- 2 Ocak 2013
- 988
- 156
- 53
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #10.641
Bu akşam da benim için ye ne olacak sanki
Hatır için çiğ balık bile yenir, pardon o tavuktu dimiiiiiii
O zaman canın birşey istemiyor,canın sıkılıyor
Seni gidi seniiii belki de aşkını özledin[/QUOTE
olabilir libidom artmış da olabilir
ama cidden ağzım sulanıyo böyle turşu görmüş gibiii
günaydın annecikler...
kızlar ağrılarımdan bahsetmiştim size daha önce bacak bel ağrılarımdan... acaba dedim kalsiyuma çok dikkat etmiyorum ondan mı dedim kendi kandime ondan 2 gündür çok dikkat ettim sütüme yoğurduma... mucize gibi azaldı ağrılarımağrısı olan arkadaşlar da deneyebilir...
o bana da çok oluyor poli, bazen daha önce hiç bilmedğim şeyelerin tadını hissediyorum ve canım çok çekiyor,
düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum,
geçenlerde de kuşkonmaz omleti çekti canım,
kuşkonmazı en son 8-10 yaşlarımdayken yemiştim, anneannemin bahçesinden,
anneme söyledim kadın şok oldu, o da nerden çıktı falan dedi,
sonra kıyamadı sen gel baharda çıkar ben sana bulur pişiririm dedi,
hehe 4 gözle baharı bekliyorum.
canım kuskonmaz omletı nası bısıey bılmıyorum ama vla canım cektı :)
bence bu tezlerin hiçbiri doğru değil:):)
sonuçta bebeğin doğumuna hazırlık için cinsiyet ne olursa olsun kalça genişliyor,
hem senin çok erken belli olmuş eğer cinsiyeti gerçekten kızsa seyyah,
normalde aslında erkekse 12.haftada belli olur, kızsa daha geç belli olur derler,
benim hala belli olmadı,
o yüzden bi arakadaşım belli olmadıysa o zaman kızdır dedi, herkes çok bilmişya,
yine erken bir yorum ben erkek hissediyorum.
hahaha buyur burdan yakkk
hahaha buyur burdan yakkk
akşam karnımda pıt diye bir tekme hissettim, çok yavaş bi tekmeydi ama hissettim,
erken değil mi? heyecanlandım baya,
açıklamalarda hep 20.haftada hissedilir diyor,
Bence sen acıktın,ondan ağzın sulanıyorKalk yemeğe git gel canım, öyle devam et,ağzını sulandırıp ortalığı sele verme
Bebiş sinyal veriyor
akşam karnımda pıt diye bir tekme hissettim, çok yavaş bi tekmeydi ama hissettim,
erken değil mi? heyecanlandım baya,
açıklamalarda hep 20.haftada hissedilir diyor,
Turşu muuuu
arada bana da oluyor o canım ama bebeişim mi emin olamıyorum. Oyüzden ümitlenmiyorum..
kızlarrrr balıktır, mantıdır, turşudur ii yemeklerden bahsettinizaşermeyen beni bile kocamın yaptıgı gibi zorla aşertceksiniz heee durun yapmayın ya iş yerindeyim ben yazıktır günahtır
Hani şimdi reklam olmasın diye yazmıyorum.Bir markanın öyle ürünleri var ya domates hapı,biber hapı vs..bir çok çeşidi var.Bizim akıll(!) bir hemşire domates biber yerine 3 öğün ondan içiyordu.1 tablet bilmem kaç kilo domatese eşdeğer diyor:) Belki yumurta hapı da vardır neden olmasın.Yoksa da girişimcilere duyrulurhatır için çiğ tavuk yenir ama balık yenmiyo arkadaşım yaaben çok tiksindim.zaten balık kültürüyle yetişen birisi değilim artık kokusunu duymaya tahammülüm kalmadı. hatta evde balık piştiği zaman sıktığım oda parfümünün bile kokusunu duymak istemiyorum. biz balık hapı aldık artık.bi de yumurtanın hapı olsa fena olmazdı :)
Sen erken diyorsun canım ben şimdiden her akşam elim göbişimde dinliyorum bişey hisseder miyim diyesanki elime ne gerek varsa karnımla hissedemiycekmişim gibi...
nee mantımıııııya bende hiç sağlıklı şeylere aş ermiyorum. dün canım bi mantı istedi bi mantı istedi sormayın. hemen alıp akşama yaptım 4 kişilik mantının yarısını ben yedim. hani malum iki kişiyiz ya biz kızımla :)
Bence sen acıktın,ondan ağzın sulanıyorKalk yemeğe git gel canım, öyle devam et,ağzını sulandırıp ortalığı sele verme
Bebiş sinyal veriyor
12:30 da gideceeeemmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?