- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #1.101
savaş nbr canım nasıl gidio hamişlik
şuan uyku haricinde vir sıkıntım yok canım senin nasıl gidiyor.varmı bulantı falan
bende uyuyorum ama uykum he r gece 3 te bölünüyor anlamadım gitti bulantım yok ama canım ekşi şeyler istiyo tursu limon yiyorum keseyide bi göremedim dün dr gittim pazartesi bakalım dedi inş bebişlerimiz iidir canım sen keseyi gördünmü
bende çarşamba gittim keseyi göremedim canım burda arkadaşlara sordum ne zaman ve nasıl gördüler diye ama bir cevap veren olmadı.
benim dr.um normal ultrasonla bakıyor.kan değerin düşüktür dedi.korktum gittim kanda tekrar baktırdım.4 günde 7 kat artmış hamd olsun ama çarşamba akşamı kandaki değerim 703 falandı.
bilmiyorum işte bir daha ne zaman gitsem.olmazsa haftaya cuma yada c.tesi falan giderim
1500 civarı olubca vajinal 2000lerden sonrada karından görünüyormuş dr bana karından bakmak istedi benimde 18inde 471 idi bugün tekrar baktırıcam
kızlar bıde sunu sorucam.gece yattıktan sonra kasık agrılarım cok sıddetlenıyor.hatta agrıyla uykudan uyanıyorum.sızdede boyle seyler oluyormu?hala her akıntıda acaba ne renk dıye tuvalete kosuyorum.onceden kasık agrısı olupta artık gecmeye baslayanlar varmı?
savas5482 ve sunbal sanırım sızın hamılelıklerınızle aramızda bırkac gun var.ınsallah bekleyen herkes en guzel sekılde yavrusunu kucagına alır.bana ılk randevu ıcın 7 ocaka gun verdıler daha ıkı hafta var nasıl durucam bılmıyorum ama herkes daha erken gıdıyor.bende karından baktırmak ıstıyorum o yuzden beklıycem hayırlısı artık.
yav kızlar ne değeri ne kanı benim ilk gittiğimde 4+5 yani 4 hafta 5 günlüktü çok sıkışık gittim ultrasonda kese göründü eğer görünmeseydi alttan bakacaktı heralde 2 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi.
kendinizi kasmayın oluruna bırakın kan değerleriyle falan uğraşmayın
kizlar merhaba, bence heyecanla ve merakla biraz erken davraniyoruz ve bosuna kendimize stres yapiyoruz gelin doktorumuza uyalim rutin kontrollerimizi yaptiralim 6 haftadan once kese 7 haftadan once kalp atisi duyulmuyor finleni bolbol Allah hepimize kolaytlik versinhh
evet canım yazılan tarihlere bakarsan peşpeşe sıralamışız.hayırlısı inş.biz biraz stres yapıyorz yok keseydi yok kalp atışıydı biraz daha sakin davranabilsek belki zamanda daha çabuk geçecek
sen keseyi erken gördüğün için şanslısın.ben,mde dr.a gittiğimde 4+5 günlüktü ama kesemiz gözükmedi.bende kendimi rahatlatmak istiyorum ama şu keseydi kalp atışıydı duymadan nasıl olacak onu bilmiyorum işte.kendi gittiğim dr.umda tekrar kana gitmene gerek yok ama için rahatlayacaksa git demişti.eşimde gidelim deyince gittim.
evet benim bazı şeyleri zaman bırakmayı öğrenmem lazım
çok ama çok üzgünüm arkadaşlar,gözyaşlarıma engel olamıyorum şuanda,az önce doktora gittik,6+3 teyiz ve kalp atışlarını duyamadı,ultrasonu 3 boyutlu ve renkli,büyük ihtimak boş gebelik dedi...çok canım yanıyor size anlatamam,çok umutlanmıştım...salı günü tekrar gel dedi,kesin belli olur dedi,alttan bakmadı,kese iyi tutunmuş ,şekli iyi dedi ama kalp atışı yok işte....Lütfen dua edin dualarınıza çok ihtiyacımız var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?