- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #11.281
algıda seçicilik canım ben basket takımını değil ötekini gördüm. malum hamileyiz demi
aayyy çok ayıp yoksa senin gözün yakışıklı basketçilerde miydi
Bende senin gördüğünü gördüm. Hatta kendi kendime biraya aserirsem ne olucak diye düşündüm... Canı hiç bir şey cekmeyen ben buldu isteyecek bir şey. Ne olucak şimdi.
Bende senin gördüğünü gördüm. Hatta kendi kendime biraya aserirsem ne olucak diye düşündüm... Canı hiç bir şey cekmeyen ben buldu isteyecek bir şey. Ne olucak şimdi.
meraba kızlar bugün doktara gittim kızım olcakmış Şevval im gelio
Sanırım minicik bir yudum alabilirsin kimseye zararı olmazBen de bayılırım ama hamile kaldığımdan beri eşim eve geçirmedi sağolsun. Aa bir arkadaşım vardı hamileyken bir bardak içerdi canı çekince, bebişinin de maşallahı var bilgi olsun diye söyledim
meraba kızlar bugün doktara gittim kızım olcakmış Şevval im gelio
:) yok canım, tüh ya yanlış anlaşıldı daha var o teste. Önceki gebeliğimden deneyim anlattım ben.
gözün aydın, sağlıkla inşallah....
:84::84::84::84:[/QUOT
gözünaydın. sağlıcakla büyüt inşallah..
yanlış alıntı yaptım. ben de hatlar bugün epey karıştı. herkese hayırlı olsun işte, cümleten)
Kızlar bu arada tuhaf tuhaf aşermeler var hiç duydunuz mu ? Toprak , kül, kağıt gibiAllah korusun ...
bunlar kan düşüklüğünde oluyomuş diye biliyorumm
canım alkolsuz bira var ondan içebilrisin.Canın bira çekmesi kansızlık belirtisi olabilrimiş ilk bebğimde ben de aynıydım eşime aldırıdım sadece koklayım diyordum o yetiyordu ban.Hamilelikte hemeoglobin düşebilri ondan öyle garip şeyler canımız çeker.bide malt diye içecek var biraya benziyor emizrirken çok içmiştim süt artırıcından dene.
bende bu günlerde şu cif varya krem olan onu yiyesim geliyo acaba kanım düşük ondan mı ki
onun kokusunu duymak için habire tencereleri cifliyorummmm...çok güzel kokuyooo yaa bak şimdi canım cif çektiii
günaydın kızlar. Gitgide muhabbet daha heyecanlı oluyor. Bebişlerimize alacaklarımızı düşünmek hayalini kurmak çok eğlenceli ve heyecanlıBen de park yatak istiyorum hatta bir tane gördün cibinlikli beyaz o kadar hoştu kii bayıldım bayıldım. Fiyatı da bana uygun geldi ama internetten kalitesini görmeden almak istemiyorum bebek mağazalarını gezip onun gibi bişey bulamazsam alıcam gözümü karartıp. Biberon vs gibi mama saklama hazırlama ürünlerinde philips avent 1 numara diyorlar. Tecrübeli annelerin fikirlerini almak istiyorum. Buharlı pişirici gördüm tabi bunu kullanmaya çooook var ama kullanan varmı merak ediyorum.
kızlar benim yine aklıma bişey takıldı hani şu ayrıntılı ultrason varya onu başka bi yerde mi yaptıracaz acaba kendi doktorumuz yapmazmı ki??
duydum canım duydum içimden neler geçiyordu bir bilsen. bana 14 haftalıkken daha çok küçük demişti, bak yine sinirlendim, dün gittiğim dr.da yine o dr.du malesef, 17. haftada hala göremeyince neyse fazla rahtsız etmeyelim annesi daha çok küçük dedi. kadının ağzına tokadı yapıştıracağım birgün ama hayırlısı :) dün hiç halim yoktu hem oraya buraya gitmekten çok yorulmuştum, hemde şu guatr konusu moralimi bozmuştu.
ama bir dahaki sefere o kadının ağzının payını vereceğim
ama hakediyor demi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?