- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #10.621
ben de kurumda çalışıyorum aslında, burda da çok kişi var ama çoğunu tanımıyorum, görmüyorum. kendi servisimde tekim ben, bütün günüm onlarla geçiyor.çok şanslısın ben 2000 kişinin olduğu bi yerde çalışıyorum maleseffdaha dur alışş bu muhabbetlere daha bunun doğurduktan sonrası var diolarr :))
kpss ile her yıl iki kere alıyolar canımÇalıştığın yerde elaman arıyorlar mı acaba canımHemen istifa edip geliyorum
cumartesi evde balık yedim, pazar da gezmeye gittiğim yerde. ben bi süre balık görmek istemiyorumBen de şeytanın bacağını kırıp akşam işten eve dönerken 1 kilo balık aldım karadeniz hamsisi alayım dedim,balıkçı 15 gündür hamsi bulunmuyor dedi,doğru mu bilemiyorum.Ben de iri iri karadeniz istavriti vardı ve çok tazeydi,ondan aldım.Eve geldim,eşimle terbiyeledik,pişirdik.Yanına da salata yaptık bol yeşillikli... Hamile oldum olalı ilk defa bir balık yemeği bana güzel geldi. Kızlar bu akşam hepinizin mönüsü balık-salata olsun inşallah(Amin)
kpss ile her yıl iki kere alıyolar canım
cumartesi evde balık yedim, pazar da gezmeye gittiğim yerde. ben bi süre balık görmek istemiyorum
nNiye gidip gidip geliyorsun, işin yoğun sanırım.Bizi bırakıp gidemiyorsun değil miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii[/
sorma yaa bugün büyük bi toplantı var istanbuldan falan büyük başlarımız geldi yakalanmayım diye cambazlık yapıyorum ekranım kabak gibi ortadaaklım da burdaaa heeee
Bazı insanların en sevdiği şey moral bozmak sanırım. Hamile insan zaten gergin ve duygusal oluyor yorumlarınızı kendinize saklayın dimi yani?
Amaaan ben hiç takmıyorum zaten popomla ilgili söylenenlere alışığım bende doğuştan latin geni var kalçalarım ondan böyle diyorum :)
Kalça büyürse kız olur diye ilk kez duydum şuan büyümesine razıyım kızım olsun yihuuu
Halay bizi açmazhep beraber break dans yapalım bence..Benim enerjimi ancak o alır:118::118:
nNiye gidip gidip geliyorsun, işin yoğun sanırım.Bizi bırakıp gidemiyorsun değil miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii[/
sorma yaa bugün büyük bi toplantı var istanbuldan falan büyük başlarımız geldi yakalanmayım diye cambazlık yapıyorum ekranım kabak gibi ortadaaklım da burdaaa heeee
Belki onların da eşleri falan üyedir,anlarlar o zaman ne yaptığını,anlayış gösterirler sen merak etme
12+4 deyken doktor yüzde 80 kız dedi. acaba o da mı kalçamdan bildi :)
Kızlar ben de pazartesi ve cuma günlerini balık günü ilan ettim her zaman kendim pişiririm bol baharatlı falan... Dün kolaya kaçtım ! konserve yedik ama bir kutuyu bitiremedim. Normalde konserveyi de severim ama yiyemedim.. Zaten konserve de pek iyi değilmiş içinde ağır metaller barındırabiliyor. En iyisi benim pişirdiğimmiş bebeğim benimkini seviyormuş
cumartesi evde balık yedim, pazar da gezmeye gittiğim yerde. ben bi süre balık görmek istemiyorum
menekse anamm kopalım ya break hıp hop allah ne verdıyse kucuk mınnaklarda ıcerde kopsunn sabah sabah:)
ooff canım bişeyler istiyo ama neeeee bilmiyorummmm
ooff canım bişeyler istiyo ama neeeee bilmiyorummmm
bende özele gidiyorum 13. haftadan itibaren kalsiyum ve elevit kullandım. bugün 16 hafat 2 günlüğüm doktora tekrargittim kalsiyum ve elevite ek olarak demir hapı verdi. hamile olan başka arkadaşlarımda var yaklaşık 16 haftalıken demir hapı veriyorlar. için rahat olsun demir hapınıda kullan. devlet teki doktaorlar bazen unutuyolar sanırım.
konserve yeme seyyah, hamilleikte özellikle uyarıyorlar hiç bir ürünün konservesini yemeyin diye,
tabi yine sen bilirsin, sonuçta canın ne isterse onu yemelisin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?