2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bana kimse cevap vermeyecek mi?

canım benım çin rus tüm takvimler kızdı ben de kız hissediyordum.
doktor nub teorisine göre erkeğe benziyor dedi şimdi her ultrasonda pipisini gösteren bir erkek var :)
ben ve çinliler yanıldı ama doktorum yanılmadı .
Allah sağlıcakla gönlüdekini versin inşallah.

aslında kız ya da erkek hiç önemli değil ama hislerim öyle kuvvetli bir şekilde erkek diyor ki teşekkürler artık bi sonraki haftalarda öğrenicez net olarak.

canım benim bende ilk başlarda kız hissediyordum hatta bahsederken devamlı ağzımdan kızım lafı çıkıyordu. herkes şaşırıyordu. yengem popomu görünce kızımız geliyor dedi. ablam rüyamda gördüm dedi vs vs. sonra doktora gitmeden bir hafta önce sanki erkekmiş gibi hissetmeye başladım ve sonuç oğlumuzun pipisi oldu bu yüzden aşermeymiş kılmış karın yapısıymış hiçbirine takılıp kalma. ha şu da bir gerçek bizim sülalede ve eşimin sülalesinde %90 nın ilk bebeği erkekti eşim buna dayanarak bence kesin erkek demişti. bu arada eşimde 5 erkek kardeşler hiç kız yok:))) ve ilk yeğenleri de hep erkek maşallah sülale erkek kaynıyor yakında kız neslini biz tüketecez

isetberrycim,
ben de yukarı ekledim bebişin 2 resmini, birisinde sanki nub daha çok belli oluyor gibi ama ben göremedim. bu doktorlardan ümit yok,
bir tahminin var mı cinsiyeti ile ilgili?

kesinlikle farklı çıkabilir, %90 kız denenlerden erkek çıkanları gördüm ben. bana da kıza benziyo dedi ama kesin diyene kadar kendimi bu fikre kaptırmamaya çalışıyorum

banada 3 farkli doktor 8.haftamdan beri kiz diyo.....hatta biz tup bebek yaptirdik emriyolog 5 gunluk embriyoya bakarak kiz dedi :) kizlar farkli bolunuyormus daha saglikli oluyormus emriyolog oyle dedi

ay valla bazı doktorlar anlamıyormu bilerekmi söylemiyor anlamadım gitti. maşallah kocaman olmuş teyzesinin gülü.
pipisini göremeıomda böle erkeksi bir yatısı var sankim
aynı benim sıpam gibi

ay valla bazı doktorlar anlamıyormu bilerekmi söylemiyor anlamadım gitti. maşallah kocaman olmuş teyzesinin gülü.
pipisini göremeıomda böle erkeksi bir yatısı var sankim
aynı benim sıpam gibi

maşallah burnuda estetikli gibi duruyor :)

bi arkadasimda nem ve isi olcer hangi marka aldigimi sormustu insallah gorebilir alintiyi bulamadim sonrasinda....
chicco aldik bi arkadasimda onu kullaniyor...nem dusuk olunca kirmizi isik yanip sonuyo...simdide soguk buharli oda nemlendirici arastiriyorum hem bizim icinde gerekliymis..

bence erkeğe benziyor :))))) tahmin ama öyle geldi

nubu sen görebildin mi benimmeleğim,
bunun gibi 8 kare görüntü daha var, hiçbirinde anlayamdım ben.
zaten bir el var babası gibi kocaman, bacaklarda upuzun oda babası gibi, o ölçülerle kız olursa evde kalır:):):)
ama burun mercimek, o da bana benziyor, burun kafamı karıştırdı.
babamız artvinli, çok büyük olmasa da o kadar da küçük değil burnu.

Vallahi bn kıza benzettim ikinci resimde nub paralel gibi orkdm e baksın bide orda paylaş resmi

maşallah burnuda estetikli gibi duruyor :)

saol lepistess, evet burun baya kafa karıştırıcı, benim burnuda estetikli sanarlar hep, ama valla yaptırmadım:):):)
benim de doğduğum zaman biblo gibiymiş burnum,
estetikli gibi bir burnu olan erkek de pek hoş olmaz heralde,
ama o ellerde kocaman yüzünün yarısını kaplıyo nerdeyse,
rüyamdada hep erkek görürüdüm, dün kız gördüm,
ruz takvimi kız, çin takvimi erkek,
belli olsada krutulsak şu psikolojiden.

Cnm rüyada oğlu olduğunu gören hamile bir kadın kız ile müjdelenir kızı olduğunu görenin ise kendine benzeyen bi kızı olur hayırlı olsun bn rüyalara çok inanırım

Arastacım, beni yanlış anlamışsın canım. benim bebeğin cinsiyet konusu artık espiri konusu haline geldi burda, o bahsettiğim dr.la ilgili muhabbeti daha önce burda yapmıştık, birçok arkadaş hatırlayacaktır. ama kadın beni saf yerine koyup bebeğin küçük diyerek sinirimi bozmuştu, yani anlaşılımyor, göstermiyor dese anlayacağım ama sanki bebekte bir problem varmış gibi küçük demesi beni mahvetmişti o zaman. salak mıyım ben, gösteren herkesin ki büyümüş te benimki mi küçük diye hayıflanmıştım burda.
Yoksa şiddete kesinlikle karşıyım, sadece dr.lar hertürlü meslek gruplarına karşı saygım sonsuz, sonuçta insanlar yıllarca okuyup emek harcıyor, heleki dr.lar ....
ben sadece şaka anlamında söylemiştim seni veya birbaşkasını kırmak, üzmek istemem kesinlikle. benim ablamda doğunca öğrendi bebeğin cinsiyetini, onu da söylemiştim burda.

Hepimiz insanınızi herkesin hassas noktaları var, ben dr. olarak ona saygı duyuyorsam ve dediklerine kulak asıyorsam, kendimi ve bebeğimi ona emanet ediyorsam, o da benim duygularımın hat safhada olduğu ve bebeğimle ilgili sürekli endişe duyduğum dönemde bana bebek küçük gibi kelimeler kullanmayacak. dr. olarak onun da buna dikkat etmesi gerekir. yoksa kimseyi döveceğim falan yok dağ başında mı yaşıyoruz allah aşkına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…