- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #11.101
tesekkurler yani cok ilginc burda paylasim yapiliyo 2 saattir ariyorum face te sora kapali deniyo....ozaman burda paylasmayin herkes dahil olamayacaksa neye gore dahil ediliyo anne kisitlamasi olurmu ya cok tuhaf valla
Günaydın hanımlar;
Çalışanlara kolay gelsin, Bugün çabucak geçsin de cuma gelsinYa bi de geçmişi okudum da. Tecrübeli annaler ilk neler alınacağını falan yazmışlar. Başlık açmayı bilen biri "2012 ağustos annelerinden 2013 ağustos annelerine tavsiyeler " diye bi başlık açsa ne güzel olurdu. Sonuçta onlar yaz günü doğum yaptılar, tecrübelendiler, neyi alalım, neyi sonraya bırakalım, bebeği nasıl uyutalım, ya da ne bileyim isilik olmasın diye ne sürelim falan yazsa güzel olmaz mı? (Hiç bi fikrimin olmadığı çok belli dimi ) Bi de bi sorum daha var. Dün işyerindeki anneler mamalardan konuşuyorlardı. . Bi kaşık amması varmış, bi biberon maması, bi de kavanoz maması. Kavanozlar ek gıdaya geçilirken kullanılıyormuş galiba. Onu anladım onda sorun yok. Kaşıkla biberon da 6 aydan sonraymış. Peki biz hangisini kullanmamız gerektğini nerden bileceğiz. :26: valla onlara soramadım. Bu da ne cahil derler diye düşündüm heralde. :26: internetten baktım. kaşık mamaları falan bebe bisküvili falanmış. Ne bileyim yaaa. Sanki bu çocuğu hiç besleyemeyecekmişim , bilemez mişim gibi geliyor.
çok haklısın
benim yazılarımı okursanda yazdığım hiç birşeye cevap yok
inanın soğunum bu topikten girmiyorum bile / bu topik için uye oldum ama başka konulardayım hep... birkaç kişi hep birbirleri ile muatap bizim sorulara cevap bile yok
yada söledimiz şeylere..
beşik paylaştım mesala
artkadaşın biri hatırlamoyrum şuan inanın dönüp bakmak bile istemiyorum..
birkaç sayfa sonra beşik paylaşalımmı gibi bişey demiş.
komik gerçekten
biz anne olmayacaz sanki.. neyse girmiyorum artık bu topiğe
buna benzer ağus.anneleri gibi başka bir topik açıkır ise inanın oraya girecem o kadar yani..
sevgiler..
CANIM sayfalar çabucak ilerliyor, ondan herkes hepsini okumadan geçiyor yazdıklarını goremiyordur. Benimde yazmak istediğim cevaplar oluyor ama cogu zaman ya is yoğunluğundan yada üşendıgimden yasamıyorum. Arada bı bebisim nekadar büyümüş diye bakmak içn yazıyorum:) sen de en guzel annelerden biri olacaksın.küsermişte hemençok haklısın
inanın soğunum bu topikten girmiyorum bile / bu topik için uye oldum ama başka konulardayım hep... birkaç kişi hep birbirleri ile muatap bizim sorulara cevap bile yok
yada söledimiz şeylere..
beşik paylaştım mesala
komik gerçekten
buna benzer ağus.anneleri gibi başka bir topik açıkır ise inanın oraya girecem o kadar yani..
sevgiler..
tesekkurler yani cok ilginc burda paylasim yapiliyo 2 saattir ariyorum face te sora kapali deniyo....ozaman burda paylasmayin herkes dahil olamayacaksa neye gore dahil ediliyo anne kisitlamasi olurmu ya cok tuhaf valla
çok haklısın
yada söledimiz şeylere..
beşik paylaştım mesala
komik gerçekten
sevgiler..
kizlar size katiliyorum faceyi bende bulamadim ve iki defa yazdim bu topige ikisinede cvp gelmedi uzun zamandir takip ediyodum katilmak istemistim belki birbirimize faydamiz olur die ama...
burdaki arkadaslar kendi aralarinda bir grup kurmuslar zaten....
çok haklısın
yada söledimiz şeylere..
beşik paylaştım mesala
komik gerçekten
sevgiler..
çok haklısın
yada söledimiz şeylere..
beşik paylaştım mesala
komik gerçekten
sevgiler..
Kızlar ya birşey dicem sürçü lisan edersemde affola ama
burda biz bişiler paylaşmak, derdimizi azaltmak, birbirimizin fikirlerinden yararlanmak yada ne bilim bu güzel ama zorlu süreci beraber atlatmak için yok muyuz ?
Birgün biri yemeğe takar, birgün biri facete bizi almadılar der, biri başka bişi söyler.
Tamam herkes hassas bi dönemde ama yani biraz fazla abartılmıyor mu ?
sen öle dedin ben bunu anladım sen anlatamadın sen aldın ben almadım cevap verdin görmedin görmedin.
Lütfen yani !
Kızlar ya birşey dicem sürçü lisan edersemde affola ama
burda biz bişiler paylaşmak, derdimizi azaltmak, birbirimizin fikirlerinden yararlanmak yada ne bilim bu güzel ama zorlu süreci beraber atlatmak için yok muyuz ?
Birgün biri yemeğe takar, birgün biri facete bizi almadılar der, biri başka bişi söyler.
Tamam herkes hassas bi dönemde ama yani biraz fazla abartılmıyor mu ?
sen öle dedin ben bunu anladım sen anlatamadın sen aldın ben almadım cevap verdin görmedin görmedin.
Lütfen yani !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?