2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın annişler ve minişler.. Geceleri çok uykum bölünüyorya işte uyukluyorum bu sefer :S bide yeni huy edindim.. Sabah işe gelmek için kalktıgımda cok çarpıntım oluyor içimden birşeyler cıkcak gibi elim ayagımda titriyor.. Sizlerde böyle olan varmı?

cnm banada oluyodu kalbim cikacak gibi doktor demir eksikliginden dedi ve 5.haftadan itibaren demir aliyorum

tesekkurler yani cok ilginc burda paylasim yapiliyo 2 saattir ariyorum face te sora kapali deniyo....ozaman burda paylasmayin herkes dahil olamayacaksa neye gore dahil ediliyo anne kisitlamasi olurmu ya cok tuhaf valla

100 kişi sınır koymuşlar yarısı katılmıyormuş zaten falan dün bi muhabbet oldu ama anlayamadım.. Evet kapalı olması garip gerçekten..

Benim de kendi doktorum söylemedi 16. hafta da bile bende başka hastaneye gittim meraktan:) o doktor %90 kız dedi. Bakalım bu cumartesi kendi doktoruma yine gidicem o da kız derse tamamdır bu iş:)

Günaydın hanımlar;
Çalışanlara kolay gelsin, Bugün çabucak geçsin de cuma gelsin Ya bi de geçmişi okudum da. Tecrübeli annaler ilk neler alınacağını falan yazmışlar. Başlık açmayı bilen biri "2012 ağustos annelerinden 2013 ağustos annelerine tavsiyeler " diye bi başlık açsa ne güzel olurdu. Sonuçta onlar yaz günü doğum yaptılar, tecrübelendiler, neyi alalım, neyi sonraya bırakalım, bebeği nasıl uyutalım, ya da ne bileyim isilik olmasın diye ne sürelim falan yazsa güzel olmaz mı? (Hiç bi fikrimin olmadığı çok belli dimi ) Bi de bi sorum daha var. Dün işyerindeki anneler mamalardan konuşuyorlardı. . Bi kaşık amması varmış, bi biberon maması, bi de kavanoz maması. Kavanozlar ek gıdaya geçilirken kullanılıyormuş galiba. Onu anladım onda sorun yok. Kaşıkla biberon da 6 aydan sonraymış. Peki biz hangisini kullanmamız gerektğini nerden bileceğiz. :26: valla onlara soramadım. Bu da ne cahil derler diye düşündüm heralde. :26: internetten baktım. kaşık mamaları falan bebe bisküvili falanmış. Ne bileyim yaaa. Sanki bu çocuğu hiç besleyemeyecekmişim , bilemez mişim gibi geliyor.

Ay herkes meraktan ölmüştü yaaaa. Gerçi bi öyle bi böyle denmesinden iyidir . Sizinki kesin olacak. Çok nazlı bu bebek çok. büyüdüğünde böyle inatçı olursa işinizz zor valla. Parmağında oynatacak anne babasını sıpa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…