2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu akşam da benim için ye ne olacak sanki
Hatır için çiğ balık bile yenir, pardon o tavuktu dimiiiiiii

hatır için çiğ tavuk yenir ama balık yenmiyo arkadaşım yaa ben çok tiksindim.zaten balık kültürüyle yetişen birisi değilim artık kokusunu duymaya tahammülüm kalmadı. hatta evde balık piştiği zaman sıktığım oda parfümünün bile kokusunu duymak istemiyorum. biz balık hapı aldık artık.bi de yumurtanın hapı olsa fena olmazdı :)

akşam karnımda pıt diye bir tekme hissettim, çok yavaş bi tekmeydi ama hissettim,
erken değil mi? heyecanlandım baya,
açıklamalarda hep 20.haftada hissedilir diyor,

kalsiyum ilacı kullanmıyormusun yada hangi ilaçları kullanıyorsnz

canım kuskonmaz omletı nası bısıey bılmıyorum ama vla canım cektı :)

canım bende şaşırdım bebişin nesini gördüde yüzde 80 dedi bilmiyorum. normalde de doktorumuz 16. haftadan önce pek yorum yapmazmış. demekkii benim meleğim iyice açıverdi orasını burasınıda biz farketmedik. yada dediğim gibi baktı göbek yok kalça çok kesin kız dedi :)

hahaha buyur burdan yakkk

ne polııııııı:) sen daha canının ne cektıgını bılmıyon ben bırden adı gecınce canım ıstedı farklı tatlara acık oldum benım oglus yuzunden hıc yemedm seyler yemeye basladım :) sende lıbıdon yukseldıyse soyle kuzum bu donemlerde oluyomus 3 ayı atlattıktan sonra artıomusss :)

akşam karnımda pıt diye bir tekme hissettim, çok yavaş bi tekmeydi ama hissettim,
erken değil mi? heyecanlandım baya,
açıklamalarda hep 20.haftada hissedilir diyor,

Sen erken diyorsun canım ben şimdiden her akşam elim göbişimde dinliyorum bişey hisseder miyim diye sanki elime ne gerek varsa karnımla hissedemiycekmişim gibi...

kızlarrrr balıktır, mantıdır, turşudur ii yemeklerden bahsettiniz aşermeyen beni bile kocamın yaptıgı gibi zorla aşertceksiniz heee durun yapmayın ya iş yerindeyim ben yazıktır günahtır

Hani şimdi reklam olmasın diye yazmıyorum.Bir markanın öyle ürünleri var ya domates hapı,biber hapı vs..bir çok çeşidi var.Bizim akıll(!) bir hemşire domates biber yerine 3 öğün ondan içiyordu.1 tablet bilmem kaç kilo domatese eşdeğer diyor:) Belki yumurta hapı da vardır neden olmasın.Yoksa da girişimcilere duyrulur

Sen erken diyorsun canım ben şimdiden her akşam elim göbişimde dinliyorum bişey hisseder miyim diye sanki elime ne gerek varsa karnımla hissedemiycekmişim gibi...

bizde hissedelim artık bebişlerimizi çok özlüyorum onu 5 gün oldum görmeyeli randevuma da daha 1 ay var

nee mantımııııı

yiyebilen var yiyemeyen hassaas konular bunlar bide doktora gittiğinizde bebek tam olarak nerde gorunuyo yani benimki karnımın asagısında ama karnım buyuk nasıl bi iş bu yaa sizinde mi öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…