- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #1.141
kıslar moralim çok bozuk dünden beri....dün tam buraya bakıyordum kanaması gelenlere üzülmeyin yatın geçer derken bi baktın o an akıntı zannettiğim şey kanmış
hemen dr'a gittik alttan muayene etti ve hiçbirşey yok herşey yolunda dedi hatta kalp atışını dinletti ve bir iğne verdi neyse sabah yaptırdım o iğneyi Allahtan bugün okullar da tatildi yattım evde....
ama saat 14:00 gibi wc ye gittim ki kanamam çoğalmış ve acaip korktum yatmaya devam ettim ağladım,öğrencimin biri doğum günü hediyesi olarak bana bebek ayakkabısı almıştı ve o karşımdaydı ona baktıkça dayanamadım hüngür hüngür ağladım şimdi hala lekelerim var ama baya açık şuan oturuyorum size bunları yazıyorum bilmiyorum doğrumu yapıyorum yatmam mı lazım ama anlatmak istedim bir duanız yeter....
umarım benim gibi olan tüm arkadaşlarım çok sağlıklı bebekler doğururuz ve bu yaşadığımız sadece geçici birşeydir....
yat dinlen canım rabbim meleğini san bağışlasın canım mümkünse tuvalet dışında yataktan kalma tatlım bol bol dua et moralini bozma inş herşey yoluna girecek
çok sağol canım yaa çok sıkılmıştım tüm gün yatmaktan.....eşim gelsin de pc yi kucağıma koysun bare tv de bir yere kadar iice sabah programcısı oldum bugün:)
öpüyorum hepinizi canlarım benim....
kıslar moralim çok bozuk dünden beri....dün tam buraya bakıyordum kanaması gelenlere üzülmeyin yatın geçer derken bi baktın o an akıntı zannettiğim şey kanmış
hemen dr'a gittik alttan muayene etti ve hiçbirşey yok herşey yolunda dedi hatta kalp atışını dinletti ve bir iğne verdi neyse sabah yaptırdım o iğneyi Allahtan bugün okullar da tatildi yattım evde....
ama saat 14:00 gibi wc ye gittim ki kanamam çoğalmış ve acaip korktum yatmaya devam ettim ağladım,öğrencimin biri doğum günü hediyesi olarak bana bebek ayakkabısı almıştı ve o karşımdaydı ona baktıkça dayanamadım hüngür hüngür ağladım şimdi hala lekelerim var ama baya açık şuan oturuyorum size bunları yazıyorum bilmiyorum doğrumu yapıyorum yatmam mı lazım ama anlatmak istedim bir duanız yeter....
umarım benim gibi olan tüm arkadaşlarım çok sağlıklı bebekler doğururuz ve bu yaşadığımız sadece geçici birşeydir....
canım geçmiş olsun aklına kötü şeyler getirme bişey sorucam ama saat 14:00 gibi wc ye gittim ki kanamam çoğalmış demişsin ya doktorunu tekrar aradın mı kanamam çoğaldı diye o sana doğru bilgi verir.Allah esirgesin bişey olmaz inşallah içini ferah tut.
Çok gecmis olsun evet en iyi tedavi istirahat ve moral. Cevresinde bu olaylara çok tanık olmus biri olarak kanama varken vajinal ultrasonun hiç iyi olmadığına inanıyorum . Bazı doktorlar bu durumda kesinlikle vajinal bakmıyor bekleyelim diyor kimisi ise bir şey olmaz diyor. Benden tavsiye kanaman devam ederde olaki yine doktora gidersen vajinal baktirma lütfen bebeğin yerleştiği yer rahmin alt tarafları ise riskli. Çok çok gecmis olsun inşallah iyi olacaksın canım.
bizim melekler nazlıııı canım nazlanıyorlarrrr ama onlar bizim olucakkkkkkk
evet nazlı yavrularımız ama bilmiyorlar ki anneleri de çok inatçı ve dayanıklı:)
dünkü doktor bebek çok küçük kese görülür ama vajinal bakmazsam bebeği net göremem dedi ben de doktordan daha iyi bilmem heralde dedim baktırdım mecbur...ama benim bebek vajinanın tam ortasında yukarıda duruyor sağda ya da solda olması gerekmez mi:) havada asılı kalmış gibi yavrum....
