli hiiicc bisey yok kimin ne dedigi ve yaptigi hiicc umurumda degil. Sende umursama

çooook haklısın insan biraz nazlanmak istiyo ilgi istiyo ben de dün anlasın diye o bana bişey sormadan
ben iyiyim midem bulanmıyo canım bişey çekmiyo karnım ağrımıyo sen merak etme dedim:26: tepki yok
bu gebeliği kadınlar değil de erkekler yaşasaydı onların yaptıkları kaprisleri nazları düşünemiyorum bile bi grip oluyolar dünyaları yıkılıyo

Son düzenleme:

canım biz zaten çok duygusalız, ama erkek kimyası farklı. o şimdi canım noldu falan dese ve biraz daha duygusala bağlasa senin daha çok kendini bırakacağını düşünüyor. ve senin de umursamaman için bu konuyu unutmaya çalışıyor. kızma ona herşey geçicek bak da gör.

Canim bol bol su ic 3 gunu gecerse tehlikrki olabilir doktora gorunursun
Gecmis olsun

Kahberengi akkintinin zarari yok diye biliyorym canim. yinede aklina cok takiliesa doktorunla gorus

Nadil doktorlar var anlamiyorum. o. doktorun sozuyle simdi aldirmis olacaktin cok yazik.
sen gonlunu ferah tit canim allah. meleklerimizi bize bagidlasin

Canim bu erkekleri anlamak zor. bazilar birde hic duygularini belli edemiyor iyice fena oluyi. benim esimde boyle pek ilgili degil hibiydi oglumda cok kizmisrim.. bana dedi ki. sen benim neler hissettigimi nerden biliyorsun bunu ifade edememek benim. sucum mu?
Birde bizker cok daha fazla anlam yukluyoruz herseye onlara kiyasla o zamanda boyle seyler yasanabiliyor

meraba arkadaslar..bende agustos annesi olcam inş :) 6+4 haftalık hamileyim..bulantılar var vee çok halsiz hissediyorum kendimi

bosver kafana takma.bızde bu bebegı cok uzun zamandır ıstıyoruz ama ogrendıgınde verdıgı tepkı sadece hayırlısı olsun demektı.onlarda endıselenıyorlar bence bıze bellı etmemeye calısıyorlar benımkıde tuhaf davranıyor.bence suan onlarda kararsızlık ıcınde hele bır bebegın kalbını duyalım saglıklı oldugunu ogrenelım bak o zaman nasıl bellı edıcekler mutluluklarını....

çok ama çok üzgünüm arkadaşlar,gözyaşlarıma engel olamıyorum şuanda,az önce doktora gittik,6+3 teyiz ve kalp atışlarını duyamadı,ultrasonu 3 boyutlu ve renkli,büyük ihtimak boş gebelik dedi...çok canım yanıyor size anlatamam,çok umutlanmıştım...salı günü tekrar gel dedi,kesin belli olur dedi,alttan bakmadı,kese iyi tutunmuş ,şekli iyi dedi ama kalp atışı yok işte....Lütfen dua edin dualarınıza çok ihtiyacımız var...

İyi Akşamlar Arkadaşlar. Bende hamileyim. Bir kaç gündür tahmin ediyordum birşeyler olduğunu. Bugün idrar testi yaptım Pozitif çıktı. SAT ım 19. Kasım
Muhtemel Doğum Tarihi 26 Ağustos. 3. BEbeğim olacak bu inşallah, 2 kızım var büyük kızım 6 yaşında Kasım 2006 doğumlu küçük ise 16 Aylık Ağustos 2011 doğumlu.
3. Gebelik olmasına rağmen ayaklarımız yerden kesildi sanki, eşimle bütün gün birbirimize bakıp güldük, çocuklar gibi :) Çok mutluyuz, inşallah Rabbim tamaına erdirir.
Henüz doktordan randevu almadık. Buraya 4 ay önce taşındık, hangi doktor iyidir araştırmam gerek.

