2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de netten sipariş edicektim ama iyi ki etmemişim. Pantolon tam oturmayınca içime sindiremiyorum. Bacaklarım biraz ince her pantolon cuk oturmuyor. O kadar model denedim içlerinde sadece 2 tanesi tam oturdu. Hemen aldım tabi
valla cnm bncede alma netten
bn gecen gun magazdn aldgm halde uymadi pantolon kaliplari
38 gyen bn, 36 bile azcik bol oldu gibii belimden dusup duryrrr

arastaaa
yeni gordm hayrli olsun ins
kizlar bi baska oluyr valla
bnm ikinci kizim olacagi icn cokk mutlymm
allh saglikli bi sekilde kucagna almayi nasip etsnnn

arastaaa
yeni gordm hayrli olsun ins
kizlar bi baska oluyr valla
bnm ikinci kizim olacagi icn cokk mutlymm
allh saglikli bi sekilde kucagna almayi nasip etsnnn

Amin arkadaşım teşekkür ederim. Ne kadar şanslısın 2 kız annesisin :)) yerim ben onlarıııı

Günaydın Hanımlar;

Daha kimse uyanmamış. Ben nöbetteyim. Herkese mutlu, keyifli sıkıcı olmayan pazarlar diliyorum.

Evet canım ilk çocuğumuz. Yazdığım gibi aslında öncesinde kız isterdim. kız elbiselerine bakıp duruyordum. Tütüler falan çok hoşuma gidiyordu. Çin takvimi, rus takvimi falan erkek diyordu.Ama doktor erkek deyince şaşırmamıştım. ona da alıştırdım hemen kendimi. Eşimin üzülmesine daha çok üzüldüm aslında. Allah sağlıklı sıhhatli bi bebek nasip etsin. Onun sağlığıyla sınamasın bizi yarabbim.

Damlasakızlıkahvecim ne güzel yazmışsın... Dediğin gibi insanın benimsemesi bocalamasına sebep oluyor. Hatta iki haftadır eşimle aramızda nazlanıyorduk. Oğlumla küstük sana diye. Eşimin üzülmesi beni daha çok üzdü. Baba -kız aşkları beni teselli ediyor. Allahım sadece hayırlı doğumlar sağlıkla doğan büyüyen bebekler nasip etsin hepimize

Monurolu ben de kullanmıştım, prospektüsünü de okuduydum, içim rahat etmişti. Tam hatırlamıyorum ama şimdi gebelik kategorisini.

bizim görüntümüz de öyle. Bazen hatta başına mı bakıyoruz totosuna mı bakıyoruz bir an karıştırıyorum

Eveeeeet gel gelelim, beklenen buluşmayaaaaaaaaaaaa

1 ay şafak saydıktan sonra, heyecandan da tatil günü 7,45te uyanarak öğlen vaktini zor getirdim. Daha yolda doktora giderken uf bugünden sonra 1 ay daha nasıl beklicem diye söyleniyordum. Eşim de güldü, birazdan göreceğiz ona odaklan bari seni bikaç saat oyalar dedi

Neyse efenim gittik doktorumuzaaaaaa
Bebiş gene oyunlar oynadı çok hareketliydi. Görüntü açılır açılmaz eşim bana değişik bir bakış attı birşeyler anlatmaya çalışır gibi ama çözemedim o sırada. Yavrumuzun kalbini izledik pıtış pıtış atışını... Çok güzeldi...
Gelişimini çok beğendi doktorumuz, erken doğum riski yok dedi, şurası iyi buranın gelişimi mükemmel filan sıraladı bişeyler. Ben leyla tabi ekrana bakmaktan hatırlamıyorum 4lü test istemicem dedi, herşey yolunda görünüyor yapmayalım dedi. Peki dedim. (Aslında şaşırdım, çünkü 2li zamanı 2liye girsen de girmesen de 4 lüyü yapıcaz haberin olsun demişti bana) Neyse iyi olsun da
1 ay sonra seni bir arkadaşıma yollicam, 2. düzey usg ile bakılsın dopplerde incelensin dedi. Foto da veriyomuş olley o kadar sevindim ki bu habere. Yavrumun daha hiç resmi yok, sadece bizim cepten çektiğimiz bir video var, o da tabii küçük bir görüntü. Büyütünce de kalitesi bozuluyor malum :) İnşallah 1 ay sonra ilk resmimizi alıcaz yani :)

