- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #11.601
15. haftadayım ve ayaklarımda çok ağrı var . bu durumda olan varmı ?
benim kontrolüm 2 hafta sonra 12 haftalık olacak erken dimi cinsiyet belirlenmesi için.
cevap lütfen...
Kızlar ya:26::26:
Bugün kontrolümüz vardı.Doktora gittik. Doktor tahminde bulunup nub teorisini anlatıp büyük ihtimalle erkek demişti. Bugün kıza benziyor dedi. Şok olduk resmen eşimle yaaa.Ben önceden hep kız isterdim ama doktor erkek deyince kendimi öyle alıştırmışım ki:44: İsim bulmaya çalışıyordum falan.
Eşimde üzüldü resmen. Buna daha da üzüldüm. Bana söylememişti hiç . Hayaller falan kuruyormuş.
İçim bi hoş oldu o böyle anlatınca.
Sonra da kendime kızdım. Allahım sağlıklı bi bebek versin cinsiyeti hiç önemli değil tabii. Sağlıklı olsun sağlıklı büyüsün diye dua ediyorum. Ama şaşkınlığımı üstümden atamadım hala[/QUOT
canım ilk çocuğunuz mu? bi süre sonra onuda benimsersinz.bizde çin takvimine göre erkek bekliyorduk doktor kız gb deyince eşim ama ben oğlumla aynı şeyleri giycektim deyip benide üzmüştü. şimdide kızım da kızm diye sevip duruyor. bi daha doktora gittiğimizde erkek dermiş kıza alışmışken zor olur ama dedğin gibi sağlıklıklı sıhatli olsun
Kızlar ya:26::26:
Bugün kontrolümüz vardı.Doktora gittik. Doktor tahminde bulunup nub teorisini anlatıp büyük ihtimalle erkek demişti. Bugün kıza benziyor dedi. Şok olduk resmen eşimle yaaa.Ben önceden hep kız isterdim ama doktor erkek deyince kendimi öyle alıştırmışım ki:44: İsim bulmaya çalışıyordum falan.
Eşimde üzüldü resmen. Buna daha da üzüldüm. Bana söylememişti hiç . Hayaller falan kuruyormuş.
İçim bi hoş oldu o böyle anlatınca.
Sonra da kendime kızdım. Allahım sağlıklı bi bebek versin cinsiyeti hiç önemli değil tabii. Sağlıklı olsun sağlıklı büyüsün diye dua ediyorum. Ama şaşkınlığımı üstümden atamadım hala
ben de henüz almadım ama hamile kalmadan önceki kendi bedeniniz alınıyor. önceden m giyiyorsanız yine hamile ürünlerinde m, l'se l...
Kızlar merhabağğğğğğğğğğğğ
Bugün kontrolümüz vardı ve cinsiyetimiz kesinleşti. Prenses geliyorrrrr :))) Yavyum nasıl kıpır kıpırdı içerde bir görseydiniz. Güya kız olcak insan biraz sakin olur ama nerdeee :)) Hoppidi hoppidi oynuyo içerdeBen küçükken çok usluymuşum, eşim de öyle kime çekti bu kız
Bugün 4lü test için kan verdim. Detaylı ultrasona 22. haftada girmemi istedi doktorcum. Bunun için üni hastanesine gidicez. Kilo meselesine gelince 2 kilo almışım ama farketmiştim :)) Bu ay pek iştahım yoktu aslında ve hafif mide bulantım başlamıştı 3. aydan sonra ama deli gibi çikolata yedim bazen abarttım günde yarım kavanoz
Neyse sonra gittik hamiş pantalonu almaya. 2 tane hamiş kotu aldım biri lacivert biri gri. Hamile kalmadan önceki bedenim neyse öyle aldım. Allahım nasıl rahat şeymiş onlar öyleKadın dedi 15 martta açık renkler gelicek o zaman gidip buz mavisi ve beyaz da alıcam.
Sonra eşimle markete ve kordona gittik. Dikkatimizi çekti, babalar hep kızlarıyla geziyordu. Biri omuzlarına almış, diğeri kangurusuna, biri elinden tutmuş ve daha bir sürü örnek. Sanırım babalar ve kızları arasında özel bir aşk oluyor. Gözlerim doldu izlerken ben de kızımla babasını öyle hayal ettim :))
Bu arada cinsiyet öğrenen arkadaşlarımı tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin içinizin güzelliğini :))
15. haftadayım ve ayaklarımda çok ağrı var . bu durumda olan varmı ?
Kızlar merhabağğğğğğğğğğğğ
Bugün kontrolümüz vardı ve cinsiyetimiz kesinleşti. Prenses geliyorrrrr :))) Yavyum nasıl kıpır kıpırdı içerde bir görseydiniz. Güya kız olcak insan biraz sakin olur ama nerdeee :)) Hoppidi hoppidi oynuyo içerdeBen küçükken çok usluymuşum, eşim de öyle kime çekti bu kız
Bugün 4lü test için kan verdim. Detaylı ultrasona 22. haftada girmemi istedi doktorcum. Bunun için üni hastanesine gidicez. Kilo meselesine gelince 2 kilo almışım ama farketmiştim :)) Bu ay pek iştahım yoktu aslında ve hafif mide bulantım başlamıştı 3. aydan sonra ama deli gibi çikolata yedim bazen abarttım günde yarım kavanoz
Neyse sonra gittik hamiş pantalonu almaya. 2 tane hamiş kotu aldım biri lacivert biri gri. Hamile kalmadan önceki bedenim neyse öyle aldım. Allahım nasıl rahat şeymiş onlar öyleKadın dedi 15 martta açık renkler gelicek o zaman gidip buz mavisi ve beyaz da alıcam.
Sonra eşimle markete ve kordona gittik. Dikkatimizi çekti, babalar hep kızlarıyla geziyordu. Biri omuzlarına almış, diğeri kangurusuna, biri elinden tutmuş ve daha bir sürü örnek. Sanırım babalar ve kızları arasında özel bir aşk oluyor. Gözlerim doldu izlerken ben de kızımla babasını öyle hayal ettim :))
Bu arada cinsiyet öğrenen arkadaşlarımı tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin içinizin güzelliğini :))
canim cok sevindim saglikla gelsin prensesin insallah...evet babalar ve kizlari arasinda bi ask oldugu kesin herkes oyle dio valla...
pant. hayirli olsun gule gule kullan ben daha hic bisi almadim ikinci oldugu icin daha onceden bi kac parca kiyafetim var ama yinede almak gerekiyor cunku o kis cocuguydu bu yaz cocugu haliyle hamilelikte farkediyor
kendine ve prensesine coookkk iyi bak
canım hayırlı olsun çok merak ettim nerden buldun o kotları ya:)
Hamile pantolonu almadım daha.Daha doğrusu bulamadım yaşadığım yerde doğru dürüst bişe.;İnternetten sipariş edicem artık.Bel bandı gördüm onları düşünüyorum göbeğim iyice çıkana kadar.Kullanışlı gibi duruyor bakalım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?