2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

algıda seçicilik canım ben basket takımını değil ötekini gördüm. malum hamileyiz demi
aayyy çok ayıp yoksa senin gözün yakışıklı basketçilerde miydi

Bende senin gördüğünü gördüm. Hatta kendi kendime biraya aserirsem ne olucak diye düşündüm... Canı hiç bir şey cekmeyen ben buldu isteyecek bir şey. Ne olucak şimdi.

teşekkür ederim arkadaşlar. o zaman yarın 4 lümüzü de yaptıralım bakalım. İnşallah cinsiyette öğreniriz. bizimki bacak bacak üstüne atıp ellerini de birleştirmezse eğer doğunca budist mi olacak nedir sürekli bir el birleştirme buda gibi oturma hali :122::122::122::122::122: doğduğunda da dermiş bana annecim 9 ay dert ettin bak ben gayet iyiyim nirvanaya da ulaştım

Bende senin gördüğünü gördüm. Hatta kendi kendime biraya aserirsem ne olucak diye düşündüm... Canı hiç bir şey cekmeyen ben buldu isteyecek bir şey. Ne olucak şimdi.

Sanırım minicik bir yudum alabilirsin kimseye zararı olmaz Ben de bayılırım ama hamile kaldığımdan beri eşim eve geçirmedi sağolsun. Aa bir arkadaşım vardı hamileyken bir bardak içerdi canı çekince, bebişinin de maşallahı var bilgi olsun diye söyledim

aaaayyy ilahi senle ben aynıyız valla. benimde geçenlerde aklımdan geçti bu. arkadaşlarla birlikte yemeğe gitmiştik orda konu açıldı, eşim saolsun her isteğimi yerine getirmeye çalışıyor ya, yemekte erkekte içiyor bizde kaldık öle. arkadaşımda yeni doğum yaptı 2 aylık bebeği onla ikimiz bakıyoruz canım çekmedi değil hani. sonra eşimin tepkisini merak edip canım çekti ne olacak şimdi dedim. eşimin gözleri yuvalarından çıkmıştı sanki tmm dedim şaka yaptım. ama ya çekseydi ne olcaktı derken arkadaşın çekmiş meğer, hemde çok fena olmuş, dayanamamış. bir yudum şarap içmiş. şaraptan birşey olmaz demişler
ben asla bırakmam dediğim sigarayı bırakmışım beeee, alkol neymiş hayatta içmem ....

canım alkolsuz bira var ondan içebilrisin.Canın bira çekmesi kansızlık belirtisi olabilrimiş ilk bebğimde ben de aynıydım eşime aldırıdım sadece koklayım diyordum o yetiyordu ban.Hamilelikte hemeoglobin düşebilri ondan öyle garip şeyler canımız çeker.bide malt diye içecek var biraya benziyor emizrirken çok içmiştim süt artırıcı ndan dene.

kızlar benim yine aklıma bişey takıldı hani şu ayrıntılı ultrason varya onu başka bi yerde mi yaptıracaz acaba kendi doktorumuz yapmazmı ki??

Son düzenleme:

Dogrudur dusmustur hemoglobinim. Malt in tadı şekerli degilmiydi emzirirken banada almislardida icememistim. Neyse dayanırım canım ya ne yapalım olmadı bir yudumcuk, bir şey olmaz herhalde :) isin kötüsü evdede var esim saolsun.

bende bu günlerde şu cif varya krem olan onu yiyesim geliyo acaba kanım düşük ondan mı ki
onun kokusunu duymak için habire tencereleri cifliyorummmm...çok güzel kokuyooo yaa bak şimdi canım cif çektiii

bende bu günlerde şu cif varya krem olan onu yiyesim geliyo acaba kanım düşük ondan mı ki
onun kokusunu duymak için habire tencereleri cifliyorummmm...çok güzel kokuyooo yaa bak şimdi canım cif çektiii

Ay ben de is koklamak istedim soba borularının içi kokar ya Herhalde sobalı evimi özledim

canım bize dedemiz park yataklardan aldı bile çok güzel üstelik kumaşı leke tutmuyormuş. Bizde mavi beyaz aldık. üstelik çok portatif istediğin zaman topluyorsun ufak bir kutusu var içine sığıyor. Bence memnun kalırsın ama bakarak alırsan tabiki de daha iyi

Son düzenleme:
kızlar benim yine aklıma bişey takıldı hani şu ayrıntılı ultrason varya onu başka bi yerde mi yaptıracaz acaba kendi doktorumuz yapmazmı ki??

Başka doktor yapıyor canım, kendi doktorumuz baksada bu isin uzmanı başka , ben yaptirmiycam ama uzun süreli ultrasonun bebek icin iyi olmadıgını düşünüyorum . Kendi doktorum ne kadar bakarsa artık onla yetinicem. 4 lu yaptırıyorum sonuçta ondada aynı seylere bakılıyor hemen hemen. Kizimada yaptirmamistim şimdi haksızlık olmasın dimi ama?

Canım şu yazını okuyunca yorumun biraz üzdü beni. Doktorlar müneccim değil ki. Senin bebeğinin pozisyonu belki tahmin etmesine izin vermiyordur. Belki bişeye benzetmiştir ama tam emin olamadığı için söylemiyordur. Benim bir doktor arkadaşım 8 aylık hamile ve cinsiyetini öğrenemedi hala çünkü bebeğinin pozisyonu elverişli değil.Kendisi de doktor yani hadi kaqdındoğmucu göremedi kendi görebilirdi. Ama olmayınca olmuyor. Merakını, heyecanını anlıyorum ama ağzına tokadı yapıştırcam demen olmamış. Lütfen yanlış anlama beni. Televizyonlarda sağlık personeline yapılan şiddeti görünce ve bir doktor eşi olarak bu konuda hassasım. Eğer doktorundan memnun değilsen değiştir. Bu senin en doğal hakkın ama bu tarz konuşmak pek olmamış canım. Doktorların da insan olduğunu unutmayın. Bak senle günlerimiz aynı ve kadın doğumcu henüz bana da net bişey söyleyemedi ve de sat tarihimde bile karışıklık olduğundan da bahsetmiştim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…