2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

şuan uyku haricinde vir sıkıntım yok canım senin nasıl gidiyor.varmı bulantı falan

bende uyuyorum ama uykum he r gece 3 te bölünüyor anlamadım gitti bulantım yok ama canım ekşi şeyler istiyo tursu limon yiyorum keseyide bi göremedim dün dr gittim pazartesi bakalım dedi inş bebişlerimiz iidir canım sen keseyi gördünmü

bende çarşamba gittim keseyi göremedim canım burda arkadaşlara sordum ne zaman ve nasıl gördüler diye ama bir cevap veren olmadı.
benim dr.um normal ultrasonla bakıyor.kan değerin düşüktür dedi.korktum gittim kanda tekrar baktırdım.4 günde 7 kat artmış hamd olsun ama çarşamba akşamı kandaki değerim 703 falandı.

bilmiyorum işte bir daha ne zaman gitsem.olmazsa haftaya cuma yada c.tesi falan giderim

1500 civarı olubca vajinal 2000lerden sonrada karından görünüyormuş dr bana karından bakmak istedi benimde 18inde 471 idi bugün tekrar baktırıcam

1500 civarı olubca vajinal 2000lerden sonrada karından görünüyormuş dr bana karından bakmak istedi benimde 18inde 471 idi bugün tekrar baktırıcam

işte benimde 19.da 703tü.bugün tekrar kan versemmi acaba?48 saatte 2 kat artış gerekliymiş yaa.beim dr.umda normal ultrasonla bakıyor

bazende diyorum bırak bazı şeyleri oluruna düşünme ama
yapamıyorum.
senin değerinde güzel gidiyor maşallah

sen ne zaman gitmeyi düşünüyorsun

savas5482 ve sunbal sanırım sızın hamılelıklerınızle aramızda bırkac gun var.ınsallah bekleyen herkes en guzel sekılde yavrusunu kucagına alır.bana ılk randevu ıcın 7 ocaka gun verdıler daha ıkı hafta var nasıl durucam bılmıyorum ama herkes daha erken gıdıyor.bende karından baktırmak ıstıyorum o yuzden beklıycem hayırlısı artık.

yav kızlar ne değeri ne kanı benim ilk gittiğimde 4+5 yani 4 hafta 5 günlüktü çok sıkışık gittim ultrasonda kese göründü eğer görünmeseydi alttan bakacaktı heralde 2 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi.
kendinizi kasmayın oluruna bırakın kan değerleriyle falan uğraşmayın

Son düzenleme:
kızlar bıde sunu sorucam.gece yattıktan sonra kasık agrılarım cok sıddetlenıyor.hatta agrıyla uykudan uyanıyorum.sızdede boyle seyler oluyormu?hala her akıntıda acaba ne renk dıye tuvalete kosuyorum.onceden kasık agrısı olupta artık gecmeye baslayanlar varmı?

canım bende de aynı sorun var geceleri ağrım oluyor benim de gündüz çok ender oluyor bana sanki yatma pozisyonuyla alakalıymış gibi geliyor açıkcası çünkü poziisyon değiştirince geçiyor yavaş yavaş...

evet canım yazılan tarihlere bakarsan peşpeşe sıralamışız.hayırlısı inş.biz biraz stres yapıyorz yok keseydi yok kalp atışıydı biraz daha sakin davranabilsek belki zamanda daha çabuk geçecek

sen keseyi erken gördüğün için şanslısın.ben,mde dr.a gittiğimde 4+5 günlüktü ama kesemiz gözükmedi.bende kendimi rahatlatmak istiyorum ama şu keseydi kalp atışıydı duymadan nasıl olacak onu bilmiyorum işte.kendi gittiğim dr.umda tekrar kana gitmene gerek yok ama için rahatlayacaksa git demişti.eşimde gidelim deyince gittim.