slm kızlar kanaması olan arkadaslar lufen stres yapmayın ıgne ve ılaclarınızı alın ve bolca dıllenın ayaklar havada sadece wc ıcın kalkın allahın ıznıyle bırsey olmaz
kızlar benımde 24 ekım olan tarıhım 13 kasım olarak degıstırmek ıstıyorum cunku
adetımden 20 gun sonraaa esımle bırlıkte olmustum o gun tutmus hesaplamalarıma goreee 24 ekım hesapladıgımda 8 haftalık cıkıor ama ultrasonda 5+4 gunugumuz aslında takvımı degıstırırse arkadas sevınırım
13kasım yazarsa sevırırm
doktor bu olayı bılmedıgınden bebegıme aslında kotu yaklastı hanı 3 hafta gerılık olunca ızlıyecez durumunu dedı kesem ılk gordugumden daha buyuktu ve ııcnde mınıcık bırsey vardı hatta kalkp atımı goruru gıbı oldum ama doktor hemen kapatıp 10 gun sonra dedı dınlerız kalp atımı dedı
slm kızlar kanaması olan arkadaslar lufen stres yapmayın ıgne ve ılaclarınızı alın ve bolca dıllenın ayaklar havada sadece wc ıcın kalkın allahın ıznıyle bırsey olmaz
kızlar benımde 24 ekım olan tarıhım 13 kasım olarak degıstırmek ıstıyorum cunku
adetımden 20 gun sonraaa esımle bırlıkte olmustum o gun tutmus hesaplamalarıma goreee 24 ekım hesapladıgımda 8 haftalık cıkıor ama ultrasonda 5+4 gunugumuz aslında takvımı degıstırırse arkadas sevınırım
13kasım yazarsa sevırırm
doktor bu olayı bılmedıgınden bebegıme aslında kotu yaklastı hanı 3 hafta gerılık olunca ızlıyecez durumunu dedı kesem ılk gordugumden daha buyuktu ve ııcnde mınıcık bırsey vardı hatta kalkp atımı goruru gıbı oldum ama doktor hemen kapatıp 10 gun sonra dedı dınlerız kalp atımı dedı
Merhabalar ağustos anneleri...
Rabbım nasıp ederse ınsallah ben de agustos annesı olacagım...
epeydır takıp edıyorum sızlerı ama yazmak bu gune kısmetmıs...
O kadar ıyı anlıyorum kı telaslarınızı, heyecanlarınızı...
Bıraz kendımden bahsedeyım...
15 aylık evlıyım...
polıkıstık over hastasıyım, evlendıgımden berı yasmın kullanıyordum gecen sene mart ayında bıraktım, nısan ayında hamıle oldugumu ogrendım... Fakat bır hafta surdu mutlulugum, kımyasal gebelıkle sonuclandı... Doktorum korunma vermedı, hemen ertesı ay yıne adet gormeden hamıle oldugumu ogrendım, bu defa cok korkuyordum ya yıne aynı sey olursa dıye... Nerden bılebılırdım kı kımyasal gebelıgın cok basıt bırsey oldugunu, daha uzucu seylerın de oldugunu... zor bır donem gecırdım, aslında ılk basta hersey yolundaydı 4+4 ıken keseyı, bır hafta sonra da kalp atıslarını duymustuk. Sonra kanamalarım basladı, doktora gıttım her kanama dusuk olmaz ama senın dusuk tehlıken var derken bırden ıkız gebelık oldugunu soyledı, hem de aynı kesede tek yumurta ıkızı... Evde sureklı yattım, bır hafta sonra tekrar kontrole gıttım bu arada kanamalarım devam edıyordu, bırının kalp atısının zayıfladıgını dıgerınden ıse atıs alamadıgını kaybedecegımı soyledı, nıtekım bır kac gun sonra da sıddetlı bır kanama sonucu solugu hastanede aldık yıne kalbı durmustu kuzularımın... Aslında 9 haftada falan olmam gerekırken 7. haftada kalmıslardı, kurtaj oldum. Cok zor gunler gecırdım, 3 ay korunma verdı doktorum... bu uc ayda aglamadıgım tek bır gunu bıle hatırlamıyorum... Rabbım kımseye evlat acısı vermesın...3 ay dolunca ılacı bıraktım ve yıne ılk seferde hamıle kaldım... Suan sata gore 10 haftalık falan hamıle olmam lazım ama polıkıstık over nedenıyle gec dollenme yasıyorum. Ortalama adet dongum 40 gun cıvarı... suan 6+2 haftalık hamıleyım... 4 haftalıkken keseyı gorduk, salı gunu tekrar doktora gıdıcem ınsallah Rabbım kalp atısını duymayı da nasıp eder...
Bu defa Rabbım oyle bır sukunet oyle bır sabır verdı kı anlatamam, sabırla randevu gunumu beklıyorum... Herseyın yolunda gıdecegını dusunmek ıstıyorum kı sımdılık bır sorunumuz yok cok sukur...
Sızlere tavsıyem ne olur tek doktorla kalmayın, ısmını hatırlayamamakla bırlıkte burdan bı arkadasın yazdıgını okudum, ona ınansa kurtaj olacak ne acı...
Temennım hepımızın saglıkla evlatlarımızı kucagımıza almamız... Kanaması olan arkadaslar ıclerını ferah tutsunlar, dualarım sızlerle...
bu arada kanaması olan arkadaslara doktorları ılac verdı mı merak edıyorum...
Ben suan daha once bır dusuk yaptıgım ıcın korasprın ve progestan kullanıyorum kanama olmamasına ragmen...
İnsallah hepımız bu 9 aylık tatlı ve yorucu zaman dılımını bırlıkte hıc fıre vermeden gecırırız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?