Aranızda olmaktan çok Mutluyum. Hep birlikte Ağustosu mükkemel Hamilelikler yaşayarak karşılama dileyi ile.

Önceki 2 Hamileliğimdede herhangi bir sorun yaşamadık. Umarım bundada öyle olur. Şimdilik Bulantı falan yok. Hafif baş dönmesi var o kadar. Bide geçenlerde canım kabak dolması istedi (normalde çok sevmem) eşim hemen var sende bişeyler dedi. :))

Yaklaşık 8 yıllık evliyiz, ilk kızıma çalişmalarım 3. ayında hamile kaldım. ikinciyi kızım 2 yaşındayken istedik ama olmadı 2 yılı geçkin bir süre çalışmalardan sonra, Klomen tedavisi ile hamile kaldım. 3üncüyü hemen istedik 2. kızımın doğumundan sonra hiç korunmadık 16 ay sürdü ama bu kez tedavi olmaya gerek kalmadı çok şükür.

Arkadaslar benim tup bebek ve pozitif simdilik. 11.gunum cok acik pembe damla geldi 14.gun yani dun gece de peceteye kahve rengi kan gibi bisey gelmeye basladi ana gittikce azaldi bu nedir cok korkuyorummm

hoşgeldin cnm allah tamamına erdirsin inşallah.kahverengi lekede sorun yok cnm kırmızı olmasında yinede druna danış tabi tüp bebek seniki birde

tutimucize maşallah diyorum sana:)

sen bizim topiğin bayan tecrübesi olacaksın bak çok sorumuz olcak sana mesela ilk soru benden:)

ben 6. haftamdayım ama doktor kalp atışı flan dinletmedi olmaz zaten dedi 8. haftada dinleyebiliriz yoksa şimdi kalp atışı olamaz dedi....

ben de buradakilere bakıyorumda herkes nerdeyse duymuş bir ben kaldım dr'u mu değiştirsem?

doktorların bazıları acımasızca gerçeği söyler gibi birde yanlış bilgi verip insanı en hassas döneminde böyle yüreğinden vuruyor acaba ne geçiyor ellerine aynen benim annem kadın hastalıklarından sürekli doktora gidiyordu bir süayan rü de ilaç kullandı 4 aylık olmuş bebeği bile anlayamayan doktorlar üstüne birde çok riskli ilaçlar kullandın kesin zeka özürlü olacak demişlerdi ama annem hiç takmadı bile her zaman ALLAH a güvendi 4 kg 100 gr doğdu ve bırakın zeka özürünü herkesten zeki şu an 10 yaşında 4. sınıfta ve sınıfın da birincisi şimdi o doktorlar görsün bakalım her doktora da güvenmeyelim

vay be maşallah kardeşine:) maalesef Allaha güvensekte insanız tıbbi olarak da herşeyin yolunda olduğunu duymak istiyoruz tam tevekkül etmek mümkün olmuyor

ama nerde sorunlu gebelik yaşayan kadın hikayesi dinlesem yani bir sürü ilaçlar kullanan ya da düşen kanamalı gebelik geçiren vs... hepside sağlıklı sıhhatli toraman çocuklar doğuruyorlar:)

inşallah bizler hem sorunsuz hamilelik geçiririz hem de sağlıklı sıhhatli toraman çocuklar dünyaya getiririz...tabi bizlerde sağ sağlim fişek gibi çıkarız inş doğumdan:)

haydi kıslar normal doğuma fırtlatalım gitisin:)

:)
herkes bizim kadar şanslı olmayabilir tabi bizimki gerçek mucize gibi 4 aylık olsun hiçbir belirti olmasın AMA iyiki de olmuş benim minnoşum onu çok seviyorum benden baya küçük olsa da :)

benim gibi olanlarda varmış ah o sigara yokmu ya ben sigaraya aş erecem diye korkuyorum nerdeyse içmiyorum ama alışacağım diyede debeleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…