- 1 Ağustos 2012
- 870
- 54
- 298
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #11.321
bana kimse cevap vermeyecek mi?
kızlar oğluma emir ismi yakışır mııı
çiğdem ben emrah kocacım
çiğdemin ve emrah 'em'i ben deki 'i' emrahtaki 'r'
.
emir güsel miii
bu arada sormak istediği bişey var 14 haftalıkken doktora gittim bebeğim için kıza benziyor dedi ama ben en başından beri erkek hissediyorum çin takvimi,göbek kılları aşermeler karnımın yapısı vs herşey erkek bebeği işaret ediyor. sizce yanılmış olabilir mi doktor?
bana kimse cevap vermeyecek mi?
Eki Görüntüle 638900 Eki Görüntüle 638901
isetberrycim,
ben de yukarı ekledim bebişin 2 resmini, birisinde sanki nub daha çok belli oluyor gibi ama ben göremedim. bu doktorlardan ümit yok,
bir tahminin var mı cinsiyeti ile ilgili?
kesinlikle farklı çıkabilir, %90 kız denenlerden erkek çıkanları gördüm ben. bana da kıza benziyo dedi ama kesin diyene kadar kendimi bu fikre kaptırmamaya çalışıyorum
isetberrycim,
ben de yukarı ekledim bebişin 2 resmini, birisinde sanki nub daha çok belli oluyor gibi ama ben göremedim. bu doktorlardan ümit yok,
isetberrycim,
ay valla bazı doktorlar anlamıyormu bilerekmi söylemiyor anlamadım gitti. maşallah kocaman olmuş teyzesinin gülü.
pipisini göremeıomda böle erkeksi bir yatısı var sankim
aynı benim sıpam gibi
isetberrycim,
bir tahminin var mı cinsiyeti ile ilgili?[/QUOT
ben erkek dedim çünkü 15 haftalıktım bende ultrasondan bakarken doktor görünmüyor dedi ama ben nub çıkıntısı ördüğüm için erkek dedim kendi kendimeçıkıntısı buna benziyordu umarım yanılmam sen ne istiyorsun kuzum hayırlısıyla
bence erkeğe benziyor :))))) tahmin ama öyle geldi
nubu sen görebildin mi benimmeleğim,
bunun gibi 8 kare görüntü daha var, hiçbirinde anlayamdım ben.
zaten bir el var babası gibi kocaman, bacaklarda upuzun oda babası gibi, o ölçülerle kız olursa evde kalır:):):)
ama burun mercimek, o da bana benziyor, burun kafamı karıştırdı.
babamız artvinli, çok büyük olmasa da o kadar da küçük değil burnu.
isetberrycim,
bir tahminin var mı cinsiyeti ile ilgili?[/QUOT
ben erkek dedim çünkü 15 haftalıktım bende ultrasondan bakarken doktor görünmüyor dedi ama ben nub çıkıntısı ördüğüm için erkek dedim kendi kendimeçıkıntısı buna benziyordu umarım yanılmam sen ne istiyorsun kuzum hayırlısıyla
tabi önce sağlıkla hayırla olsun istiyorum, güzel ahlaklı vs.vs. bu istekler bitmez,
erkek hissediyorum sanki,
eskiden hep kızım olsun isterdim, kız çocuklarına bayılıyorum, ama bunu erkek hissettiğim için erkek fikrine de ısındım sanki,
bilmiyorum hepimizin bebişleri hayırla olsun, en önmelisi o.
maşallah burnuda estetikli gibi duruyor :)
saol lepistess, evet burun baya kafa karıştırıcı, benim burnuda estetikli sanarlar hep, ama valla yaptırmadım:):):)
benim de doğduğum zaman biblo gibiymiş burnum,
estetikli gibi bir burnu olan erkek de pek hoş olmaz heralde,
ama o ellerde kocaman yüzünün yarısını kaplıyo nerdeyse,
rüyamdada hep erkek görürüdüm, dün kız gördüm,
ruz takvimi kız, çin takvimi erkek,
belli olsada krutulsak şu psikolojiden.
Canım şu yazını okuyunca yorumun biraz üzdü beni. Doktorlar müneccim değil ki. Senin bebeğinin pozisyonu belki tahmin etmesine izin vermiyordur. Belki bişeye benzetmiştir ama tam emin olamadığı için söylemiyordur. Benim bir doktor arkadaşım 8 aylık hamile ve cinsiyetini öğrenemedi hala çünkü bebeğinin pozisyonu elverişli değil.Kendisi de doktor yani hadi kaqdındoğmucu göremedi kendi görebilirdi. Ama olmayınca olmuyor. Merakını, heyecanını anlıyorum ama ağzına tokadı yapıştırcam demen olmamış. Lütfen yanlış anlama beni. Televizyonlarda sağlık personeline yapılan şiddeti görünce ve bir doktor eşi olarak bu konuda hassasım. Eğer doktorundan memnun değilsen değiştir. Bu senin en doğal hakkın ama bu tarz konuşmak pek olmamış canım. Doktorların da insan olduğunu unutmayın. Bak senle günlerimiz aynı ve kadın doğumcu henüz bana da net bişey söyleyemedi ve de sat tarihimde bile karışıklık olduğundan da bahsetmiştim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?