Sonraaa geldik efenim cinsiyetineee... Hiç nazlanmadı yavrum, acıdı annesine bu kadar beklemiş benim annem, göstermem mi der gibi açtı pipiyiiii Benim içimden kız geçiyordu hep biliyorsunuz, kesin mi kordon olmasın diyorum eşim de gülüyor. Meğer o bakış ondanmış, görüntü açılır açılmaz o pipiyi görmüş Doktorumuza ayıp olmasın diye söylememiş kibar kocam benim sen bitanesin Neyse efenim doktorumuz güldü, yok dedi bak bu ucu, bu testisleri derken bamyayı baya bi inceledik
Anlayacağınız prensimiz geliyor

Hiç üzülmedim erkek oluşuna, ama tabi kendimi kızımın saçlarını fıskiye gibi toplayıp ona tütüler giydirirken hayal ettiğim için daha hala tam alışamadım bu yeni fikre. Günlüğümüze de ne yazayım bilemedim valla :18: Hayırlı evlat olasın yavrum benim, hiç ayrılmayalım, birbirimizi kırmayalım inşallah....

Gelelim hurafelereeeee

Çin takvimi -> Yanlış çıktı
Rus takvimi -> Yanlış çıktı
Ay takvimi -> Yanlış çıktı
İlk 3 ay yediklerime bakarak tahmin (ekşi-ayşe) -> Yanlış çıktı
İlk 3 ay güzelleşme-çirkinleşme (çirkinleşiydim baya) -> Yanlış çıktı
İlk 3 ay etraftakilerin tahminleri -> Yanlış çıktı (herkes kız diyordu)
İlk 3 ay benim tahminim -> Yanlış çıktı
Zincire takılı yüzük -> Yanlış çıktı

Saça takılı yüzük -> Doğru çıktı
Karbonatın içine idrar koyup köpürmesine bakarak tahmin -> Doğru çıktı
Karnımın sivri oluşu -> Doğru çıktı
3.aydan sonra güzelleşme-çirkinleşme ( Yavaş yavaş suratım düzeldi artık ) -> Doğru çıktı
3. aydan sonra etraftakilerin tahminleri -> Doğru çıktı (herkes erkek diyordu)
3. aydan sonra benim tahminim -> Doğru çıktı ama şöyle, tam o cinsel organların belirmeye başladığı dönemde sadece 3 haftalığına erkek hissettim. Sonra da kız da erkek de bütün hislerim yokoldu. Burada da paylaşmıştım. Tuhaf.
en başından beri eşimin tahmini -> Doğru çıktı.

3.aydan sonra yediklerime bakarak tahmin -> Belirsiz çünkü herşeyi yiyebilmeye başlamıştım.

İşte böyleeeee...
Öğrenemeyenlere sabır diliyorum, gerçekten zordu beklemek. Darısı başınıza....

Şimdi ben biraz erkek bebek giysilerine bakayım, kendimi alıştırayım

Malzeme demişken, biriniz çok güzel kırmızı bir puset almıştı, onun markası neydi unuttum inceleyecektim. Nerden almıştı, aynısını göremedim hepsiburadada ve gittigidiyorda. Modellerin bazıları birbirine çok benziyor bulamadım onu

Son düzenleme:
kedicik hayırlı olsun cinsiyeti bebişinin darısı başımıza öğrenmek:):)
bir de kız olunca geç belli olur derler, senin gayet geç belli oldu ama erkek çıktı:):)
o tez de yanlış bence,

ya nasıl hissediyorsunnuz ne oluyoda tekme attı vs diyosunuz merak ediyorum bende hissetmek istiyorum ama nasıl olacanı bilmiyorum o duyguyu anlatın bizeeeeee

ya nasıl hissediyorsunnuz ne oluyoda tekme attı vs diyosunuz merak ediyorum bende hissetmek istiyorum ama nasıl olacanı bilmiyorum o duyguyu anlatın bizeeeeee

evet canım yaa bende bebişimi hissetmek istiyorum ama karnımda hissettiğim şeyler açlık ve gazdan başka birşey değil. Sanırım bizimki biraz daha büyümeli

evet canım yaa bende bebişimi hissetmek istiyorum ama karnımda hissettiğim şeyler açlık ve gazdan başka birşey değil. Sanırım bizimki biraz daha büyümeli

Cnm bn hissediyorum bebisimi ozellikle bkacgundr icerden bsi dokunuo oyle bi his..her an degil ama aksam yemek yedikten snra oluyo genelde gazla karistirilir diyolr bu daha farkli gaz olmadigina eminim hayatimda ilk kez yasadm bsey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…