2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşım sen beşik paylaşmışsın bak başka birinin işine yaramış hatta birsürü muhabbet yapmışsınız sonra başkaları pusetten beşikten park yataktan bahsetmiş ..gayet normal olarak seninkide farklı bir model ya şimdi anlayamadığım neyin kaprisi bu yaaa yok başka topiğe gidecem yok şu yok bu kimseyi zorla tutmuyoruz bi muhabbet varsa katılıyoruz yok sen beşikten bahsetmişsinde başkası beşik muhabbeti yapalımmı demiş belki görmedi senin paylaşımını seninki zaten beşik de değil üstelikkk yaa gidin allah aşkına kaprisinizi başka topikte yapıınnnn...

...geçmişe baktım sadece 1 kez yazmışsın ve 11 kişi beğenmiş bumu yani kimsenin cevap vermedi dediğin ....

Son düzenleme:

Böyle paylaşımlar yapmak-görmek için buradayız ne kadar büyütülüyor herşey. Teşekkürler didos

Böyle paylaşımlar yapmak-görmek için buradayız ne kadar büyütülüyor herşey. Teşekkürler didos

Liste çok kabarık yaa al al bitmez bunlar. Zaten market alışverişine bile çıktığımda ayakta fazla durunca başım dönüyo bakalım bunları nasıl alıcaz

Arkadaşlar, bu ikili test için yapılan ultrason, kan ve idrar tahlilleri toplamına ne kadar ücret ödemiştiniz???
Burada benden ultrason için 90 TL, kan ve idrar tahlilleri için de 230 TL, toplamda 310 TL karşılığı dinar ödedim:):)
Aklıma takıldı sanırım Türkiye'de daha ucuz, ya da biz burada yabancıyız diye kazıkladılar mı yine.
Bu tahlillerin bir benzerini 2,5 ay sonra tekrar olacakmışım yinemi 300 küsur lira para ödeyeceğim anlamadım.

Ya işte benimde demek istediğim bu .

bunun dışında kimse kimseye bişeyin hesabını vermek zorunda da değil trip atmak zorunda da değil. Facete ki grup kapalıymış napım burdan zaten paylaşıyorum. Gruplaşmaymış ben burda kimseyi tanımam etmem yazarım cvp veren verir vermeyende olursa napım derım. Fazla büyütülüyor

kızlar yediklerimizi paylaşmayacaktık ama ben sucuk yedim kahvaltıda oda zararlı diyolar simdide içim rahat etmyo yaaa bişey olmazzzzz demiiiiiiii

Eğer iyi pişirdiysen bişeycik olmaz canım. Ağzın kokar sadece hihihihi Hamilelikte pişmemiş etler zararlı. Salam, sosis vs. sucuk da pişmezse zararlı olabilir. İçin rahat olsun. Güzelce pişirip yemeğe devam edebilirsin.

kızlar yediklerimizi paylaşmayacaktık ama ben sucuk yedim kahvaltıda oda zararlı diyolar simdide içim rahat etmyo yaaa bişey olmazzzzz demiiiiiiii

damla sucuğa normalde de zararlı diyolar,
%100 emin olduğun iyi bir markadan aldıysan ve iyice pişirdiysen endişelenme,
bu tip ürünlerde marka çok önemli,
canım çooook çekti bu arada:):):)

