- 30 Ağustos 2012
- 212
- 13
- 298
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #11.301
Kızlar bu arada tuhaf tuhaf aşermeler var hiç duydunuz mu ? Toprak , kül, kağıt gibiAllah korusun ...
Duydum. Babam anlatıyor da, köylerinde kadinlar hamileyken toprak yiyormuş . Benim de yağmur yağdığında toprak kokuyor ya o çok hoşuma gitmeye başladı, tabi yemek istemem:) galiba demirim düştü
canım sana 3 lü yapıldı mı???
canım bize dedemiz park yataklardan aldı bile çok güzel üstelik kumaşı leke tutmuyormuş. Bizde mavi beyaz aldık. üstelik çok portatif istediğin zaman topluyorsun ufak bir kutusu var içine sığıyor. Bence memnun kalırsın ama bakarak alırsan tabiki de daha iyi
Başka doktor yapıyor canım, kendi doktorumuz baksada bu isin uzmanı başka , ben yaptirmiycam ama uzun süreli ultrasonun bebek icin iyi olmadıgını düşünüyorum . Kendi doktorum ne kadar bakarsa artık onla yetinicem. 4 lu yaptırıyorum sonuçta ondada aynı seylere bakılıyor hemen hemen. Kizimada yaptirmamistim şimdi haksızlık olmasın dimi ama?
Hayır canım , dörtlü ; üçlünün içerdiği parametreleri iceriyor zaten. Doktorum 3 lu yapmiyormuş artık. Aynı haftalarda da yapıldığı icin ikisinden birinin yapılması yeterliymis.
sorması ayıp nekadara aldı bu yataklar ne kadardan başlıyo ve içine bebk nevresimi tam oluyomu acabaaa:26:bende park düşünüyorumda
valla canım hediye aldığı için fiyatı sormadımama çok şeker bişey çok beğendim
rahat olmak mı uzatmaya çalışmak mı ben mi asıl sen rahat ol arkadaşım benim keyfim yerinde haa bu arada sana cevap vermemekle haklıylış millet baksana ben bi cvp yazdım onu da yanlış anlamışsınn
çok teşekkür ederim doktorumla görüştüm maltofer şurup verdi birde onu deniycemm var mı kullanan bu arada pekmezde içmeye başladım bide siyah kuru üzüm alıcam inşallah kanım yükselir.
kızlar oğluma emir ismi yakışır mııı
çiğdem ben emrah kocacım
çiğdemin ve emrah 'em'i ben deki 'i' emrahtaki 'r'
.
emir güsel miii
çiğdem ben emrah kocacım
.
emir güsel miii
çiğdem ben emrah kocacım
.
emir güsel miii
bu arada sormak istediği bişey var 14 haftalıkken doktora gittim bebeğim için kıza benziyor dedi ama ben en başından beri erkek hissediyorum çin takvimi,göbek kılları aşermeler karnımın yapısı vs herşey erkek bebeği işaret ediyor. sizce yanılmış olabilir mi doktor?
bana kimse cevap vermeyecek mi?
bana kimse cevap vermeyecek mi?
bende bu günlerde şu cif varya krem olan onu yiyesim geliyo acaba kanım düşük ondan mı ki
onun kokusunu duymak için habire tencereleri cifliyorummmm...çok güzel kokuyooo yaa bak şimdi canım cif çektiii
bu arada sormak istediği bişey var 14 haftalıkken doktora gittim bebeğim için kıza benziyor dedi ama ben en başından beri erkek hissediyorum çin takvimi,göbek kılları aşermeler karnımın yapısı vs herşey erkek bebeği işaret ediyor. sizce yanılmış olabilir mi doktor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?