- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #11.081
Günaydın annişler ve minişler.. Geceleri çok uykum bölünüyorya işte uyukluyorum bu sefer :S bide yeni huy edindim.. Sabah işe gelmek için kalktıgımda cok çarpıntım oluyor içimden birşeyler cıkcak gibi elim ayagımda titriyor.. Sizlerde böyle olan varmı?
gunaydin annisler...bu facebook sayfasini bulamadim ben uye olmak icin 2013 temmuz agustos anneleri degilmi adi
cnm banada oluyodu kalbim cikacak gibi doktor demir eksikliginden dedi ve 5.haftadan itibaren demir aliyorum
Canm sanırım kapalı grup yaptılar çok üye olmasın die..
2013 teemuz anneleri var sadece oda kapali grup yaziyo ama digeri cikmiyo....ne yani biz olamayacakmiyiz uye
BBilmiyorum ki.. Ben bi yazayım oraya..
tesekkurler yani cok ilginc burda paylasim yapiliyo 2 saattir ariyorum face te sora kapali deniyo....ozaman burda paylasmayin herkes dahil olamayacaksa neye gore dahil ediliyo anne kisitlamasi olurmu ya cok tuhaf valla
100 kişi sınır koymuşlar yarısı katılmıyormuş zaten falan dün bi muhabbet oldu ama anlayamadım.. Evet kapalı olması garip gerçekten..
kapali degil gizli grup sinifinda...kapalilar gorunuyor ancak yazismalari gorunmuyor....gizli oldugunda grup yokmus gibi bulunamiyor arandiginda
Tamam işte kapalıdan kastım gizli demekti
egepol hakan beye gidiyorum ben. sen nereye gidiosun peki?
valla teyzesi öyle keyifliydiki dr. la beraber güldük
saol canım. iyi , sağlığı yerinde çok şükür
anket fikri fena değil aslındayakın arkadaşların tahminlerini alıyorum zaten, şuanda kız-erkek eşit gibi.
hatta aralarında iddaya girenler bile var. bu tlfnum susmadı,arkadaşım erkek diyor ısrarla, eşiyle iddaya girdiler bakalım kim kazanacak .
valla eşim benden meraklı, ama dr. ultrasona almıyordu nerdeyse bugün, bu kadar sık ultrasona girilmez diye. bir şekilde kandırdım ama göremedik :26:
demi poliii ya valla beni maymun etti şimdiden .... vay benim halime vayyyyy
şok şok şok şok flaşş flaşşş flaşşş
benim minnak yine göstermedi yaa aaaaaaaaaaa:2::2::2::2:
bacak bacak üstüne atmış otuyordu, utanmasa çay kahve isteyecek
beklemeye devam.
isetberyycim ;
umudum senin dr. galiba benim dr. larda da iş yok tmm bebek göstermiyor ama bir şeye benzetin bari değilmi. 9 mart ta randevum var antalya ya senin dr.a geleceğim. inş. o söyler artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?