2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok şanslısın ben 2000 kişinin olduğu bi yerde çalışıyorum maleseff daha dur alışş bu muhabbetlere daha bunun doğurduktan sonrası var diolarr :))
ben de kurumda çalışıyorum aslında, burda da çok kişi var ama çoğunu tanımıyorum, görmüyorum. kendi servisimde tekim ben, bütün günüm onlarla geçiyor.

cumartesi evde balık yedim, pazar da gezmeye gittiğim yerde. ben bi süre balık görmek istemiyorum

Kızlar ben de pazartesi ve cuma günlerini balık günü ilan ettim her zaman kendim pişiririm bol baharatlı falan... Dün kolaya kaçtım ! konserve yedik ama bir kutuyu bitiremedim. Normalde konserveyi de severim ama yiyemedim.. Zaten konserve de pek iyi değilmiş içinde ağır metaller barındırabiliyor. En iyisi benim pişirdiğimmiş bebeğim benimkini seviyormuş

boyle dıyenler once kendı popuslarına baksınlar canım ayna yardımıyla:)

12+4 deyken doktor yüzde 80 kız dedi. acaba o da mı kalçamdan bildi :)

bence bu tezlerin hiçbiri doğru değil:):)
sonuçta bebeğin doğumuna hazırlık için cinsiyet ne olursa olsun kalça genişliyor,
hem senin çok erken belli olmuş eğer cinsiyeti gerçekten kızsa seyyah,
normalde aslında erkekse 12.haftada belli olur, kızsa daha geç belli olur derler,
benim hala belli olmadı,
o yüzden bi arakadaşım belli olmadıysa o zaman kızdır dedi, herkes çok bilmişya,
yine erken bir yorum ben erkek hissediyorum.

konserve yeme seyyah, hamilleikte özellikle uyarıyorlar hiç bir ürünün konservesini yemeyin diye,
tabi yine sen bilirsin, sonuçta canın ne isterse onu yemelisin...

cumartesi evde balık yedim, pazar da gezmeye gittiğim yerde. ben bi süre balık görmek istemiyorum

aynen katılıyorum kuzumm bende yenı yedım bı sure gormım..zaten bulantılarn fecı oldugunu bı donem babam zorla yedırdıydı o gece unutamıcam bı gecedır hala severek yıyemıyormm hadı bebıs ıcın bılmem ne dıye dıye kandırıyolar cocuk gıbı

ooff canım bişeyler istiyo ama neeeee bilmiyorummmm

o bana da çok oluyor poli, bazen daha önce hiç bilmedğim şeyelerin tadını hissediyorum ve canım çok çekiyor,
düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum,
geçenlerde de kuşkonmaz omleti çekti canım,
kuşkonmazı en son 8-10 yaşlarımdayken yemiştim, anneannemin bahçesinden,
anneme söyledim kadın şok oldu, o da nerden çıktı falan dedi,
sonra kıyamadı sen gel baharda çıkar ben sana bulur pişiririm dedi,
hehe 4 gözle baharı bekliyorum.

tatlım sinirim bozuldu ya bide hamileyken ilaç kullanmamak gerekiyor mümkün oldugunca cok gerekse kullanmak lazım ama suan ne yapacem bilmiyorm

konserve yeme seyyah, hamilleikte özellikle uyarıyorlar hiç bir ürünün konservesini yemeyin diye,
tabi yine sen bilirsin, sonuçta canın ne isterse onu yemelisin...

Ben normalde hazır konserve almam zaten kendim yaparım. Doktoruma da sordum konserve balık için haftada bir tane yiyebilirsin dedi ben de hiç yemedim düne kadar. Zaten bir daha da yiyebileceğimi sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…