- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #11.261
kızlarrr bu demir hapı varya pembeli kırmızılı içinde boncuk gıbı bişiler olan onu sallayınca çıngır çıngır edio yaayutarken boğazımdanda o ses cıkıo çıngır çıngır ede ede gidio mideyee
Kızlarrrr şuna bi bakın:)
Çok güzel düşünmüşler, azıcık keyfimiz yerine gelsin :))
[video=youtube_share;c2AFB25g4VM]http://youtu.be/c2AFB25g4VM[/video]
aaaaa kediciğim hiç oldu mu şimdi bu video, canımız bira istedi şimcik
duydum canım duydum içimden neler geçiyordu bir bilsen. bana 14 haftalıkken daha çok küçük demişti, bak yine sinirlendim, dün gittiğim dr.da yine o dr.du malesef, 17. haftada hala göremeyince neyse fazla rahtsız etmeyelim annesi daha çok küçük dedi. kadının ağzına tokadı yapıştıracağım birgün ama hayırlısı :) dün hiç halim yoktu hem oraya buraya gitmekten çok yorulmuştum, hemde şu guatr konusu moralimi bozmuştu.
ama bir dahaki sefere o kadının ağzının payını vereceğim
ama hakediyor demi canım
cnm msjını şimdi gördüm ve inan çok sevindim. ben özelden msj atamıyorum. umarım bu msjım araya kaynamaz ve görürsün. bir aya yakın kullandım eleviti. klozetin başında öleceğimi düşündüğüm anlar oldu. aşırı kabızlık çektim ve doktora söylediğimde sadece bırak o zaman dedi ve alternatif sunmadı. muhtemelen içindeki demir yapıyor. o zaman ben kan hapını da hiç kullanamayacağım demektir. sırf bu nedenle doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum. yani bana eleviti bırak ama beslenmene dikkat et veya şunları yap bile demedi. ctsi başka bir doktora gidecektim hemen soracağım. çok çok tşk ederim.
şeker testinde bişey yok kuzum sadece 1 su bardağı şekerli su içiriyolar sonra test yapıyolar acaba kan mı alıyolardı hatırlayamadımm şimdii
bu testten sonra da ayrıntılı ultrasonumuz var
Beni çok rahatsız etmişti o test ya, birde tokluk sekerim yuksek çıktı iki kez yapıldı.
Bir kere iştahımın acayip açıldığı ac duramadıgim geceleri bir seyler yediğim donem, belli bir saat ac kalmak gerekiyor. Once katater takiyorlar koluna aclik şekeri icin kan veriyorsun sonra şekerli suyu iciyorsun kac saatti hatirlayamadim bekliyorsun sonra bir daha kan veriyorsun.
sevgili bayanlar ben de bir şey sorsam. geçen hafta belki cinsiyet öğrenirim diye 1 hafta erken gittim kontrolüme. (15+3 tüm) tabiki yine öğrenemedim. ama bu konuya o kadar yoğunlaşmışım ki doktorum haftaya gel test yapcam deyince ne testi demeyi bile akıl edemedim.eşime sordum omurilik ayrımına vs bakcam demiş. bazen böyle basiretim bağlanıyor benim, leyla gibi oluyorum. yarın gidicem işte kontrole acaba ne testi yapacak ki? bu hafta bildiğim bir test yok benim. (16+ 4 olacam) ikili testimiz iyi çıkmıştı. üçlü diye düşündüm ama gittiğim hastanede üçlü yapılmıyor eskide kalmışmış o test, dörtlü yapılıyormuş.
Oyyy başak daha iyi CANIM masallah. Ablamda başak cok uslu bı bebekimiş. Uyanır yatakta dururmuş kendi kendine saf safben yengec ağlarımısim hep cok seferimm ben başakları dıştan soğuk dururlar a
Ama cok merhAmetliler
Ben başağım eşim de başak bebeğimiz de kısmetse başak olacakArtık bizim evde herkes birbirini eleştirir Başakların böyle bir yapısı var malesef tutamayız çenemizi. Ama bebekliğim çok sakinmiş hiç mızmızlanmazmışım ağlamazmışım kolay kolay. Çocukluğumda da sakindim ama sakardım biraz bir günüm morluksuz yarasız geçmedi diyebilirim. Nazara çok gelir diyorlar başak için o yüzden olabilir. Başak bence kız burcu ya eşim de başak olmasına rağmen bence erkeğin çok eleştireni iyi değil ama olgun oluyorlar orası ayrı
arkadaşlar bende bugun dörtlü test için hastaneye gittim sadece kan aldılar doktorum dün akşam ultrasona sokmuştu beni.bende aç karna gittim baya bişey test yapıcak doktor bakıcak diye bekliyorum meğer sadece kan alıyolarmış haftaya gel sonucunu al dokotra göster dediler sizindemi öyle oldu.ayrıca ben üçlü test istedim dörtlü yapıyoruz dedi dhaa önce ikiliyi yaptırmadım aslında
sevgili bayanlar ben de bir şey sorsam. geçen hafta belki cinsiyet öğrenirim diye 1 hafta erken gittim kontrolüme. (15+3 tüm) tabiki yine öğrenemedim. ama bu konuya o kadar yoğunlaşmışım ki doktorum haftaya gel test yapcam deyince ne testi demeyi bile akıl edemedim.eşime sordum omurilik ayrımına vs bakcam demiş. bazen böyle basiretim bağlanıyor benim, leyla gibi oluyorum. yarın gidicem işte kontrole acaba ne testi yapacak ki? bu hafta bildiğim bir test yok benim. (16+ 4 olacam) ikili testimiz iyi çıkmıştı. üçlü diye düşündüm ama gittiğim hastanede üçlü yapılmıyor eskide kalmışmış o test, dörtlü yapılıyormuş.
Beni çok rahatsız etmişti o test ya, birde tokluk sekerim yuksek çıktı iki kez yapıldı.
Bir kere iştahımın acayip açıldığı ac duramadıgim geceleri bir seyler yediğim donem, belli bir saat ac kalmak gerekiyor. Once katater takiyorlar koluna aclik şekeri icin kan veriyorsun sonra şekerli suyu iciyorsun kac saatti hatirlayamadim bekliyorsun sonra bir daha kan veriyorsun.
Hehehe sen de az değilsinBira reklamı değil o anammmm basket takımı onlarrrrrrr
bana yapılmadı. bi daha ki ay mı yapmayı düşünüyor acaba doktorum. bu doktor beni sinir etmeye başladı. hiç konuşmuyor..........
Kızlar yarın ikili testin sonucunu almaya gidicem umarım bir sorun çıkmaz :44:
bana yapılmadı. bi daha ki ay mı yapmayı düşünüyor acaba doktorum. bu doktor beni sinir etmeye başladı. hiç konuşmuyor..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?