2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim kontrolüm 2 hafta sonra 12 haftalık olacak erken dimi cinsiyet belirlenmesi için.

cevap lütfen...

15. haftadayım ve ayaklarımda çok ağrı var . bu durumda olan varmı ?

Cnm banada arada oluyor ve geçiyor olurmuş öyle bazen tüm gün agrıyor bazende sabah uyandıgımda fln bu aralar pek yok inş seninkide gecer cnm..

benim kontrolüm 2 hafta sonra 12 haftalık olacak erken dimi cinsiyet belirlenmesi için.

cevap lütfen...

Bnmkini 12. haftada sormuştum tahmin etmişti doktor erkek dedi yuzde 80 ama onumuzdeki cuma gidicem bakalım değişicekmi değişmicekmi :) söyleyebilir cnm yanii

Kızlar ya:26::26:

Bugün kontrolümüz vardı.Doktora gittik. Doktor tahminde bulunup nub teorisini anlatıp büyük ihtimalle erkek demişti. Bugün kıza benziyor dedi. Şok olduk resmen eşimle yaaa. Ben önceden hep kız isterdim ama doktor erkek deyince kendimi öyle alıştırmışım ki:44: İsim bulmaya çalışıyordum falan.

Eşimde üzüldü resmen. Buna daha da üzüldüm. Bana söylememişti hiç . Hayaller falan kuruyormuş.
İçim bi hoş oldu o böyle anlatınca.

Sonra da kendime kızdım. Allahım sağlıklı bi bebek versin cinsiyeti hiç önemli değil tabii. Sağlıklı olsun sağlıklı büyüsün diye dua ediyorum. Ama şaşkınlığımı üstümden atamadım hala

merhaba cici bebeklerin güzel anneleri sizlerle bugün ateş ölçerler hakkında öğrendiğim bir bilgiyi paylaşmak istiyorum. biz de yavaş yavaş bebk ihtiyaçlarını karşıyalayalım dedim ve ateş ölçerleri arştırmaya başladık braun kulaktan ölçene karar vermişken bir medikalden microlife markasını duyduk. bu maraknın sadece tıbbi malzemeler ürettiğini bu konuda oldukça başarılı olduklarını, özel ve devlet hastanelerinin bir çoğunda bu markanın güvenilir bulunup kullanıldığını öğrendik. fiyat olarak 100 tl civarında kulak arkası ve alından ölçüm yapıyor.

ah ya üzülüyorum bir öyle bir böyle deyince bu doktorlar

insan ister istemez hayal ediyor değil mi, benimsiyor, kızsa kızım diye seviyor o süre, erkek denmişse oğluşum... sonra değişince bir an bocalamışsınızdır tabi. olmaz mı...

şunu düşün yalnızca; çok yakın zamanda bunu yadsıdığını bile unutacaksın, kendini başka başka heyecanlara kaptıracak, rengarenk kıyafetler alırken eşyalarını seçerken çok çok mutlu bulacaksın kendini... sen de, eşin de eşinin hayaller kurmuş olmasına takılma tabii kurmuştur o heyecanla. ama kızların babalarıyla ilişkisini düşün, öyle aşık oluyorlar ki birbirlerine yarın bir gün aralarına nifak :) sokmak için bugünü hatırlatır kızdırırsın eşini, gülersiniz birlikte...

hayırlı olsun, sağlıklı olsun helenacığım...

Son düzenleme:
Kızlar merhabağğğğğğğğğğğğ

Bugün kontrolümüz vardı ve cinsiyetimiz kesinleşti. Prenses geliyorrrrr :))) Yavyum nasıl kıpır kıpırdı içerde bir görseydiniz. Güya kız olcak insan biraz sakin olur ama nerdeee :)) Hoppidi hoppidi oynuyo içerde Ben küçükken çok usluymuşum, eşim de öyle kime çekti bu kız

Bugün 4lü test için kan verdim. Detaylı ultrasona 22. haftada girmemi istedi doktorcum. Bunun için üni hastanesine gidicez. Kilo meselesine gelince 2 kilo almışım ama farketmiştim :)) Bu ay pek iştahım yoktu aslında ve hafif mide bulantım başlamıştı 3. aydan sonra ama deli gibi çikolata yedim bazen abarttım günde yarım kavanoz

Neyse sonra gittik hamiş pantalonu almaya. 2 tane hamiş kotu aldım biri lacivert biri gri. Hamile kalmadan önceki bedenim neyse öyle aldım. Allahım nasıl rahat şeymiş onlar öyle Kadın dedi 15 martta açık renkler gelicek o zaman gidip buz mavisi ve beyaz da alıcam.

Sonra eşimle markete ve kordona gittik. Dikkatimizi çekti, babalar hep kızlarıyla geziyordu. Biri omuzlarına almış, diğeri kangurusuna, biri elinden tutmuş ve daha bir sürü örnek. Sanırım babalar ve kızları arasında özel bir aşk oluyor. Gözlerim doldu izlerken ben de kızımla babasını öyle hayal ettim :))

Bu arada cinsiyet öğrenen arkadaşlarımı tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin içinizin güzelliğini :))

Hamile pantolonu almadım daha.Daha doğrusu bulamadım yaşadığım yerde doğru dürüst bişe.;İnternetten sipariş edicem artık.Bel bandı gördüm onları düşünüyorum göbeğim iyice çıkana kadar.Kullanışlı gibi duruyor bakalım artık.

canim cok sevindim saglikla gelsin prensesin insallah...evet babalar ve kizlari arasinda bi ask oldugu kesin herkes oyle dio valla...

pant. hayirli olsun gule gule kullan ben daha hic bisi almadim ikinci oldugu icin daha onceden bi kac parca kiyafetim var ama yinede almak gerekiyor cunku o kis cocuguydu bu yaz cocugu haliyle hamilelikte farkediyor

kendine ve prensesine coookkk iyi bak

canım hayırlı olsun çok merak ettim nerden buldun o kotları ya:)

Arkadslar ben bu ara cok odlek oldum saat caldiginda yere bisey dustugnde flan korkuyorum birden.benm gibi olan varmi ..bebegime bisey olur diye korkuyorum

Çok teşekkür ederim canım :) Kot kullanışlı oluyor yazın da kışında giyilebilir. Ama bakalım o sıcaklarda pantolon ne kadar kullanışlı olucak. Uçuş uçuş elbiseler daha çok işe yarayabilir. İnsan hamile değilken bile zor tahammül ediyor sıcağa. Bakalım napıcaz şişince. Allah hepimize kolaylık versin.

Sen de bebişlerine ve kendine iyi bak annesi.

canım hayırlı olsun çok merak ettim nerden buldun o kotları ya:)

Canım çarşıda hamile ve büyük beden yazan bi dükkan vardı daldım oraya. Sordum hamile kotu var mı diye sürüyle model çıkardı. Gör&Sin Maternıty markası canım netten bakabilirsin.

Ben de netten sipariş edicektim ama iyi ki etmemişim. Pantolon tam oturmayınca içime sindiremiyorum. Bacaklarım biraz ince her pantolon cuk oturmuyor. O kadar model denedim içlerinde sadece 2 tanesi tam oturdu. Hemen aldım tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…