- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #1.081
anne Adayımız Tutimicize
Yaş 29
Şehir Çanakkale
Sat 19 Kasım 2012
Beklenen doğum Tarihi 26 Ağustos 2013
Cinsiyetimiz Sağliklı olsun
çok ama çok üzgünüm arkadaşlar,gözyaşlarıma engel olamıyorum şuanda,az önce doktora gittik,6+3 teyiz ve kalp atışlarını duyamadı,ultrasonu 3 boyutlu ve renkli,büyük ihtimak boş gebelik dedi...çok canım yanıyor size anlatamam,çok umutlanmıştım...salı günü tekrar gel dedi,kesin belli olur dedi,alttan bakmadı,kese iyi tutunmuş ,şekli iyi dedi ama kalp atışı yok işte....Lütfen dua edin dualarınıza çok ihtiyacımız var...
tutimucize maşallah diyorum sana:)
sen bizim topiğin bayan tecrübesi olacaksın bak çok sorumuz olcak sana mesela ilk soru benden:)
ben 6. haftamdayım ama doktor kalp atışı flan dinletmedi olmaz zaten dedi 8. haftada dinleyebiliriz yoksa şimdi kalp atışı olamaz dedi....
ben de buradakilere bakıyorumda herkes nerdeyse duymuş bir ben kaldım dr'u mu değiştirsem?
canım dün aşırı midem bulandı, hemen aklıma leblebi geldi benim de , midedeki asidi emiyor, çok rahatlatıyor. havuç rendesi de mide asitlerini azaltıyor öneririm. kabuğu soyulmuş elma da işe yarıyor. benim mide bulantısı öğleden sonraya kadar sürüyor. akşama doğru azaldığında ancak bişeyler yiyebiliyorum. herkes onu da ye şunu da ye diyor, nasıl yiyim köfteler, siz yemek isimlerini sayınca bile benim mi dem kalkıyor. Canım çalışan bayansan benim gibi işimiz daha da zor, bol bol dinlen, bacaklarının altına yastık koy uzan.
tutimucize maşallah diyorum sana:)
sen bizim topiğin bayan tecrübesi olacaksın bak çok sorumuz olcak sana mesela ilk soru benden:)
ben 6. haftamdayım ama doktor kalp atışı flan dinletmedi olmaz zaten dedi 8. haftada dinleyebiliriz yoksa şimdi kalp atışı olamaz dedi....
ben de buradakilere bakıyorumda herkes nerdeyse duymuş bir ben kaldım dr'u mu değiştirsem?
evet benımde ıstagım 4.haftaya kadar acıktı delı gıbı ekmek kadayıfı yedım durdum..burda bı arkadas yın e sagolsun yemek yerken suyu beraberınde ıcme dedı cok faydasını gordum cıdden bunu aklında bulundurmalısın bence..
kasık agrım yok oldu cok sukur ama gobegımın ustune yatamıyorum hep bır ayak yukarda uyuyorum..bıraz problemlıyım aslında benım bundan yedı ay once ozel doktor yumurtalıkların cok kucuk cocuk sahıbı olman zor demıstı...cocuk dusunmedıgımden uzulmemıstım ne yalan soyleyeyım..yenı evlı oldugum ıcın bıraz da..gecen sene temmuzda abım sehıt dustu kahramanmaras ta..ogunden berı adet gormedım ben ..ıyı bır doktorda bulamadım...
dogum kontrol hapıyla normale dondu ve doner donmez de evlılık yıldonumumde hamıle kaldım kı hıc korunmuyorduk..bıze de surprız oldu..
cok cok ıyı ısını yapan bır doktor bulsam da bende raahatlasam..sonucta sekız aya yakın regl olmadım ardından gebelıgım olustu..
psıkoljık acıdan benı rahatlatacak bır dktr olsa...cunku oyle sacma sapan dr lara rast geldım kı...
evet benımde ıstagım 4.haftaya kadar acıktı delı gıbı ekmek kadayıfı yedım durdum..burda bı arkadas yın e sagolsun yemek yerken suyu beraberınde ıcme dedı cok faydasını gordum cıdden bunu aklında bulundurmalısın bence..
kasık agrım yok oldu cok sukur ama gobegımın ustune yatamıyorum hep bır ayak yukarda uyuyorum..bıraz problemlıyım aslında benım bundan yedı ay once ozel doktor yumurtalıkların cok kucuk cocuk sahıbı olman zor demıstı...cocuk dusunmedıgımden uzulmemıstım ne yalan soyleyeyım..yenı evlı oldugum ıcın bıraz da..gecen sene temmuzda abım sehıt dustu kahramanmaras ta..ogunden berı adet gormedım ben ..ıyı bır doktorda bulamadım...
dogum kontrol hapıyla normale dondu ve doner donmez de evlılık yıldonumumde hamıle kaldım kı hıc korunmuyorduk..bıze de surprız oldu..
cok cok ıyı ısını yapan bır doktor bulsam da bende raahatlasam..sonucta sekız aya yakın regl olmadım ardından gebelıgım olustu..
psıkoljık acıdan benı rahatlatacak bır dktr olsa...cunku oyle sacma sapan dr lara rast geldım kı...
canım başınız sağolsun ya, belki de onca acıdan sonra bu senin hediyendir. biliyomusun ben de göbeğimin üstüne yatıyorum bazen. yan yatıyorum ilk önce, gece uyandığımda bi bakmışım yüzüstü yatmışım. bikaç gündür yan veya düz yatmak için kendimi zorluyorum biraz işe yaradı. ben bi doktor buldum, şehrin en iyisi mi emin değilim ama ilgili, en iyi doktor denen kişiden randevu bile alamıyosun, adam aşırı derecee yoğun, çok sırada bekletiyomuş. ben de bu ilk bulduğumda kalıcam. bu arada midemin bulantısı bugun hafifledi bakalım.
günaydın güzel anne adayları. yarın kalp atışlarını dinlemek için randevum var. ne olur dua edin. rabbim hepimize nasip etsin. rabbim hepimizinkini tamamına erdirsin. AMİNNNNNNNNNNNNNNNN...
günaydıınnn benimde yarın randevumm inşallah duyarız miniklerimiizn kalplerini Allahım
bir de ilk testleri yaptırcam ben inş. sen yaptırdın mı
günaydın güzel anne adayları. yarın kalp atışlarını dinlemek için randevum var. ne olur dua edin. rabbim hepimize nasip etsin. rabbim hepimizinkini tamamına erdirsin. AMİNNNNNNNNNNNNNNNN...
cnm 6.hafta küçük daha inşallah salı günü inşallah gümbür gümbür duyarsın bebişin sesini.
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM GÜZEL DİLEKLERİN İÇİN. YARIN İNŞALLAH HAYIRLI HABERLERLE DÖNECEĞİZ. HİÇ TEST FİLAN YAPTIRMADIM BEBİŞ İÇİN. DOKTORA YARIN ONUDA SORARIM. ÇOK HEYCANLIYIM ÇOK. EN SON KESEYİ GÖRMÜŞTÜM İKİ HAFTA ÖNCE. ÖZLEDİM MİNİĞİMİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?