- 1 Ağustos 2012
- 870
- 54
- 298
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #11.061
Yok canım kürtaj oldum ben kendisi düşmedi, hiç bi damla kanamam bile olmamıştı. 6 ay için eşim suratını asıyo yok istersen 1 sene bekleyelim dedi bozuldu. 3 ay da erken olurmuş gibi geliyo bana. Belki de zamanla fikrim değişir dimi, daha çok yeni ne de olsa
şok şok şok şok flaşş flaşşş flaşşş
benim minnak yine göstermedi yaa aaaaaaaaaaa:2::2::2::2:
bacak bacak üstüne atmış otuyordu, utanmasa çay kahve isteyecek
beklemeye devam.
isetberyycim ;
umudum senin dr. galiba benim dr. larda da iş yok tmm bebek göstermiyor ama bir şeye benzetin bari değilmi. 9 mart ta randevum var antalya ya senin dr.a geleceğim. inş. o söyler artık...
merhaba arkadaşlar iki farklı doktora gidiyorum çünkü bir ilçede yaşıyorum acil bir durum olursa diye bulunduğum ilçedeki devlet hastanesi ve ildeki bir doktor.ildeki doktorum ikili testin en önemlisi olduğunu bu iyi çıkarsa üçlüye pek ihtiyaç duymadıklarını söyledi büyük ihtimalle üçlü tarama yapmayacak. ikilinin sonuçları çok şükür iyi fakat devlet hastanesindeki 17. haftada üçlüyü yapalım dedi. sizin doktoralarınız bu konuda ne diyor? diğer taramayı yapacak mısınız?
Ay bndemi gitsem başka bi dr a off heyecan basıo gittikçe ilk bebeleri olanlardan daha beterim bndeOyyyy Ağustosun en büyük bebişleri daha hbi gösteremedi desene... Benimki bu cumartesi de göstermezse arada korsan muayeneye gidicem başka bi doktora
Eşim ne gerek var diyor ama ben çatlamak üzereyim o yüzden gizli gizli gidiciiiim
Ay bndemi gitsem başka bi dr a off heyecan basıo gittikçe ilk bebeleri olanlardan daha beterim bnde
kızlar aynı durumdan bende muzdaribim 2 farklı dr a gittim daha belli değil dediler. anlamadık demiyolar da
Ya benimki 12. Haftada erkeğe benzettim 13. Haftada daha belli değil diyor öyle olunca bndede merak arttı iyice
Canım doktorum bana 2liye girsen de girmesen de 4lüyü yapacağız demişti. Ben 2liye de girmiştim güzel çıkmıştı sonucu. O yüzden 3lüye gerek duymadı.
kızlar face grubuna üye oldum ama kim kimdir bilemedim. Galiba sadece arzu2755 i gördüm...
Bn bulamadım bu Facebook grubunu nasıl giriliodu
Bn bulamadım bu Facebook grubunu nasıl giriliodu
canım dosyalar kısmını tıla birbirimizi tanıyalım var orda kimin hangi nikte kaç haftalık hamile ve hangi şehirden olduğu yazıyokızlar face grubuna üye oldum ama kim kimdir bilemedim. Galiba sadece arzu2755 i gördüm...
Günaydın canım güzel haberler alırsın inşallah bebeğinden :) Bu arada ben de İzmirdeyim hangi doktora gidiyorsun acaba sorabilirmiyim sakıncası yoksa :)
Kizlar 6 aylik dogum izni olayinda son gelismeler ne acab bilginiz varmi...
Kesiciler sen yoksun galiba Facebook gurubunda gelsene
Kooooocaman olmuş bebekleriniz. Allam ne kadar müthiş bişi. Hemen hemen herkes cinsiyetini öğrenmiş. allahım korusun hepinizi.
Bişi sorcam ben size. Doktorlar bebek için 3 ay bekleyin dedi. Kocacık da 2-3 ay geçsin hemen yapalım diyo. Ama ben bi 6 ay beklesem mi acaba diyorum. Bilemedim. Siz ne diyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?