2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

CANIM bende Ağustos'ta Bebisimin kalbi durdu diye kurtaj oldum.ekimde hamile kaldım. Gecen sene agustosta bayramda agliyordu bu sene insallah ayni ayda bebisimi kucagima alicam.o büyüdükte rahatladım hep bisey olur mü diye korkuyordum ama Allah ol deyince oluyor hemencecik büyüyorlar her ultrasona endişeyle gidiyorum sonra bir bakıyorum benim sipam kocaman olmus
. pozitif düşünceye inanıyorum .hemen saglikli bir sekilde hamile olacağımı düşündüm. Öylede oldu cok şükür. Bana doktorum hiç vakit harcamanıza gerek yok istiyorsanız hemen kurtaj kanaman geçince bile hamile kalabilsin dedi. Her kafadan bir ses çıkar vücudun dinlensin bekle ole hamile kal der. Sen kalbinin sesini dinle anne olmaya hazırsan gerisi Allah ımıza kalmış. Bencede cok bekleme durmak yokk yola devamım

kizlar merhaba , sizde benim gibi alisverise takilmisiniz. benim 3. bebegim allah izin veririse 2 kizim var buda erkek olacakmis . ben ilk kizimda hepsini 6 aydan sonraya biraktim hata yaptim. yetistiremedim sonra hicbiseyi . onun icin yasamis görmüs bilmis biri olarak tavsiyelerimi vermek isterim; zira benim cevremdekilerde hep diyordu sonra al sonra al 6 ayini bi gecsin filan dediler, ikinci kizimda ise yavas yavas alarak herseyini tamamladim hem heycanim yatisiyordu hem hersey tamamlaniyordum, ve dogum ani geldiginde okdar rahattimki hersey hazir ve yerliyerinceydi.

simdi lerde ANAKUCAGI , BESIK , YATAK , böyle büyük esyalari alin .

yavas yavasta 50-56 beden 3 tane tulum, 68 beden tulum alin bikac tane 3 er tane mesela, 74 alin tane

ic camasiri alin citcitli badilerden 6-7 tane onlari 68 alin bikactane gerisini büyük alin.

banyo almak isteyen banyosunu vs .vs alsin ( HAVLU BORNOZ YUMUSAK FIRCA )

battaniyesini nevresimini yorganini

son bir ay kalada mama siselerini , bebek bezini , bi kutu yedek mama( süt gelmedigi taktirde )
pudra , ates ölcme aleti , emzik , sampuan filan alin inanin rahat olacaksiniz.

daha sayamadigim birsürü sey var ama gördükce zaten alacaksiniz siz onlari .

Oyyyy Ağustosun en büyük bebişleri daha hbi gösteremedi desene... Benimki bu cumartesi de göstermezse arada korsan muayeneye gidicem başka bi doktora
Eşim ne gerek var diyor ama ben çatlamak üzereyim o yüzden gizli gizli gidiciiiim

Canım doktorum bana 2liye girsen de girmesen de 4lüyü yapacağız demişti. Ben 2liye de girmiştim güzel çıkmıştı sonucu. O yüzden 3lüye gerek duymadı.

Ay bndemi gitsem başka bi dr a off heyecan basıo gittikçe ilk bebeleri olanlardan daha beterim bnde

benim doktorumun bana dedigi kizlar cok gec biliniyor , göstermiyor filan. gercektende benim iki kizimdada 6-7 ayliginda ögrendim cinsiyetlerini bu yumurcagimda diyorki erkek ve 13 haftalikken söyledi. sordum bende neden bunu erken söyledinizde kizlarimda 6-7 ayini beklediniz. verdigi cevap

KIZLAR ERKEKLERE GÖRE KENDINI GÖSTERMIYOR YADA BAZI DR LAR SÖYLEMEK ISTEMIYOR KIZLAR GENELDE ISTENMIYORMUSYA ( SANKI KACINCI YÜZYILDAYSAK ), ONUN ICIN ERKEK BEBEKTE HEMEN SÖYLEYEBILIYORUZ TERREDDÜT ETMEDEN DEDI. SACMA BISEY AMA DOGRULUK PAYI VAR DOGU DA BAYANLAR ÖYLE DIYE BILIYORUM BEN.ILLEDE ERKEK ISTIYORLAR.BU ZAMANDA ERKEK KIZ FARK ETMIYOR; SAGLIKLI OLSUN YETER BENCE

YURTDISINDADA DR LAR HEMEN SÖYLEMIYOR , SÖYLEMEK ISTEMIYOR 20 HAFTADAN ÖNCE , BEBEGE ZARARVERILIR CINSIYET SECICILIGI YÜZÜNDEN DIYE.

Ben hic beklemedim 2düşük yaşadım suan 3.hamileligim düştükten sonra bi adet gördüm hemen hamile kaldım suan üçbuçuk aylık ilk iki hamileligim bu kakadar uzun surmemisti en uzun 7 haftalikti allah hayirlisini versin düştükten sonra beklemek insanı daha çok yıpratıyor tabi bu benim fikrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…