2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm 6.hafta küçük daha inşallah salı günü inşallah gümbür gümbür duyarsın bebişin sesini.

Çok teşekkür ederim, iltifat olarak kabul ediyorum :)
Canım her Gebelik özeldir, her gebelik farklı gelişir. Kalp atışları bazıların erken duyulur bazıların biraz daha geç. Son adet Tarihine göre 6. haftada olabilirsin ama allahtan başka kimse tam olarak hangi gün Yumurtlama gerçekleştiğini bilemez belki döllenme daha geç olmuş olabilir. Bence kendini hiç üzme. Farkli bir Doktordan 2 bir görüş al.

msj kutum doluymuş msj atan olduysa o nedenle gönderememiştir.kızlar şükür biz 2012 ağustos anneleri kucağımıza aldık meleklerimiz darısı size.soracaklarınız olursa bekleriz.bebek ihtiyaç listesi isteynelere itinayla hazırladığım ihtiyaç listemi yollayabilirim.en işe yarar ve en kaliteli şeylerin olduğu bir liste.çok araştırıp öyle oluşturdum.her sorunuzda yardımcı olurum.olumlu düşünün kızlar.

evet benımde ıstagım 4.haftaya kadar acıktı delı gıbı ekmek kadayıfı yedım durdum..burda bı arkadas yın e sagolsun yemek yerken suyu beraberınde ıcme dedı cok faydasını gordum cıdden bunu aklında bulundurmalısın bence..

kasık agrım yok oldu cok sukur ama gobegımın ustune yatamıyorum hep bır ayak yukarda uyuyorum..bıraz problemlıyım aslında benım bundan yedı ay once ozel doktor yumurtalıkların cok kucuk cocuk sahıbı olman zor demıstı...cocuk dusunmedıgımden uzulmemıstım ne yalan soyleyeyım..yenı evlı oldugum ıcın bıraz da..gecen sene temmuzda abım sehıt dustu kahramanmaras ta..ogunden berı adet gormedım ben ..ıyı bır doktorda bulamadım...
dogum kontrol hapıyla normale dondu ve doner donmez de evlılık yıldonumumde hamıle kaldım kı hıc korunmuyorduk..bıze de surprız oldu..

cok cok ıyı ısını yapan bır doktor bulsam da bende raahatlasam..sonucta sekız aya yakın regl olmadım ardından gebelıgım olustu..

psıkoljık acıdan benı rahatlatacak bır dktr olsa...cunku oyle sacma sapan dr lara rast geldım kı...

hıc uzulme benımde ne kese ne kalp atısı bısı yok..

ve unutmadan yıne burdan bır arkadas saolsun portakalmandalına da azdırıyor mıdeyı..bılmıordum annem kardesıme gebeyken 9 ay bana mandalına suyu sıktırmıstı...o ıctı bı sıkıntısı olmamıstı..

bende dadandım delı gıbı meger benım mıdemı dleı gıbı eden oymus...

soylenen dogru..herkesın gebelıgı farklı oluyormus

merhaba hamişlerr..uyku tutmadı benide..canım limon çekti yarım limonu yedim yuttum resmen..midem de hafif bi bulanı var..inşallah devamı gelmez bulantının...yarın iş var ve ben hala ayaktayım..işten eve gelince erkenden uyuyorum şimdi de uykum kaçtı..bakalım bi duzene sokmak lazım ...iyi geceler iyi uykular size.

canım başınız sağolsun ya, belki de onca acıdan sonra bu senin hediyendir. biliyomusun ben de göbeğimin üstüne yatıyorum bazen. yan yatıyorum ilk önce, gece uyandığımda bi bakmışım yüzüstü yatmışım. bikaç gündür yan veya düz yatmak için kendimi zorluyorum biraz işe yaradı. ben bi doktor buldum, şehrin en iyisi mi emin değilim ama ilgili, en iyi doktor denen kişiden randevu bile alamıyosun, adam aşırı derecee yoğun, çok sırada bekletiyomuş. ben de bu ilk bulduğumda kalıcam. bu arada midemin bulantısı bugun hafifledi bakalım.

cok tskr ederm.bende oyle dusunuyorum..

Rabbim yar ve yardımcımız olsun ve başka acı göstermesin bizim yaşadıklarımızı hiçkimseye tattırmasın..

haklısın cok ıyısı hem pahalı oluyor hem yogun..bende dr buldum hastane cok kotu..dogum yaz mevsımınde olacak o zamana kadar yer degıstırmemek de lazım..
herhalde yıne bana mecburen avrasya yolları gozukecek kı orasıda cok uygun sayılmaz hani

günaydın güzel anne adayları. yarın kalp atışlarını dinlemek için randevum var. ne olur dua edin. rabbim hepimize nasip etsin. rabbim hepimizinkini tamamına erdirsin. AMİNNNNNNNNNNNNNNNN...

günaydın güzel anne adayları. yarın kalp atışlarını dinlemek için randevum var. ne olur dua edin. rabbim hepimize nasip etsin. rabbim hepimizinkini tamamına erdirsin. AMİNNNNNNNNNNNNNNNN...

günaydıınnn benimde yarın randevumm inşallah duyarız miniklerimiizn kalplerini Allahım
bir de ilk testleri yaptırcam ben inş. sen yaptırdın mı

günaydıınnn benimde yarın randevumm inşallah duyarız miniklerimiizn kalplerini Allahım
bir de ilk testleri yaptırcam ben inş. sen yaptırdın mı

TEŞEKKÜR EDERİM CANIM GÜZEL DİLEKLERİN İÇİN. YARIN İNŞALLAH HAYIRLI HABERLERLE DÖNECEĞİZ. HİÇ TEST FİLAN YAPTIRMADIM BEBİŞ İÇİN. DOKTORA YARIN ONUDA SORARIM. ÇOK HEYCANLIYIM ÇOK. EN SON KESEYİ GÖRMÜŞTÜM İKİ HAFTA ÖNCE. ÖZLEDİM MİNİĞİMİ

cnm 6.hafta küçük daha inşallah salı günü inşallah gümbür gümbür duyarsın bebişin sesini.

bilmiyorum fatmacım,çok istemiştim meleğimi,uzun zamandır bekliyorduk,ama duymadık işte,doktor duymamız gerekiyordu dedi...çok umutluydum,kese çok iyiydi ama bilemiyorum işte..bi mucize olması lazım...

bende aynen 2 hafta önce keseyi gördüm ama doktora mutlaka hatırlat kan testi idrar testi vs yapılması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…