- 4 Şubat 2012
- 903
- 24
- 68
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #11.621
valla cnm bncede alma nettenBen de netten sipariş edicektim ama iyi ki etmemişim. Pantolon tam oturmayınca içime sindiremiyorum. Bacaklarım biraz ince her pantolon cuk oturmuyor. O kadar model denedim içlerinde sadece 2 tanesi tam oturdu. Hemen aldım tabi
arastaaa
yeni gordm hayrli olsun ins
kizlar bi baska oluyr valla
bnm ikinci kizim olacagi icn cokk mutlymm
allh saglikli bi sekilde kucagna almayi nasip etsnnn
canım ilk çocuğunuz mu? bi süre sonra onuda benimsersinz.bizde çin takvimine göre erkek bekliyorduk doktor kız gb deyince eşim ama ben oğlumla aynı şeyleri giycektim deyip benide üzmüştü. şimdide kızım da kızm diye sevip duruyor. bi daha doktora gittiğimizde erkek dermiş kıza alışmışken zor olur ama dedğin gibi sağlıklıklı sıhatli olsun
ah ya üzülüyorum bir öyle bir böyle deyince bu doktorlar
insan ister istemez hayal ediyor değil mi, benimsiyor, kızsa kızım diye seviyor o süre, erkek denmişse oğluşum... sonra değişince bir an bocalamışsınızdır tabi. olmaz mı...
şunu düşün yalnızca; çok yakın zamanda bunu yadsıdığını bile unutacaksın, kendini başka başka heyecanlara kaptıracak, rengarenk kıyafetler alırken eşyalarını seçerken çok çok mutlu bulacaksın kendini... sen de, eşin deeşinin hayaller kurmuş olmasına takılma tabii kurmuştur o heyecanla. ama kızların babalarıyla ilişkisini düşün, öyle aşık oluyorlar ki birbirlerine yarın bir gün aralarına nifak :) sokmak için bugünü hatırlatır kızdırırsın eşini, gülersiniz birlikte...
hayırlı olsun, sağlıklı olsun helenacığım...
Monurolu ben de kullanmıştım, prospektüsünü de okuduydum, içim rahat etmişti. Tam hatırlamıyorum ama şimdi gebelik kategorisini.aynu ılacı vermıs sanırım munorol kullandım ben...
Gonul rahatlıgı ıle kullanabılırsın ben hem urologdan hem de kadın doğumcmdan onayı aldıktan sonra kullandım ama benımkı ılerı derece oldugu ıcın o yetmedı tabıkı ıgneye gectık
Mesajımın altındaki notta bebeğinizin cinsel organları artık gelişimini tamamladı cinsiyet öğrenebilirsiniz diyor, ama dün doktora gittim, doktorum "çıkıntı görünmğyor ama kesin kız diyemem testisleri sonradan inebiliyor bazen dedi :/ hevesimi kursağımda bıraktı.. 1 ay daha bekleyeceğiz............... Birde ultrasonda verdiği resim artık çok karışık hiç net değil sizde de öylwmi? Doktor artık büyüdüğü için tamamını bir resim içine alamıyoruz dedi........
O puset BU MUYDU ya
ya nasıl hissediyorsunnuz ne oluyoda tekme attı vs diyosunuz merak ediyorum bende hissetmek istiyorum ama nasıl olacanı bilmiyorum o duyguyu anlatın bizeeeeee
arkadaşlar göbeğinizde çizgi oluşmaya başladımı henüz bende bişey yok da gögüslerdede çok bi fark yok sanki
evet canım yaa bende bebişimi hissetmek istiyorum ama karnımda hissettiğim şeyler açlık ve gazdan başka birşey değil. Sanırım bizimki biraz daha büyümeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?