2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bu arada tuhaf tuhaf aşermeler var hiç duydunuz mu ? Toprak , kül, kağıt gibi Allah korusun ...

Duydum. Babam anlatıyor da, köylerinde kadinlar hamileyken toprak yiyormuş . Benim de yağmur yağdığında toprak kokuyor ya o çok hoşuma gitmeye başladı, tabi yemek istemem:) galiba demirim düştü

sorması ayıp nekadara aldı bu yataklar ne kadardan başlıyo ve içine bebk nevresimi tam oluyomu acabaaa:26:bende park düşünüyorumda

evt aslında zaten doktorumuz ayrıntılıı bakıyorrr yaa bi de çok pahalı diye duydum bu ayrıntılıyıı

bu arada sormak istediği bişey var 14 haftalıkken doktora gittim bebeğim için kıza benziyor dedi ama ben en başından beri erkek hissediyorum çin takvimi,göbek kılları aşermeler karnımın yapısı vs herşey erkek bebeği işaret ediyor. sizce yanılmış olabilir mi doktor?

Hayır canım , dörtlü ; üçlünün içerdiği parametreleri iceriyor zaten. Doktorum 3 lu yapmiyormuş artık. Aynı haftalarda da yapıldığı icin ikisinden birinin yapılması yeterliymis.

hmmmm anladım canım. bana zaten ikili de yapılmamıştı. sadece 3 lü yaparız dedi doktor. bugün boyuna baktık oğluşumun 16,5 cm olmuş maşallahhhh

kızlar oğluma emir ismi yakışır mııı

çiğdem ben emrah kocacım
çiğdemin ve emrah 'em'i ben deki 'i' emrahtaki 'r'
.
emir güsel miii

medvecezirin verdiği gentle iron güzel aynı zamanda magnezyumda var içerisinde fakat demir oranı düşük. Bir de kapsül de sıkıntı çektiysen şurup kullanımı daha zor tadı direk ağzında kalıcak. Kan ilacımı ben sabah ağzımda bekletmeden aç karna bol suyla içiyorum.

bana kimse cevap vermeyecek mi?

bende bu günlerde şu cif varya krem olan onu yiyesim geliyo acaba kanım düşük ondan mı ki
onun kokusunu duymak için habire tencereleri cifliyorummmm...çok güzel kokuyooo yaa bak şimdi canım cif çektiii

ayy poli yaaa öldürdün yine beni gülmekten

Ama deterjanda epeyce ilginç, bunu araştırman lazım, geçenlerde bir yazı okudum, aşermek vücudun verdiği bir işaretmiş, mesala toprak aşermek alüminyum veya demir eksilkiğinden kaynaklanıyormuş. çikolata aşermekte magnezyum eksikliğinde kaynaklanıyor. ben aşırı çikolata yemeye başlamıştımki bu yazıyı okuyunca ve eve gittiğimde gözlerimin altının iyice çöktüğünü ve karamaya başladığını göründe magenzum eksikliği olduğuna kanaat getirdim. çikolata yiyotum ve mutluyum
deterjanlarda da daha çok petrol türevi kimyasallar var, neyin az gelmiş bilemedim ama dr. na söyle ve koklamanı hiç tavsiye etmiyorum, bir kimyager olarak bu kimyasalların hiçbiri masum değil, ne kadar güzel koksalar bile .....

zaten kıza benziyor demiş kesin kızdır dememiş. sanırım sen erkek istiyorsun : )) Allah gönlüne göre verir inşallah. ama bence en güzeli sağlıklı olsun kukusu ya da pipisi olsun farketmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…