Livacım benim işler bira karışık şöyle anlatayım;
benim kadın doğum dr.um ıspartada özelde, geçen hafta T4 üm alt sınıra yakın çıkmıştı, aile hekimi beni bu konuda uyardı dr. göster bu önemli diye. (ki göstermiştim devlet hastanesindeki kadın doğumcuya normal demişti.)
neyse ıspartadaki dr. a söyledim ama oda normal dedi sonra da ben ısrar ediince tmm tekrar yaptır dedi.
benimde işyeri için kontrollerim vardı hepsini birlikte yaptırayım diye devlet hastanesinde tüm testleri tekrar yaptırdım.
ama kolesterol. kreatinin, idrarda bakteri, t4, tsh bütün değerler anormal çıkmış. acayip panik oldum. hemen kendi dr.umu aradım...
gebelikte kolesterol normal, ama tiroid için dahiliye uzmanına git o seni daha iyi yönlendirecek dedi. ilaç verirse kullan, testleri ve ilacı bir dahaki kontrolde yanında getir dedi.
sonra dahiliye ye gittim, TSH 4,73 üst sınırda, guatr şüphesiyle beni tiroid ultrasonuna gönderdi.
sağ tiroid bezim normal biraz daha küçük çıktı yani az çalışıyormuş. bu nedenle tedavii gerektiyor dedi. normal hayatta sorun olmazmış ama gebelikte bebeğe ve bana zarar verirmiş, henüz erken safhada çok yükselmemiş, o yüzden endişelenme dedi.
Ama oda ilaç yazmadı ve beni endokrinolojiye gönderdi. o da herşeyi inceledi ve ilaç tedavisine karar vedri. her ay düzenli olarak gideceğim ve TSH kontrol edilecek.

işte bu kadar canım. umarım bebeğime birşey olmaz. allah bizleri ve bebeklerimizi korusun.

İyi pişmişse bişey olmaz diyorlar canım içini ferah tut.

Dün gece kanamam oldu :2: pogestan iğne oldum, dua edin nolur

Geçmiş olsun inşallah hiçbişey olmayacak kendini üzme olurmu sakin ol canım

Liste çok kabarık yaa al al bitmez bunlar. Zaten market alışverişine bile çıktığımda ayakta fazla durunca başım dönüyo bakalım bunları nasıl alıcaz

Bu sabah telefonuma not alıyordum şimdiden almaya başlayabileceğim şeyleri. Geldim bu yazıyı okudum iyi oldu ama gözüm korktu daha akla gelmeyen neler çıkacak kimbilir...

genç hamişlerimiz rahatsız:):):) başlığı atmak istiyorum.
lilicanba ben sana bir kaç kez cevap vermiştim, bakarsan geçmişe görürsün.
nickin çok ilgimi çekmişti:):):)
bana da ilk başta kimse cevap vermiyodu, ben de aradan muhabbete dahil oldum,
şimdi çok güzel cevap da alıyorum cevap da veriyorum, çok faydalanıyorum bu topikten,
kızma olur arada böyle...

Ultrason için ayrıca bir ücret ödemedim hastanede yapılıyor zaten yalnızca hastanenin katkı payı var. Kan testi için 75 TL ödedik o kadar. Cidden çokmuş orda ücretler ya başka laboratuvar yokmu canım?

gunaydın kızlar....sabah sabah yıne tartısma ortamı...bıkacgundur bı gergınlık oluyo zaten...sınırler nıye gerılıyo anlamadım...ıyıkı face kullanmıyorum vla.sorun burdan cıkmıs sanırım ama face ın sınırlandırılması bncede hos degıl cnku bı dunya agustos annelerı var....bıde burda paylasım yapılıyo face e ne gerek..bnm aklımdan hıc gecmedı burda sohbet gayet ıyı..nıye boyle gerılıyosunuz ben anlamadım...bde sınırlı olucakmıs madem nıye agustos annelerı dıye sayfa acılmıs anlamadım...nyse hepınız guzel bı gun gecırırsn umarım arkadslar beklebekle nın kanaması olmus sanırım cok gecmıs olsun cnm gecıcektr ıcını ferah tut

arada çıkıyo böleleri angysangelim de böle bi kapris yapmiştı gidiyorum falan diye ama şimdi maşşallah hiç susmaz canım benimmm bugün sesi çıkmıyo ama

Son düzenleme:

İnşallah sağlıklı bir bebişin olur canım hiç korkma işyerinden tanıdığım bir kadının da seninki gibi az çalışıyordu halen sürekli ilaç kullanıyor. 2 tane sapsağlam güzeller güzeli kızları var. İyi ki ortaya çıkmış da tedavine bir an önce başlanmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…