evet benim bazı şeyleri zaman bırakmayı öğrenmem lazım

kizlar merhaba, bence heyecanla ve merakla biraz erken davraniyoruz ve bosuna kendimize stres yapiyoruz gelin doktorumuza uyalim rutin kontrollerimizi yaptiralim 6 haftadan once kese 7 haftadan once kalp atisi duyulmuyor finleni bolbol Allah hepimize kolaytlik versinhh

kızlarr ben geldimmm. çok şükür kese göründü ama kesnin içi 10 gün sonraya kalp 2 hafta sonra yani daha bekleyecegiz.doktor ikide bir pko var şanlısın tedaviyle mi oldu nasıl oldu hayret felan dedi ama çok tuhaf oldum ne yani pko lar hamile kalamazlar mı?çok kötü oldum üzüldüm ..Allahım yardım etsin hepimize isteyenlere sağlıklı evlatlar versin

tamam dr.uma uyacağım ve gereksiz panik yapmayacağım

kendimizi frenleyemiyoruz 9 ay nasıl geçecek bilmiyorum hapşursam tuvalete koşuyorum sanırım görmemişlik benimki hehehe:)

Son düzenleme:
herkese merhaba dünkü rahatsızlığımdan sonra yine burdayım az önce doktorla görüştüm tekrar folbiol içmiyorum onun yerine decavit vermişti ondan içcem artık vitamin ilacı içinde yeteri kadar folik asit var dedi bana erken değilmi daha vitamin için bide biz 3 ocakta görcez kalp atışlarını inşllah bi arkadaş yazmış 7.haftadan önce görülmez diye biz 7 haftayı doldurmamış olcaz ama ayy bide görülmezse bende film kopar yani Allah korusun Rabbim sağlıkla kucağımza almayı nasip etsin inş hepimize (amin)

Mrb canım, benim iki yasında bir kızım var onun kalp atışını tam 6+0 iken duymuştuk ajandamda da kayıtlı lakin bu hamileliğimde 6+3 iken büyük bir hevesle gittim doktora ortada ne embriyo nede kalp atisi vardı ama doktor hiç bos gebelik bahsi yapmadı haftaya gel o zaman görürüz de bende bir hafta bekledim ve dün gittim ki kendisini de gördük minik kalbini de duyduk , yani bu kalp atislari gebeden gebeye değişiyor ayrıca hastanenin cihazları da çok önemli ve hatta idrara sıkışık gitmiş olman bile bu ilk ay çok önemli bir sonraki randevuna bol su iç ve idrara sıkışık bir sekilde git inşallah minik pitpitlari duyarsın.

selam kızlar şimdi hastaneden geldim normalde 8. hafta olması lazımdı ama 6+4 müş bebişimin kalp atışını duydum ama yeni olduğu için biraz yavaştı 7 tane de test istediler kan testi idrar testi falan bebişim benim yaaa

Merhaba ben de aranıza yeni katıldım :)

Allah izin verirse ağustos başı gibi doğum... Şu anda 6+3 hafta herhalde. Çok mutluyum ama bir o kadar da endişeli gibiyim. Hani "iyi" bir anne olabilecek miyim? Bu durumda eşimi evimi idare edebilecek miyim? ... İnşallah üstesinden geliriz hep beraber. Elbet geçicek bu dönemler, önemli olan etrafı kırıp dökmemek...

5 haftalıkken gittiğimde keseyi gösterdi doktor. bir hafta sonra gel kalp atışlarını duyalım dedi. 6. haftada da, yani 2 gün önce kalbinin atışını duydum bebeğimin. Çok enteresan bişey... İnsan çok duygulanıyor. İşte o kalp attığı günden beri sorumluluk bindi omzuma. Nasıl bi anne olacağım diye...

İnşallah sağlıklı sıhhatli alırız bebeklerimizi kucaklarımıza arkadaşlar. Bu bize çokkkkk uzun gelen yolculuk su gibi aksın gitsin...

Merhabalar 18 aralik adet gunumdu test yaptim ve pozitif 11 aylik bir oglum var ve ben tekrardan hamileyim)) ertesi gun dr gittim 5.6 hafta civari dedi keseyi gordum kalp atisi icin 10 gun sonra gel dedi..

Kan testi yaptirdim beta hcg 17000 sizce bu ne demek..
Birde gecen ay 2 defa adet gordum biri 2 kasim digeri 18 kasim fakat dr hic birine uymadigini ikisinin ortalarinda bisey oldugunu soyledi bilenler yorum yaparsa sevinirim...

Allah kismet ederse bende 2013 agustos annesi olcam yani...rabbim hepimizin bebislerini saglikla kucaklamayi nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…